Tomatsuppe med pastahorn
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Tomatsuppe varmer og mætter. Det er en dejlig, skøn ret, som kan gøre dig rigtig veltilpas. Server den som forret eller som aftensmad på en kold regnsvejrsdag, uhmm...!
Tip: Du kan også bruge suppen til madpakken. Hæld den i en termokande, men undlad at komme pasta i - de bliver alt for bløde efter nogle timer. Du kan eventuelt koge nogle pastahorn hjemmefra og tage med i en lille beholder ved siden af. Spis suppen med groft brød til. Hvis du er rigtig sej, laver du selv grovflutes. Find opskriften her i GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2315 kJ / 551 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 63 %
- Fedt: 24 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1-2 stilke frisk eller 1 tsk. tørret timian eller oregano
- ¼ knoldselleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dåse hakkede tomater
- ca. 3 dl. grøntsagsbouillon
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. vineddike
- 1 l. vand til kogning af pasta
- 1 spsk. salt
- 100 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 1-2 håndfulde frisk basilikum
- Groft brød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 viskestykke
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 stor skål
- 1 sæt måleskeer
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 hvidløgspresser
- 1 spatel
- 1 stor gryde med låg
- 1 mellem gryde med låg
- 1 blender/foodprocessor
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
- 1-2 stilke frisk eller 1 tsk. tørret timian eller oregano
- ¼ knoldselleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- 1 dåse hakkede tomater
- ca. 3 dl. grøntsagsbouillon
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. vineddike
- 3 l. vand til kogning af pasta
- 1 spsk. salt
- 100 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 1-2 håndfulde frisk basilikum
- Groft brød
- Trin 3 af 17
Kom vand i en skål og skyl frisk oregano eller timian i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak bladene groft.
- 1-2 stilke frisk timian eller oregano eller 1 tsk tørret
- Trin 4 af 17
Vask, og skræl sellerien. Skær den i små tern.
- ¼ knoldselleri
- Trin 5 af 17
Pil og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 6 af 17
Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
- 1 fed hvidløg
- Trin 7 af 17
Kom olie i en gryde og varm den op. Kom løgene i gryden og steg dem i cirka 5 minutter. Rør imens. De må ikke blive brune.
- 2 spsk. olie
- Trin 8 af 17
Tilsæt selleri-tern, hvidløg og oregano eller timian og steg 1-2 minutter mere.
- Trin 9 af 17
Tilsæt hakkede tomater og rør rundt.
- 1 dåse hakkede tomater
- Trin 10 af 17
Hæld grøntsagsbouillon i gryden og rør rundt.
- ca. 3 dl grøntsagsbouillon
- Trin 11 af 17
Læg låg på gryden og kog grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre.
- Trin 12 af 17
Pasta: Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog. Kom pasta-hornene i gryden og kog dem, som det står på pakken.
- 1 l. vand til kogning af pasta
- 1 ½ spsk. salt
- 100 g. fuldkorns-pastahorn
- Trin 13 af 17
Stil et dørslag i vasken og hæld pasta-hornene i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.
- Trin 14 af 17
Suppe: Blend suppen med en stavblender, eller kom den i en blender lidt ad gangen og blend den. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 15 af 17
Varm suppen op igen. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt, peber og eddike. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. vineddike
- Trin 16 af 17
Drys: Kom vand i en skål og skyl basilikum i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Pluk bladene af.
- 1-2 håndfulde friske blade basilikum
- Trin 17 af 17
Kom de kogte suppehorn i suppen og drys med basilikum. Servér med groft brød til.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Tomatsuppe varmer og mætter. Det er en dejlig, skøn ret, som kan gøre dig rigtig veltilpas. Server den som forret eller som aftensmad på en kold regnsvejrsdag, uhmm...!
Tip: Du kan også bruge suppen til madpakken. Hæld den i en termokande, men undlad at komme pasta i - de bliver alt for bløde efter nogle timer. Du kan eventuelt koge nogle pastahorn hjemmefra og tage med i en lille beholder ved siden af. Spis suppen med groft brød til. Hvis du er rigtig sej, laver du selv grovflutes. Find opskriften her i GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1-2 stilke frisk eller 1 tsk. tørret timian eller oregano
- 1 dåse hele flåede tomater
- ¼ knoldselleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olie
- ca. 3 dl. grøntsagsbouillon
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk. vineddike
- 1 l. vand til kogning af pasta
- 1 spsk. salt
- 100 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 1-2 håndfulde friske blade basilikum
- Brød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 viskestykke
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 stor skål
- 1 sæt måleskeer
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 hvidløgspresser
- 1 spatel
- 1 stor gryde med låg
- 1 mellem gryde med låg
- 1 blender/foodprocessor
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en skål og skyl frisk oregano eller timian i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak bladene groft.
- Vask, og skræl sellerien. Skær den i små tern.
- Pil og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
- Kom olie i en gryde og varm den op. Kom løgene i gryden og steg dem i cirka 5 minutter. Rør imens. De må ikke blive brune.
- Tilsæt selleri-tern, hvidløg og oregano eller timian og steg 1-2 minutter mere.
- Tilsæt hakkede tomater og rør rundt.
- Hæld grøntsagsbouillon i gryden og rør rundt.
- Læg låg på gryden og kog grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre.
- Pasta: Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog. Kom pasta-hornene i gryden og kog dem, som det står på pakken.
- Stil et dørslag i vasken og hæld pasta-hornene i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.
- Suppe: Blend suppen med en stavblender, eller kom den i en blender lidt ad gangen og blend den. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
- Varm suppen op igen. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt, peber og eddike. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Drys: Kom vand i en skål og skyl basilikum i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Pluk bladene af.
- Kom de kogte suppehorn i suppen og drys med basilikum. Servér med groft brød til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Tomatsuppe varmer og mætter. Det er en dejlig, skøn ret, som kan gøre dig rigtig veltilpas. Server den som forret eller som aftensmad på en kold regnsvejrsdag, uhmm...!
Tip: Du kan også bruge suppen til madpakken. Hæld den i en termokande, men undlad at komme pasta i - de bliver alt for bløde efter nogle timer. Du kan eventuelt koge nogle pastahorn hjemmefra og tage med i en lille beholder ved siden af. Spis suppen med groft brød til. Hvis du er rigtig sej, laver du selv grovflutes. Find opskriften her i GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2315 kJ / 551 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 63 %
- Fedt: 24 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2-3 stilke frisk eller 2 tsk. tørret timian eller oregano
- ½ knoldselleri
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. olie
- ca. 6 dl. grøntsagsbouillon
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. vineddike
- 2 l. vand til kogning af pasta
- 2 spsk. salt
- 200 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 3-4 håndfulde frisk basilikum
- Groft brød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 viskestykke
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 stor skål
- 1 sæt måleskeer
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 hvidløgspresser
- 1 spatel
- 1 stor gryde med låg
- 1 mellem gryde med låg
- 1 blender/foodprocessor
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
- 2-3 stilke frisk eller 2 tsk. tørret timian eller oregano
- ½ knoldselleri
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. olie
- 2 dåser hakkede tomater
- ca. 6 dl. grøntsagsbouillon
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. vineddike
- 2 l. vand til kogning af pasta
- 2 spsk. salt
- 200 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 3-4 håndfulde frisk basilikum
- Groft brød
- Trin 3 af 17
Kom vand i en skål og skyl frisk oregano eller timian i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak bladene groft.
- 2-3 stilke frisk timian eller oregano eller 2 tsk tørret
- Trin 4 af 17
Vask og skræl sellerien. Skær den i små tern.
- ½ knoldselleri
- Trin 5 af 17
Pil og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 2 løg
- Trin 6 af 17
Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
- 2 fed hvidløg
- Trin 7 af 17
Kom olie i en gryde og varm den op. Kom løgene i gryden og steg dem i cirka 5 minutter. Rør imens. De må ikke blive brune.
- 3 spsk. olie
- Trin 8 af 17
Tilsæt selleri-tern, hvidløg og oregano eller timian og steg 1-2 minutter mere.
- Trin 9 af 17
Tilsæt hakkede tomater og rør rundt.
- 2 dåser hakkede tomater
- Trin 10 af 17
Hvis suppen er for tyk kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand. Krydr med salt, peber og eddike. Skru ned på svag varme og smag på suppen.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. eddike
- Trin 11 af 17
Læg låg på gryden og kog grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre.
- Trin 12 af 17
Pasta: Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog. Kom pasta-hornene i gryden og kog dem, som det står på pakken.
- 2 l. vand til kogning af pasta
- 3 spsk. salt
- 200 g. fuldkorns-pastahorn
- Trin 13 af 17
Stil et dørslag i vasken og hæld pasta-hornene i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.
- Trin 14 af 17
Suppe: Blend suppen med en stavblender, eller kom den i en blender lidt ad gangen og blend den. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 15 af 17
Varm suppen op igen. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt, peber og eddike. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 tsk. vineddike
- Trin 16 af 17
Drys: Kom vand i en skål og skyl basilikum i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Pluk bladene af.
- 3-4 håndfulde friske blade basilikum
- Trin 17 af 17
Kom de kogte suppehorn i suppen og drys med basilikum. Servér med groft brød til.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Tomatsuppe varmer og mætter. Det er en dejlig, skøn ret, som kan gøre dig rigtig veltilpas. Server den som forret eller som aftensmad på en kold regnsvejrsdag, uhmm...!
Tip: Du kan også bruge suppen til madpakken. Hæld den i en termokande, men undlad at komme pasta i - de bliver alt for bløde efter nogle timer. Du kan eventuelt koge nogle pastahorn hjemmefra og tage med i en lille beholder ved siden af. Spis suppen med groft brød til. Hvis du er rigtig sej, laver du selv grovflutes. Find opskriften her i GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2-3 stilke frisk eller 2 tsk. tørret timian eller oregano
- ½ knoldselleri
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. olie
- ca. 6 dl. grøntsagsbouillon
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. vineddike
- 2 l. vand til kogning af pasta
- 2 spsk. salt
- 200 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 3-4 håndfulde frisk basilikum
- Brød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 viskestykke
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 stor skål
- 1 sæt måleskeer
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 hvidløgspresser
- 1 spatel
- 1 stor gryde med låg
- 1 mellem gryde med låg
- 1 blender/foodprocessor
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en skål og skyl frisk oregano eller timian i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak bladene groft.
- Vask og skræl sellerien. Skær den i små tern.
- Pil og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
- Kom olie i en gryde og varm den op. Kom løgene i gryden og steg dem i cirka 5 minutter. Rør imens. De må ikke blive brune.
- Tilsæt selleri-tern, hvidløg og oregano eller timian og steg 1-2 minutter mere.
- Tilsæt hakkede tomater og rør rundt.
- Hvis suppen er for tyk kan du tilsætte lidt mere grøntsagsbouillon eller vand. Krydr med salt, peber og eddike. Skru ned på svag varme og smag på suppen.
- Læg låg på gryden og kog grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre.
- Pasta: Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog. Kom pasta-hornene i gryden og kog dem, som det står på pakken.
- Stil et dørslag i vasken og hæld pasta-hornene i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.
- Suppe: Blend suppen med en stavblender, eller kom den i en blender lidt ad gangen og blend den. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
- Varm suppen op igen. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt, peber og eddike. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Drys: Kom vand i en skål og skyl basilikum i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Pluk bladene af.
- Kom de kogte suppehorn i suppen og drys med basilikum. Servér med groft brød til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Tomatsuppe varmer og mætter. Det er en dejlig, skøn ret, som kan gøre dig rigtig veltilpas. Server den som forret eller som aftensmad på en kold regnsvejrsdag, uhmm...!
Tip: Du kan også bruge suppen til madpakken. Hæld den i en termokande, men undlad at komme pasta i - de bliver alt for bløde efter nogle timer. Du kan eventuelt koge nogle pastahorn hjemmefra og tage med i en lille beholder ved siden af. Spis suppen med groft brød til. Hvis du er rigtig sej, laver du selv grovflutes. Find opskriften her i GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2315 kJ / 551 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 63 %
- Fedt: 24 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3-4 stilke frisk eller 3 tsk. tørret timian eller oregano
- 1 knoldselleri
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 4 spsk. olie
- ca. 9 dl. grøntsagsbouillon
- 3 dåser hakkede tomater
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. vineddike
- 3 l. vand til kogning af pasta
- 3 spsk. salt
- 300 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 5-6 håndfulde frisk basilikum
- Groft brød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 viskestykke
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 stor skål
- 1 sæt måleskeer
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 hvidløgspresser
- 1 spatel
- 1 stor gryde med låg
- 1 mellem gryde med låg
- 1 blender/foodprocessor
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
- 3-4 stilke frisk eller 3 tsk. tørret timian eller oregano
- 1 knoldselleri
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 4 spsk. olie
- 3 dåser hakkede tomater
- ca. 9 dl. grøntsagsbouillon
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. vineddike
- 3 l. vand til kogning af pasta
- 3 spsk. salt
- 300 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 5-6 håndfulde frisk basilikum
- Groft brød
- Trin 3 af 17
Kom vand i en skål og skyl frisk oregano eller timian i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak bladene groft.
- 3-4 stilke frisk timian eller oregano eller 3 tsk tørret
- Trin 4 af 17
Vask og skræl sellerien. Skær den i små tern.
- 1 knoldselleri
- Trin 5 af 17
Pil og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 3 løg
- Trin 6 af 17
Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
- 3 fed hvidløg
- Trin 7 af 17
Kom olie i en gryde og varm den op. Kom løgene i gryden og steg dem i cirka 5 minutter. Rør imens. De må ikke blive brune.
- 4 spsk. olie
- Trin 8 af 17
Tilsæt selleri-tern, hvidløg og oregano eller timian og steg 1-2 minutter mere.
- Trin 9 af 17
Tilsæt hakkede tomater og rør rundt.
- 3 dåser hakkede tomater
- Trin 10 af 17
Hæld grøntsagsbouillon i gryden og rør rundt.
- ca. 9 dl grøntsagsbouillon
- Trin 11 af 17
Læg låg på gryden og kog grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre.
- Trin 12 af 17
Pasta: Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog. Kom pasta-hornene i gryden og kog dem, som det står på pakken.
- 3 l. vand til kogning af pasta
- 4 ½ spsk. salt
- 300 g. fuldkorns-pastahorn
- Trin 13 af 17
Stil et dørslag i vasken og hæld pasta-hornene i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.
- Trin 14 af 17
Suppe: Blend suppen med en stavblender, eller kom den i en blender lidt ad gangen og blend den. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
- Trin 15 af 17
Varm suppen op igen. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt, peber og eddike. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. vineddike
- Trin 16 af 17
Drys: Kom vand i en skål og skyl basilikum i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Pluk bladene af.
- 5-6 håndfulde friske blade basilikum
- Trin 17 af 17
Kom de kogte suppehorn i suppen og drys med basilikum. Servér med groft brød til.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Tomatsuppe varmer og mætter. Det er en dejlig, skøn ret, som kan gøre dig rigtig veltilpas. Server den som forret eller som aftensmad på en kold regnsvejrsdag, uhmm...!
Tip: Du kan også bruge suppen til madpakken. Hæld den i en termokande, men undlad at komme pasta i - de bliver alt for bløde efter nogle timer. Du kan eventuelt koge nogle pastahorn hjemmefra og tage med i en lille beholder ved siden af. Spis suppen med groft brød til. Hvis du er rigtig sej, laver du selv grovflutes. Find opskriften her i GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3-4 stilke frisk eller 3 tsk. tørret timian eller oregano
- 1 knoldselleri
- 3 løg
- 3 fed hvidløg
- 4 spsk. olie
- ca. 9 dl. grøntsagsbouillon
- 3 dåser hakkede tomater
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ spsk. vineddike
- 3 l. vand til kogning af pasta
- 3 spsk. salt
- 300 g. fuldkorns-pastahorn
Tilbehør:
- 5-6 håndfulde frisk basilikum
- Goft brød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 viskestykke
- 1 dørslag
- 1 lille skål
- 1 mellem skål
- 1 stor skål
- 1 sæt måleskeer
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 hvidløgspresser
- 1 spatel
- 1 stor gryde med låg
- 1 mellem gryde med låg
- 1 blender/foodprocessor
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en skål og skyl frisk oregano eller timian i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak bladene groft.
- Vask og skræl sellerien. Skær den i små tern.
- Pil og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
- Kom olie i en gryde og varm den op. Kom løgene i gryden og steg dem i cirka 5 minutter. Rør imens. De må ikke blive brune.
- Tilsæt selleri-tern, hvidløg og oregano eller timian og steg 1-2 minutter mere.
- Tilsæt hakkede tomater og rør rundt.
- Hæld grøntsagsbouillon i gryden og rør rundt.
- Læg låg på gryden og kog grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre.
- Pasta: Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog. Kom pasta-hornene i gryden og kog dem, som det står på pakken.
- Stil et dørslag i vasken og hæld pasta-hornene i dørslaget. Lad pastaen dryppe af.
- Suppe: Blend suppen med en stavblender, eller kom den i en blender lidt ad gangen og blend den. Klik på videoen og se, hvordan du blender suppe.
- Varm suppen op igen. Hvis den er for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand. Smag til med salt, peber og eddike. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Drys: Kom vand i en skål og skyl basilikum i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Pluk bladene af.
- Kom de kogte suppehorn i suppen og drys med basilikum. Servér med groft brød til.
-