Sushi med makrel
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Gorm udfordrer Micki med en dansk version af sushi med makrel og danske grøntsager som asparges og purløg. Skal du udfordre din familie med det samme?
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1225 kJ / 293 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 40 %
- Heraf mættet fedt 6,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ris:
- 62 ½ g. sushiris
- 1 dl. vand
- ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- ½ spsk. sukker
Fyld:
- 2 asparges
- ¼ dl. purløg
- 1 radise
- 1 plader nori-tang (sushi-tang)
- ½ dl. flødeost
- 2 spsk. revet peberrod
- 1 frisk makrel-filet
Tilbehør:
- Wasabi
- Soja
- Syltet ingefær
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 stor skål
- 1 dørslag
- 1 gryde med låg
- 1 lille skål
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sushimåtte
- 1 glas
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
Ris:
- 62 ½ g. sushiris
- 1 dl. vand
- ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- ½ spsk. sukker
Fyld:
- 2 asparges
- ¼ dl. purløg
- 1 radise
- 1 plade nori-tang (sushi-tang)
- ½ dl. flødeost
- 2 spsk. revet peberrod
- 1 frisk makrel-filet
Tilbehør:
- Wasabi
- Soja
- Syltet ingefær
- Trin 3 af 17
Ris: Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
- 62 ½ g. sushiris
- Trin 4 af 17
Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
- Trin 5 af 17
Hæld vandet fra. Kom risene og 1 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
- 1 dl. vand
- Trin 6 af 17
Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
- ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- ½ spsk. sukker
- Trin 7 af 17
Fyld: Skyl asparges og knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- 2 asparges
- Trin 8 af 17
Kom vand i en skål, og skyl purløgen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ dl. purløg
- Trin 9 af 17
Hak purløgen fint.
- Trin 10 af 17
Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- 1 radise
- Trin 11 af 17
Rul sushi: Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
- Trin 12 af 17
Læg et stykke tang på din sushimåtte. Vend den blanke side af tangen ned imod måtten.
- 1 plade nori-tang (sushi-tang)
- Trin 13 af 17
Læg halvdelen af risene på tangen. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt ud på tangen, så der er 1 centimeter, ris fri for tang i toppen af måtten.
- Trin 14 af 17
Læg asparges og revet peberrod på, i en stribe i bunden af måtten. Kom 2 spiseskeer flødeost ovenpå, og smør det let ud med en kniv. Drys med purløg.
- ½ dl. flødeost
- 2 spsk. revet peberrod
- Trin 15 af 17
Kom 1 makrel-filet ovenpå.
- 1 frisk makrel-filet
- Trin 16 af 17
Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs. Stil din sushi-rulle i køleskabet i 10 minutter.
- Trin 17 af 17
Skær sushi-rullen i cirka 8 skiver. Pynt med radiseskiver ovenpå. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
- Wasabi
- Soja
- Syltet ingefær
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Gorm udfordrer Micki med en dansk version af sushi med makrel og danske grøntsager som asparges og purløg. Skal du udfordre din familie med det samme?
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 62 ½ g. sushiris
- 1 dl. vand
- ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- ½ spsk. sukker
Fyld:
- 2 asparges
- ¼ dl. purløg
- 1 radise
- 1 plade nori-tang (sushi-tang)
- ½ dl. flødeost
- 2 spsk. revet peberrod
- 1 frisk makrel-filet
Tilbehør:
- Wasabi
- Soja
- Syltet ingefær
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 stor skål
- 1 dørslag
- 1 gryde med låg
- 1 lille skål
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sushimåtte
- 1 glas
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Ris: Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
- Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
- Hæld vandet fra. Kom risene og 1 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
- Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
- Fyld: Skyl asparges og knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- Kom vand i en skål, og skyl purløgen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløgen fint.
- Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- Rul sushi: Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
- Læg et stykke tang på din sushimåtte. Vend den blanke side af tangen ned imod måtten.
- Læg halvdelen af risene på tangen. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt ud på tangen, så der er 1 centimeter, ris fri for tang i toppen af måtten.
- Læg asparges og revet peberrod på, i en stribe i bunden af måtten. Kom 2 spiseskeer flødeost ovenpå, og smør det let ud med en kniv. Drys med purløg.
- Kom 1 makrel-filet ovenpå.
- Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs. Stil din sushi-rulle i køleskabet i 10 minutter.
- Skær sushi-rullen i cirka 8 skiver. Pynt med radiseskiver ovenpå. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Gorm udfordrer Micki med en dansk version af sushi med makrel og danske grøntsager som asparges og purløg. Skal du udfordre din familie med det samme?
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1225 kJ / 293 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 40 %
- Heraf mættet fedt 6,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ris:
- 125 g. sushiris
- 2 dl. vand
- 1 spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 spsk. sukker
Fyld:
- 4 asparges
- ½ dl. purløg
- 2 radiser
- 2 plader nori-tang (sushi-tang)
- 1 dl. flødeost
- 4 spsk. revet peberrod
- 2 friske makrel-fileter
Tilbehør:
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 stor skål
- 1 dørslag
- 1 gryde med låg
- 1 lille skål
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sushimåtte
- 1 glas
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Ris:
- 125 g. sushiris
- 2 dl. vand
- 1 spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 spsk. sukker
Fyld:
- 4 asparges
- ½ dl. purløg
- 2 radiser
- 2 plader nori-tang (sushi-tang)
- 1 dl. flødeost
- 4 spsk. revet peberrod
- 2 friske makrel-fileter
Tilbehør:
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
- Trin 3 af 17
Ris: Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
- 125 g. sushiris
- Trin 4 af 17
Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
- Trin 5 af 17
Hæld vandet fra. Kom risene og 2 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
- 2 dl. vand
- Trin 6 af 17
Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
- 1 spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 spsk. sukker
- Trin 7 af 17
Fyld: Skyl asparges og knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- 4 asparges
- Trin 8 af 17
Kom vand i en skål, og skyl purløgen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. purløg
- Trin 9 af 17
Hak purløgen fint.
- Trin 10 af 17
Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- 2 radiser
- Trin 11 af 17
Rul sushi: Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
- Trin 12 af 17
Læg et stykke tang på din sushimåtte. Vend den blanke side af tangen ned imod måtten.
- 2 plader nori-tang (sushi-tang)
- Trin 13 af 17
Læg halvdelen af risene på tangen. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt ud på tangen, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
- Trin 14 af 17
Læg asparges og revet peberrod på, i en stribe i bunden af måtten. Kom 2 spiseskeer flødeost ovenpå, og smør det let ud med en kniv. Drys med purløg.
- 1 dl. flødeost
- 4 spsk. revet peberrod
- Trin 15 af 17
Kom 1 makrel-filet ovenpå.
- 2 friske makrel-fileter
- Trin 16 af 17
Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs. Gør det samme med det andet stykke tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
- Trin 17 af 17
Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Pynt med radiseskiver ovenpå. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Gorm udfordrer Micki med en dansk version af sushi med makrel og danske grøntsager som asparges og purløg. Skal du udfordre din familie med det samme?
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 125 g. sushiris
- 2 dl. vand
- 1 spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 spsk. sukker
Fyld:
- 4 asparges
- ½ dl. purløg
- 2 radiser
- 2 plader nori-tang (sushi-tang)
- 1 dl. flødeost
- 4 spsk. revet peberrod
- 2 friske makrel-fileter
Tilbehør:
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 stor skål
- 1 dørslag
- 1 gryde med låg
- 1 lille skål
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sushimåtte
- 1 glas
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Ris: Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
- Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
- Hæld vandet fra. Kom risene og 2 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
- Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
- Fyld: Skyl asparges og knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- Kom vand i en skål, og skyl purløgen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløgen fint.
- Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- Rul sushi: Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
- Læg et stykke tang på din sushimåtte. Vend den blanke side af tangen ned imod måtten.
- Læg halvdelen af risene på tangen. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt ud på tangen, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
- Læg asparges og revet peberrod på, i en stribe i bunden af måtten. Kom 2 spiseskeer flødeost ovenpå, og smør det let ud med en kniv. Drys med purløg.
- Kom 1 makrel-filet ovenpå.
- Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs. Gør det samme med det andet stykke tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
- Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Pynt med radiseskiver ovenpå. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Gorm udfordrer Micki med en dansk version af sushi med makrel og danske grøntsager som asparges og purløg. Skal du udfordre din familie med det samme?
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1225 kJ / 293 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 40 %
- Heraf mættet fedt 6,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ris:
- 188 g. sushiris
- 3 dl. vand
- 1 ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 ½ spsk. sukker
Fyld:
- 6 asparges
- ¾ dl. purløg
- 3 radiser
- 3 plader nori-tang (sushi-tang)
- 1 ½ dl. flødeost
- 6 spsk. revet peberrod
- 3 friske makrel-fileter
Tilbehør:
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 stor skål
- 1 dørslag
- 1 gryde med låg
- 1 lille skål
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sushimåtte
- 1 glas
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Ris:
- 188 g. sushiris
- 3 dl. vand
- 1 ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 ½ spsk. sukker
Fyld:
- 6 asparges
- ¾ dl. purløg
- 3 radiser
- 3 plader nori-tang (sushi-tang)
- 1 ½ dl. flødeost
- 6 spsk. revet peberrod
- 3 friske makrel-fileter
Tilbehør:
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
- Trin 3 af 17
Ris: Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
- 188 g. sushiris
- Trin 4 af 17
Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
- Trin 5 af 17
Hæld vandet fra. Kom risene og 3 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
- 3 dl. vand
- Trin 6 af 17
Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
- 1 ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 ½ spsk. sukker
- Trin 7 af 17
Fyld: Skyl asparges og knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- 6 asparges
- Trin 8 af 17
Kom vand i en skål, og skyl purløgen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ dl. purløg
- Trin 9 af 17
Hak purløgen fint.
- Trin 10 af 17
Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- 3 radiser
- Trin 11 af 17
Rul sushi: Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
- Trin 12 af 17
Læg et stykke tang på din sushimåtte. Vend den blanke side af tangen ned imod måtten.
- 3 plader nori-tang (sushi-tang)
- Trin 13 af 17
Læg halvdelen af risene på tangen. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt ud på tangen, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
- Trin 14 af 17
Læg asparges og revet peberrod på, i en stribe i bunden af måtten. Kom 2 spiseskeer flødeost ovenpå, og smør det let ud med en kniv. Drys med purløg.
- 1 ½ dl. flødeost
- 6 spsk. revet peberrod
- Trin 15 af 17
Kom 1 makrel-filet ovenpå.
- 3 friske makrel-fileter
- Trin 16 af 17
Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs. Gør det samme med det andet stykke tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
- Trin 17 af 17
Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Pynt med radiseskiver ovenpå. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Gorm udfordrer Micki med en dansk version af sushi med makrel og danske grøntsager som asparges og purløg. Skal du udfordre din familie med det samme?
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 188 g. sushiris
- 3 dl. vand
- 1 ½ spsk. risvinseddike (eller anden mild, lys eddike)
- 1 ½ spsk. sukker
Fyld:
- 6 asparges
- ¾ dl. purløg
- 3 radiser
- 3 plader nori-tang (sushi-tang)
- 1 ½ dl. flødeost
- 6 spsk. revet peberrod
- 3 friske makrel-fileter
Tilbehør:
- Wasabi
- Sojasovs
- Syltet ingefær
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 stor skål
- 1 dørslag
- 1 gryde med låg
- 1 lille skål
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sushimåtte
- 1 glas
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Ris: Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
- Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
- Hæld vandet fra. Kom risene og 3 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
- Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
- Fyld: Skyl asparges og knæk den grove ende af aspargesene af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- Kom vand i en skål, og skyl purløgen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak purløgen fint.
- Skyl og skær radiserne i tynde skiver.
- Rul sushi: Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
- Læg et stykke tang på din sushimåtte. Vend den blanke side af tangen ned imod måtten.
- Læg halvdelen af risene på tangen. Fordel dem med våde fingre og tryk dem godt ud på tangen, så der er 1 centimeter ris fri for tang i toppen af måtten.
- Læg asparges og revet peberrod på, i en stribe i bunden af måtten. Kom 2 spiseskeer flødeost ovenpå, og smør det let ud med en kniv. Drys med purløg.
- Kom 1 makrel-filet ovenpå.
- Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk den sammen undervejs. Gør det samme med det andet stykke tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
- Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Pynt med radiseskiver ovenpå. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
-