Tempura kabocha

Tempura kabocha

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Tempura kabocha er dybstegte græskar, og det er super nemt at lave. Gør som i Japan, og spis dem som en snack efter skole.

        Energi-indhold pr. portion
    • Du skal bruge

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ hokkaido-græskar
        • 1 ½ l. fritureolie
        • 1 dl. hvedemel
        • 2 dl. pankorasp
        • 2 æg
        • 5 spsk. sojasovs
      • Trin 3 af 10

        Vask hokkaido-græskarret grundigt, og skrab frøene ud med en ske. Skær græskarret i tynde skiver med en tykkelse på cirka 1 centimeter.

        • ½ hokkaido-græskar
      • Trin 4 af 10

        Kom fritureolien i en gryde, og sæt et termometer i. Varm olien op, til den er 175 grader.

        • 1 ½ l. fritureolie
      • Trin 5 af 10

        Kom mel på en tallerken. Kom pankorasp på en anden tallerken.

        • 1 dl. hvedemel
        • 2 dl. pankorasp
      • Trin 6 af 10

        Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en dyb tallerken. Gentag med det andet æg. Pisk æggene let sammen med en gaffel.

        • 2 æg
      • Trin 7 af 10

        Vend først græskarskiverne i mel, så æg og til sidst i pankorasp. Læg de panerede græskarskiver på en stor tallerken. De må helst ikke ligge i lag.

      • Trin 8 af 10

        Når fritureolien er 175 grader, så kom forsigtigt 2-3 skiver panerede græskar ned i olien med en hulske. Lad dem stege i cirka 2 minutter, til de er gyldne.

      • Trin 9 af 10

        Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag græskarskiverne op af olien med hulskeen, og læg dem på tallerkenen. Gentag med alle græskarskiverne.

      • Trin 10 af 10

        Lad dem køle lidt af, og server med sojasovs til. Velbekomme!

        • 5 spsk. sojasovs
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Tempura kabocha er dybstegte græskar, og det er super nemt at lave. Gør som i Japan, og spis dem som en snack efter skole.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ hokkaido-græskar
          • 1 ½ l. fritureolie
          • 1 dl. hvedemel
          • 2 dl. pankorasp
          • 2 æg
          • 5 spsk. sojasovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor gryde
          • 1 termometer
          • 3 tallerkener
          • 1 gaffel
          • Køkkenrulle
          • 1 hulske

          Du skal bruge

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Vask hokkaido-græskarret grundigt, og skrab frøene ud med en ske. Skær græskarret i tynde skiver med en tykkelse på cirka 1 centimeter.
          4. Kom fritureolien i en gryde, og sæt et termometer i. Varm olien op, til den er 175 grader.
          5. Kom mel på en tallerken. Kom pankorasp på en anden tallerken.
          6. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en dyb tallerken. Gentag med det andet æg. Pisk æggene let sammen med en gaffel.
          7. Vend først græskarskiverne i mel, så æg og til sidst i pankorasp. Læg de panerede græskarskiver på en stor tallerken. De må helst ikke ligge i lag.
          8. Når fritureolien er 175 grader, så kom forsigtigt 2-3 skiver panerede græskar ned i olien med en hulske. Lad dem stege i cirka 2 minutter, til de er gyldne.
          9. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag græskarskiverne op af olien med hulskeen, og læg dem på tallerkenen. Gentag med alle græskarskiverne.
          10. Lad dem køle lidt af, og server med sojasovs til. Velbekomme!