Torskerognsfrikadeller

Torskerognsfrikadeller

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 662 kJ / 158 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 41 %
        • Fedt: 32 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienser af.

        • 100 g torskerogn
        • 2 spsk. rasp
        • 2 spsk. mel
        • ½ æg
        • ½ løg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 5 g smør
           
      • Trin 3 af 11

        Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

        • 100 g torskerogn
        • 2 spsk. rasp
        • 2 spsk. mel
      • Trin 4 af 11

        Slå ægget ud i en lille skål. Kom æg i farsen, og rør sammen.

        • ½ æg
      • Trin 5 af 11

        Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.

        • ½ løg
      • Trin 6 af 11

        Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 7 af 11

        Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

      • Trin 8 af 11

        Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.

        • 5 g smør
      • Trin 9 af 11

        Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.

      • Trin 10 af 11

        Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.

      • Trin 11 af 11

        Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g torskerogn
          • 2 spsk. rasp
          • 2 spsk. mel
          • ½ æg
          • ½ løg
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 5 g smør

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 stor skål
          • 1 lille skål
          • 1 røreske
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 rivejern
          • 1 teske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienser af.
          3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
          4. Slå ægget ud i en lille skål. Kom æg i farsen, og rør sammen.
          5. Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
          6. Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
          7. Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
          8. Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
          9. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
          10. Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
          11. Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 662 kJ / 158 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 41 %
            • Fedt: 32 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 11

            Mål alle ingredienser af.

            • 200 g torskerogn
            • 4 spsk. rasp
            • 4 spsk. mel
            • 1 æg
            • 1 løg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 10 g smør
          • Trin 3 af 11

            Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

            • 200 g torskerogn
            • 4 spsk. rasp
            • 4 spsk. mel
          • Trin 4 af 11

            Slå ægget ud i en lille skål. Kom æg i farsen, og rør sammen.

            • 1 æg
          • Trin 5 af 11

            Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.

            • 1 løg
          • Trin 6 af 11

            Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 7 af 11

            Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

          • Trin 8 af 11

            Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.

            • 10 g smør
          • Trin 9 af 11

            Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.

          • Trin 10 af 11

            Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.

          • Trin 11 af 11

            Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g torskerogn
              • 4 spsk. rasp
              • 4 spsk. mel
              • 1 æg
              • 1 løg
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 10 g smør
                 

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 stor skål
              • 1 lille skål
              • 1 røreske
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 rivejern
              • 1 teske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
                 

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienser af.
              3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
              4. Slå ægget ud i en lille skål. Kom æg i farsen, og rør sammen.
              5. Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
              6. Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
              7. Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
              8. Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
              9. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
              10. Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
              11. Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 662 kJ / 158 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 41 %
                • Fedt: 32 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 11

                Mål alle ingredienser af.

                • 300 g torskerogn
                • 6 spsk. rasp
                • 6 spsk. mel
                • 1½ æg
                • 1½ løg
                • ¾ tsk. salt
                • 1½ knivspids peber
                • 15 g smør
                   
              • Trin 3 af 11

                Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

                • 300 g torskerogn
                • 6 spsk. rasp
                • 6 spsk. mel
              • Trin 4 af 11

                Slå æggene ud i en lille skål. Kom æg i farsen, og rør sammen.

                • 1½ æg
              • Trin 5 af 11

                Pil løgene, og riv dem på den fine side af rivejernet.

                • 1½ løg
              • Trin 6 af 11

                Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.

                • ¾ tsk. salt
                • 1½ knivspids peber
              • Trin 7 af 11

                Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

              • Trin 8 af 11

                Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.

                • 15 g smør
              • Trin 9 af 11

                Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.

              • Trin 10 af 11

                Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.

              • Trin 11 af 11

                Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Torskerognsfrikadeller er super lækre og nemme at lave – og de er perfekte til madapakken dagen efter.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g torskerogn
                  • 6 spsk. rasp
                  • 6 spsk. mel
                  • 1½ æg
                  • 1½ løg
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1½ knivspids peber
                  • 15 g smør

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skål
                  • 1 røreske
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 rivejern
                  • 1 teske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienser af.
                  3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
                  4. Slå æggene ud i en lille skål. Kom æg i farsen, og rør sammen.
                  5. Pil løgene, og riv dem på den fine side af rivejernet.
                  6. Kom løg, salt og peber i farsen, og rør sammen.
                  7. Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
                  8. Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
                  9. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
                  10. Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
                  11. Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!