Tomatsalat

Tomatsalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En frisk salat af tomater og mozzarella. Spis den på et stykke groft brød, eller serven den som lækkert tilbehør til aftensmaden.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 846 kJ / 202 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 14 %
        • Fedt: 69 %
        • Heraf mættet fedt: 6,1 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 store tomater
        • ½ kugle mozzarella
        • ½ håndfuld basilikum
        • ½ spsk. eddike
        • 1 spsk. olie
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 10

        Skyl tomaterne.

        • 2 store tomater
      • Trin 4 af 10

        Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem på en tallerken.

      • Trin 5 af 10

        Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem mellem tomatskiverne.

        • ½ kugle mozzarella
      • Trin 6 af 10

        Kom vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ håndfuld basilikum
      • Trin 7 af 10

        Pynt tomatsalaten med basilikumbladene.

      • Trin 8 af 10

        Tag en lille kop, og kom eddike, olie, salt og peber i. Pisk det sammen med en gaffel.

        • ½ spsk. eddike
        • 1 spsk. olie
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 9 af 10

        Hæld forsigtigt dressingen ud over salaten, så den kommer ud over det hele.

      • Trin 10 af 10

        Serveres straks.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En frisk salat af tomater og mozzarella. Spis den på et stykke groft brød, eller serven den som lækkert tilbehør til aftensmaden.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 store tomater
          • ½ kugle mozzarella
          • ½ håndfuld basilikum
          • ½ spsk. eddike
          • 1 spsk. olie
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 tallerken
          • 1 stor skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 kop
          • 1 spiseske
          • 1 gaffel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl tomaterne.
          4. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem på en tallerken.
          5. Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem mellem tomatskiverne.
          6. Kom vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Pynt tomatsalaten med basilikumbladene.
          8. Tag en lille kop, og kom eddike, olie, salt og peber i. Pisk det sammen med en gaffel.
          9. Hæld forsigtigt dressingen ud over salaten, så den kommer ud over det hele.
          10. Serveres straks.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En frisk salat af tomater og mozzarella. Spis den på et stykke groft brød, eller serven den som lækkert tilbehør til aftensmaden.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 846 kJ / 202 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 14 %
            • Fedt: 69 %
            • Heraf mættet fedt: 6,1 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 store tomater
            • 1 kugle mozzarella
            • 1 håndfuld basilikum
            • 1 spsk. eddike
            • 2 spsk. olie
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 10

            Skyl tomaterne.

            • 4 store tomater
          • Trin 4 af 10

            Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem på en tallerken.

          • Trin 5 af 10

            Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem mellem tomatskiverne.

            • 1 kugle mozzarella
          • Trin 6 af 10

            Kom vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 håndfuld basilikum
          • Trin 7 af 10

            Pynt tomatsalaten med basilikumbladene.

          • Trin 8 af 10

            Tag en lille kop, og kom eddike, olie, salt og peber i. Pisk det sammen med en gaffel.

            • 1 spsk. eddike
            • 2 spsk. olie
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 10

            Hæld forsigtigt dressingen ud over salaten, så den kommer ud over det hele.

          • Trin 10 af 10

            Serveres straks.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En frisk salat af tomater og mozzarella. Spis den på et stykke groft brød, eller serven den som lækkert tilbehør til aftensmaden.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 store tomater
              • 1 kugle mozzarella
              • 1 håndfuld basilikum
              • 1 spsk. eddike
              • 2 spsk. olie
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 tallerken
              • 1 stor skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 kop
              • 1 spiseske
              • 1 gaffel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl tomaterne.
              4. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem på en tallerken.
              5. Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem mellem tomatskiverne.
              6. Kom vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              7. Pynt tomatsalaten med basilikumbladene.
              8. Tag en lille kop, og kom eddike, olie, salt og peber i. Pisk det sammen med en gaffel.
              9. Hæld forsigtigt dressingen ud over salaten, så den kommer ud over det hele.
              10. Serveres straks.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En frisk salat af tomater og mozzarella. Spis den på et stykke groft brød, eller serven den som lækkert tilbehør til aftensmaden.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 846 kJ / 202 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 14 %
                • Fedt: 69 %
                • Heraf mættet fedt: 6,1 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 store tomater
                • 1 ½ kugle mozzarella
                • 1 ½ håndfuld basilikum
                • 1 ½ spsk. eddike
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 10

                Skyl tomaterne.

                • 6 store tomater
              • Trin 4 af 10

                Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem på en tallerken.

              • Trin 5 af 10

                Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem mellem tomatskiverne.

                • 1 ½ kugle mozzarella
              • Trin 6 af 10

                Kom vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ håndfuld basilikum
              • Trin 7 af 10

                Pynt tomatsalaten med basilikumbladene.

              • Trin 8 af 10

                Tag en lille kop, og kom eddike, olie, salt og peber i. Pisk det sammen med en gaffel.

                • 1 ½ spsk. eddike
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 9 af 10

                Hæld forsigtigt dressingen ud over salaten, så den kommer ud over det hele.

              • Trin 10 af 10

                Serveres straks.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En frisk salat af tomater og mozzarella. Spis den på et stykke groft brød, eller serven den som lækkert tilbehør til aftensmaden.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 store tomater
                  • 1 ½ kugle mozzarella
                  • 1 ½ håndfuld basilikum
                  • 1 ½ spsk. eddike
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 tallerken
                  • 1 stor skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 kop
                  • 1 spiseske
                  • 1 gaffel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl tomaterne.
                  4. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær tomaterne i skiver, og fordel dem på en tallerken.
                  5. Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem mellem tomatskiverne.
                  6. Kom vand i en skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Pynt tomatsalaten med basilikumbladene.
                  8. Tag en lille kop, og kom eddike, olie, salt og peber i. Pisk det sammen med en gaffel.
                  9. Hæld forsigtigt dressingen ud over salaten, så den kommer ud over det hele.
                  10. Serveres straks.