Svensk pølseret

Svensk pølseret

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2309 kJ / 552 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 35 %
        • Fedt: 50 %
        • Heraf mættet fedt: 10,1 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 17

        Find alle ingredienserne frem.

        • 400 g. kartofler
        • 1 ½-2 gulerødder
        • ½ løg
        • 4 wienerpølser
        • ½ spsk. olie
        • 1 ½ tsk. paprika
        • ½ dåse koncentreret tomatpuré
        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • ½ dl. purløg til pynt
      • Trin 3 af 17

        Tag en kartoffelskræller. Skræl kartofler og gulerødder.

        • 400 g. kartofler
        • 1 ½-2 gulerødder
      • Trin 4 af 17

        Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skær kartoflerne og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter.

      • Trin 5 af 17

        Tag en stor gryde. Kom vand i gryden. Kom kartoffel- og gulerods-ternerne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.

      • Trin 6 af 17

        Lad kartoffel- og gulerods-ternene koge i cirka 10 minutter, til kartoffel-ternene er møre. Stik en lille skarp kniv i et kartoffel-tern. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.

      • Trin 7 af 17

        Stil et dørslag i håndvasken. Hæld derefter de kogte kartofler, gulerødder og vand ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.

      • Trin 8 af 17

        Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 9 af 17

        Skær pølserne i skiver på 1-2 centimeter.

        • 4 wienerpølser
      • Trin 10 af 17

        Åbn dåsen med tomatpuré.

      • Trin 11 af 17

        Tag en stor stegepande. Kom olie på stegepanden, og varm den op.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 12 af 17

        Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.

      • Trin 13 af 17

        Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.

        • 1 ½ tsk. paprika
      • Trin 14 af 17

        Kom katoffel-tern, gulerods-tern og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.

        • ½ dåse koncentreret tomatpuré
      • Trin 15 af 17

        Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 16 af 17

        Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Tag en saks, og klip purløget i små stykker.

        • ½ dl. purløg til pynt
      • Trin 17 af 17

        Server pølseretten, og drys med hakket purløg.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 400 g. kartofler
          • 1 ½-2 gulerødder
          • ½ løg
          • 4 wienerpølser
          • ½ spsk. olie
          • 1 ½ tsk. paprika
          • ½ dåse koncentreret tomatpuré
          • ½ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • ½ dl. purløg til pynt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 saks

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en kartoffelskræller. Skræl kartofler og gulerødder.
          4. Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skær kartoflerne og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter.
          5. Tag en stor gryde. Kom vand i gryden. Kom kartoffel- og gulerods-ternerne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
          6. Lad kartoffel- og gulerods-ternene koge i cirka 10 minutter, til kartoffel-ternene er møre. Stik en lille skarp kniv i et kartoffel-tern. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
          7. Stil et dørslag i håndvasken. Hæld derefter de kogte kartofler, gulerødder og vand ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
          8. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          9. Skær pølserne i skiver på 1-2 centimeter.
          10. Åbn dåsen med tomatpuré.
          11. Tag en stor stegepande. Kom olie på stegepanden, og varm den op.
          12. Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
          13. Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
          14. Kom katoffel-tern, gulerods-tern og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
          15. Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
          16. Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Tag en saks, og klip purløget i små stykker.
          17. Server pølseretten, og drys med hakket purløg.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2309 kJ / 552 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 35 %
            • Fedt: 50 %
            • Heraf mættet fedt: 10,1 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 17

            Find alle ingredienserne frem.

            • 800 g. kartofler
            • 3-4 gulerødder
            • 1 løg
            • 8 wienerpølser
            • 1 spsk. olie
            • 3 tsk. paprika
            • 1 dåse koncentreret tomatpuré
            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 1 dl. purløg til pynt
          • Trin 3 af 17

            Tag en kartoffelskræller. Skræl kartofler og gulerødder.

            • 800 g. kartofler
            • 3-4 gulerødder
          • Trin 4 af 17

            Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skær kartoflerne og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter.

          • Trin 5 af 17

            Tag en stor gryde. Kom vand i gryden. Kom kartoffel- og gulerods-ternerne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.

          • Trin 6 af 17

            Lad kartoffel- og gulerods-ternene koge i cirka 10 minutter, til kartoffel-ternene er møre. Stik en lille skarp kniv i et kartoffel-tern. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.

          • Trin 7 af 17

            Stil et dørslag i håndvasken. Hæld derefter de kogte kartofler, gulerødder og vand ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.

          • Trin 8 af 17

            Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 9 af 17

            Skær pølserne i skiver på 1-2 centimeter.

            • 8 wienerpølser
          • Trin 10 af 17

            Åbn dåsen med tomatpuré.

            • 1 dåse koncentreret tomatpuré
          • Trin 11 af 17

            Tag en stor stegepande. Kom olie på stegepanden, og varm den op.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 12 af 17

            Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.

          • Trin 13 af 17

            Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.

            • 3 tsk. paprika
          • Trin 14 af 17

            Kom katoffel-tern, gulerods-tern og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.

          • Trin 15 af 17

            Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 16 af 17

            Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Tag en saks, og klip purløget i små stykker.

            • 1 dl. purløg til pynt
          • Trin 17 af 17

            Server pølseretten, og drys med hakket purløg.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 800 g. kartofler
              • 3-4 gulerødder
              • 1 løg
              • 8 wienerpølser
              • 1 spsk. olie
              • 3 tsk. paprika
              • 1 dåse koncentreret tomatpuré
              • 1 tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 1 dl. purløg til pynt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 saks

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag en kartoffelskræller. Skræl kartofler og gulerødder.
              4. Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skær kartoflerne og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter.
              5. Tag en stor gryde. Kom vand i gryden. Kom kartoffel- og gulerods-ternerne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
              6. Lad kartoffel- og gulerods-ternene koge i cirka 10 minutter, til kartoffel-ternene er møre. Stik en lille skarp kniv i et kartoffel-tern. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
              7. Stil et dørslag i håndvasken. Hæld derefter de kogte kartofler, gulerødder og vand ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
              8. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              9. Skær pølserne i skiver på 1-2 centimeter.
              10. Åbn dåsen med tomatpuré.
              11. Tag en stor stegepande. Kom olie på stegepanden, og varm den op.
              12. Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
              13. Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
              14. Kom katoffel-tern, gulerods-tern og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
              15. Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
              16. Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Tag en saks, og klip purløget i små stykker.
              17. Server pølseretten, og drys med hakket purløg.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2309 kJ / 552 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 35 %
                • Fedt: 50 %
                • Heraf mættet fedt: 10,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 17

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1200 g. kartofler
                • 4 ½-6 gulerødder
                • 1 ½ løg
                • 12 wienerpølser
                • 1 ½ spsk. olie
                • 4 ½ tsk. paprika
                • 1 ½ dåse koncentreret tomatpuré
                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 1 ½ dl. purløg til pynt
              • Trin 3 af 17

                Tag en kartoffelskræller. Skræl kartofler og gulerødder.

                • 1200 g. kartofler
                • 4 ½-6 gulerødder
              • Trin 4 af 17

                Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skær kartoflerne og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter.

              • Trin 5 af 17

                Tag en stor gryde. Kom vand i gryden. Kom kartoffel- og gulerods-ternerne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.

              • Trin 6 af 17

                Lad kartoffel- og gulerods-ternene koge i cirka 10 minutter, til kartoffel-ternene er møre. Stik en lille skarp kniv i et kartoffel-tern. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.

              • Trin 7 af 17

                Stil et dørslag i håndvasken. Hæld derefter de kogte kartofler, gulerødder og vand ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.

              • Trin 8 af 17

                Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 9 af 17

                Skær pølserne i skiver på 1-2 centimeter.

                • 12 wienerpølser
              • Trin 10 af 17

                Åbn 2 dåser med tomatpuré.

              • Trin 11 af 17

                Tag en stor stegepande. Kom olie på stegepanden, og varm den op.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 12 af 17

                Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.

              • Trin 13 af 17

                Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.

                • 4 ½ tsk. paprika
              • Trin 14 af 17

                Kom katoffel-tern, gulerods-tern og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.

                • 1 ½ dåse koncentreret tomatpuré
              • Trin 15 af 17

                Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.

                • 1 ½ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 16 af 17

                Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Tag en saks, og klip purløget i små stykker.

                • 1 ½ dl. purløg til pynt
              • Trin 17 af 17

                Server pølseretten, og drys med hakket purløg.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Afsløret: Der er ikke spor af Sverige i svensk pølseret. Men det gør ikke retten mindre god! Find din indre kok frem, og imponér med aftensmaden. Det er super nemt.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1200 g. kartofler
                  • 4 ½-6 gulerødder
                  • 1 ½ løg
                  • 12 wienerpølser
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 4 ½ tsk. paprika
                  • 1 ½ dåse koncentreret tomatpuré
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 1 ½ dl. purløg til pynt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 saks

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag en kartoffelskræller. Skræl kartofler og gulerødder.
                  4. Tag et skærebræt og en lille skarp kniv. Skær kartoflerne og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter.
                  5. Tag en stor gryde. Kom vand i gryden. Kom kartoffel- og gulerods-ternerne op i gryden, og bring det hele i kog. Læg låg på gryden.
                  6. Lad kartoffel- og gulerods-ternene koge i cirka 10 minutter, til kartoffel-ternene er møre. Stik en lille skarp kniv i et kartoffel-tern. Når kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
                  7. Stil et dørslag i håndvasken. Hæld derefter de kogte kartofler, gulerødder og vand ned i dørslaget. Lad kartofler og gulerødder dryppe af.
                  8. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  9. Skær pølserne i skiver på 1-2 centimeter.
                  10. Åbn 2 dåser med tomatpuré.
                  11. Tag en stor stegepande. Kom olie på stegepanden, og varm den op.
                  12. Kom det hakkede løg på stegepanden, og svits løget i cirka 1 minut.
                  13. Kom pølser og paprika på stegepanden, og svits i cirka 3 minutter. Skru ned for varmen.
                  14. Kom katoffel-tern, gulerods-tern og tomatpuré på stegepanden. Rør rundt.
                  15. Lad pølseretten stege i cirka 10 minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber.
                  16. Kom vand i en balje, og skyl purløg i vandet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Tag en saks, og klip purløget i små stykker.
                  17. Server pølseretten, og drys med hakket purløg.