Tortillas

Tortillas

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Blær dig med hjemmelavede tortillas til din næste mexikask-tema-aften.

        Opskriften giver 3-4 små tortillas

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 254 kJ / 61 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 85 %
        • Fedt: 6 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ dl. hvedemel
        • ½ dl. majsmel
        • ¼ tsk. salt
        • Ca. 1 dl. kogende vand

         

      • Trin 3 af 9

        Kom hvedemel, majsmel og salt i en skål.

        • ½ dl. hvedemel
        • ½ dl. majsmel
        • ¼ tsk. salt

         

      • Trin 4 af 9

        Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

        • Ca. 1 dl. kogende vand

         

      • Trin 5 af 9

        Hæld det kogende vand i skålen med mel lidt af gangen. Rør rundt imens. Dejen skal hænge sammen og ikke klistre. Det er ikke sikkert, du skal bruge al vandet.

      • Trin 6 af 9

        Kom lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 3-4 lige store stykker.

      • Trin 7 af 9

        Drys lidt ekstra mel på bordet, og rul dej-stykkerne ud til tortillas med en kagerulle, til den er cirka 3 mm tyk.

      • Trin 8 af 9

        Varm en stegepande op ved høj varme.

      • Trin 9 af 9

        Læg en tortilla på den tørre stegepande, og steg den cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den cirka 1 minut på den anden side. Læg den på en tallerken, og dæk den til med et viskestykke. Gentag med alle dine tortillas.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Blær dig med hjemmelavede tortillas til din næste mexikask-tema-aften.

        Opskriften giver 3-4 små tortillas

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ dl. hvedemel
          • ½ dl. majsmel
          • ¼ tsk. salt
          • Ca. 1 dl. kogende vand

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 stor skål
          • 1 lille gryde
          • 1 røreske
          • 1 kagerulle
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • 1 viskestykke

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom hvedemel, majsmel og salt i en skål.
          4. Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
          5. Hæld det kogende vand i skålen med mel lidt af gangen. Rør rundt imens. Dejen skal hænge sammen og ikke klistre. Det er ikke sikkert, du skal bruge al vandet.
          6. Kom lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 3-4 lige store stykker.
          7. Drys lidt ekstra mel på bordet, og rul dej-stykkerne ud til tortillas med en kagerulle, til den er cirka 3 mm tyk.
          8. Varm en stegepande op ved høj varme.
          9. Læg en tortilla på den tørre stegepande, og steg den cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den cirka 1 minut på den anden side. Læg den på en tallerken, og dæk den til med et viskestykke. Gentag med alle dine tortillas.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Blær dig med hjemmelavede tortillas til din næste mexikask-tema-aften.

            Opskriften giver cirka 7-8 små tortillas.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 254 kJ / 61 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 85 %
            • Fedt: 6 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 dl. hvedemel
            • 1 dl. majsmel
            • ½ tsk. salt
            • Ca. 2 dl. kogende vand
          • Trin 3 af 9

            Kom hvedemel, majsmel og salt i en skål.

            • 1 dl. hvedemel

            • 1 dl. majsmel

            • ½ tsk. salt

             
          • Trin 4 af 9

            Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

            • Ca. 2 dl. kogende vand
          • Trin 5 af 9

            Hæld det kogende vand i skålen med mel lidt af gangen. Rør rundt imens. Dejen skal hænge sammen og ikke klistre. Det er ikke sikkert, du skal bruge al vandet.

          • Trin 6 af 9

            Kom lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 7-8 lige store stykker.

          • Trin 7 af 9

            Drys lidt ekstra mel på bordet, og rul dej-stykkerne ud til tortillas med en kagerulle, til den er cirka 3 millimeter tyk.

          • Trin 8 af 9

            Varm en stegepande op ved høj varme.

          • Trin 9 af 9

            Læg en tortilla på den tørre stegepande, og steg den cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den cirka 1 minut på den anden side. Læg den på en tallerken, og dæk den til med et viskestykke. Gentag med alle dine tortillas.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Blær dig med hjemmelavede tortillas til din næste mexikask-tema-aften.

            Opskriften giver cirka 7-8 små tortillas.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 dl. hvedemel
              • 1 dl. majsmel
              • ½ tsk. salt
              • Ca. 2 dl. kogende vand

               

               

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 stor skål
              • 1 lille gryde
              • 1 røreske
              • 1 kagerulle
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • 1 viskestykke

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom hvedemel, majsmel og salt i en skål.
              4. Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
              5. Hæld det kogende vand i skålen med mel lidt af gangen. Rør rundt imens. Dejen skal hænge sammen og ikke klistre. Det er ikke sikkert, du skal bruge al vandet.
              6. Kom lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 7-8 lige store stykker.
              7. Drys lidt ekstra mel på bordet, og rul dej-stykkerne ud til tortillas med en kagerulle, til den er cirka 3 millimeter tyk.
              8. Varm en stegepande op ved høj varme.
              9. Læg en tortilla på den tørre stegepande, og steg den cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den cirka 1 minut på den anden side. Læg den på en tallerken, og dæk den til med et viskestykke. Gentag med alle dine tortillas.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Blær dig med hjemmelavede tortillas til din næste mexikask-tema-aften.

                Opskriften giver cirka 10-12 små tortillas

                 

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 254 kJ / 61 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 85 %
                • Fedt: 6 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ dl. hvedemel
                • 1 ½ dl. majsmel
                • ¾ tsk. salt
                • Ca. 3 dl. kogende vand

                 

              • Trin 3 af 9

                Kom hvedemel, majsmel og salt i en skål.

                • 1 ½ dl. hvedemel
                • 1 ½ dl. majsmel
                • ¾ tsk. salt

                 

              • Trin 4 af 9

                Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

                • Ca. 3 dl. kogende vand
              • Trin 5 af 9

                Hæld det kogende vand i skålen med mel lidt af gangen. Rør rundt imens. Dejen skal hænge sammen og ikke klistre. Det er ikke sikkert, du skal bruge al vandet.

              • Trin 6 af 9

                Kom lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 10-12 lige store stykker.

              • Trin 7 af 9

                Drys lidt ekstra mel på bordet, og rul dej-stykkerne ud til tortillas med en kagerulle, til den er cirka 3 mm tyk.

              • Trin 8 af 9

                Varm en stegepande op ved høj varme.

              • Trin 9 af 9

                Læg en tortilla på den tørre stegepande, og steg den cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den cirka 1 minut på den anden side. Læg den på en tallerken, og dæk den til med et viskestykke. Gentag med alle dine tortillas.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Blær dig med hjemmelavede tortillas til din næste mexikask-tema-aften.

                Opskriften giver cirka 10-12 små tortillas

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ dl. hvedemel
                  • 1 ½ dl. majsmel
                  • ¾ tsk. salt
                  • Ca. 3 dl. kogende vand

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille gryde
                  • 1 røreske
                  • 1 kagerulle
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • 1 viskestykke

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom hvedemel, majsmel og salt i en skål.
                  4. Kom vand i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
                  5. Hæld det kogende vand i skålen med mel lidt af gangen. Rør rundt imens. Dejen skal hænge sammen og ikke klistre. Det er ikke sikkert, du skal bruge al vandet.
                  6. Kom lidt mel på køkkenbordet, og vend dejen ud på bordet. Del dejen i 10-12 lige store stykker.
                  7. Drys lidt ekstra mel på bordet, og rul dej-stykkerne ud til tortillas med en kagerulle, til den er cirka 3 mm tyk.
                  8. Varm en stegepande op ved høj varme.
                  9. Læg en tortilla på den tørre stegepande, og steg den cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den cirka 1 minut på den anden side. Læg den på en tallerken, og dæk den til med et viskestykke. Gentag med alle dine tortillas.