Stegt fisk i pitabrød

Stegt fisk i pitabrød

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2317 kJ / 552 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 26 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. yoghurt naturel
        • 1 spsk. ketchup
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ peberfrugt
        • 2 tomater
        • ½ dl. majs
        • ½ dl. ærter
        • 250 g. rødspættefilet, sel eller torsk
        • 1 tsk. paprika
        • 1 spsk. rasp
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. smør
        • 3 fuldkornspitabrød
      • Trin 3 af 12

        Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 dl yoghurt naturel
        • 1 spsk. ketchup
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 4 af 12

        Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

        • ½ peberfrugt
        • 2 tomater
      • Trin 5 af 12

        Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.

      • Trin 6 af 12

        Skær tomaterne i både.

      • Trin 7 af 12

        Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.

        • ½ dl. majs
        • ½ dl. ærter
      • Trin 8 af 12

        Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.

        • 250 g. rødespættefileter, sej eller torsk
      • Trin 9 af 12

        Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.

        • 1 tsk. paprika
        • 1 spsk. rasp
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 10 af 12

        Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.

      • Trin 11 af 12

        Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.

        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. smør
      • Trin 12 af 12

        Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.

        • 3 fuldkornspitabrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Dressing:

          • 1 dl. yoghurt naturel
          • 1 spsk. ketchup
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber

          Salat:

          • ½ peberfrugt
          • 2 tomater
          • ½ dl. majs
          • ½ dl. ærter

          Fiskefileter:

          • 250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
          • 1 tsk. paprika
          • 1 spsk. rasp
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 spsk. olie
          • 1 spsk. smør

          Tilbehør:

          • 3 fuldkornspitabrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 2 spiseskeer
          • 1 lille skål
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 1 mellem skål
          • 1 stegepande
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          4. Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
          5. Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
          6. Skær tomaterne i både.
          7. Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
          8. Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
          9. Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
          10. Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
          11. Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
          12. Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2317 kJ / 552 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 26 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 dl. yoghurt naturel
            • 2 spsk. ketchup
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 peberfrugt
            • 4 tomater
            • 1 dl. majs
            • 1 dl. ærter
            • 500 g. rødspættefilet, sel eller torsk
            • 2 tsk. paprika
            • 2 spsk. rasp
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. smør
            • 6 fuldkornspitabrød
          • Trin 3 af 12

            Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 2 dl yoghurt naturel
            • 2 spsk. ketchup
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 4 af 12

            Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

            • 1 peberfrugt
            • 4 tomater
          • Trin 5 af 12

            Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.

          • Trin 6 af 12

            Skær tomaterne i både.

          • Trin 7 af 12

            Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.

            • 1 dl. majs
            • 1 dl. ærter
          • Trin 8 af 12

            Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.

            • 500 g. rødespættefileter, sej eller torsk
          • Trin 9 af 12

            Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.

            • 2 tsk. paprika
            • 2 spsk. rasp
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 10 af 12

            Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.

          • Trin 11 af 12

            Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.

            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. smør
          • Trin 12 af 12

            Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.

            • 6 fuldkornspitabrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Dressing:

              • 2 dl. yoghurt naturel
              • 2 spsk. ketchup
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

              Salat:

              • 1 peberfrugt
              • 4 tomater
              • 1 dl. majs
              • 1 dl. ærter

              Fiskefileter:

              • 500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
              • 2 tsk. paprika
              • 2 spsk. rasp
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. olie
              • 2 spsk. smør

              Tilbehør:

              • 6 fuldkornspitabrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 2 spiseskeer
              • 1 lille skål
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 1 mellem skål
              • 1 stegepande
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              4. Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
              5. Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
              6. Skær tomaterne i både.
              7. Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
              8. Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
              9. Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
              10. Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
              11. Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
              12. Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2317 kJ / 552 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 26 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 dl. yoghurt naturel
                • 3 spsk. ketchup
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ peberfrugt
                • 6 tomater
                • 1 ½ dl. majs
                • 1 ½ dl. ærter
                • 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
                • 3 tsk. paprika
                • 3 spsk. rasp
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. smør
                • 9 fuldkornspitabrød
              • Trin 3 af 12

                Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 3 dl yoghurt naturel
                • 3 spsk. ketchup
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 4 af 12

                Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

                • 1½ peberfrugt
                • 6 tomater
              • Trin 5 af 12

                Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.

              • Trin 6 af 12

                Skær tomaterne i både.

              • Trin 7 af 12

                Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.

                • 1 ½ dl. majs
                • 1 ½ dl. ærter
              • Trin 8 af 12

                Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.

                • 750 g. rødespættefileter, sej eller torsk
              • Trin 9 af 12

                Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.

                • 3 tsk. paprika
                • 3 spsk. rasp
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 10 af 12

                Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.

              • Trin 11 af 12

                Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.

                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. smør
              • Trin 12 af 12

                Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.

                • 9 fuldkornspitabrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Dressing:

                  • 3 dl. yoghurt naturel
                  • 3 spsk. ketchup
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Salat:

                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 6 tomater
                  • 1 ½ dl. majs
                  • 1 ½ dl. ærter

                  Fiskefileter:

                  • 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
                  • 3 tsk. paprika
                  • 3 spsk. rasp
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 spsk. smør

                  Tilbehør:

                  • 9 fuldkornspitabrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 lille skål
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 mellem skål
                  • 1 stegepande
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  4. Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
                  5. Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
                  6. Skær tomaterne i både.
                  7. Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
                  8. Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
                  9. Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
                  10. Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
                  11. Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
                  12. Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.