Tunsalat og ristet rugbrød
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1218 kJ / 290 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 16 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ peberfrugt
- ½ bundt purløg
- ½ dl ærter
- ½ dl creme fraiche 9%
- 1 dåser tun i vand
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- 3 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 dåseåbner
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- ½ peberfrugt
- ½ bundt purløg
- ½ dl ærter
- ½ dl creme fraiche 9%
- 1 dåser tun i vand
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- 3 skiver rugbrød
- Trin 3 af 8
Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- ½ peberfrugt
- Trin 4 af 8
Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ bundt purløg
- Trin 5 af 8
Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
- ½ dl ærter
- ½ dl creme fraiche 9%
- Trin 6 af 8
Åbn dåsen med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
- 1 dåser med tun i vand
- Trin 7 af 8
Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 8 af 8
Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
- 3 skiver rugbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ peberfrugt
- ½ bundt purløg
- ½ dl ærter
- ½ dl creme fraiche 9%
- 1 dåser tun i vand
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- 3 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 dåseåbner
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
- Åbn dåsen med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
- Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
- Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1218 kJ / 290 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 16 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 peberfrugt
- 1 bundt purløg
- 1 dl ærter
- 1 dl creme fraiche 9%
- 2 dåser tun i vand
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 6 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 dåseåbner
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1 peberfrugt
- 1 bundt purløg
- 1 dl ærter
- 1 dl creme fraiche 9%
- 2 dåser tun i vand
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 6 skiver rugbrød
- Trin 3 af 8
Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 peberfrugt
- Trin 4 af 8
Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 bundt purløg
- Trin 5 af 8
Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
- 1 dl ærter
- 1 dl creme fraiche 9%
- Trin 6 af 8
Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
- 2 dåser med tun i vand
- Trin 7 af 8
Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 8 af 8
Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
- 6 skiver rugbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 peberfrugt
- 1 bundt purløg
- 1 dl ærter
- 1 dl creme fraiche 9%
- 2 dåser tun i vand
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 6 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 dåseåbner
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
- Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
- Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
- Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1218 kJ / 290 kcal
- Protein: 34 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 16 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1½ peberfrugt
- 1½ bundt purløg
- 1½ dl ærter
- 1½ dl creme fraiche 9%
- 3 dåser tun i vand
- 1½ knivspids salt
- 1½ knivspids peber
- 9 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 dåseåbner
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1½ peberfrugt
- 1½ bundt purløg
- 1½ dl ærter
- 1½ dl creme fraiche 9%
- 3 dåser tun i vand
- 1½ knivspids salt
- 1½ knivspids peber
- 9 skiver rugbrød
- Trin 3 af 8
Skyl peberfrugterne, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugterne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1½ peberfrugt
- Trin 4 af 8
Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1½ bundt purløg
- Trin 5 af 8
Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
- 1½ dl ærter
- 1½ dl creme fraiche 9%
- Trin 6 af 8
Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
- 3 dåser med tun i vand
- Trin 7 af 8
Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
- 1½ knivspids salt
- 1½ knivspids peber
- Trin 8 af 8
Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
- 9 skiver rugbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!
Du skal bruge
Ingredienser
- 1½ peberfrugt
- 1½ bundt purløg
- 1½ dl ærter
- 1½ dl creme fraiche 9%
- 3 dåser tun i vand
- 1½ knivspids salt
- 1½ knivspids peber
- 9 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 dåseåbner
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl peberfrugterne, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugterne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
- Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
- Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
- Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
-