Tortillas med tzatziki

Tortillas med tzatziki

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Du kan lave dine egne hjemmelavede tortillas i stedet for at købe dem. Find opskriften på tortillas.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1577 kJ / 377 kcal
        • Protein: 29 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 34 %
        • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 20

        Find alle ingredienserne frem.

        Tzatziki:

        • ½ agurk
        • 1 fed hvidløg
        • 1 ½ dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Tomatsalat:

        • 2 tomater
        • ¼ rødløg
        • 1 dl. persille
        • 1 spsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Fyld:

        • ½ squash
        • ½ porre
        • 200 g. kyllingebrystfilet
        • ¾ spsk. olie til stegning
        • ½ tsk. rosmarin
        • ½ tsk. spidskommen
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Tilbehør:

        • 4 store tortillas

         

      • Trin 3 af 20

        Tzatziki: Skyl agurken, og riv den på den grove side af rivejernet.

        • ½ agurk

         

      • Trin 4 af 20

        Tag en håndfuld revet agurk, og kram den hårdt med hånden, så vandet løber fra. Kom agurken i en skål. Gentag, til du har brugt al den revne agurk.

      • Trin 5 af 20

        Pil, og pres hvidløget. Kom det op i skålen.

        • 1 fed hvidløg

         

      • Trin 6 af 20

        Kom græsk yoghurt, salt og peber op i skålen, og rør det hele godt sammen.

        • 1 ½ dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 7 af 20

        Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil tzatzikien på køl.

      • Trin 8 af 20

        Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

        • 2 tomater

         

      • Trin 9 af 20

        Pil, og hak rødløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ rødløg

         

      • Trin 10 af 20

        Kom vand i en skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille

         

      • Trin 11 af 20

        Kom hakkede tomater, løg og persille i en ren skål, og rør det sammen. Krydr med eddike, salt og peber.

        • 1 spsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 12 af 20

        Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.

        • ½ squash

         

      • Trin 13 af 20

        Skær bunden af porren af. Skær porren over i to halvdele på den lange led. Skyl dem under rindende vand, så alt jord er skyllet væk. Skær porren i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.

        • ½ porre

         

      • Trin 14 af 20

        Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt. Vask hænderne.

        • 200 g kyllingebrystfilet

         

      • Trin 15 af 20

        Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

        • ¾ spsk. olie til stegning

         

      • Trin 16 af 20

        Læg kyllinge-stykkerne på. Krydr med salt. Steg i cirka 4 minutter, til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Vend et par gange undervejs med en spatel.

        • ½ tsk. salt

         

      • Trin 17 af 20

        Kom squash, porrer, rosmarin og spidskommen på stegepanden. Rør rundt, og lad det hele stege i 1-2 minutter. Hæld det i en skål.

        • ½ tsk. rosmarin
        • ½ tsk. spidskommen
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 18 af 20

        Smag tzatzikien til med salt og peber.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 19 af 20

        Varm de 4 tortillas ved 170 grader i 2-3 minutter i ovnen, eller varm hver tortilla cirka i 15 sekunder i mikroovnen.

        • 4 store tortillas

         

      • Trin 20 af 20

        Server dine tortillas med en skefuld af hver slags fyld på. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du kan lave dine egne hjemmelavede tortillas i stedet for at købe dem. Find opskriften på tortillas.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Tzatziki:

          • ½ agurk
          • 1 fed hvidløg
          • 1 ½ dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tomatsalat:

          • 2 tomater
          • ¼ rødløg
          • 1 dl. persille
          • 1 spsk. eddike
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Fyld:

          • ½ squash
          • ½ porre
          • 200 g. kyllingebrystfilet
          • ¾ spsk. olie til stegning
          • ½ tsk. rosmarin
          • ½ tsk. spidskommen
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tilbehør:

          • 4 store tortillas

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 rivejern
          • 2 mellemstore skåle
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 lille skarp kniv
          • Husholdningsfilm
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stegepande
          • 1 spatel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tzatziki: Skyl agurken, og riv den på den grove side af rivejernet.
          4. Tag en håndfuld revet agurk, og kram den hårdt med hånden, så vandet løber fra. Kom agurken i en skål. Gentag, til du har brugt al den revne agurk.
          5. Pil, og pres hvidløget. Kom det op i skålen.
          6. Kom græsk yoghurt, salt og peber op i skålen, og rør det hele godt sammen.
          7. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil tzatzikien på køl.
          8. Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i tern.
          9. Pil, og hak rødløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          10. Kom vand i en skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Kom hakkede tomater, løg og persille i en ren skål, og rør det sammen. Krydr med eddike, salt og peber.
          12. Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.
          13. Skær bunden af porren af. Skær porren over i to halvdele på den lange led. Skyl dem under rindende vand, så alt jord er skyllet væk. Skær porren i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
          14. Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt. Vask hænderne.
          15. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
          16. Læg kyllinge-stykkerne på. Krydr med salt. Steg i cirka 4 minutter, til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Vend et par gange undervejs med en spatel.
          17. Kom squash, porrer, rosmarin og spidskommen på stegepanden. Rør rundt, og lad det hele stege i 1-2 minutter. Hæld det i en skål.
          18. Smag tzatzikien til med salt og peber.
          19. Varm de 4 tortillas ved 170 grader i 2-3 minutter i ovnen, eller varm hver tortilla cirka i 15 sekunder i mikroovnen.
          20. Server dine tortillas med en skefuld af hver slags fyld på. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Du kan lave dine egne hjemmelavede tortillas i stedet for at købe dem. Find opskriften på tortillas.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1577 kJ / 377 kcal
            • Protein: 29 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 34 %
            • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 20

            Find alle ingredienserne frem.

            Tzatziki:

            • 1 agurk
            • 2 fed hvidløg
            • 3 dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tomatsalat:

            • 4 tomater
            • ½ rødløg
            • 2 dl. persille
            • 2 spsk. eddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Fyld:

            • 1 squash
            • 1 porre
            • 400 g. kyllingebrystfilet
            • 1 ½ spsk. olie til stegning
            • 1 tsk. rosmarin
            • 1 tsk. spidskommen
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tilbehør:

            • 8 store tortillas

             

          • Trin 3 af 20

            Tzatziki: Skyl agurken, og riv den på den grove side af rivejernet.

            • 1 agurk

             

          • Trin 4 af 20

            Tag en håndfuld revet agurk, og kram den hårdt med hånden, så vandet løber fra. Kom agurken i en skål. Gentag, til du har brugt al den revne agurk.

          • Trin 5 af 20

            Pil, og pres hvidløget. Kom det op i skålen.

            • 2 fed hvidløg

             

          • Trin 6 af 20

            Kom græsk yoghurt, salt og peber op i skålen, og rør det hele godt sammen.

            • 3 dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 7 af 20

            Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil tzatzikien på køl.

          • Trin 8 af 20

            Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

            • 4 tomater

             

          • Trin 9 af 20

            Pil, og hak rødløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ rødløg

             

          • Trin 10 af 20

            Kom vand i en skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 dl. persille

             

          • Trin 11 af 20

            Kom hakkede tomater, løg og persille i en ren skål, og rør det sammen. Krydr med eddike, salt og peber.

            • 2 spsk. eddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 12 af 20

            Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.

            • 1 squash

             

          • Trin 13 af 20

            Skær bunden af porren af. Skær porren over i to halvdele på den lange led. Skyl dem under rindende vand, så alt jord er skyllet væk. Skær porren i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.

            • 1 porre

             

          • Trin 14 af 20

            Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt. Vask hænderne.

            • 400 g kyllingebrystfilet

             

          • Trin 15 af 20

            Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

            • 1 ½ spsk. olie til stegning

             

          • Trin 16 af 20

            Læg kyllinge-stykkerne på. Krydr med salt. Steg i cirka 4 minutter, til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Vend et par gange undervejs med en spatel.

            • 1 tsk. salt

             

          • Trin 17 af 20

            Kom squash, porrer, rosmarin og spidskommen på stegepanden. Rør rundt, og lad det hele stege i 1-2 minutter. Hæld det i en skål.

            • 1 tsk. rosmarin
            • 1 tsk. spidskommen

             

          • Trin 18 af 20

            Smag tzatzikien til med salt og peber

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 19 af 20

            Varm de 8 tortillas ved 170 grader i 2-3 minutter i ovnen, eller varm hver tortilla cirka i 15 sekunder i mikroovnen.

          • Trin 20 af 20

            Server dine tortillas med en skefuld af hver slags fyld på. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Du kan lave dine egne hjemmelavede tortillas i stedet for at købe dem. Find opskriften på tortillas.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Tzatziki:

              • 1 agurk
              • 2 fed hvidløg
              • 3 dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tomatsalat:

              • 4 tomater
              • ½ rødløg
              • 2 dl. persille
              • 2 spsk. eddike
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Fyld:

              • 1 squash
              • 1 porre
              • 400 g kyllingebrystfilet
              • 1 ½ spsk. olie til stegning
              • 1 tsk. rosmarin
              • 1 tsk. spidskommen
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • 8 store tortillas

               

              Køkkenredskaber: 

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 rivejern
              • 2 mellemstore skåle
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 lille skarp kniv
              • Husholdningsfilm
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 spatel
              • 1 tallerken

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tzatziki: Skyl agurken, og riv den på den grove side af rivejernet.
              4. Tag en håndfuld revet agurk, og kram den hårdt med hånden, så vandet løber fra. Kom agurken i en skål. Gentag, til du har brugt al den revne agurk.
              5. Pil, og pres hvidløget. Kom det op i skålen.
              6. Kom græsk yoghurt, salt og peber op i skålen, og rør det hele godt sammen.
              7. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil tzatzikien på køl.
              8. Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i tern.
              9. Pil, og hak rødløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              10. Kom vand i en skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Kom hakkede tomater, løg og persille i en ren skål, og rør det sammen. Krydr med eddike, salt og peber.
              12. Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.
              13. Skær bunden af porren af. Skær porren over i to halvdele på den lange led. Skyl dem under rindende vand, så alt jord er skyllet væk. Skær porren i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
              14. Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt. Vask hænderne.
              15. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
              16. Læg kyllinge-stykkerne på. Krydr med salt. Steg i cirka 4 minutter, til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Vend et par gange undervejs med en spatel.
              17. Kom squash, porrer, rosmarin og spidskommen på stegepanden. Rør rundt, og lad det hele stege i 1-2 minutter. Hæld det i en skål.
              18. Smag tzatzikien til med salt og peber
              19. Varm de 8 tortillas ved 170 grader i 2-3 minutter i ovnen, eller varm hver tortilla cirka i 15 sekunder i mikroovnen.
              20. Server dine tortillas med en skefuld af hver slags fyld på. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Du kan lave dine egne hjemmelavede tortillas i stedet for at købe dem. Find opskriften på tortillas.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1577 kJ / 377 kcal
                • Protein: 29 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 34 %
                • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 20

                Find alle ingredienserne frem.

                Tzatziki

                • 1 ½ agurk
                • 3 fed hvidløg
                • 4 ½ dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Tomatsalat

                • 6 tomater
                • ¾ rødløg
                • 3 dl. persille
                • 3 spsk. eddike
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Fyld

                • 1 ½ squash
                • 1 ½ porre
                • 600 g kyllingebrystfilet
                • 2 ¼ spsk. olie til stegning
                • 1 ½ tsk. rosmarin
                • 1 ½ tsk. spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Tilbehør

                • 12 store tortillas

                 

              • Trin 3 af 20

                Tzatziki: Skyl agurken, og riv den på den grove side af rivejernet.

                • 1 ½ agurk

                 

              • Trin 4 af 20

                Tag en håndfuld revet agurk, og kram den hårdt med hånden, så vandet løber fra. Kom agurken i en skål. Gentag, til du har brugt al den revne agurk.

              • Trin 5 af 20

                Pil, og pres hvidløget. Kom det op i skålen.

                • 3 fed hvidløg

                 

              • Trin 6 af 20

                Kom græsk yoghurt, salt og peber op i skålen, og rør det hele godt sammen.

                • 4 ½ dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 7 af 20

                Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil tzatzikien på køl.

              • Trin 8 af 20

                Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

                • 6 tomater

                 

              • Trin 9 af 20

                Pil, og hak rødløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ rødløg

                 

              • Trin 10 af 20

                Kom vand i en skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 dl. persille

                 

              • Trin 11 af 20

                Kom hakkede tomater, løg og persille i en ren skål, og rør det sammen. Krydr med eddike, salt og peber.

                • 3 spsk. eddike
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 12 af 20

                Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.

                • 1 ½ squash

                 

              • Trin 13 af 20

                Skær bunden af porren af. Skær porren over i to halvdele på den lange led. Skyl dem under rindende vand, så alt jord er skyllet væk. Skær porren i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.

                • 1 ½ porre

                 

              • Trin 14 af 20

                Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt. Vask hænderne.

                • 600 g kyllingebrystfilet

                 

              • Trin 15 af 20

                Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

                • 2 ¼ spsk. olie til stegning

                 

              • Trin 16 af 20

                Læg kyllinge-stykkerne på. Krydr med salt. Steg i cirka 4 minutter, til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Vend et par gange undervejs med en spatel.

                • 1 ½ tsk. salt

                 

              • Trin 17 af 20

                Kom squash, porrer, rosmarin og spidskommen på stegepanden. Rør rundt, og lad det hele stege i 1-2 minutter. Hæld det i en skål.

                • 1 ½ tsk. rosmarin
                • 1 ½ tsk. spidskommen

                 

              • Trin 18 af 20

                Smag tzatzikien til med salt og peber.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 19 af 20

                Varm de 12 tortillas ved 170 grader i 2-3 minutter i ovnen, eller varm hver tortilla cirka i 15 sekunder i mikroovnen.

                • 12 store tortillas

                 

              • Trin 20 af 20

                Server dine tortillas med en skefuld af hver slags fyld på. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Du kan lave dine egne hjemmelavede tortillas i stedet for at købe dem. Find opskriften på tortillas.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Tzatziki

                  • 1 ½ agurk
                  • 3 fed hvidløg
                  • 4 ½ dl. græsk yoghurt eller afdryppet tykmælk
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tomatsalat

                  • 6 tomater
                  • ¾ rødløg
                  • 3 dl. persille
                  • 3 spsk. eddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Fyld

                  • 1 ½ squash
                  • 1 ½ porre
                  • 600 g kyllingebrystfilet
                  • 2 ¼ spsk. olie til stegning
                  • 1 ½ tsk. rosmarin
                  • 1 ½ tsk. spidskommen
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tilbehør

                  • 12 store tortillas

                   

                   

                  Køkkenredskaber:

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 rivejern
                  • 2 mellemstore skåle
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 lille skarp kniv
                  • Husholdningsfilm
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tzatziki: Skyl agurken, og riv den på den grove side af rivejernet.
                  4. Tag en håndfuld revet agurk, og kram den hårdt med hånden, så vandet løber fra. Kom agurken i en skål. Gentag, til du har brugt al den revne agurk.
                  5. Pil, og pres hvidløget. Kom det op i skålen.
                  6. Kom græsk yoghurt, salt og peber op i skålen, og rør det hele godt sammen.
                  7. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil tzatzikien på køl.
                  8. Tomatsalat: Skyl tomaterne, og skær dem i tern.
                  9. Pil, og hak rødløget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  10. Kom vand i en skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Kom hakkede tomater, løg og persille i en ren skål, og rør det sammen. Krydr med eddike, salt og peber.
                  12. Fyld: Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.
                  13. Skær bunden af porren af. Skær porren over i to halvdele på den lange led. Skyl dem under rindende vand, så alt jord er skyllet væk. Skær porren i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
                  14. Skær kyllingen i mindre stykker på et rent skærebræt. Vask hænderne.
                  15. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
                  16. Læg kyllinge-stykkerne på. Krydr med salt. Steg i cirka 4 minutter, til stykkerne er gyldne og gennemstegte. Vend et par gange undervejs med en spatel.
                  17. Kom squash, porrer, rosmarin og spidskommen på stegepanden. Rør rundt, og lad det hele stege i 1-2 minutter. Hæld det i en skål.
                  18. Smag tzatzikien til med salt og peber.
                  19. Varm de 12 tortillas ved 170 grader i 2-3 minutter i ovnen, eller varm hver tortilla cirka i 15 sekunder i mikroovnen.
                  20. Server dine tortillas med en skefuld af hver slags fyld på. Velbekomme!