Svensk pølseret
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2309 kJ / 552 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 50 %
- Heraf mættet fedt: 10,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 1 ½-2 gulerødder
- 1 ½ l. vand
- ½ løg
- 4 wienerpølser
- ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dl. mælk
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- ½ dl. purløg til pynt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 saks
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
- 400 g. kartofler
- 1 ½-2 gulerødder
- 1 ½ l. vand
- ½ løg
- 4 wienerpølser
- ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dl. mælk
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- ½ dl. purløg til pynt
- Trin 3 af 15
Vask og skræl kartofler og gulerødder.
- 400 g. kartofler
- 1 ½-2 gulerødder
- Trin 4 af 15
Skær kartofler og gulerødder i skiver på cirka 1 centimeter.
- Trin 5 af 15
Kom 1 ½ liter vand i en stor gryde. Kom kartoffel- og gulerodsskiverne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
- 1 ½ l. vand
- Trin 6 af 15
Kog kartoffel- og gulerodsskiverne i cirka 10 minutter, til kartoffelskiverne er møre. Stik en lille skarp kniv i en kartoffelskive. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
- Trin 7 af 15
Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerødder ned i et dørslag. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
- Trin 8 af 15
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 9 af 15
Skær pølserne i skiver på 1 centimeter.
- 4 wienerpølser
- Trin 10 af 15
Kom olie på en stor stegepande, og varm den op.
- ½ spsk. olie
- Trin 11 af 15
Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
- Trin 12 af 15
Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
- 1 ½ tsk. paprika
- Trin 13 af 15
Kom kartoffelskiver, gulerodsskiver, mælk og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dl. mælk
- Trin 14 af 15
Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 15 af 15
Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klip purløget i små stykker over pølseretten, og servér. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. purløg til pynt
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 1 ½-2 gulerødder
- 1 ½ l. vand
- ½ løg
- 4 wienerpølser
- ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. paprika
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 dl. mælk
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- ½ dl. purløg til pynt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 saks
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask og skræl kartofler og gulerødder.
- Skær kartofler og gulerødder i skiver på cirka 1 centimeter.
- Kom 1 ½ liter vand i en stor gryde. Kom kartoffel- og gulerodsskiverne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
- Kog kartoffel- og gulerodsskiverne i cirka 10 minutter, til kartoffelskiverne er møre. Stik en lille skarp kniv i en kartoffelskive. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
- Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerødder ned i et dørslag. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skær pølserne i skiver på 1 centimeter.
- Kom olie på en stor stegepande, og varm den op.
- Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
- Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
- Kom kartoffelskiver, gulerodsskiver, mælk og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
- Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
- Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klip purløget i små stykker over pølseretten, og servér. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2309 kJ / 552 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 50 %
- Heraf mættet fedt: 10,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 kg. kartofler
- 4 gulerødder
- 2 l. vand
- 1 løg
- 8 wienerpølser
- 1 spsk. olie
- 3 tsk. paprika
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl. mælk
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 dl. purløg til pynt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stegepande
- 2 spatler
- 1 saks
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
- 1 kg. kartofler
- 2 l. vand
- 4 gulerødder
- 1 løg
- 8 wienerpølser
- 1 spsk. olie
- 3 tsk. paprika
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl. mælk
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 dl. purløg til pynt
- Trin 3 af 15
Vask og skræl kartofler og gulerødder.
- 1 kg. kartofler
- 4 gulerødder
- Trin 4 af 15
Skær kartofler og gulerødder i skiver på cirka 1 centimeter.
- Trin 5 af 15
Kom 2 liter vand i en stor gryde. Kom kartoffel- og gulerodsskiverne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
- 2 l. vand
- Trin 6 af 15
Kog kartoffel- og gulerodsskiverne i cirka 10 minutter, til kartoffelskiverne er møre. Stik en lille skarp kniv i en kartoffelskiverne. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
- Trin 7 af 15
Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerødder ned i et dørslag. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
- Trin 8 af 15
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 9 af 15
Skær pølserne i skiver på 1 centimeter.
- 8 wienerpølser
- Trin 10 af 15
Kom olie på en stor stegepande, og varm den op.
- 1 spsk. olie
- Trin 11 af 15
Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
- Trin 12 af 15
Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
- 3 tsk. paprika
- Trin 13 af 15
Kom kartoffelskiver, gulerodsskiver, mælk og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
- 2 dl. mælk
- 2 spsk. tomatpuré
- Trin 14 af 15
Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 15 af 15
Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klip purløget i små stykker over pølseretten, og servér. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl. purløg til pynt
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 800 g. kartofler
- 2 l. vand
- 3-4 gulerødder
- 1 løg
- 8 wienerpølser
- 1 spsk. olie
- 3 tsk. paprika
- 2 spsk. tomatpuré
- 2 dl. mælk
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 dl. purløg til pynt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 saks
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask og skræl kartofler og gulerødder.
- Skær kartofler og gulerødder i skiver på cirka 1 centimeter.
- Kom 2 liter vand i en stor gryde. Kom kartoffel- og gulerodsskiverne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
- Kog kartoffel- og gulerodsskiverne i cirka 10 minutter, til kartoffelskiverne er møre. Stik en lille skarp kniv i en kartoffelskiverne. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
- Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerødder ned i et dørslag. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skær pølserne i skiver på 1 centimeter.
- Kom olie på en stor stegepande, og varm den op.
- Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
- Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
- Kom kartoffelskiver, gulerodsskiver, mælk og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
- Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
- Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klip purløget i små stykker over pølseretten, og servér. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2309 kJ / 552 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 50 %
- Heraf mættet fedt: 10,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1200 g. kartofler
- 4 ½-6 gulerødder
- 3 l. vand
- 1 ½ løg
- 12 wienerpølser
- 1 ½ spsk. olie
- 4 ½ tsk. paprika
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 dl. mælk
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 1 ½ dl. purløg til pynt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 saks
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
- 1200 g. kartofler
- 4 ½-6 gulerødder
- 3 l. vand
- 1 ½ løg
- 12 wienerpølser
- 1 ½ spsk. olie
- 4 ½ tsk. paprika
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 dl. mælk
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 1 ½ dl. purløg til pynt
- Trin 3 af 15
Vask og skræl kartofler og gulerødder.
- 1200 g. kartofler
- 4 ½-6 gulerødder
- Trin 4 af 15
Skær kartoflerne og gulerødderne i skiver på cirka 1 centimeter.
- Trin 5 af 15
Kom 3 liter vand i en stor gryde. Kom kartoffel- og gulerodsskiver op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
- 3 l. vand
- Trin 6 af 15
Kog kartoffel- og gulerodsskiverne i cirka 10 minutter, til kartoffelskiverne er møre. Stik en lille skarp kniv i en kartoffelskive. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
- Trin 7 af 15
Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerødder ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
- Trin 8 af 15
Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- Trin 9 af 15
Skær pølserne i skiver på 1 centimeter.
- 12 wienerpølser
- Trin 10 af 15
Kom olie på en stor stegepande, og varm den op.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 11 af 15
Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
- Trin 12 af 15
Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
- 4 ½ tsk. paprika
- Trin 13 af 15
Kom kartoffelskiver, gulerodsskiver, mælk og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 dl. mælk
- Trin 14 af 15
Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 15 af 15
Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klip purløget i små stykker over pølseretten, og servér. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ dl. purløg til pynt
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1200 g. kartofler
- 4 ½-6 gulerødder
- 3 l. vand
- 1 ½ løg
- 12 wienerpølser
- 1 ½ spsk. olie
- 4 ½ tsk. paprika
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 dl. mælk
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 1 ½ dl. purløg til pynt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 saks
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask og skræl kartofler og gulerødder.
- Skær kartoflerne og gulerødderne i skiver på cirka 1 centimeter.
- Kom 3 liter vand i en stor gryde. Kom kartoffel- og gulerodsskiver op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
- Kog kartoffel- og gulerodsskiverne i cirka 10 minutter, til kartoffelskiverne er møre. Stik en lille skarp kniv i en kartoffelskive. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
- Hæld vandet fra de kogte kartofler og gulerødder ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
- Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skær pølserne i skiver på 1 centimeter.
- Kom olie på en stor stegepande, og varm den op.
- Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
- Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
- Kom kartoffelskiver, gulerodsskiver, mælk og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
- Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
- Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klip purløget i små stykker over pølseretten, og servér. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
-