Tunsalat med æble

Tunsalat med æble

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lækker tunsalat fuld af gode sager til rugbrød, sandwich eller pasta.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 285 kJ / 68 kcal
        • Protein: 5 %
        • Kulhydrat: 36 %
        • Fedt: 59 %
        • Heraf mættet fedt: 0,8 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 stort æble
        • ½ citron
        • 2 dåser tun i vand
        • 70 g. majs fra dåse eller frost
        • 3 spsk. cremefraiche
        • 2 spsk. mayonnaise
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 6

        Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i bittesmå tern. Kom dem op i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

        • 1 stort æble
      • Trin 4 af 6

        Skær citronen over, og pres saften fra den. Du skal bruge cirka 1 spiseske citronsaft. Hæld det over æble-ternene. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ½ citron
      • Trin 5 af 6

        Åbn dåserne med tun og majs. Hæld væsken fra. Kom tun og majs op i skålen.

        • 2 dåser tun i vand
        • 70 g. majs fra dåse eller frost
      • Trin 6 af 6

        Tilsæt cremefraiche, mayonnaise, salt og peber, og rør tunsalaten sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 3 spsk. cremefraiche
        • 2 spsk. mayonnaise
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lækker tunsalat fuld af gode sager til rugbrød, sandwich eller pasta.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 stort æble
          • ½ citron
          • 2 dåser tun i vand
          • 70 g. majs fra dåse eller frost
          • 3 spsk. cremefraiche
          • 2 spsk. mayonnaise
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skål
          • 1 citruspresser
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i bittesmå tern. Kom dem op i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
          4. Skær citronen over, og pres saften fra den. Du skal bruge cirka 1 spiseske citronsaft. Hæld det over æble-ternene. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          5. Åbn dåserne med tun og majs. Hæld væsken fra. Kom tun og majs op i skålen.
          6. Tilsæt cremefraiche, mayonnaise, salt og peber, og rør tunsalaten sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.