Torskerognssalat
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 794 kJ / 190 kcal
- Protein: 22 %
- Kulhydrat: 57 %
- Fedt: 22 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ ds torskerogn
- ½ forårsløg
- 4 radiser
- ¼ citron (kun saften)
- 1 ½ spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Pynt:
- 2 skiver rugbrød
- 1 radise
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 teske
- 1 citruspresser
- 2 spiseskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- ½ ds torskerogn
- ½ forårsløg
- 4 radiser
- ¼ citron (kun saften)
- 1 ½ spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Pynt:
- 2 skiver rugbrød
- 1 radise
- Trin 3 af 13
Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
- ½ ds torskerogn
- Trin 4 af 13
Skyl forårsløg og radiser.
- ½ forårsløg
- 4 radiser
- Trin 5 af 13
Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
- Trin 6 af 13
Skær radiserne i små tern.
- Trin 7 af 13
Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
- Trin 8 af 13
Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ¼ citron (kun saften)
- Trin 9 af 13
Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
- 1 ½ spsk. cremefraiche
- Trin 10 af 13
Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 11 af 13
Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.
- 2 skiver rugbrød
- Trin 12 af 13
Skyl radisen, og skær den i skiver.
- 1 radise
- Trin 13 af 13
Pynt smørrebrødene med radisen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ ds torskerogn
- ½ forårsløg
- 4 radiser
- ¼ citron (kun saften)
- 1 ½ spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Pynt:
- 2 skiver rugbrød
- 1 radise
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 teske
- 1 citruspresser
- 2 spiseskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
- Skyl forårsløg og radiser.
- Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
- Skær radiserne i små tern.
- Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
- Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom cremefraiche og 1 spiseske af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
- Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- Fordel torskerognssalaten på 2 skiver rugbrød.
- Skyl radisen, og skær den i skiver.
- Pynt smørrebrødene med radisen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 794 kJ / 190 kcal
- Protein: 22 %
- Kulhydrat: 57 %
- Fedt: 22 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ds torskerogn
- 1 forårsløg
- 8 radiser
- ½ citron (kun saften)
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Pynt:
- 4 skiver rugbrød
- 2 radiser
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 teske
- 1 citruspresser
- 2 spiseskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ds torskerogn
- 1 forårsløg
- 8 radiser
- ½ citron (kun saften)
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Pynt:
- 4 skiver rugbrød
- 2 radiser
- Trin 3 af 13
Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
- 1 ds torskerogn
- Trin 4 af 13
Skyl forårsløg og radiser.
- 1 forårsløg
- 8 radiser
- Trin 5 af 13
Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
- Trin 6 af 13
Skær radiserne i små tern.
- Trin 7 af 13
Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
- Trin 8 af 13
Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron (kun saften)
- Trin 9 af 13
Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
- 3 spsk. cremefraiche
- Trin 10 af 13
Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 11 af 13
Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
- 4 skiver rugbrød
- Trin 12 af 13
Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
- 2 radiser
- Trin 13 af 13
Pynt smørrebrødene med radiserne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ds torskerogn
- 1 forårsløg
- 8 radiser
- ½ citron (kun saften)
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Pynt:
- 4 skiver rugbrød
- 2 radiser
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 teske
- 1 citruspresser
- 2 spiseskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
- Skyl forårsløg og radiser.
- Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
- Skær radiserne i små tern.
- Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
- Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom cremefraiche og 2 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
- Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- Fordel torskerognssalaten på 4 skiver rugbrød.
- Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
- Pynt smørrebrødene med radiserne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 794 kJ / 190 kcal
- Protein: 22 %
- Kulhydrat: 57 %
- Fedt: 22 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ ds torskerogn
- 1 ½ forårsløg
- 12 radiser
- ¾ citron (kun saften)
- 4 ½ spsk. cremefraiche
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Pynt:
- 6 skiver rugbrød
- 3 radiser
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 teske
- 1 citruspresser
- 2 spiseskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ ds torskerogn
- 1 ½ forårsløg
- 12 radiser
- ¾ citron (kun saften)
- 4 ½ spsk. cremefraiche
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Pynt:
- 6 skiver rugbrød
- 3 radiser
- Trin 3 af 13
Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
- 1 ½ ds torskerogn
- Trin 4 af 13
Skyl forårsløg og radiser.
- 1 ½ forårsløg
- 12 radiser
- Trin 5 af 13
Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
- Trin 6 af 13
Skær radiserne i små tern.
- Trin 7 af 13
Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
- Trin 8 af 13
Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ¾ citron (kun saften)
- Trin 9 af 13
Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
- 4 ½ spsk. cremefraiche
- Trin 10 af 13
Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 11 af 13
Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
- 6 skiver rugbrød
- Trin 12 af 13
Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
- 3 radiser
- Trin 13 af 13
Pynt smørrebrødene med radiserne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet torskerognssalat er lækkert på et stykke rugbrød eller i en sandwich – og perfekt til madpakken. Gem torskerognssalaten i køleskabet i en bøtte med låg på, så har du til madpakken i flere dage.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ ds torskerogn
- 1 ½ forårsløg
- 12 radiser
- ¾ citron (kun saften)
- 4 ½ spsk. cremefraiche
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Pynt:
- 6 skiver rugbrød
- 3 radiser
Køkkenredskaber
- 1 skål
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 teske
- 1 citruspresser
- 2 spiseskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld torskerognen i en skålen, og mos den med en gaffel.
- Skyl forårsløg og radiser.
- Skær forårsløget i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du sikrer et skærebræt.
- Skær radiserne i små tern.
- Kom forårsløg og radiser ned til torskerognen.
- Skær citronen over, pres saten af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom cremefraiche og 3 spiseskeer af den pressede citronsaft i skålen, og rø torskerognssalaten sammen.
- Smag din torskerognssalat til med citronsaft, salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- Fordel torskerognssalaten på 6 skiver rugbrød.
- Skyl radiserne, og skær dem i skiver.
- Pynt smørrebrødene med radiserne.
-