Thousand Island-dressing

Thousand Island-dressing

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Thousand Island-dressing er en klassiker til en grøn salat eller rejecocktail. Men du kan også bruge den som dip til grøntsagsstave. Lav din egen dressing. Det er rigtig nemt, og du skal kun bruge fem ingredienser.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1095 kJ / 262 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 41 %
        • Heraf mættet fedt: 7,1 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ fed hvidløg
        • 3 dl. yoghurt naturel
        • 4 spsk. ketchup
        • 1 knivspids cayennepeber eller chili
        • 1 knivspids salt
      • Trin 3 af 8

        Tag et skærebræt og en kniv frem.

      • Trin 4 af 8

        Pil hvidløg, og hak det meget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 5 af 8

        Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og cayennepeber op i skålen, og rør det sammen.

        • 3 dl. yoghurt naturel
        • 4 spsk. ketchup
        • 1 knivspids cayennepeber eller chili
      • Trin 6 af 8

        Smag til med lidt salt.

        • 1 knivspids salt
      • Trin 7 af 8

        Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.

      • Trin 8 af 8

        Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Thousand Island-dressing er en klassiker til en grøn salat eller rejecocktail. Men du kan også bruge den som dip til grøntsagsstave. Lav din egen dressing. Det er rigtig nemt, og du skal kun bruge fem ingredienser.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ fed hvidløg
          • 3 dl. yoghurt naturel
          • 4 spsk. ketchup
          • 1 knivspids cayennepeber eller chili
          • 1 knivspids salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag et skærebræt og en kniv frem.
          4. Pil hvidløg, og hak det meget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          5. Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og cayennepeber op i skålen, og rør det sammen.
          6. Smag til med lidt salt.
          7. Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise.
          8. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.