Tortillas med magiske majs

Tortillas med magiske majs

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3042 kJ / 727 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 31 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 15,78 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 30

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 30

        Mål alle ingredienserne af.

        Cremefraichedressing:

        • ¾ dl cremefraiche 9 %
        • ¼ dl purløg
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Kødfyld:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • 200 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Magiske majs:

        • ½ spsk. olie
        • 300 g. løse majs
        • ½ tsk. salt
        • 15 g. smør
        • 50 g. cheddarost

        Tilbehør:

        • ¼ agurk
        • ½ spsk. olie
        • 2 fuldkornstortillas
        • 2 spsk. salsasovs
      • Trin 3 af 30

        Start med cremefraichedressingen: Hæld cremefraichen i en skål.

        • ¾ dl cremefraiche 9 %
      • Trin 4 af 30

        Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl purløg
      • Trin 5 af 30

        Hak purløgen fint.

      • Trin 6 af 30

        Hæld purløgen op i skålen til cremefraichen. Rør det sammen.

      • Trin 7 af 30

        Smag dressingen til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 8 af 30

        Stil dressingen i køleskabet.

      • Trin 9 af 30

        Lav kødet: Pil løget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 10 af 30

        Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 11 af 30

        Hæld olie i en gryde, og varm den op på høj varme.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 12 af 30

        Hæld kødet i gryden. Vask hænder. Rør rundt.

        • 200 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
      • Trin 13 af 30

        Hæld salt og peber i gryden.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 14 af 30

        Hæld løget i gryden. Skru ned til middel varme, og steg i 2 minutter.

      • Trin 15 af 30

        Hæld hvidløgene i gryden, og steg i 2 minutter.

      • Trin 16 af 30

        Kødet er færdigt, når det er helt brunt. Der må ikke være rød farve tilbage. Læg låg på gryden, og skru ned på laveste varme, når kødet er stegt færdigt.

      • Trin 17 af 30

        Lav magiske majs: Hæld olie på en stor stegepande, og varm det op.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 18 af 30

        Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

        • 300 g. løse majs
      • Trin 19 af 30

        Hæld salt på majsene.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 20 af 30

        Fordel smørret ovenpå majsene.

        • 15 g. smør
      • Trin 21 af 30

        Vend majsene når smørret er smeltet.

      • Trin 22 af 30

        Steg majsene i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

      • Trin 23 af 30

        Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

        • 50 g. cheddarost
      • Trin 24 af 30

        Vend blandingen og hæld den i en skål.

      • Trin 25 af 30

        Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

        • ¼ agurk
      • Trin 26 af 30

        Tør stegepanden af med køkkenrulle.

      • Trin 27 af 30

        Varm tortillaerne: Hæld olie på stegepanden, og varm den op på laveste varme.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 28 af 30

        Læg en tortilla på stegepanden, og varm den 1 minut på hver side.

        • 2 fuldkornstortillas
      • Trin 29 af 30

        Gør det samme med den anden tortilla. Gem dem på en tallerken med stanniol over indtil servering.

      • Trin 30 af 30

        Nu er retten klar til at blive serveret. Hiv dressingen ud af køleskabet, og stil alt på spisebordet. Så kan man lave sin egen tortilla, lige til at rulle sammen og spise. Velbekomme!

        • 2 spsk. salsasovs
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Cremefraichedressing:

          • ¾ dl cremefraiche 9 %
          • ¼ dl purløg
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Kødfyld:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • 200 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Magiske majs:

          • ½ spsk. olie
          • 300 g. løse majs
          • ½ tsk. salt
          • 15 g. smør
          • 50 g. cheddarost

          Tilbehør:

          • ¼ agurk
          • ½ spsk. olie
          • 2 fuldkornstortillas
          • 2 spsk. salsasovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 små skåle
          • 2 mellem skåle
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 viskestykke
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 grydeske
          • 1 stegepande
          • 1 dåseåbner
          • Køkkenrulle
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • Stanniol

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Start med cremefraichedressingen: Hæld cremefraichen i en skål.
          4. Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se hvordan du skyller krydderurter.
          5. Hak purløgen fint.
          6. Hæld purløgen op i skålen til cremefraichen. Rør det sammen.
          7. Smag dressingen til med salt og peber.
          8. Stil dressingen i køleskabet.
          9. Lav kødet: Pil løget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker løg.
          10. Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
          11. Hæld olie i en gryde, og varm den op på høj varme.
          12. Hæld kødet i gryden. Vask hænder. Rør rundt.
          13. Hæld salt og peber i gryden.
          14. Hæld løget i gryden. Skru ned til middel varme, og steg i 2 minutter.
          15. Hæld hvidløgene i gryden, og steg i 2 minutter.
          16. Kødet er færdigt, når det er helt brunt. Der må ikke være rød farve tilbage. Læg låg på gryden, og skru ned på laveste varme, når kødet er stegt færdigt.
          17. Lav magiske majs: Hæld olie på en stor stegepande, og varm det op.
          18. Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.
          19. Hæld salt på majsene.
          20. Fordel smørret ovenpå majsene.
          21. Vend majsene når smørret er smeltet.
          22. Steg majsene i 2 minutter. De må ikke blive sorte.
          23. Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.
          24. Vend blandingen og hæld den i en skål.
          25. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.
          26. Tør stegepanden af med køkkenrulle.
          27. Varm tortillaerne: Hæld olie på stegepanden, og varm den op på laveste varme.
          28. Læg en tortilla på stegepanden, og varm den 1 minut på hver side.
          29. Gør det samme med den anden tortilla. Gem dem på en tallerken med stanniol over indtil servering.
          30. Nu er retten klar til at blive serveret. Hiv dressingen ud af køleskabet, og stil alt på spisebordet. Så kan man lave sin egen tortilla, lige til at rulle sammen og spise. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-) 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3042 kJ / 727 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 31 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 15,78 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 30

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 30

            Mål alle ingredienserne af.

            Cremefraichedressing:

            • 1 ½ dl cremefraiche 9 %
            • ½ dl purløg
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Kødfyld:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • 400 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Magiske majs:

            • 1 spsk. olie
            • 600 g. løse majs
            • 1 tsk. salt
            • 30 g. smør
            • 100 g. cheddarost

            Tilbehør:

            • ½ agurk
            • 1 spsk. olie
            • 4 fuldkornstortillas
            • 4 spsk. salsasovs
          • Trin 3 af 30

            Start med cremefraichedressingen: Hæld cremefraichen i en skål.

            • 1 ½ dl cremefraiche 9 %
          • Trin 4 af 30

            Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl purløg
          • Trin 5 af 30

            Hak purløgen fint.

          • Trin 6 af 30

            Hæld purløgen op i skålen til cremefraichen. Rør det sammen.

          • Trin 7 af 30

            Smag dressingen til med salt og peber.

            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 8 af 30

            Stil dressingen i køleskabet.

          • Trin 9 af 30

            Lav kødet: Pil løget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 10 af 30

            Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 11 af 30

            Hæld olie i en gryde, og varm den op på høj varme.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 12 af 30

            Hæld kødet i gryden. Vask hænder. Rør rundt.

            • 400 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
          • Trin 13 af 30

            Hæld salt og peber i gryden.

            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 14 af 30

            Hæld løget i gryden. Skru ned til middel varme, og steg i 2 minutter.

          • Trin 15 af 30

            Hæld hvidløgene i gryden, og steg i 2 minutter.

          • Trin 16 af 30

            Kødet er færdigt, når det er helt brunt. Der må ikke være rød farve tilbage. Læg låg på gryden, og skru ned på laveste varme, når kødet er stegt færdigt.

          • Trin 17 af 30

            Lav magiske majs: Hæld olie på en stor stegepande, og varm det op.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 18 af 30

            Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

            • 600 g. løse majs
          • Trin 19 af 30

            Hæld salt på majsene.

            • 1 tsk. salt
          • Trin 20 af 30

            Fordel smørret ovenpå majsene.

            • 30 g. smør
          • Trin 21 af 30

            Vend majsene når smørret er smeltet.

          • Trin 22 af 30

            Steg majsene i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

          • Trin 23 af 30

            Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

            • 100 g. cheddarost
          • Trin 24 af 30

            Vend blandingen og hæld den i en skål.

          • Trin 25 af 30

            Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

            • ½ agurk
          • Trin 26 af 30

            Tør stegepanden af med køkkenrulle.

          • Trin 27 af 30

            Varm tortillaerne: Hæld olie på stegepanden, og varm den op på laveste varme.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 28 af 30

            Læg en tortilla på stegepanden, og varm den 1 minut på hver side.

            • 4 fuldkornstortillas
          • Trin 29 af 30

            Gør det samme med resten af tortillaerne. Gem dem på en tallerken med stanniol over indtil servering.

          • Trin 30 af 30

            Nu er retten klar til at blive serveret. Find salsaen og cremefraichedressingen frem, og stil alt på spisebordet. Så kan man lave sin egen tortilla, lige til at rulle sammen og spise. Velbekomme!

            • 4 spsk. salsa
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-) 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Cremefraichedressing:

              • 1 ½ dl cremefraiche 9 %
              • ½ dl purløg
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Kødfyld:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • 400 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Magiske majs:

              • 1 spsk. olie
              • 600 g. løse majs
              • 1 tsk. salt
              • 30 g. smør
              • 100 g. cheddarost

              Tilbehør:

              • ½ agurk
              • 1 spsk. olie
              • 4 fuldkornstortillas
              • 4 spsk. salsa

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 små skåle
              • 2 mellem skåle
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 viskestykke
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 grydeske
              • 1 stegepande
              • 1 dåseåbner
              • Køkkenrulle
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • Stanniol

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Start med cremefraichedressingen: Hæld cremefraichen i en skål.
              4. Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se hvordan du skyller krydderurter.
              5. Hak purløgen fint.
              6. Hæld purløgen op i skålen til cremefraichen. Rør det sammen.
              7. Smag dressingen til med salt og peber.
              8. Stil dressingen i køleskabet.
              9. Lav kødet: Pil løget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker løg.
              10. Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
              11. Hæld olie i en gryde, og varm den op på høj varme.
              12. Hæld kødet i gryden. Vask hænder. Rør rundt.
              13. Hæld salt og peber i gryden.
              14. Hæld løget i gryden. Skru ned til middel varme, og steg i 2 minutter.
              15. Hæld hvidløgene i gryden, og steg i 2 minutter.
              16. Kødet er færdigt, når det er helt brunt. Der må ikke være rød farve tilbage. Læg låg på gryden, og skru ned på laveste varme, når kødet er stegt færdigt.
              17. Lav magiske majs: Hæld olie på en stor stegepande, og varm det op.
              18. Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.
              19. Hæld salt på majsene.
              20. Fordel smørret ovenpå majsene.
              21. Vend majsene når smørret er smeltet.
              22. Steg majsene i 2 minutter. De må ikke blive sorte.
              23. Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.
              24. Vend blandingen og hæld den i en skål.
              25. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.
              26. Tør stegepanden af med køkkenrulle.
              27. Varm tortillaerne: Hæld olie på stegepanden, og varm den op på laveste varme.
              28. Læg en tortilla på stegepanden, og varm den 1 minut på hver side.
              29. Gør det samme med resten af tortillaerne. Gem dem på en tallerken med stanniol over indtil servering.
              30. Nu er retten klar til at blive serveret. Find salsaen og cremefraichedressingen frem, og stil alt på spisebordet. Så kan man lave sin egen tortilla, lige til at rulle sammen og spise. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3042 kJ / 727 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 31 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 15,78 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 30

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 30

                Mål alle ingredienserne af.

                Cremefraichedressing:

                • 2 ¼ dl cremefraiche 9 %
                • ¾ dl purløg
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Kødfyld:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 600 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Magiske majs:

                • 1 ½ spsk. olie
                • 900 g. løse majs
                • 1 ½ tsk. salt
                • 45 g. smør
                • 150 g. cheddarost

                Tilbehør:

                • ¾ agurk
                • 1 ½ spsk. olie
                • 6 fuldkornstortillas
                • 6 spsk. salsasovs
              • Trin 3 af 30

                Start med cremefraichedressingen: Hæld cremefraichen i en skål.

                • 2 ¼ dl cremefraiche 9 %
              • Trin 4 af 30

                Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ dl purløg
              • Trin 5 af 30

                Hak purløgen fint.

              • Trin 6 af 30

                Hæld purløgen op i skålen til cremefraichen. Rør det sammen.

              • Trin 7 af 30

                Smag dressingen til med salt og peber.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 8 af 30

                Stil dressingen i køleskabet.

              • Trin 9 af 30

                Lav kødet: Pil løget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 10 af 30

                Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 11 af 30

                Hæld olie i en gryde, og varm den op på høj varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 12 af 30

                Hæld kødet i gryden. Vask hænder. Rør rundt.

                • 600 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
              • Trin 13 af 30

                Hæld salt og peber i gryden.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 14 af 30

                Hæld løget i gryden. Skru ned til middel varme, og steg i 2 minutter.

              • Trin 15 af 30

                Hæld hvidløgene i gryden, og steg i 2 minutter.

              • Trin 16 af 30

                Kødet er færdigt, når det er helt brunt. Der må ikke være rød farve tilbage. Læg låg på gryden, og skru ned på laveste varme, når kødet er stegt færdigt.

              • Trin 17 af 30

                Lav magiske majs: Hæld olie på en stor stegepande, og varm det op.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 18 af 30

                Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

                • 900 g. løse majs
              • Trin 19 af 30

                Hæld salt på majsene.

                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 20 af 30

                Fordel smørret ovenpå majsene.

                • 45 g. smør
              • Trin 21 af 30

                Vend majsene når smørret er smeltet.

              • Trin 22 af 30

                Steg majsene i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

              • Trin 23 af 30

                Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

                • 150 g. cheddarost
              • Trin 24 af 30

                Vend blandingen og hæld den i en skål.

              • Trin 25 af 30

                Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

                • ¾ agurk
              • Trin 26 af 30

                Tør stegepanden af med køkkenrulle.

              • Trin 27 af 30

                Varm tortillaerne: Hæld olie på stegepanden, og varm den op på laveste varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 28 af 30

                Læg en tortilla på stegepanden, og varm den 1 minut på hver side.

                • 6 fuldkornstortillas
              • Trin 29 af 30

                Gør det samme med resten af tortillaerne. Gem dem på en tallerken med stanniol over indtil servering.

              • Trin 30 af 30

                Nu er retten klar til at blive serveret. Hiv dressingen ud af køleskabet, og stil alt på spisebordet. Så kan man lave sin egen tortilla, lige til at rulle sammen og spise. Velbekomme!

                • 6 spsk. salsasovs
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Cremefraichedressing:

                  • 2 ¼ dl cremefraiche 9 %
                  • ¾ dl purløg
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Kødfyld:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 600 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Magiske majs:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 900 g. løse majs
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 45 g. smør
                  • 150 g. cheddarost

                  Tilbehør:

                  • ¾ agurk
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 6 fuldkornstortillas
                  • 6 spsk. salsasovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 små skåle
                  • 2 mellem skåle
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 viskestykke
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 grydeske
                  • 1 stegepande
                  • 1 dåseåbner
                  • Køkkenrulle
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • Stanniol

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Start med cremefraichedressingen: Hæld cremefraichen i en skål.
                  4. Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se hvordan du skyller krydderurter.
                  5. Hak purløgen fint.
                  6. Hæld purløgen op i skålen til cremefraichen. Rør det sammen.
                  7. Smag dressingen til med salt og peber.
                  8. Stil dressingen i køleskabet.
                  9. Lav kødet: Pil løget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker løg.
                  10. Pil hvidløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
                  11. Hæld olie i en gryde, og varm den op på høj varme.
                  12. Hæld kødet i gryden. Vask hænder. Rør rundt.
                  13. Hæld salt og peber i gryden.
                  14. Hæld løget i gryden. Skru ned til middel varme, og steg i 2 minutter.
                  15. Hæld hvidløgene i gryden, og steg i 2 minutter.
                  16. Kødet er færdigt, når det er helt brunt. Der må ikke være rød farve tilbage. Læg låg på gryden, og skru ned på laveste varme, når kødet er stegt færdigt.
                  17. Lav magiske majs: Hæld olie på en stor stegepande, og varm det op.
                  18. Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.
                  19. Hæld salt på majsene.
                  20. Fordel smørret ovenpå majsene.
                  21. Vend majsene når smørret er smeltet.
                  22. Steg majsene i 2 minutter. De må ikke blive sorte.
                  23. Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.
                  24. Vend blandingen og hæld den i en skål.
                  25. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.
                  26. Tør stegepanden af med køkkenrulle.
                  27. Varm tortillaerne: Hæld olie på stegepanden, og varm den op på laveste varme.
                  28. Læg en tortilla på stegepanden, og varm den 1 minut på hver side.
                  29. Gør det samme med resten af tortillaerne. Gem dem på en tallerken med stanniol over indtil servering.
                  30. Nu er retten klar til at blive serveret. Hiv dressingen ud af køleskabet, og stil alt på spisebordet. Så kan man lave sin egen tortilla, lige til at rulle sammen og spise. Velbekomme!