Torskerognssalat

Torskerognssalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 794 kJ / 190 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 57 %
        • Fedt: 22 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ ds torskerogn
        • ½ forårsløg
        • 4 radiser
        • ¼ citron (kun saften)
        • 1 ½ spsk. cremefraiche
        • ¼ tsk. salt  
        • ½ knivspids peber

        Pynt:

        • 2 skiver rugbrød
        • 1 radise
      • Trin 3 af 13

        Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.

        • ½ ds torskerogn
      • Trin 4 af 13

        Skyl forårsløg og radiser.

        • ½ forårsløg
        • 4 radiser
      • Trin 5 af 13

        Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.

      • Trin 6 af 13

        Skær radiserne i små tern.

      • Trin 7 af 13

        Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

      • Trin 8 af 13

        Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron (kun saften)
      • Trin 9 af 13

        Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.

        • 1 ½ spsk. cremefraiche
      • Trin 10 af 13

        Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

        • ¼ tsk. salt  
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 13

        Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.

        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 12 af 13

        Skyl radisen, og skær den i skiver.

        • 1 radise
      • Trin 13 af 13

        Pynt smørrebrødene med radisen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ ds torskerogn
          • ½ forårsløg
          • 4 radiser
          • ¼ citron (kun saften)
          • 1 ½ spsk. cremefraiche
          • ¼ tsk. salt  
          • ½ knivspids peber

          Pynt:

          • 2 skiver rugbrød
          • 1 radise

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skål
          • 1 gaffel
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 teske
          • 1 citruspresser
          • 2 spiseskeer

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
          4. Skyl forårsløg og radiser.
          5. Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
          6. Skær radiserne i små tern.
          7. Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
          8. Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          9. Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
          10. Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
          11. Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.
          12. Skyl radisen, og skær den i skiver.
          13. Pynt smørrebrødene med radisen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 794 kJ / 190 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 57 %
            • Fedt: 22 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 ds torskerogn
            • 1 forårsløg
            • 8 radiser
            • ½ citron (kun saften)
            • 3 spsk. cremefraiche
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Pynt:

            • 4 skiver rugbrød
            • 2 radiser
          • Trin 3 af 13

            Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.

            • 1 ds torskerogn
          • Trin 4 af 13

            Skyl forårsløg og radiser.

            • 1 forårsløg
            • 8 radiser
          • Trin 5 af 13

            Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.

          • Trin 6 af 13

            Skær radiserne i små tern.

          • Trin 7 af 13

            Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

          • Trin 8 af 13

            Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron (kun saften)
          • Trin 9 af 13

            Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.

            • 3 spsk. cremefraiche
          • Trin 10 af 13

            Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 13

            Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.

            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 12 af 13

            Skyl radiserne, og skær dem i skiver.

            • 2 radiser
          • Trin 13 af 13

            Pynt smørrebrødene med radiserne.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 ds torskerogn
              • 1 forårsløg
              • 8 radiser
              • ½ citron (kun saften)
              • 3 spsk. cremefraiche
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Pynt:

              • 4 skiver rugbrød
              • 2 radiser

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skål
              • 1 gaffel
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 teske
              • 1 citruspresser
              • 2 spiseskeer

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
              4. Skyl forårsløg og radiser.
              5. Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
              6. Skær radiserne i små tern.
              7. Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
              8. Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              9. Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
              10. Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
              11. Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
              12. Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
              13. Pynt smørrebrødene med radiserne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 794 kJ / 190 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 57 %
                • Fedt: 22 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ ds torskerogn
                • 1 ½ forårsløg
                • 12 radiser
                • ¾ citron (kun saften)
                • 4 ½ spsk. cremefraiche
                • ¾ tsk. salt  
                • 1 ½ knivspids peber

                Pynt:

                • 6 skiver rugbrød
                • 3 radiser
              • Trin 3 af 13

                Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.

                • 1 ½ ds torskerogn
              • Trin 4 af 13

                Skyl forårsløg og radiser.

                • 1 ½ forårsløg
                • 12 radiser
              • Trin 5 af 13

                Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.

              • Trin 6 af 13

                Skær radiserne i små tern.

              • Trin 7 af 13

                Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.

              • Trin 8 af 13

                Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron (kun saften)
              • Trin 9 af 13

                Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.

                • 4 ½ spsk. cremefraiche
              • Trin 10 af 13

                Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

                • ¾ tsk. salt  
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 11 af 13

                Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.

                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 12 af 13

                Skyl radiserne, og skær dem i skiver.

                • 3 radiser
              • Trin 13 af 13

                Pynt smørrebrødene med radiserne.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ ds torskerogn
                  • 1 ½ forårsløg
                  • 12 radiser
                  • ¾ citron (kun saften)
                  • 4 ½ spsk. cremefraiche
                  • ¾ tsk. salt  
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Pynt:

                  • 6 skiver rugbrød
                  • 3 radiser

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 teske
                  • 1 citruspresser
                  • 2 spiseskeer

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
                  4. Skyl forårsløg og radiser.
                  5. Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
                  6. Skær radiserne i små tern.
                  7. Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
                  8. Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  9. Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
                  10. Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
                  11. Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
                  12. Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
                  13. Pynt smørrebrødene med radiserne.