Ufo'er med krydret fyld

Ufo'er med krydret fyld

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry. Denne opskrift giver ca. 4 ufo'er.

    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 37

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 37

        Find alle ingredienserne frem.

        Dej:

        • 1 dl mælk
        • ½ spsk. olie
        • ½ dl A38, 0,5%
        • 15 g. gær
        • ¼ tsk. salt
        • 50 g. grahamsmel
        • 150 g. hvedemel

        Fyld:

        • ½ løg
        • ½ squash (ca. 150 g.)
        • 1 tomat
        • 100 g. hakket oksekød max 10 % fedt
        • 2 spsk. tomatpure
        • ½ tsk. paprika
        • 1 tsk. tørret oregano
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 50 g. revet ost
        • 1 æg
      • Trin 3 af 37

        Dejen: Hæld mælken i en gryde, tænd for kogepladen til middel varme, og varm mælken op til den er lun. Rør i mælken imens.

        • 1 dl mælk
      • Trin 4 af 37

        Tag gryden væk fra kogepladen.

      • Trin 5 af 37

        Kom mælken, olien og A38 i en stor skål og bland.

        • ½ spsk. olie
        • ½ dl A38, 0,5 %
      • Trin 6 af 37

        Smuldr gæren ned i skålen.

        • 15 g. gær
      • Trin 7 af 37

        Rør rundt med en grydeske, til gæren er helt opløst.

      • Trin 8 af 37

        Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.

        • 1 knivspids salt
        • 50 g. grahamsmel
      • Trin 9 af 37

        Kom lidt hvedemel i skålen, og rør igen. Kom hvedemel i dejen til dejen er fast. Gem lidt hvedemel til du skal ælte og udrulle dejen.

        • 150 g. hvedemel
      • Trin 10 af 37

        Drys ½ dl hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.

        • ½ dl hvedemel
      • Trin 11 af 37

        Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.

      • Trin 12 af 37

        Fyld: Pil og hak løget.

        • ½ løg
      • Trin 13 af 37

        Skyl squashen og tomaterne.

        • ½ squash (ca. 150 g.)
        • 1 tomat
      • Trin 14 af 37

        Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.

      • Trin 15 af 37

        Skær tomaten ud i både, og del bådene i mindre stykker.

      • Trin 16 af 37

        Sæt en stor gryde på en kogeplade, og varm gryden op.

      • Trin 17 af 37

        Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet til det er brunt på alle sider, det tager ca. 5 minutter. Rør med en grydeske.

        • 100 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
      • Trin 18 af 37

        Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.

      • Trin 19 af 37

        Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.

      • Trin 20 af 37

        Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.

        • ½ tsk. paprika
        • 1 spsk. tomatpure
        • 1 tsk. tørret oregano
      • Trin 21 af 37

        Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.

      • Trin 22 af 37

        Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 23 af 37

        Kom bagepapir på en bageplade.

      • Trin 24 af 37

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 25 af 37

        Drys 1 spiseskefuld mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.

        • 1 spsk. hvedemel
      • Trin 26 af 37

        Del dejen i 16 lige store stykker med en kniv.

      • Trin 27 af 37

        Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på ca. 10 centimeter.

      • Trin 28 af 37

        Læg 8 cirkler på bagepladen.

      • Trin 29 af 37

        Fordel halvdelen af osten på de 8 cirkler.

        • 50 g. revet ost
      • Trin 30 af 37

        Fordel fyldet på de 8 cirkler.

      • Trin 31 af 37

        Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.

      • Trin 32 af 37

        Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel.

        • 1 æg
      • Trin 33 af 37

        Pensl kanterne af cirklerne med ægget.

      • Trin 34 af 37

        Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.

      • Trin 35 af 37

        Pensl ufoerne med æg.

      • Trin 36 af 37

        Bag ufo'erne i ca. 20 minutter.

      • Trin 37 af 37

        Lad dem køle af på en bagerist. Når de er lune, er de klar til servering - Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry. Denne opskrift giver ca. 4 ufo'er.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Dej:

          • 1 dl mælk
          • ½ spsk. olie
          • ½ dl A38, 0,5%
          • 15 g. gær
          • ¼ tsk. salt
          • 50 g. grahamsmel
          • 150 g. hvedemel

          Fyld:

          • ½ løg
          • ½ squash (ca. 150 g.)
          • 1 tomat
          • 100 g. hakket oksekød max 10 % fedt
          • 2 spsk. tomatpure
          • ½ tsk. paprika
          • 1 tsk. tørret oregano
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 50 g. revet ost
          • 1 æg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 lille gryde
          • 1 grydeske
          • 1 stor røreskål
          • 1 stk. husholdningsfilm
          • 2 spiseskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 røreske
          • 2 store skarpe knive
          • 2 gafler
          • 1 stor gryde
          • 1 bageplade
          • 1 stk. bagepapir
          • 1 lille skål
          • 1 bagepensel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dejen: Hæld mælken i en gryde, tænd for kogepladen til middel varme, og varm mælken op til den er lun. Rør i mælken imens.
          4. Tag gryden væk fra kogepladen.
          5. Kom mælken, olien og A38 i en stor skål og bland.
          6. Smuldr gæren ned i skålen.
          7. Rør rundt med en grydeske, til gæren er helt opløst.
          8. Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.
          9. Kom lidt hvedemel i skålen, og rør igen. Kom hvedemel i dejen til dejen er fast. Gem lidt hvedemel til du skal ælte og udrulle dejen.
          10. Drys ½ dl hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.
          11. Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.
          12. Fyld: Pil og hak løget.
          13. Skyl squashen og tomaterne.
          14. Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.
          15. Skær tomaten ud i både, og del bådene i mindre stykker.
          16. Sæt en stor gryde på en kogeplade, og varm gryden op.
          17. Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet til det er brunt på alle sider, det tager ca. 5 minutter. Rør med en grydeske.
          18. Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.
          19. Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.
          20. Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.
          21. Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.
          22. Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber.
          23. Kom bagepapir på en bageplade.
          24. Tænd ovnen på 200 grader.
          25. Drys 1 spiseskefuld mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
          26. Del dejen i 16 lige store stykker med en kniv.
          27. Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på ca. 10 centimeter.
          28. Læg 8 cirkler på bagepladen.
          29. Fordel halvdelen af osten på de 8 cirkler.
          30. Fordel fyldet på de 8 cirkler.
          31. Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.
          32. Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel.
          33. Pensl kanterne af cirklerne med ægget.
          34. Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.
          35. Pensl ufoerne med æg.
          36. Bag ufo'erne i ca. 20 minutter.
          37. Lad dem køle af på en bagerist. Når de er lune, er de klar til servering - Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry. Denne opskrift giver ca. 8 ufo'er.

        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 37

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 37

            Find alle ingredienserne frem.

            Dej:

            • 2 dl mælk
            • 1 ½ spsk. olie
            • 1 dl A38, 0,5%
            • 25 g. gær
            • ½ tsk. salt
            • 100 g. grahamsmel
            • 300 g. hvedemel

            Fyld:

            • 1 løg
            • 1 squash (ca. 300 g.)
            • 2 tomater
            • 200 g. hakket oksekød max 10 % fedt
            • 4 spsk. tomatpure
            • 1 ts.k paprika
            • 2 tsk. tørret oregano
            • 2 knivspidser salt
            • 2 knivspidser peber
            • 100 g. revet ost
            • 1 æg

             

          • Trin 3 af 37

            Dejen: Hæld mælken i en gryde, tænd for kogepladen til middel varme, og varm mælken op til den er lun. Rør i mælken imens.

            • 2 dl mælk
          • Trin 4 af 37

            Tag gryden væk fra kogepladen.

          • Trin 5 af 37

            Kom mælken, olien og A38 i en stor skål og bland.

            • 1 ½ spsk. olie
            • 1 dl A38, 0,5 %
          • Trin 6 af 37

            Smuldr gæren ned i skålen.

            • 25 g. gær
          • Trin 7 af 37

            Rør rundt med en grydeske, til gæren er helt opløst.

          • Trin 8 af 37

            Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.

            • 1 knivspids salt
            • 100 g. grahamsmel
          • Trin 9 af 37

            Kom lidt hvedemel i skålen, og rør igen. Kom hvedemel i dejen til dejen er fast. Gem lidt hvedemel til du skal ælte og udrulle dejen.

            • 300 g. hvedemel
          • Trin 10 af 37

            Drys lidt hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.

            • ½ dl hvedemel
          • Trin 11 af 37

            Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.

          • Trin 12 af 37

            Fyld: Pil og hak løget.

            • 1 løg
          • Trin 13 af 37

            Skyl squashen og tomaterne.

            • ½ squash (ca. 150 g.)
            • 2 tomater
          • Trin 14 af 37

            Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.

          • Trin 15 af 37

            Skær tomaterne ud i både, og del bådene i mindre stykker.

          • Trin 16 af 37

            Sæt en stor gryde på en kogeplade, og varm gryden op.

          • Trin 17 af 37

            Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet til det er brunt på alle sider, det tager ca. 5 minutter. Rør med en grydeske.

            • 200 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
          • Trin 18 af 37

            Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.

          • Trin 19 af 37

            Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.

          • Trin 20 af 37

            Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.

            • 1 tsk. paprika
            • 2 spsk. tomatpure
            • 2 tsk. tørret oregano
          • Trin 21 af 37

            Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.

          • Trin 22 af 37

            Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber.

            • 2 knivspidser salt
            • 2 knivspidser peber
          • Trin 23 af 37

            Kom bagepapir på en bageplade.

          • Trin 24 af 37

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 25 af 37

            Drys lidt hvedemel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.

            • 1 spsk. hvedemel
          • Trin 26 af 37

            Del dejen i 16 lige store stykker med en kniv.

          • Trin 27 af 37

            Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på ca. 10 cm.

          • Trin 28 af 37

            Læg 8 cirkler på bagepladen.

          • Trin 29 af 37

            Fordel halvdelen af osten på de 8 cirkler.

            • 100 g. revet ost
          • Trin 30 af 37

            Fordel fyldet på de 8 cirkler.

          • Trin 31 af 37

            Fordel den sidste halvdel af osten ovenpå fyldet.

          • Trin 32 af 37

            Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel.

            • 1 æg
          • Trin 33 af 37

            Pensl kanterne af cirklerne med ægget.

          • Trin 34 af 37

            Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.

          • Trin 35 af 37

            Pensl ufo'erne med æg.

          • Trin 36 af 37

            Bag ufo'erne i ca. 20 minutter.

          • Trin 37 af 37

            Lad dem køle af på en bagerist. Når de er lune er de klar til servering - Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry. Denne opskrift giver ca. 8 ufo'er.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Dej:

              • 2 dl mælk
              • 1 ½ spsk. olie
              • 1 dl A38, 0,5%
              • 25 g. gær
              • ½ tsk. salt
              • 100 g. grahamsmel
              • 300 g. hvedemel

              Fyld:

              • 1 løg
              • 1 squash (ca. 300 g.)
              • 2 tomater
              • 200 g. hakket oksekød max 10 % fedt
              • 4 spsk. tomatpure
              • 1 ts.k paprika
              • 2 tsk. tørret oregano
              • 2 knivspidser salt
              • 2 knivspidser peber
              • 100 g. revet ost
              • 1 æg

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 lille gryde
              • 1 grydeske
              • 1 stor røreskål
              • 1 stk. husholdningsfilm
              • 2 spiseskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 røreske
              • 2 store skarpe knive
              • 2 gafler
              • 1 stor gryde
              • 1 bageplade
              • 1 stk. bagepapir
              • 1 lille skål
              • 1 bagepensel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dejen: Hæld mælken i en gryde, tænd for kogepladen til middel varme, og varm mælken op til den er lun. Rør i mælken imens.
              4. Tag gryden væk fra kogepladen.
              5. Kom mælken, olien og A38 i en stor skål og bland.
              6. Smuldr gæren ned i skålen.
              7. Rør rundt med en grydeske, til gæren er helt opløst.
              8. Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.
              9. Kom lidt hvedemel i skålen, og rør igen. Kom hvedemel i dejen til dejen er fast. Gem lidt hvedemel til du skal ælte og udrulle dejen.
              10. Drys lidt hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.
              11. Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.
              12. Fyld: Pil og hak løget.
              13. Skyl squashen og tomaterne.
              14. Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.
              15. Skær tomaterne ud i både, og del bådene i mindre stykker.
              16. Sæt en stor gryde på en kogeplade, og varm gryden op.
              17. Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet til det er brunt på alle sider, det tager ca. 5 minutter. Rør med en grydeske.
              18. Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.
              19. Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.
              20. Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.
              21. Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.
              22. Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber.
              23. Kom bagepapir på en bageplade.
              24. Tænd ovnen på 200 grader.
              25. Drys lidt hvedemel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
              26. Del dejen i 16 lige store stykker med en kniv.
              27. Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på ca. 10 cm.
              28. Læg 8 cirkler på bagepladen.
              29. Fordel halvdelen af osten på de 8 cirkler.
              30. Fordel fyldet på de 8 cirkler.
              31. Fordel den sidste halvdel af osten ovenpå fyldet.
              32. Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel.
              33. Pensl kanterne af cirklerne med ægget.
              34. Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.
              35. Pensl ufo'erne med æg.
              36. Bag ufo'erne i ca. 20 minutter.
              37. Lad dem køle af på en bagerist. Når de er lune er de klar til servering - Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry. Denne opskrift giver ca. 12 ufo'er.

            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 37

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 37

                Find alle ingredienserne frem.

                Dej:

                • 3 dl mælk
                • 2 spsk. olie
                • 1 ½ dl A38, 0,5%
                • 37 g. gær
                • ½ tsk. salt
                • 150 g. grahamsmel
                • 450 g. hvedemel

                Fyld:

                • 1 ½ løg
                • 1 ½ squash
                • 3 tomater
                • 300 g. hakket oksekød max 10 % fedt
                • 6 spsk. tomatpure
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 3 tsk. tørret oregano
                • ¼ tsk. salt
                • ¼ tsk. peber
                • 150 g. revet ost
                • 1 æg
              • Trin 3 af 37

                Dejen: Hæld mælken i en gryde, tænd for kogepladen til middel varme, og varm mælken op til den er lun. Rør i mælken imens.

                • 3 dl minimælk
              • Trin 4 af 37

                Tag gryden væk fra kogepladen.

              • Trin 5 af 37

                Kom mælken, olien og A38 i en stor skål og bland.

                • 2 spsk olie
                • 1½ dl A38, 0,5 %
              • Trin 6 af 37

                Smuldr gæren ned i skålen.

                • 37 g gær
              • Trin 7 af 37

                Rør rundt med en grydeske, til gæren er helt opløst.

              • Trin 8 af 37

                Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.

                • knsp salt
                • 150 g grahamsmel
              • Trin 9 af 37

                Kom lidt hvedemel i skålen, og rør igen. Kom hvedemel i dejen til dejen er fast. Gem lidt hvedemel til du skal ælte og udrulle dejen.

                • 450 g hvedemel
              • Trin 10 af 37

                Drys lidt hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.

              • Trin 11 af 37

                Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.

              • Trin 12 af 37

                Fyld: Pil og hak løgene.

                • 1½ stk løg
              • Trin 13 af 37

                Skyl squashen og tomaterne.

                • 1 squash (ca. 225 g)
                • 3 stk tomater
              • Trin 14 af 37

                Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.

              • Trin 15 af 37

                Skær tomaterne ud i både, og del bådene i mindre stykker.

              • Trin 16 af 37

                Sæt en stor gryde på en kogeplade, og varm gryden op.

              • Trin 17 af 37

                Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet til det er brunt på alle sider, det tager ca. 5 minutter. Rør med en grydeske.

                • 300 g hakket oksekød, max. 10 % fedt
              • Trin 18 af 37

                Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.

              • Trin 19 af 37

                Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.

              • Trin 20 af 37

                Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.

                • 1½ tsk paprika
                • 3 spsk tomatpure
                • 3 tsk tørret oregano
              • Trin 21 af 37

                Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.

              • Trin 22 af 37

                Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber.

                • Salt
                • Peber
              • Trin 23 af 37

                Kom bagepapir på en bageplade.

              • Trin 24 af 37

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 25 af 37

                Drys lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.

              • Trin 26 af 37

                Del dejen i 16 lige store stykker med en kniv.

              • Trin 27 af 37

                Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på ca. 10 cm.

              • Trin 28 af 37

                Læg 8 cirkler på bagepladen.

              • Trin 29 af 37

                Fordel halvdelen af osten på de 8 cirkler.

                • 150 g revet ost
              • Trin 30 af 37

                Fordel fyldet på de 8 cirkler.

              • Trin 31 af 37

                Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.

              • Trin 32 af 37

                Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel.

                • 1 æg
              • Trin 33 af 37

                Pensl kanterne af cirklerne med ægget.

              • Trin 34 af 37

                Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.

              • Trin 35 af 37

                Pensl ufo'erne med æg.

              • Trin 36 af 37

                Bag ufo'erne i ca. 20 minutter.

              • Trin 37 af 37

                Lad dem køle af på en bagerist. Når de er lune er de klar til servering - Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Bag disse lækre ufo'er til madpakken eller skovturen. Du kan komme andet fyld i ufo'erne, for eksempel kylling, ananas og karry. Denne opskrift giver ca. 12 ufo'er.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Dej:

                  • 3 dl mælk
                  • 2 spsk. olie
                  • 1 ½ dl A38, 0,5%
                  • 37 g. gær
                  • ½ tsk. salt
                  • 150 g. grahamsmel
                  • 450 g. hvedemel

                  Fyld:

                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½ squash
                  • 3 tomater
                  • 300 g. hakket oksekød max 10 % fedt
                  • 6 spsk. tomatpure
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 3 tsk. tørret oregano
                  • ¼ tsk. salt
                  • ¼ tsk. peber
                  • 150 g. revet ost
                  • 1 æg

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 stor røreskål
                  • 1 stk. husholdningsfilm
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 røreske
                  • 2 store skarpe knive
                  • 2 gafler
                  • 1 stor gryde
                  • 1 bageplade
                  • 1 stk. bagepapir
                  • 1 lille skål
                  • 1 bagepensel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dejen: Hæld mælken i en gryde, tænd for kogepladen til middel varme, og varm mælken op til den er lun. Rør i mælken imens.
                  4. Tag gryden væk fra kogepladen.
                  5. Kom mælken, olien og A38 i en stor skål og bland.
                  6. Smuldr gæren ned i skålen.
                  7. Rør rundt med en grydeske, til gæren er helt opløst.
                  8. Kom salt og grahamsmel i skålen. Rør det sammen.
                  9. Kom lidt hvedemel i skålen, og rør igen. Kom hvedemel i dejen til dejen er fast. Gem lidt hvedemel til du skal ælte og udrulle dejen.
                  10. Drys lidt hvedemel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den grundigt igennem.
                  11. Kom dejen tilbage i skålen. Kom husholdningsfilm over skålen, stil dejen et lunt sted, og lad den hæve i 20 minutter.
                  12. Fyld: Pil og hak løgene.
                  13. Skyl squashen og tomaterne.
                  14. Skær squashen ud i 1 x 1 x 1 centimeter tern.
                  15. Skær tomaterne ud i både, og del bådene i mindre stykker.
                  16. Sæt en stor gryde på en kogeplade, og varm gryden op.
                  17. Kom hakket oksekød i gryden, og steg kødet til det er brunt på alle sider, det tager ca. 5 minutter. Rør med en grydeske.
                  18. Kom de hakkede løg i gryden. Svits i 2 minutter.
                  19. Tilsæt squash og tomat. Svits i 2 minutter.
                  20. Tilsæt tomatpure, paprika og oregano. Vend fyldet sammen.
                  21. Skru ned for varmen, og lad fyldet simre i 5 minutter.
                  22. Tag gryden af kogepladen, og smag til med salt og peber.
                  23. Kom bagepapir på en bageplade.
                  24. Tænd ovnen på 200 grader.
                  25. Drys lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på køkkenbordet.
                  26. Del dejen i 16 lige store stykker med en kniv.
                  27. Rul hvert stykke dej ud til en cirkel med en diameter på ca. 10 cm.
                  28. Læg 8 cirkler på bagepladen.
                  29. Fordel halvdelen af osten på de 8 cirkler.
                  30. Fordel fyldet på de 8 cirkler.
                  31. Fordel den sidste halvdel af osten oven på fyldet.
                  32. Slå et æg ud i en skål, og pisk det sammen med en gaffel.
                  33. Pensl kanterne af cirklerne med ægget.
                  34. Læg resten af dej-cirklerne oven op fyldet. Tryk kanterne sammen med en gaffel.
                  35. Pensl ufo'erne med æg.
                  36. Bag ufo'erne i ca. 20 minutter.
                  37. Lad dem køle af på en bagerist. Når de er lune er de klar til servering - Velbekomme!