Tunsalat og ristet rugbrød

Tunsalat og ristet rugbrød

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1218 kJ / 290 kcal
        • Protein: 34 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 16 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ peberfrugt
        • ½ bundt purløg
        • ½ dl ærter
        • ½ dl creme fraiche 9%
        • 1 dåser tun i vand
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • 3 skiver rugbrød
      • Trin 3 af 10

        Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern.

        • ½ peberfrugt
      • Trin 4 af 10

        Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ bundt purløg
      • Trin 5 af 10

        Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.

        • ½ dl ærter
        • ½ dl creme fraiche 9%
      • Trin 6 af 10

        Åbn dåsen med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.

        • 1 dåser med tun i vand
      • Trin 7 af 10

        Bland det sammen, og smag til med salt og peber.

        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 8 af 10

        Læg rugbrødet på en brødrister, og rist på begge sider.

        • 3 skiver rugbrød
      • Trin 9 af 10

        Skær rugbrødet i trekanter.

      • Trin 10 af 10

        Server tunsalaten med ristet rugbrød.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ peberfrugt
          • ½ bundt purløg
          • ½ dl ærter
          • ½ dl creme fraiche 9%
          • 1 dåser tun i vand
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • 3 skiver rugbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 mellem skål
          • 1 dåseåbner
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern.
          4. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          5. Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
          6. Åbn dåsen med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
          7. Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
          8. Læg rugbrødet på en brødrister, og rist på begge sider.
          9. Skær rugbrødet i trekanter.
          10. Server tunsalaten med ristet rugbrød.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1218 kJ / 290 kcal
            • Protein: 34 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 16 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 peberfrugt
            • 1 bundt purløg
            • 1 dl ærter
            • 1 dl creme fraiche 9%
            • 2 dåser tun i vand
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 6 skiver rugbrød
          • Trin 3 af 10

            Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern.

            • 1 peberfrugt
          • Trin 4 af 10

            Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt purløg
          • Trin 5 af 10

            Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.

            • 1 dl ærter
            • 1 dl creme fraiche 9%
          • Trin 6 af 10

            Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.

            • 2 dåser med tun i vand
          • Trin 7 af 10

            Bland det sammen, og smag til med salt og peber.

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 8 af 10

            Læg rugbrødet på en brødrister, og rist på begge sider.

            • 6 skiver rugbrød
          • Trin 9 af 10

            Skær rugbrødet i trekanter.

          • Trin 10 af 10

            Server tunsalaten med ristet rugbrød.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 peberfrugt
              • 1 bundt purløg
              • 1 dl ærter
              • 1 dl creme fraiche 9%
              • 2 dåser tun i vand
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
              • 6 skiver rugbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 mellem skål
              • 1 dåseåbner
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl peberfrugten, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugten i små tern.
              4. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              5. Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
              6. Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
              7. Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
              8. Læg rugbrødet på en brødrister, og rist på begge sider.
              9. Skær rugbrødet i trekanter.
              10. Server tunsalaten med ristet rugbrød.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1218 kJ / 290 kcal
                • Protein: 34 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 16 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1½ peberfrugt
                • 1½ bundt purløg
                • 1½ dl ærter
                • 1½ dl creme fraiche 9%
                • 3 dåser tun i vand
                • 1½ knivspids salt
                • 1½ knivspids peber
                • 9 skiver rugbrød
              • Trin 3 af 10

                Skyl peberfrugterne, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugterne i små tern.

                • 1½ peberfrugt
              • Trin 4 af 10

                Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1½ bundt purløg
              • Trin 5 af 10

                Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.

                • 1½ dl ærter
                • 1½ dl creme fraiche 9%
              • Trin 6 af 10

                Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.

                • 3 dåser med tun i vand
              • Trin 7 af 10

                Bland det sammen, og smag til med salt og peber.

                • 1½ knivspids salt
                • 1½ knivspids peber
              • Trin 8 af 10

                Læg rugbrødet på en brødrister, og rist på begge sider.

                • 9 skiver rugbrød
              • Trin 9 af 10

                Skær rugbrødet i trekanter.

              • Trin 10 af 10

                Server tunsalaten med ristet rugbrød.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her har du opskriften, der slår den købte tunsalat 100 %! Blær dig, og lav din helt egen tunsalat!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1½ peberfrugt
                  • 1½ bundt purløg
                  • 1½ dl ærter
                  • 1½ dl creme fraiche 9%
                  • 3 dåser tun i vand
                  • 1½ knivspids salt
                  • 1½ knivspids peber
                  • 9 skiver rugbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 mellem skål
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl peberfrugterne, og fjern kerner og hvide hinder. Skær peberfrugterne i små tern.
                  4. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak purløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  5. Kom peberfrugt, purløg, ærter og cremefraiche i en skål.
                  6. Åbn dåserne med tun, hæld vandet fra, og kom tun i skålen.
                  7. Bland det sammen, og smag til med salt og peber.
                  8. Læg rugbrødet på en brødrister, og rist på begge sider.
                  9. Skær rugbrødet i trekanter.
                  10. Server tunsalaten med ristet rugbrød.