Theresas gulerodspizza

Theresas gulerodspizza

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Theresa pimper sin livret med gulerod: 

        ”Jeg elsker pizza og synes det kunne være sjovt at lave en pizza, der var sundere. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at ælte og lave en rigtig sprød pizzabund.”

        TIP: Du kan toppe din pizza med finthakket chili. Det smager godt sammen med guleroden.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2589 kJ / 619 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 34 %
        • Heraf mættet fedt: 5,5 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

      • Trin 2 af 21

        Mål alle ingredienserne af.

        Pizzadej:

        • ½ stor gulerod  (ca. 50 g.)
        • 1 ¼ dl vand
        • 13 g. gær
        • 2 dl hvedemel
        • ½ tsk. sukker
        • ½ tsk. salt
        • ½ spsk. olie
        • 1 dl grahamsmel

        Fyld:

        • 125 g. kartofler
        • ½ stor gulerod (ca. 50 g.)
        • 2 spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • 113 g. mild revet ost
      • Trin 3 af 21

        Lav pizzadej: skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.

        • ½ stor gulerod  (ca. 50 g.)
      • Trin 4 af 21

        Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.

        • 13 g. gær
      • Trin 5 af 21

        Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.

        • 1 ¼ dl vand
      • Trin 6 af 21

        Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.

      • Trin 7 af 21

        Tilsæt halvdelen af hvedemelet og den revne gulerod, og rør rundt.

        • 2 dl hvedemel
      • Trin 8 af 21

        Tilsæt sukker, salt og olie, og rør rundt.

        • ½ tsk. sukker
        • ½ tsk. salt
        • ½ spsk. olie
      • Trin 9 af 21

        Tilsæt resten af hvedemelet og alt grahamsmelet. Rør rundt.

        • 1 dl grahamsmel
      • Trin 10 af 21

        Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Klik på metodevideoen, og se hvordan du ælter dej.

      • Trin 11 af 21

        Ælt dejen med hænderne, til dejen slipper køkkenbordet og er en sammenhængende klump. Det tager cirka 10 minutter.

      • Trin 12 af 21

        Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.

      • Trin 13 af 21

        Stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 1 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Imens dejen hæver, kan du gøre fyldet klar.

      • Trin 14 af 21

        Lav fyld: Skyl kartoflerne og gulerødderne, og skræl dem.

        • 125 g. kartofler
        • ½ stor gulerod (ca. 50 g.)
      • Trin 15 af 21

        Skær kartoflerne og gulerødderne i helt tynde skiver på siden af et rivejern. Du kan også bruge en tyndskræller. Læg skiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.

      • Trin 16 af 21

        Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på en bageplade.

      • Trin 17 af 21

        Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

      • Trin 18 af 21

        Rul dejen ud til en flad pizza med en kagerulle. Lav den eventuelt firkantet, hvis det er nemmere.

      • Trin 19 af 21

        Pensl pizzabunden med halvdelen af olien. Fordel kartoffel- og gulerodsskiverne på pizzabunden.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 20 af 21

        Drys med salt, og hæld resten af olien over kartoffel- og gulerodsskiverne. Drys ost på pizzaen.

        • 1 tsk. salt
        • 113 g. mild revet ost
      • Trin 21 af 21

        Bag pizzaen i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og bunden er sprød.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Theresa pimper sin livret med gulerod: 

        ”Jeg elsker pizza og synes det kunne være sjovt at lave en pizza, der var sundere. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at ælte og lave en rigtig sprød pizzabund.”

        TIP: Du kan toppe din pizza med finthakket chili. Det smager godt sammen med guleroden.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pizzadej:

          • ½ stor gulerod  (ca. 50 g.)
          • 1 ¼ dl vand
          • 13 g. gær
          • 2 dl hvedemel
          • ½ tsk. sukker
          • ½ tsk. salt
          • ½ spsk. olie
          • 1 dl grahamsmel

          Fyld:

          • 125 g. kartofler
          • ½ stor gulerod (ca. 50 g.)
          • 2 spsk. olie
          • 1 tsk. salt
          • 113 g. mild revet ost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 skærebræt
          • 1 stor røreskål
          • 1 grydeske
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • Husholdningsfilm
          • 1 viskestykke
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 kagerulle
          • 1 bagepensel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Lav pizzadej: skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.
          4. Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
          5. Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.
          6. Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
          7. Tilsæt halvdelen af hvedemelet og den revne gulerod, og rør rundt.
          8. Tilsæt sukker, salt og olie, og rør rundt.
          9. Tilsæt resten af hvedemelet og alt grahamsmelet. Rør rundt.
          10. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Klik på metodevideoen, og se hvordan du ælter dej.
          11. Ælt dejen med hænderne, til dejen slipper køkkenbordet og er en sammenhængende klump. Det tager cirka 10 minutter.
          12. Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.
          13. Stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 1 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Imens dejen hæver, kan du gøre fyldet klar.
          14. Lav fyld: Skyl kartoflerne og gulerødderne, og skræl dem.
          15. Skær kartoflerne og gulerødderne i helt tynde skiver på siden af et rivejern. Du kan også bruge en tyndskræller. Læg skiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.
          16. Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på en bageplade.
          17. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
          18. Rul dejen ud til en flad pizza med en kagerulle. Lav den eventuelt firkantet, hvis det er nemmere.
          19. Pensl pizzabunden med halvdelen af olien. Fordel kartoffel- og gulerodsskiverne på pizzabunden.
          20. Drys med salt, og hæld resten af olien over kartoffel- og gulerodsskiverne. Drys ost på pizzaen.
          21. Bag pizzaen i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og bunden er sprød.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Theresa pimper sin livret med gulerod: 

            ”Jeg elsker pizza og synes det kunne være sjovt at lave en pizza, der var sundere. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at ælte og lave en rigtig sprød pizzabund.”

            TIP: Du kan toppe din pizza med finthakket chili. Det smager godt sammen med guleroden.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2589 kJ / 619 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 34 %
            • Heraf mættet fedt: 5,5 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

          • Trin 2 af 21

            Mål alle ingredienserne af.

            Pizzadej:

            • 1 stor gulerod  (ca. 100 g.)
            • 2 ½ dl vand
            • 25 g. gær
            • 4 dl hvedemel
            • 1 tsk. sukker
            • 1 tsk. salt
            • 1 spsk. olie
            • 2 dl grahamsmel

            Fyld:

            • 250 g. kartofler
            • 1 stor gulerod (ca. 100 g.)
            • 4 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 125 g. mild revet ost
          • Trin 3 af 21

            Lav pizzadej: skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.

            • 1 stor gulerod  (ca. 100 g.)
          • Trin 4 af 21

            Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.

            • 25 g. gær
          • Trin 5 af 21

            Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.

            • 2 ½ dl vand
          • Trin 6 af 21

            Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.

          • Trin 7 af 21

            Tilsæt halvdelen af hvedemelet og den revne gulerod, og rør rundt.

            • 4 dl hvedemel
          • Trin 8 af 21

            Tilsæt sukker, salt og olie, og rør rundt.

            • 1 tsk. sukker
            • 1 tsk. salt
            • 1 spsk. olie
          • Trin 9 af 21

            Tilsæt resten af hvedemelet og alt grahamsmelet. Rør rundt.

            • 2 dl grahamsmel
          • Trin 10 af 21

            Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Klik på metodevideoen, og se hvordan du ælter dej.

          • Trin 11 af 21

            Ælt dejen med hænderne, til dejen slipper køkkenbordet og er en sammenhængende klump. Det tager cirka 10 minutter.

          • Trin 12 af 21

            Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.

          • Trin 13 af 21

            Stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 1 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Imens dejen hæver, kan du gøre fyldet klar.

          • Trin 14 af 21

            Lav fyld: Skyl kartoflerne og gulerødderne, og skræl dem.

            • 250 g. kartofler
            • 1 stor gulerod (ca. 100 g.)
          • Trin 15 af 21

            Skær kartoflerne og gulerødderne i helt tynde skiver på siden af et rivejern. Du kan også bruge en tyndskræller. Læg skiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.

          • Trin 16 af 21

            Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på to bageplader.

          • Trin 17 af 21

            Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

          • Trin 18 af 21

            Del dejen i to lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en flad pizza med en kagerulle. Lav den eventuelt firkantet, hvis det er nemmere.

          • Trin 19 af 21

            Pensl pizzabundene med halvdelen af olien. Fordel kartoffel- og gulerodsskiverne på pizzabundene.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 20 af 21

            Drys med salt, og hæld resten af olien over kartoffel- og gulerodsskiverne. Drys ost på pizzaen.

            • 2 tsk. salt
            • 125 g. mild revet ost
          • Trin 21 af 21

            Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og bunden er sprød.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Theresa pimper sin livret med gulerod: 

            ”Jeg elsker pizza og synes det kunne være sjovt at lave en pizza, der var sundere. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at ælte og lave en rigtig sprød pizzabund.”

            TIP: Du kan toppe din pizza med finthakket chili. Det smager godt sammen med guleroden.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Til pizzadej:

              • 1 stor gulerod  (ca. 100 g.)
              • 2 ½ dl vand
              • 25 g. gær
              • 4 dl hvedemel
              • 1 tsk. sukker
              • 1 tsk. salt
              • 1 spsk. olie
              • 2 dl grahamsmel

              Fyld:

              • 250 g. kartofler
              • 1 stor gulerod (ca. 100 g.)
              • 4 spsk. olie
              • 2 tsk. salt
              • 125 g. mild revet ost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 skærebræt
              • 1 stor røreskål
              • 1 grydeske
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • Husholdningsfilm
              • 1 viskestykke
              • 2 bageplader
              • Bagepapir
              • 1 kagerulle
              • 1 bagepensel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Lav pizzadej: skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.
              4. Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
              5. Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.
              6. Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
              7. Tilsæt halvdelen af hvedemelet og den revne gulerod, og rør rundt.
              8. Tilsæt sukker, salt og olie, og rør rundt.
              9. Tilsæt resten af hvedemelet og alt grahamsmelet. Rør rundt.
              10. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Klik på metodevideoen, og se hvordan du ælter dej.
              11. Ælt dejen med hænderne, til dejen slipper køkkenbordet og er en sammenhængende klump. Det tager cirka 10 minutter.
              12. Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.
              13. Stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 1 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Imens dejen hæver, kan du gøre fyldet klar.
              14. Lav fyld: Skyl kartoflerne og gulerødderne, og skræl dem.
              15. Skær kartoflerne og gulerødderne i helt tynde skiver på siden af et rivejern. Du kan også bruge en tyndskræller. Læg skiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.
              16. Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på to bageplader.
              17. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
              18. Del dejen i to lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en flad pizza med en kagerulle. Lav den eventuelt firkantet, hvis det er nemmere.
              19. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien. Fordel kartoffel- og gulerodsskiverne på pizzabundene.
              20. Drys med salt, og hæld resten af olien over kartoffel- og gulerodsskiverne. Drys ost på pizzaen.
              21. Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og bunden er sprød.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Theresa pimper sin livret med gulerod: 

                ”Jeg elsker pizza og synes det kunne være sjovt at lave en pizza, der var sundere. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at ælte og lave en rigtig sprød pizzabund.”

                TIP: Du kan toppe din pizza med finthakket chili. Det smager godt sammen med guleroden.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2589 kJ / 619 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 34 %
                • Heraf mættet fedt: 5,5 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.

              • Trin 2 af 21

                Mål alle ingredienserne af.

                Pizzadej:

                • 1 ½ store gulerødder  (ca. 150 g.)
                • 3 ¾ dl vand
                • 37 ½ g. gær
                • 6 dl hvedemel
                • 1 ½ tsk. sukker
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 dl grahamsmel

                Fyld:

                • 375 g. kartofler
                • 1 ½ store gulerødder (ca. 150 g.)
                • 6 spsk. olie
                • 3 tsk. salt
                • 188 g. mild revet ost
              • Trin 3 af 21

                Lav pizzadej: skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.

                • 1 ½ store gulerødder  (ca. 150 g.)
              • Trin 4 af 21

                Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.

                • 38 g. gær
              • Trin 5 af 21

                Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.

                • 3 ¾ dl vand
              • Trin 6 af 21

                Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.

              • Trin 7 af 21

                Tilsæt halvdelen af hvedemelet og den revne gulerod, og rør rundt.

                • 6 dl hvedemel
              • Trin 8 af 21

                Tilsæt sukker, salt og olie, og rør rundt.

                • 1 ½ tsk. sukker
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 21

                Tilsæt resten af hvedemelet og alt grahamsmelet. Rør rundt.

                • 3 dl grahamsmel
              • Trin 10 af 21

                Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Klik på metodevideoen, og se hvordan du ælter dej.

              • Trin 11 af 21

                Ælt dejen med hænderne, til dejen slipper køkkenbordet og er en sammenhængende klump. Det tager cirka 10 minutter.

              • Trin 12 af 21

                Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.

              • Trin 13 af 21

                Stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 1 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Imens dejen hæver, kan du gøre fyldet klar.

              • Trin 14 af 21

                Lav fyld: Skyl kartoflerne og gulerødderne, og skræl dem.

                • 375 g. kartofler
                • 1 ½ store gulerødder (ca. 150 g.)
              • Trin 15 af 21

                Skær kartoflerne og gulerødderne i helt tynde skiver på siden af et rivejern. Du kan også bruge en tyndskræller. Læg skiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.

              • Trin 16 af 21

                Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på tre bageplader.

              • Trin 17 af 21

                Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

              • Trin 18 af 21

                Del dejen i tre lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en flad pizza med en kagerulle. Lav den eventuelt firkantet, hvis det er nemmere.

              • Trin 19 af 21

                Pensl pizzabundene med halvdelen af olien. Fordel kartoffel- og gulerodsskiverne på pizzabundene.

                • 6 spsk. olie
              • Trin 20 af 21

                Drys med salt, og hæld resten af olien over kartoffel- og gulerodsskiverne. Drys ost på pizzaen.

                • 3 tsk. salt
                • 188 g. mild revet ost
              • Trin 21 af 21

                Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og bunden er sprød.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Theresa pimper sin livret med gulerod: 

                ”Jeg elsker pizza og synes det kunne være sjovt at lave en pizza, der var sundere. På GoCook mad-camp’en lærte jeg at ælte og lave en rigtig sprød pizzabund.”

                TIP: Du kan toppe din pizza med finthakket chili. Det smager godt sammen med guleroden.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pizzadej:

                  • 1 ½ store gulerødder (ca. 150 g.)
                  • 3 ¾ dl vand
                  • 37 ½ g. gær
                  • 6 dl hvedemel
                  • 1 ½ tsk. sukker
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 3 dl grahamsmel

                  Fyld:

                  • 375 g. kartofler
                  • 1 ½ store gulerødder (ca. 150 g.)
                  • 6 spsk. olie
                  • 3 tsk. salt
                  • 188 g. mild revet ost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor røreskål
                  • 1 grydeske
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • Husholdningsfilm
                  • 1 viskestykke
                  • 3 bageplader
                  • Bagepapir
                  • 1 kagerulle
                  • 1 bagepensel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Lav pizzadej: skyl, og skræl guleroden. Riv den på den grove side af rivejernet.
                  4. Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
                  5. Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.
                  6. Hæld vandet op i skålen med gæren, og rør, til gæren er opløst.
                  7. Tilsæt halvdelen af hvedemelet og den revne gulerod, og rør rundt.
                  8. Tilsæt sukker, salt og olie, og rør rundt.
                  9. Tilsæt resten af hvedemelet og alt grahamsmelet. Rør rundt.
                  10. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Klik på metodevideoen, og se hvordan du ælter dej.
                  11. Ælt dejen med hænderne, til dejen slipper køkkenbordet og er en sammenhængende klump. Det tager cirka 10 minutter.
                  12. Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.
                  13. Stil dejen til hævning et lunt sted i cirka 1 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Imens dejen hæver, kan du gøre fyldet klar.
                  14. Lav fyld: Skyl kartoflerne og gulerødderne, og skræl dem.
                  15. Skær kartoflerne og gulerødderne i helt tynde skiver på siden af et rivejern. Du kan også bruge en tyndskræller. Læg skiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.
                  16. Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på tre bageplader.
                  17. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
                  18. Del dejen i tre lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en flad pizza med en kagerulle. Lav den eventuelt firkantet, hvis det er nemmere.
                  19. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien. Fordel kartoffel- og gulerodsskiverne på pizzabundene.
                  20. Drys med salt, og hæld resten af olien over kartoffel- og gulerodsskiverne. Drys ost på pizzaen.
                  21. Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter, til osten er smeltet og bunden er sprød.