Tobias’ lakseret

Tobias’ lakseret

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Tobias pimper sin livret med gulerod:

        ”I min fritid kører jeg cross. Jeg elsker, når det går stærkt. Jeg kan godt godt lide mad med spark i. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at dampe laks.”

        Tip: Brug hvidvin i stedet for æblemost.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2457 kJ / 587 kcal
        • Protein: 19 %
        • Kulhydrat: 35 %
        • Fedt: 47 %
        • Heraf mættet fedt: 11 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time

          Se filmen, hvor Tobias pimber sin lakseret med gulerod.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 2457 kJ / 587 kcal
          • Protein: 19 %
          • Kulhydrat: 35 %
          • Fedt: 47 %
          • Heraf mættet fedt: 11 g.
      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 11

          Vask hænder. Klik på videoen, og se hvordan du vasker hænder. :)

        • Trin 2 af 11

          Find alle ingredienserne frem.

          Laks:

          • 1 ½ gulerod (ca. 125 g.)
          • 1 porre
          • 1 spsk. olie
          • 1 dl. æblemost
          • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 2 laksefileter

          Ris:

          • 2 dl. vand
          • ¼ tsk. salt
          • 1 dl. fuldkornsris
        • Trin 3 af 11

          Laks: Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i store tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.

          • 1 ½ gulerod (ca. 125 g.)
        • Trin 4 af 11

          Skyl, og rens porren. Skær et langt snit tværs ned gennem porren. Skyl porren godt i koldt vand. Skær porren i skiver. Klik på videoen, og se hvordan du skyller porre.

          • 1 porre
        • Trin 5 af 11

          Ris: Kom vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.

          • 2 dl vand
          • ¼ tsk. salt
        • Trin 6 af 11

          Tilsæt risene, læg låg på gryden, og kog risene i cirka 25 minutter (tjek den præcise kogetid på pakken eller posen). Tag gryden væk fra varmen, og lad risene trække under låg i 10 minutter.

          • 1 dl fuldkornsris
        • Trin 7 af 11

          Laks: Varm olie op i en stor gryde. Kom porrer og gulerødder i gryden, og steg dem i 2 minutter.

          • 1 spsk. olie
        • Trin 8 af 11

          Hæld æblemost, madlavningsfløde, salt og peber i gryden. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

          • 1 dl. æblemost
          • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
        • Trin 9 af 11

          Læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Vask hænder.

          • 2 laksefileter
        • Trin 10 af 11

          Læg låg på gryden, og damp laksestykkerne i 8 minutter. Tag gryden af varmen.

        • Trin 11 af 11

          Læg laksestykkerne i et fad. Hæld grøntsager og sovs over laksen, og servér med ris til.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Tobias pimper sin livret med gulerod:

          ”I min fritid kører jeg cross. Jeg elsker, når det går stærkt. Jeg kan godt godt lide mad med spark i. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at dampe laks.”

          Tip: Brug hvidvin i stedet for æblemost.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            Laks: 

            • 1 ½ gulerod (ca. 125 g.)
            • 1 porre
            • 1 spsk. olie
            • 1 dl. æblemost
            • 1 ¼ dl. madlavningsfløde
            • ½ tsk. salt
            • ½ knivspids peber
            • 2 laksefileter

            Ris:

            • 2 dl. vand
            • ¼ tsk. salt
            • 1 dl. fuldkornsris

             

            Køkkenredskaber

            • 1 køkkenvægt
            • 1 målebæger
            • 1 skærebræt
            • 1 stor skarp kniv
            • 1 stor skål
            • 1 teske
            • 1 mellemstor gryde
            • 1 si
            • 2 grydelåg
            • 1 spiseske
            • 1 stor gryde
            • 1 grydeske
            • 1 fad

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på videoen, og se hvordan du vasker hænder. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Laks: Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i store tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.
            4. Skyl, og rens porren. Skær et langt snit tværs ned gennem porren. Skyl porren godt i koldt vand. Skær porren i skiver. Klik på videoen, og se hvordan du skyller porre.
            5. Ris: Kom vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.
            6. Tilsæt risene, læg låg på gryden, og kog risene i cirka 25 minutter (tjek den præcise kogetid på pakken eller posen). Tag gryden væk fra varmen, og lad risene trække under låg i 10 minutter.
            7. Laks: Varm olie op i en stor gryde. Kom porrer og gulerødder i gryden, og steg dem i 2 minutter.
            8. Hæld æblemost, madlavningsfløde, salt og peber i gryden. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
            9. Læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Vask hænder.
            10. Læg låg på gryden, og damp laksestykkerne i 8 minutter. Tag gryden af varmen.
            11. Læg laksestykkerne i et fad. Hæld grøntsager og sovs over laksen, og servér med ris til.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 1 time

              Tobias pimper sin livret med gulerod:

              ”I min fritid kører jeg cross. Jeg elsker, når det går stærkt. Jeg kan godt godt lide mad med spark i. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at dampe laks.”

              Tip: Brug hvidvin i stedet for æblemost.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 2457 kJ / 587 kcal
              • Protein: 19 %
              • Kulhydrat: 35 %
              • Fedt: 47 %
              • Heraf mættet fedt: 11 g.
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Se filmen, hvor Tobias pimber sin lakseret med gulerod.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2457 kJ / 587 kcal
                • Protein: 19 %
                • Kulhydrat: 35 %
                • Fedt: 47 %
                • Heraf mættet fedt: 11 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen, og se hvordan du vasker hænder. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                Laks:

                • 3 gulerødder (ca. 250 g.)
                • 2 porrer
                • 2 spsk. olie
                • 2 dl. æblemost
                • 2 ½ dl. madlavningsfløde
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 4 laksefileter

                Ris:

                • 4 dl. vand
                • ½ tsk. salt
                • 2 dl. fuldkornsris
              • Trin 3 af 11

                Laks: Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i store tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.

                • 3 gulerødder (ca. 250 g.)
              • Trin 4 af 11

                Skyl, og rens porrerne. Skær et langt snit tværs ned gennem en porre. Skyl porren godt i koldt vand. Gør det samme med den anden porre. Skær porrerne i skiver. Klik på videoen, og se hvordan du skyller porre.

                • 2 porrer
              • Trin 5 af 11

                Ris: Kom vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.

                • 4 dl vand
                • ½ tsk. salt
              • Trin 6 af 11

                Tilsæt risene, læg låg på gryden, og kog risene i cirka 25 minutter (tjek den præcise kogetid på pakken eller posen). Tag gryden væk fra varmen, og lad risene trække under låg i 10 minutter.

                • 2 dl fuldkornsris
              • Trin 7 af 11

                Laks: Varm olie op i en stor gryde. Kom porrer og gulerødder i gryden, og steg dem i 2 minutter.

                • 2 spsk. olie
              • Trin 8 af 11

                Hæld æblemost, madlavningsfløde, salt og peber i gryden. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 2 dl. æblemost
                • 2 ½ dl. madlavningsfløde
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 9 af 11

                Læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Vask hænder.

                • 4 laksefileter
              • Trin 10 af 11

                Læg låg på gryden, og damp laksestykkerne i 8 minutter. Tag gryden af varmen.

              • Trin 11 af 11

                Læg laksestykkerne i et fad. Hæld grøntsager og sovs over laksen, og servér med ris til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Tobias pimper sin livret med gulerod:

                ”I min fritid kører jeg cross. Jeg elsker, når det går stærkt. Jeg kan godt godt lide mad med spark i. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at dampe laks.”

                Tip: Brug hvidvin i stedet for æblemost.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Til laks: 

                  • 3 gulerødder (ca. 250 g.)
                  • 2 porrer
                  • 2 spsk. olie
                  • 2 dl. æblemost
                  • 2 ½ dl. madlavningsfløde
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 4 laksefileter

                  Til ris:

                  • 4 dl. vand
                  • ½ tsk. salt
                  • 2 dl. fuldkornsris

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 teske
                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 si
                  • 2 grydelåg
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen, og se hvordan du vasker hænder. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Laks: Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i store tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.
                  4. Skyl, og rens porrerne. Skær et langt snit tværs ned gennem en porre. Skyl porren godt i koldt vand. Gør det samme med den anden porre. Skær porrerne i skiver. Klik på videoen, og se hvordan du skyller porre.
                  5. Ris: Kom vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.
                  6. Tilsæt risene, læg låg på gryden, og kog risene i cirka 25 minutter (tjek den præcise kogetid på pakken eller posen). Tag gryden væk fra varmen, og lad risene trække under låg i 10 minutter.
                  7. Laks: Varm olie op i en stor gryde. Kom porrer og gulerødder i gryden, og steg dem i 2 minutter.
                  8. Hæld æblemost, madlavningsfløde, salt og peber i gryden. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  9. Læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Vask hænder.
                  10. Læg låg på gryden, og damp laksestykkerne i 8 minutter. Tag gryden af varmen.
                  11. Læg laksestykkerne i et fad. Hæld grøntsager og sovs over laksen, og servér med ris til.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 1 time

                    Tobias pimper sin livret med gulerod:

                    ”I min fritid kører jeg cross. Jeg elsker, når det går stærkt. Jeg kan godt godt lide mad med spark i. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at dampe laks.”

                    Tip: Brug hvidvin i stedet for æblemost.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 2457 kJ / 587 kcal
                    • Protein: 19 %
                    • Kulhydrat: 35 %
                    • Fedt: 47 %
                    • Heraf mættet fedt: 11 g.
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 1 time

                      Se filmen, hvor Tobias pimber sin lakseret med gulerod.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 2457 kJ / 587 kcal
                      • Protein: 19 %
                      • Kulhydrat: 35 %
                      • Fedt: 47 %
                      • Heraf mættet fedt: 11 g.
                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 11

                      Vask hænder. Klik på videoen, og se hvordan du vasker hænder. :)

                    • Trin 2 af 11

                      Find alle ingredienserne frem.

                      Laks:

                      • 4 ½ gulerødder (ca. 375 g.)
                      • 3 porrer
                      • 3 spsk. olie
                      • 3 dl. æblemost
                      • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • 1 ½ knivspids peber
                      • 6 laksefileter

                      Ris:

                      • 6 dl. vand
                      • ¾ tsk. salt
                      • 3 dl. fuldkornsris
                    • Trin 3 af 11

                      Laks: Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i store tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.

                      • 4 ½ gulerødder (ca. 375 g.)
                    • Trin 4 af 11

                      Skyl, og rens porrerne. Skær et langt snit tværs ned gennem en porre. Skyl porren godt i koldt vand. Gør det samme med de andre porrer. Skær porrerne i skiver. Klik på videoen, og se hvordan du skyller porre.

                      • 3 porrer
                    • Trin 5 af 11

                      Ris: Kom vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.

                      • 6 dl vand
                      • ¾ tsk. salt
                    • Trin 6 af 11

                      Tilsæt risene, læg låg på gryden, og kog risene i cirka 25 minutter (tjek den præcise kogetid på pakken eller posen). Tag gryden væk fra varmen, og lad risene trække under låg i 10 minutter.

                      • 3 dl fuldkornsris
                    • Trin 7 af 11

                      Laks: Varm olie op i en stor gryde. Kom porrer og gulerødder i gryden, og steg dem i 2 minutter.

                      • 3 spsk. olie
                    • Trin 8 af 11

                      Hæld æblemost, madlavningsfløde, salt og peber i gryden. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                      • 3 dl. æblemost
                      • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                      • 1 ½ tsk. salt
                      • 1 ½ knivspids peber
                    • Trin 9 af 11

                      Læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Vask hænder.

                      • 6 laksefileter
                    • Trin 10 af 11

                      Læg låg på gryden, og damp laksestykkerne i 8 minutter. Tag gryden af varmen.

                    • Trin 11 af 11

                      Læg laksestykkerne i et fad. Hæld grøntsager og sovs over laksen, og servér med ris til.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Tobias pimper sin livret med gulerod:

                      ”I min fritid kører jeg cross. Jeg elsker, når det går stærkt. Jeg kan godt godt lide mad med spark i. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at dampe laks.”

                      Tip: Brug hvidvin i stedet for æblemost.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        Til laks: 

                        • 4 ½ gulerødder (ca. 375 g.)
                        • 3 porrer
                        • 3 spsk. olie
                        • 3 dl. æblemost
                        • 3 ¾ dl. madlavningsfløde
                        • 1 ½ tsk. salt
                        • 1 ½ knivspids peber
                        • 6 laksefileter

                        Til ris:

                        • 6 dl. vand
                        • ¾ tsk. salt
                        • 3 dl. fuldkornsris

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 køkkenvægt
                        • 1 målebæger
                        • 1 skærebræt
                        • 1 stor skarp kniv
                        • 1 stor skål
                        • 1 teske
                        • 1 mellemstor gryde
                        • 1 si
                        • 2 grydelåg
                        • 1 spiseske
                        • 1 stor gryde
                        • 1 grydeske
                        • 1 fad

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på videoen, og se hvordan du vasker hænder. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Laks: Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i store tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.
                        4. Skyl, og rens porrerne. Skær et langt snit tværs ned gennem en porre. Skyl porren godt i koldt vand. Gør det samme med de andre porrer. Skær porrerne i skiver. Klik på videoen, og se hvordan du skyller porre.
                        5. Ris: Kom vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du koger ris.
                        6. Tilsæt risene, læg låg på gryden, og kog risene i cirka 25 minutter (tjek den præcise kogetid på pakken eller posen). Tag gryden væk fra varmen, og lad risene trække under låg i 10 minutter.
                        7. Laks: Varm olie op i en stor gryde. Kom porrer og gulerødder i gryden, og steg dem i 2 minutter.
                        8. Hæld æblemost, madlavningsfløde, salt og peber i gryden. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                        9. Læg laksestykkerne oven på grøntsagerne. Vask hænder.
                        10. Læg låg på gryden, og damp laksestykkerne i 8 minutter. Tag gryden af varmen.
                        11. Læg laksestykkerne i et fad. Hæld grøntsager og sovs over laksen, og servér med ris til.