Tunsalat og ristet rugbrød

Tunsalat og ristet rugbrød

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1218 kJ / 290 kcal
        • Protein: 34 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 16 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ peberfrugt
        • ½ bundt purløg
        • ½ dl ærter
        • ½ dl creme fraiche 9%
        • 1 dåser tun i vand
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • 3 skiver rugbrød
      • Trin 3 af 8

        Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • ½ peberfrugt
      • Trin 4 af 8

        Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ bundt purløg
      • Trin 5 af 8

        Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.

        • ½ dl ærter
        • ½ dl creme fraiche 9%
      • Trin 6 af 8

        Åbn dåsen med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.

        • 1 dåser med tun i vand
      • Trin 7 af 8

        Bland det sammen, og smag til med salt og peber.

        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 8 af 8

        Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.

        • 3 skiver rugbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ peberfrugt
          • ½ bundt purløg
          • ½ dl ærter
          • ½ dl creme fraiche 9%
          • 1 dåser tun i vand
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • 3 skiver rugbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 mellem skål
          • 1 dåseåbner
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          4. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          5. Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
          6. Åbn dåsen med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
          7. Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
          8. Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1218 kJ / 290 kcal
            • Protein: 34 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 16 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 peberfrugt
            • 1 bundt purløg
            • 1 dl ærter
            • 1 dl creme fraiche 9%
            • 2 dåser tun i vand
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 6 skiver rugbrød
          • Trin 3 af 8

            Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 1 peberfrugt
          • Trin 4 af 8

            Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt purløg
          • Trin 5 af 8

            Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.

            • 1 dl ærter
            • 1 dl creme fraiche 9%
          • Trin 6 af 8

            Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.

            • 2 dåser med tun i vand
          • Trin 7 af 8

            Bland det sammen, og smag til med salt og peber.

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 8 af 8

            Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.

            • 6 skiver rugbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 peberfrugt
              • 1 bundt purløg
              • 1 dl ærter
              • 1 dl creme fraiche 9%
              • 2 dåser tun i vand
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
              • 6 skiver rugbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 mellem skål
              • 1 dåseåbner
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              4. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              5. Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
              6. Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
              7. Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
              8. Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1218 kJ / 290 kcal
                • Protein: 34 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 16 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1½ peberfrugt
                • 1½ bundt purløg
                • 1½ dl ærter
                • 1½ dl creme fraiche 9%
                • 3 dåser tun i vand
                • 1½ knivspids salt
                • 1½ knivspids peber
                • 9 skiver rugbrød
              • Trin 3 af 8

                Skyl peberfrugterne, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugterne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 1½ peberfrugt
              • Trin 4 af 8

                Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1½ bundt purløg
              • Trin 5 af 8

                Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.

                • 1½ dl ærter
                • 1½ dl creme fraiche 9%
              • Trin 6 af 8

                Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.

                • 3 dåser med tun i vand
              • Trin 7 af 8

                Bland det sammen, og smag til med salt og peber.

                • 1½ knivspids salt
                • 1½ knivspids peber
              • Trin 8 af 8

                Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.

                • 9 skiver rugbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1½ peberfrugt
                  • 1½ bundt purløg
                  • 1½ dl ærter
                  • 1½ dl creme fraiche 9%
                  • 3 dåser tun i vand
                  • 1½ knivspids salt
                  • 1½ knivspids peber
                  • 9 skiver rugbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 mellem skål
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl peberfrugterne, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugterne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  4. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  5. Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
                  6. Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
                  7. Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
                  8. Rist rugbrødet på en brødrister, og skær det over i trekanter. Servér tunsalaten med det ristede rugbrød.