Torskerognssalat

Torskerognssalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 794 kJ / 190 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 57 %
        • Fedt: 22 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vaske dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ ds torskerogn
        • ½ forårsløg
        • 4 radiser
        • ¼ citron (kun saften)
        • 1 ½ spsk. cremefraiche
        • ¼ tsk. salt  
        • ½ knivspids peber

        Pynt:

        • 2 skiver rugbrød
        • 1 radise
      • Trin 3 af 14

        Tag en skål frem. Mas torskerognen ud i skålen med en gaffel.

        • ½ ds torskerogn
      • Trin 4 af 14

        Skyl forårsløg og radiser.

        • ½ forårsløg
        • 4 radiser
      • Trin 5 af 14

        Tag et skærebræt frem.

      • Trin 6 af 14

        Hak forårsløget i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.

      • Trin 7 af 14

        Skær radiserne i små tern.

      • Trin 8 af 14

        Tag en citruspresser frem. Pres citronen på citruspresseren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron (kun saften)
      • Trin 9 af 14

        Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

      • Trin 10 af 14

        Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft ned i skålen, og bland torskerognssalaten rundt.

        • 1 ½ spsk. cremefraiche
      • Trin 11 af 14

        Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

        • ¼ tsk. salt  
        • ½ knivspids peber
      • Trin 12 af 14

        Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.

        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 13 af 14

        Skyl radisen, og skær den i skiver.

        • 1 radise
      • Trin 14 af 14

        Pynt smørrebrødene med radisen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ ds torskerogn
          • ½ forårsløg
          • 4 radiser
          • ¼ citron (kun saften)
          • 1 ½ spsk. cremefraiche
          • ¼ tsk. salt  
          • ½ knivspids peber

          Pynt:

          • 2 skiver rugbrød
          • 1 radise

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skål
          • 1 gaffel
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 teske
          • 1 citruspresser
          • 2 spiseskeer

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vaske dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en skål frem. Mas torskerognen ud i skålen med en gaffel.
          4. Skyl forårsløg og radiser.
          5. Tag et skærebræt frem.
          6. Hak forårsløget i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
          7. Skær radiserne i små tern.
          8. Tag en citruspresser frem. Pres citronen på citruspresseren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          9. Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
          10. Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft ned i skålen, og bland torskerognssalaten rundt.
          11. Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
          12. Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.
          13. Skyl radisen, og skær den i skiver.
          14. Pynt smørrebrødene med radisen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 794 kJ / 190 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 57 %
            • Fedt: 22 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vaske dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 ds torskerogn
            • 1 forårsløg
            • 8 radiser
            • ½ citron (kun saften)
            • 3 spsk. cremefraiche
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Pynt:

            • 4 skiver rugbrød
            • 2 radiser
          • Trin 3 af 14

            Tag en skål frem. Mas torskerognen ud i skålen med en gaffel.

            • 1 ds torskerogn
          • Trin 4 af 14

            Skyl forårsløg og radiser.

            • 1 forårsløg
            • 8 radiser
          • Trin 5 af 14

            Tag et skærebræt frem.

          • Trin 6 af 14

            Hak forårsløget i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.

          • Trin 7 af 14

            Skær radiserne i små tern.

          • Trin 8 af 14

            Tag en citruspresser frem. Pres den halve citron på citruspresseren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron (kun saften)
          • Trin 9 af 14

            Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

          • Trin 10 af 14

            Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft ned i skålen, og bland torskerognssalaten rundt.

            • 3 spsk. cremefraiche
          • Trin 11 af 14

            Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 12 af 14

            Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.

            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 13 af 14

            Skyl radiserne, og skær dem i skiver.

            • 2 radiser
          • Trin 14 af 14

            Pynt smørrebrødene med radiserne.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 ds torskerogn
              • 1 forårsløg
              • 8 radiser
              • ½ citron (kun saften)
              • 3 spsk. cremefraiche
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Pynt:

              • 4 skiver rugbrød
              • 2 radiser

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skål
              • 1 gaffel
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 teske
              • 1 citruspresser
              • 2 spiseskeer

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vaske dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en skål frem. Mas torskerognen ud i skålen med en gaffel.
              4. Skyl forårsløg og radiser.
              5. Tag et skærebræt frem.
              6. Hak forårsløget i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
              7. Skær radiserne i små tern.
              8. Tag en citruspresser frem. Pres den halve citron på citruspresseren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              9. Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
              10. Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft ned i skålen, og bland torskerognssalaten rundt.
              11. Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
              12. Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
              13. Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
              14. Pynt smørrebrødene med radiserne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 794 kJ / 190 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 57 %
                • Fedt: 22 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vaske dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ ds torskerogn
                • 1 ½ forårsløg
                • 12 radiser
                • ¾ citron (kun saften)
                • 4 ½ spsk. cremefraiche
                • ¾ tsk. salt  
                • 1 ½ knivspids peber

                Pynt:

                • 6 skiver rugbrød
                • 3 radiser
              • Trin 3 af 14

                Tag en skål frem. Mas torskerognen ud i skålen med en gaffel.

                • 1 ½ ds torskerogn
              • Trin 4 af 14

                Skyl forårsløg og radiser.

                • 1 ½ forårsløg
                • 12 radiser
              • Trin 5 af 14

                Tag et skærebræt frem.

              • Trin 6 af 14

                Hak forårsløget i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.

              • Trin 7 af 14

                Skær radiserne i små tern.

              • Trin 8 af 14

                Tag en citruspresser frem. Pres citronen på citruspresseren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron (kun saften)
              • Trin 9 af 14

                Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

              • Trin 10 af 14

                Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft ned i skålen, og bland torskerognssalaten rundt.

                • 4 ½ spsk. cremefraiche
              • Trin 11 af 14

                Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

                • ¾ tsk. salt  
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 12 af 14

                Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.

                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 13 af 14

                Skyl radiserne, og skær dem i skiver.

                • 3 radiser
              • Trin 14 af 14

                Pynt smørrebrødene med radiserne.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ ds torskerogn
                  • 1 ½ forårsløg
                  • 12 radiser
                  • ¾ citron (kun saften)
                  • 4 ½ spsk. cremefraiche
                  • ¾ tsk. salt  
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Pynt:

                  • 6 skiver rugbrød
                  • 3 radiser

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 teske
                  • 1 citruspresser
                  • 2 spiseskeer

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vaske dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en skål frem. Mas torskerognen ud i skålen med en gaffel.
                  4. Skyl forårsløg og radiser.
                  5. Tag et skærebræt frem.
                  6. Hak forårsløget i tynde skiver. Klik på metodevideoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
                  7. Skær radiserne i små tern.
                  8. Tag en citruspresser frem. Pres citronen på citruspresseren. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  9. Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
                  10. Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft ned i skålen, og bland torskerognssalaten rundt.
                  11. Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
                  12. Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
                  13. Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
                  14. Pynt smørrebrødene med radiserne.