Tortillas med oksekød

Tortillas med oksekød

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Lækkert fyld pakket ind i lækkert brød lavet af en lækker kok (dig ;-). Så bliver det da ikke meget mere lækkert, hva? Tortillas med oksekød giver cirka 28,7 kg CO2/kg måltid. Det er 19 gange mere COend tortillas med spicy bønnesovs. Så prøv den også!

        Tip: Du kan sagtens bruge en rest kødsovs som fyld.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2966 kJ / 709 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 46 %
        • Fedt: 29 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        Kødsovs:

        • ½ fed hvidløg
        • ½ løg
        • ½ rød chili
        • ½ peberfrugt
        • ½ spsk. olie til stegning
        • 250 g. hakket oksekød
        • 1 tsk. oregano
        • ½ tsk. paprika
        • Ca. 200 g. hakkede tomater (½ brik/dåse)
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Fyld:

        • ¼ iceberg-salat
        • ¼ agurk
        • ½ tomat
        • 4 fuldkorns-tortillas
      • Trin 3 af 13

        Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ fed hvidløg
        • ½ løg
      • Trin 4 af 13

        Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ½ rød chili
      • Trin 5 af 13

        Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • ½ peberfrugt
      • Trin 6 af 13

        Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.

        • ½ spsk. olie til stegning
      • Trin 7 af 13

        Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

        • 250 g. hakket oksekød
        • 1 tsk. oregano
        • ½ tsk. paprika
      • Trin 8 af 13

        Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.

        • Ca. 200 g. hakkede tomater (½ brik/dåse)
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 9 af 13

        Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

      • Trin 10 af 13

        Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

        • ¼ iceberg-salat
      • Trin 11 af 13

        Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.

        • ¼ agurk
        • ½ tomat
      • Trin 12 af 13

        Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.

        • 4 fuldkorns-tortillas
      • Trin 13 af 13

        Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lækkert fyld pakket ind i lækkert brød lavet af en lækker kok (dig ;-). Så bliver det da ikke meget mere lækkert, hva? Tortillas med oksekød giver cirka 28,7 kg CO2/kg måltid. Det er 19 gange mere COend tortillas med spicy bønnesovs. Så prøv den også!

        Tip: Du kan sagtens bruge en rest kødsovs som fyld.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kødsovs:

          • ½ fed hvidløg
          • ½ løg
          • ½ rød chili
          • ½ peberfrugt
          • ½ spsk. olie til stegning
          • 250 g. hakket oksekød
          • 1 tsk. oregano
          • ½ tsk. paprika
          • Ca. 200 g. hakkede tomater (½ brik/dåse)
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Fyld:

          • ¼ iceberg-salat
          • ¼ agurk
          • ½ tomat
          • 4 fuldkorns-tortillas

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 bageplade
          • Bagepapir

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
          5. Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          6. Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.
          7. Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.
          8. Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.
          9. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
          10. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
          11. Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.
          12. Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.
          13. Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Lækkert fyld pakket ind i lækkert brød lavet af en lækker kok (dig ;-). Så bliver det da ikke meget mere lækkert, hva? Tortillas med oksekød giver cirka 28,7 kg CO2/kg måltid. Det er 19 gange mere COend tortillas med spicy bønnesovs. Så prøv den også!

            Tip: Du kan sagtens bruge en rest kødsovs som fyld.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2966 kJ / 709 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 46 %
            • Fedt: 29 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            Kødsovs:

            • 1 fed hvidløg
            • 1 løg
            • 1 rød chili
            • 1 peberfrugt
            • 1 spsk. olie til stegning
            • 500 g. hakket oksekød
            • 2 tsk. oregano
            • 1 tsk. paprika
            • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Fyld:

            • ½ iceberg-salat
            • ½ agurk
            • 1 tomat
            • 8 fuldkorns-tortillas
          • Trin 3 af 13

            Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 fed hvidløg
            • 1 løg
          • Trin 4 af 13

            Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.

            • 1 rød chili
          • Trin 5 af 13

            Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 1 peberfrugt
          • Trin 6 af 13

            Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.

            • 1 spsk. olie til stegning
          • Trin 7 af 13

            Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

            • 500 g. hakket oksekød
            • 2 tsk. oregano
            • 1 tsk. paprika
          • Trin 8 af 13

            Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.

            • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 13

            Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

          • Trin 10 af 13

            Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

            • ½ iceberg-salat
          • Trin 11 af 13

            Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.

            • ½ agurk
            • 1 tomat
          • Trin 12 af 13

            Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.

            • 8 fuldkorns-tortillas
          • Trin 13 af 13

            Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Lækkert fyld pakket ind i lækkert brød lavet af en lækker kok (dig ;-). Så bliver det da ikke meget mere lækkert, hva? Tortillas med oksekød giver cirka 28,7 kg CO2/kg måltid. Det er 19 gange mere COend tortillas med spicy bønnesovs. Så prøv den også!

            Tip: Du kan sagtens bruge en rest kødsovs som fyld.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kødsovs:

              • 1 fed hvidløg
              • 1 løg
              • 1 rød chili
              • 1 peberfrugt
              • 1 spsk. olie til stegning
              • 500 g. hakket oksekød
              • 2 tsk. oregano
              • 1 tsk. paprika
              • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Fyld:

              • ½ iceberg-salat
              • ½ agurk
              • 1 tomat
              • 8 fuldkorns-tortillas

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 bageplade
              • Bagepapir

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
              5. Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              6. Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.
              7. Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.
              8. Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.
              9. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
              10. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
              11. Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.
              12. Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.
              13. Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Lækkert fyld pakket ind i lækkert brød lavet af en lækker kok (dig ;-). Så bliver det da ikke meget mere lækkert, hva? Tortillas med oksekød giver cirka 28,7 kg CO2/kg måltid. Det er 19 gange mere COend tortillas med spicy bønnesovs. Så prøv den også!

                Tip: Du kan sagtens bruge en rest kødsovs som fyld.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2966 kJ / 709 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 46 %
                • Fedt: 29 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                Kødsovs:

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ løg
                • 1 ½ rød chili
                • 1 ½ peberfrugt
                • 1 ½ spsk. olie til stegning
                • 750 g. hakket oksekød
                • 3 tsk. oregano
                • 1 ½ tsk. paprika
                • Ca. 600 g. hakkede tomater (1 ½ brik/dåse)
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Fyld:

                • ¾ iceberg-salat
                • ¾ agurk
                • 1 ½ tomat
                • 12 fuldkorns-tortillas
              • Trin 3 af 13

                Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ løg
              • Trin 4 af 13

                Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 5 af 13

                Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 1 ½ peberfrugt
              • Trin 6 af 13

                Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.

                • 1 ½ spsk. olie til stegning
              • Trin 7 af 13

                Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.

                • 750 g. hakket oksekød
                • 3 tsk. oregano
                • 1 ½ tsk. paprika
              • Trin 8 af 13

                Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.

                • Ca. 600 g. hakkede tomater (1 ½ brik/dåse)
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 9 af 13

                Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

              • Trin 10 af 13

                Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

                • ¾ iceberg-salat
              • Trin 11 af 13

                Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.

                • ¾ agurk
                • 1 ½ tomat
              • Trin 12 af 13

                Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.

                • 12 fuldkorns-tortillas
              • Trin 13 af 13

                Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Lækkert fyld pakket ind i lækkert brød lavet af en lækker kok (dig ;-). Så bliver det da ikke meget mere lækkert, hva? Tortillas med oksekød giver cirka 28,7 kg CO2/kg måltid. Det er 19 gange mere COend tortillas med spicy bønnesovs. Så prøv den også!

                Tip: Du kan sagtens bruge en rest kødsovs som fyld.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kødsovs:

                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½ rød chili
                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 1 ½ spsk. olie til stegning
                  • 750 g. hakket oksekød
                  • 3 tsk. oregano
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • Ca. 600 g. hakkede tomater (1 ½ brik/dåse)
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Fyld:

                  • ¾ iceberg-salat
                  • ¾ agurk
                  • 1 ½ tomat
                  • 12 fuldkorns-tortillas

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
                  5. Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  6. Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.
                  7. Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet.
                  8. Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.
                  9. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
                  10. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
                  11. Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.
                  12. Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.
                  13. Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.