Tortillas med magiske majs

Tortillas med magiske majs

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3042 kJ / 727 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 31 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 15,78 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 21

        Find alle ingredienserne frem.

        Cremefraichedressing:

        • ¾ dl cremefraiche 9 %
        • ¼ dl purløg
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Kødfyld:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • 200 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Magiske majs:

        • ½ spsk. olie
        • 300 g. løse majs
        • ½ tsk. salt
        • 15 g. smør
        • 50 g. cheddarost

        Tilbehør:

        • ¼ agurk
        • ½ spsk. olie
        • 2 fuldkornstortillas
        • 2 spsk. salsasovs
      • Trin 3 af 21

        Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.

        • ¾ dl cremefraiche 9 %
      • Trin 4 af 21

        Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl purløg
      • Trin 5 af 21

        Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.

      • Trin 6 af 21

        Smag dressingen til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 7 af 21

        Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.

      • Trin 8 af 21

        Kød: Pil, og hak løget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 9 af 21

        Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 10 af 21

        Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 11 af 21

        Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

        • 200 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
      • Trin 12 af 21

        Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 13 af 21

        Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 14 af 21

        Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

        • 300 g. løse majs
      • Trin 15 af 21

        Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 16 af 21

        Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

      • Trin 17 af 21

        Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

        • 50 g. cheddarost
      • Trin 18 af 21

        Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.

      • Trin 19 af 21

        Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

        • ¼ agurk
      • Trin 20 af 21

        Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.

      • Trin 21 af 21

        Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.

        • 2 spsk. salsasovs
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Cremefraichedressing:

          • ¾ dl cremefraiche 9 %
          • ¼ dl purløg
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Kødfyld:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • 200 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Magiske majs:

          • ½ spsk. olie
          • 300 g. løse majs
          • ½ tsk. salt
          • 15 g. smør
          • 50 g. cheddarost

          Tilbehør:

          • ¼ agurk
          • ½ spsk. olie
          • 2 fuldkornstortillas
          • 2 spsk. salsasovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 små skåle
          • 2 mellem skåle
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 viskestykke
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 grydeske
          • 1 stegepande
          • 1 dåseåbner
          • Køkkenrulle
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • Stanniol

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.
          4. Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter.
          5. Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.
          6. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          7. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.
          8. Kød: Pil, og hak løget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker løg.
          9. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
          10. Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.
          11. Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
          12. Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.
          13. Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.
          14. Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.
          15. Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.
          16. Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.
          17. Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.
          18. Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.
          19. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.
          20. Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.
          21. Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-) 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3042 kJ / 727 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 31 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 15,78 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 21

            Find alle ingredienserne frem.

            Cremefraichedressing:

            • 1 ½ dl cremefraiche 9 %
            • ½ dl purløg
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Kødfyld:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • 400 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Magiske majs:

            • 1 spsk. olie
            • 600 g. løse majs
            • 1 tsk. salt
            • 30 g. smør
            • 100 g. cheddarost

            Tilbehør:

            • ½ agurk
            • 1 spsk. olie
            • 4 fuldkornstortillas
            • 4 spsk. salsasovs
          • Trin 3 af 21

            Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.

            • 1 ½ dl cremefraiche 9 %
          • Trin 4 af 21

            Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl purløg
          • Trin 5 af 21

            Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.

          • Trin 6 af 21

            Smag dressingen til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 7 af 21

            Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.

          • Trin 8 af 21

            Kød: Pil, og hak løget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 9 af 21

            Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 10 af 21

            Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 11 af 21

            Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

            • 400 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
          • Trin 12 af 21

            Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.

            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 13 af 21

            Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 14 af 21

            Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

            • 600 g. løse majs
          • Trin 15 af 21

            Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.

            • 1 tsk. salt
          • Trin 16 af 21

            Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

          • Trin 17 af 21

            Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

            • 100 g. cheddarost
          • Trin 18 af 21

            Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.

          • Trin 19 af 21

            Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

            • ½ agurk
          • Trin 20 af 21

            Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.

          • Trin 21 af 21

            Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.

            • 4 spsk. salsa
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-) 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Cremefraichedressing:

              • 1 ½ dl cremefraiche 9 %
              • ½ dl purløg
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Kødfyld:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • 400 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Magiske majs:

              • 1 spsk. olie
              • 600 g. løse majs
              • 1 tsk. salt
              • 30 g. smør
              • 100 g. cheddarost

              Tilbehør:

              • ½ agurk
              • 1 spsk. olie
              • 4 fuldkornstortillas
              • 4 spsk. salsa

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 små skåle
              • 2 mellem skåle
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 viskestykke
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 grydeske
              • 1 stegepande
              • 1 dåseåbner
              • Køkkenrulle
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • Stanniol

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.
              4. Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se hvordan du skyller krydderurter.
              5. Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.
              6. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              7. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.
              8. Kød: Pil, og hak løget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker løg.
              9. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
              10. Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.
              11. Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
              12. Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.
              13. Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.
              14. Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.
              15. Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.
              16. Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.
              17. Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.
              18. Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.
              19. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.
              20. Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.
              21. Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3042 kJ / 727 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 31 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 15,78 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 21

                Find alle ingredienserne frem.

                Cremefraichedressing:

                • 2 ¼ dl cremefraiche 9 %
                • ¾ dl purløg
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Kødfyld:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 600 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Magiske majs:

                • 1 ½ spsk. olie
                • 900 g. løse majs
                • 1 ½ tsk. salt
                • 45 g. smør
                • 150 g. cheddarost

                Tilbehør:

                • ¾ agurk
                • 1 ½ spsk. olie
                • 6 fuldkornstortillas
                • 6 spsk. salsasovs
              • Trin 3 af 21

                Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.

                • 2 ¼ dl cremefraiche 9 %
              • Trin 4 af 21

                Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ dl purløg
              • Trin 5 af 21

                Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.

              • Trin 6 af 21

                Smag dressingen til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 7 af 21

                Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.

              • Trin 8 af 21

                Kød: Pil, og hak løget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 9 af 21

                Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 10 af 21

                Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 11 af 21

                Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

                • 600 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
              • Trin 12 af 21

                Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.

                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 13 af 21

                Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 14 af 21

                Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.

                • 900 g. løse majs
              • Trin 15 af 21

                Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.

                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 16 af 21

                Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.

              • Trin 17 af 21

                Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.

                • 150 g. cheddarost
              • Trin 18 af 21

                Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.

              • Trin 19 af 21

                Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.

                • ¾ agurk
              • Trin 20 af 21

                Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.

              • Trin 21 af 21

                Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.

                • 6 spsk. salsasovs
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her er vinderen af vores sommerkonkurrence om at udvikle den bedste opskrift! Liva vandt suverænt med disse lækre Tortillas med magiske majs! Prøv dem! Der er masser af smæk på smagen:-)

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Cremefraichedressing:

                  • 2 ¼ dl cremefraiche 9 %
                  • ¾ dl purløg
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Kødfyld:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 600 g. hakket oksekød, max. 10 % fedt
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Magiske majs:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 900 g. løse majs
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 45 g. smør
                  • 150 g. cheddarost

                  Tilbehør:

                  • ¾ agurk
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 6 fuldkornstortillas
                  • 6 spsk. salsasovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 små skåle
                  • 2 mellem skåle
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 viskestykke
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 grydeske
                  • 1 stegepande
                  • 1 dåseåbner
                  • Køkkenrulle
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • Stanniol

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Cremefraichedressing: Hæld cremefraichen i en skål.
                  4. Kom koldt vand i en skål. Skyl purløgen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  5. Klip purløgen i små stykker over skålen med cremefraiche. Rør det sammen.
                  6. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  7. Dæk skålen med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet, til du skal bruge dressingen.
                  8. Kød: Pil, og hak løget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker løg.
                  9. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen, og se hvordan du hakker hvidløg.
                  10. Varm olie op i en gryde. Svits løg og hvidløg i gryden i 2 minutter.
                  11. Hæld kødet i gryden. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
                  12. Hæld salt og peber i gryden, og rør rundt. Skru ned, og steg kødet i 2 minutter, til det er brunt.
                  13. Magiske majs: Varm olie op på en stor stegepande.
                  14. Hæld majsene på stegepanden, og steg dem i cirka 10 minutter. De må ikke blive sorte.
                  15. Tilsæt salt og smør, og lad smørret smelte.
                  16. Vend majsene med en spatel, og steg i 2 minutter. De må ikke blive sorte.
                  17. Fordel cheddarosten over majsene, og sluk for kogepladen.
                  18. Vend blandingen forsigtigt rundt, og hæld den op i en skål.
                  19. Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg agurkeskiverne i en lille skål.
                  20. Varm tortillaerne i 1-2 minutter i ovnen eller på en tør stegepande. Læg evt. de varme tortillas på en tallerken, og dæk dem med et rent viskestykker, mens du varmer resten.
                  21. Servér dine magiske majs med hakket kød, dressing og tortillas.