Uramaki sushi

Uramaki sushi

hard
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Uramaki sushi hedder også inside-out-sushi. Her er tangen rullet indeni, så du har ris på ydersiden. Sushi kræver lidt øvelse - men når først du har styr på din rulleteknik, er sushi en virkelig nem ret, som du let kan lave derhjemme.

        Opskriften giver cirka 16 stykker.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 243 kJ / 58 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 60 %
        • Fedt: 25 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 19

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 19

        Find alle ingredienserne frem.

        • 125 g. sushiris
        • 1 spsk. riseddike
        • 1 spsk. sukker
        • ½ kyllingebryst-filet
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ avocado
        • ½ agurk
        • ½ mango
        • 25 g. røget laks
        • 25 g. rejer
        • 2 plader nori-tang (sushi-tang)
        • ¼ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)

        Tilbehør:

        • Wasabi
        • Sojasovs
        • Syltet ingefær
      • Trin 3 af 19

        Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart.

        • 125 g. sushiris
      • Trin 4 af 19

        Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.

      • Trin 5 af 19

        Hæld vandet fra. Kom risene og 2 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme.Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk.

      • Trin 6 af 19

        Hæld risene i et stort fad.

      • Trin 7 af 19

        Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.

        • 1 spsk. riseddike
        • 1 spsk. sukker
      • Trin 8 af 19

        Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.

        • ½ kyllingebryst-filet
      • Trin 9 af 19

        Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 10 af 19

        Skyl agurken, og skær den i tynde stave.

        • ½ agurk
      • Trin 11 af 19

        Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado
      • Trin 12 af 19

        Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.

        • ½ mango
      • Trin 13 af 19

        Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.

      • Trin 14 af 19

        Læg ½ af risene på rullemåtten. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt sammen.

      • Trin 15 af 19

        Læg 1 plade tang ovenpå risene. Læg den, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.

        • 2 plader nori-tang (sushi-tang)
      • Trin 16 af 19

        Læg grøntsagsstave og kød-fyld på i en stribe i bunden af måtten. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.

        • 25 g. røget laks
        • 25 g. rejer
      • Trin 17 af 19

        Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs.

      • Trin 18 af 19

        Vend sushi-rullen i sesamfrø, og læg den på en tallerken. Gentag med alle pladerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.

        • ¼ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)
      • Trin 19 af 19

        Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.

        • Wasabi
        • Sojasovs
        • Syltet ingefær
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Uramaki sushi hedder også inside-out-sushi. Her er tangen rullet indeni, så du har ris på ydersiden. Sushi kræver lidt øvelse - men når først du har styr på din rulleteknik, er sushi en virkelig nem ret, som du let kan lave derhjemme.

        Opskriften giver cirka 16 stykker.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 125 g. sushiris
          • 1 spsk. riseddike
          • 1 spsk. sukker
          • ½ kyllingebryst-filet
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ avocado
          • ½ agurk
          • ½ mango
          • 25 g. røget laks
          • 25 g. rejer
          • 2 plader nori-tang (sushi-tang)
          • ¼ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)

          Tilbehør:

          • Wasabi
          • Sojasovs
          • Syltet ingefær

           

          Køkkenredskaber

          • 3 spiseskeer
          • 1 teske
          • 1 stor skål
          • 1 lille gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 lille skål
          • 1 fad
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 sushimåtte
          • 1 glas
          • 1 tallerken
          • 3 serveringsskåle til soya mv.
          • Spisepinde

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart.
          4. Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
          5. Hæld vandet fra. Kom risene og 2 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme.Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk.
          6. Hæld risene i et stort fad.
          7. Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
          8. Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.
          9. Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          10. Skyl agurken, og skær den i tynde stave.
          11. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          12. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.
          13. Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
          14. Læg ½ af risene på rullemåtten. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt sammen.
          15. Læg 1 plade tang ovenpå risene. Læg den, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
          16. Læg grøntsagsstave og kød-fyld på i en stribe i bunden af måtten. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.
          17. Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs.
          18. Vend sushi-rullen i sesamfrø, og læg den på en tallerken. Gentag med alle pladerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
          19. Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Uramaki sushi hedder også inside-out-sushi. Her er tangen rullet indeni, så du har ris på ydersiden. Sushi kræver lidt øvelse - men når først du har styr på din rulleteknik, er sushi en virkelig nem ret, som du let kan lave derhjemme.

            Opskriften giver cirka 32 stykker.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 243 kJ / 58 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 60 %
            • Fedt: 25 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 19

            Find alle ingredienserne frem.

            • 250 g. sushiris
            • 2 spsk. riseddike
            • 2 spsk. sukker
            • 1 kyllingebryst-filet
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 avocado
            • 1 agurk
            • 1 mango
            • 50 g. røget laks
            • 50 g. rejer
            • 4 plader nori-tang (sushi-tang)
            • ½ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)

            Tilbehør:

            • Wasabi
            • Sojasovs
            • Syltet ingefær
          • Trin 3 af 19

            Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart.

            • 250 g. sushiris
          • Trin 4 af 19

            Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.

          • Trin 5 af 19

            Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme.Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk.

          • Trin 6 af 19

            Hæld risene i et stort fad.

          • Trin 7 af 19

            Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.

            • 2 spsk. riseddike
            • 2 spsk. sukker
          • Trin 8 af 19

            Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.

            • 1 kyllingebryst-filet
          • Trin 9 af 19

            Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 10 af 19

            Skyl agurken, og skær den i tynde stave.

            • 1 agurk
          • Trin 11 af 19

            Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado
          • Trin 12 af 19

            Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.

            • 1 mango
          • Trin 13 af 19

            Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.

          • Trin 14 af 19

            Læg ¼ af risene på rullemåtten. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt sammen.

          • Trin 15 af 19

            Læg 1 plade tang ovenpå risene. Læg den, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.

            • 4 plader nori-tang (sushi-tang)
          • Trin 16 af 19

            Læg grøntsagsstave og kød-fyld på i en stribe i bunden af måtten. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.

            • 50 g. røget laks
            • 50 g. rejer
          • Trin 17 af 19

            Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs.

          • Trin 18 af 19

            Vend sushi-rullen i sesamfrø, og læg den på en tallerken. Gentag med alle pladerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.

            • ½ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)
          • Trin 19 af 19

            Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.

            • Wasabi
            • Sojasovs
            • Syltet ingefær
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Uramaki sushi hedder også inside-out-sushi. Her er tangen rullet indeni, så du har ris på ydersiden. Sushi kræver lidt øvelse - men når først du har styr på din rulleteknik, er sushi en virkelig nem ret, som du let kan lave derhjemme.

            Opskriften giver cirka 32 stykker.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 250 g. sushiris
              • 2 spsk. riseddike
              • 2 spsk. sukker
              • 1 kyllingebryst-filet
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 avocado
              • 1 agurk
              • 1 mango
              • 50 g. røget laks
              • 50 g. rejer
              • 4 plader nori-tang (sushi-tang)
              • ½ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)

              Tilbehør:

              • Wasabi
              • Sojasovs
              • Syltet ingefær

               

              Køkkenredskaber

              • 3 spiseskeer
              • 1 teske
              • 1 stor skål
              • 1 lille gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 lille skål
              • 1 fad
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 sushimåtte
              • 1 glas
              • 1 tallerken
              • 3 serveringsskåle til soya mv.
              • Spisepinde

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart.
              4. Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
              5. Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme.Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk.
              6. Hæld risene i et stort fad.
              7. Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
              8. Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.
              9. Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              10. Skyl agurken, og skær den i tynde stave.
              11. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              12. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.
              13. Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
              14. Læg ¼ af risene på rullemåtten. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt sammen.
              15. Læg 1 plade tang ovenpå risene. Læg den, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
              16. Læg grøntsagsstave og kød-fyld på i en stribe i bunden af måtten. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.
              17. Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs.
              18. Vend sushi-rullen i sesamfrø, og læg den på en tallerken. Gentag med alle pladerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
              19. Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Uramaki sushi hedder også inside-out-sushi. Her er tangen rullet indeni, så du har ris på ydersiden. Sushi kræver lidt øvelse - men når først du har styr på din rulleteknik, er sushi en virkelig nem ret, som du let kan lave derhjemme.

                Opskriften giver cirka 48 stykker.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 243 kJ / 58 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 60 %
                • Fedt: 25 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 19

                Find alle ingredienserne frem.

                • 375 g. sushiris
                • 3 spsk. riseddike
                • 3 spsk. sukker
                • 1 ½ kyllingebryst-filet
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ avocado
                • 1 ½ agurk
                • 1 ½ mango
                • 75 g. røget laks
                • 75 g. rejer
                • 6 plader nori-tang (sushi-tang)
                • ¾ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)

                Tilbehør:

                • Wasabi
                • Sojasovs
                • Syltet ingefær
              • Trin 3 af 19

                Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart.

                • 375 g. sushiris
              • Trin 4 af 19

                Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.

              • Trin 5 af 19

                Hæld vandet fra. Kom risene og 6 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme.Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk.

              • Trin 6 af 19

                Hæld risene i et stort fad.

              • Trin 7 af 19

                Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.

                • 3 spsk. riseddike
                • 3 spsk. sukker
              • Trin 8 af 19

                Skær kyllingebryst-fileterne i tynde stave.

                • 1 ½ kyllingebryst-filet
              • Trin 9 af 19

                Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 10 af 19

                Skyl agurken, og skær den i tynde stave.

                • 1 ½ agurk
              • Trin 11 af 19

                Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 12 af 19

                Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.

                • 1 ½ mango
              • Trin 13 af 19

                Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.

              • Trin 14 af 19

                Læg 1/6 af risene på rullemåtten. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt sammen.

              • Trin 15 af 19

                Læg 1 plade tang ovenpå risene. Læg den, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.

                • 6 plader nori-tang (sushi-tang)
              • Trin 16 af 19

                Læg grøntsagsstave og kød-fyld på i en stribe i bunden af måtten. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.

                • 75 g. røget laks
                • 75 g. rejer
              • Trin 17 af 19

                Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs.

              • Trin 18 af 19

                Vend sushi-rullen i sesamfrø, og læg den på en tallerken. Gentag med alle pladerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.

                • ¾ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)
              • Trin 19 af 19

                Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.

                • Wasabi
                • Sojasovs
                • Syltet ingefær
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Uramaki sushi hedder også inside-out-sushi. Her er tangen rullet indeni, så du har ris på ydersiden. Sushi kræver lidt øvelse - men når først du har styr på din rulleteknik, er sushi en virkelig nem ret, som du let kan lave derhjemme.

                Opskriften giver cirka 48 stykker.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 375 g. sushiris
                  • 3 spsk. riseddike
                  • 3 spsk. sukker
                  • 1 ½ kyllingebryst-filet
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ avocado
                  • 1 ½ agurk
                  • 1 ½ mango
                  • 75 g. røget laks
                  • 75 g. rejer
                  • 6 plader nori-tang (sushi-tang)
                  • ¾ dl. sesamfrø (gerne både sorte og hvide)

                  Tilbehør:

                  • Wasabi
                  • Sojasovs
                  • Syltet ingefær

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 3 spiseskeer
                  • 1 teske
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 lille skål
                  • 1 fad
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 sushimåtte
                  • 1 glas
                  • 1 tallerken
                  • 3 serveringsskåle til soya mv.
                  • Spisepinde

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart.
                  4. Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
                  5. Hæld vandet fra. Kom risene og 6 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme.Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk.
                  6. Hæld risene i et stort fad.
                  7. Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
                  8. Skær kyllingebryst-fileterne i tynde stave.
                  9. Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  10. Skyl agurken, og skær den i tynde stave.
                  11. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  12. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.
                  13. Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
                  14. Læg 1/6 af risene på rullemåtten. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt sammen.
                  15. Læg 1 plade tang ovenpå risene. Læg den, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
                  16. Læg grøntsagsstave og kød-fyld på i en stribe i bunden af måtten. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.
                  17. Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs.
                  18. Vend sushi-rullen i sesamfrø, og læg den på en tallerken. Gentag med alle pladerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
                  19. Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.