Tzatziki
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Mærkeligt navn!? Men bare rolig, der er ingen mærkelige ingredienser i. Tzatziki er faktisk bare en slags dressing med revet agurk. Opskriften stammer fra Grækenland og Tyrkiet.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 490 kJ / 117 kcal
- Protein: 46 %
- Kulhydrat: 27 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ agurk
- 1 ½ fed hvidløg
- 2 ½ dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ½ knivdspids peber
- evt. 2 ½ mynteblade
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 rivejern
- 1 hvidløgspresser
- 1 stor skål
- 1 rent viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- ½ agurk
- 1 ½ fed hvidløg
- 2 ½ dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- evt. 2 ½ mynteblade
- Trin 3 af 7
Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
- ½ agurk
- Trin 4 af 7
Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.
- Trin 5 af 7
Pil, og pres hvidløg.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 6 af 7
Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen.
- 2 ½ dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 7 af 7
Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien.
- evt. 2 ½ mynteblade
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mærkeligt navn!? Men bare rolig, der er ingen mærkelige ingredienser i. Tzatziki er faktisk bare en slags dressing med revet agurk. Opskriften stammer fra Grækenland og Tyrkiet.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ agurk
- 1 ½ fed hvidløg
- 2 ½ dl. græsk yoghurt
- ½ tsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- evt. 2 ½ mynteblade
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 rivejern
- 1 hvidløgspresser
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
- Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.
- Pil, og pres hvidløg.
- Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Mærkeligt navn!? Men bare rolig, der er ingen mærkelige ingredienser i. Tzatziki er faktisk bare en slags dressing med revet agurk. Opskriften stammer fra Grækenland og Tyrkiet.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 490 kJ / 117 kcal
- Protein: 46 %
- Kulhydrat: 27 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 agurk
- 3 fed hvidløg
- 5 dl. græsk yoghurt
- 1 tsk. olie
- ½ tsk. salt
- evt. 5 mynteblade
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 rivejern
- 1 hvidløgspresser
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- 1 agurk
- 3 fed hvidløg
- 5 dl. græsk yoghurt
- 1 tsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- evt. 5 mynteblade
- Trin 3 af 7
Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
- 1 agurk
- Trin 4 af 7
Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.
- Trin 5 af 7
Pil, og pres hvidløg.
- 3 fed hvidløg
- Trin 6 af 7
Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen.
- 5 dl. græsk yoghurt
- 1 tsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 7
Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien.
- evt. 5 mynteblade
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mærkeligt navn!? Men bare rolig, der er ingen mærkelige ingredienser i. Tzatziki er faktisk bare en slags dressing med revet agurk. Opskriften stammer fra Grækenland og Tyrkiet.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 agurk
- 3 fed hvidløg
- 5 dl. græsk yoghurt
- 1 tsk. olie
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- evt. 5 mynteblade
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 rivejern
- 1 hvidløgspresser
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
- Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.
- Pil, og pres hvidløg.
- Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Mærkeligt navn!? Men bare rolig, der er ingen mærkelige ingredienser i. Tzatziki er faktisk bare en slags dressing med revet agurk. Opskriften stammer fra Grækenland og Tyrkiet.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 490 kJ / 117 kcal
- Protein: 46 %
- Kulhydrat: 27 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 9
Ingredienser
- 1 ½ agurk
- 4 ½ fed hvidløg
- 7 ½ dl. græsk yoghurt
- 1 ½ tsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- evt. 7 ½ mynteblade
- Trin 2 af 9
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 rivejern
- 1 hvidløgspresser
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- Trin 3 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 4 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ agurk
- 4 ½ fed hvidløg
- 7 ½ dl. græsk yoghurt
- 1 ½ tsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- evt. 7 ½ mynteblade
- Trin 5 af 9
Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
- 1 ½ agurk
- Trin 6 af 9
Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.
- Trin 7 af 9
Pil, og pres hvidløg.
- 4 ½ fed hvidløg
- Trin 8 af 9
Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen.
- 7 ½ dl. græsk yoghurt
- 1 ½ tsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 9 af 9
Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien.
- evt. 7 ½ mynteblade
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mærkeligt navn!? Men bare rolig, der er ingen mærkelige ingredienser i. Tzatziki er faktisk bare en slags dressing med revet agurk. Opskriften stammer fra Grækenland og Tyrkiet.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ agurk
- 4 ½ fed hvidløg
- 7 ½ dl. græsk yoghurt
- 1 ½ tsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- evt. 7 ½ mynteblade
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 rivejern
- 1 hvidløgspresser
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
- Læg den revne agurk på et rent viskestykke, og pres saften ud.
- Pil, og pres hvidløg.
- Kom yoghurt, olie, hvidløg, salt og peber i en skål, og rør det sammen. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af. Kom revet agurk i skålen, og rør sammen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl myntebladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak myntebladene fint, og drys dem over tzatzikien.
-