Stegt fisk i pitabrød
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2317 kJ / 552 kcal
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing:
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
Salat:
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- ½ dl majs
- ½ dl ærter
Fiskefileter:
- 250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
Tilbehør:
- 3 fuldkornspitabrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- ½ dl majs
- ½ dl ærter
- 250 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
- 3 fuldkornspitabrød
- Trin 3 af 12
Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 4 af 12
Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- Trin 5 af 12
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
- Trin 6 af 12
Skær tomaterne i både.
- Trin 7 af 12
Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
- 250 g. rødespættefileter, sej eller torsk
- Trin 8 af 12
Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 9 af 12
Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
- Trin 10 af 12
Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
- Trin 11 af 12
Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
- 3 fuldkornspitabrød
- Trin 12 af 12
Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
- ½ dl majs
- ½ dl ærter
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
Salat:
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- ½ dl majs
- ½ dl ærter
Fiskefileter:
- 250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
Tilbehør:
- 3 fuldkornspitabrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
- Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
- Skær tomaterne i både.
- Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
- Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
- Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
- Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
- Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
- Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2317 kJ / 552 kcal
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing:
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Salat:
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 1 dl majs
- 1 dl ærter
Fiskefileter:
- 500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
Tilbehør:
- 6 fuldkornspitabrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 1 dl majs
- 1 dl ærter
- 500 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
- 6 fuldkornspitabrød
- Trin 3 af 12
Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 4 af 12
Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- Trin 5 af 12
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
- Trin 6 af 12
Skær tomaterne i både.
- Trin 7 af 12
Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
- 500 g. rødespættefileter, sej eller torsk
- Trin 8 af 12
Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 12
Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
- Trin 10 af 12
Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
- Trin 11 af 12
Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
- 6 fuldkornspitabrød
- Trin 12 af 12
Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
- 1 dl majs
- 1 dl ærter
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Salat:
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 1 dl majs
- 1 dl ærter
Fiskefileter:
- 500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
Tilbehør:
- 6 fuldkornspitabrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
- Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
- Skær tomaterne i både.
- Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
- Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
- Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
- Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
- Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
- Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2317 kJ / 552 kcal
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing:
- 3 dl yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
Salat:
- 1 ½ peberfrugt
- 6 tomater
- 1 ½ dl majs
- 1 ½ dl ærter
Fiskefileter:
- 750 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
Tilbehør:
- 9 fuldkornspitabrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 3 dl yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ peberfrugt
- 6 tomater
- 1 ½ dl majs
- 1 ½ dl ærter
- 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
- 9 fuldkornspitabrød
- Trin 3 af 12
Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
- 3 dl yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 4 af 12
Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- 1½ peberfrugt
- 6 tomater
- Trin 5 af 12
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
- Trin 6 af 12
Skær tomaterne i både.
- Trin 7 af 12
Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
- 750 g. rødespættefileter, sej eller torsk
- Trin 8 af 12
Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 9 af 12
Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
- Trin 10 af 12
Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
- Trin 11 af 12
Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
- 9 fuldkornspitabrød
- Trin 12 af 12
Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
- 1½ dl majs
- 1½ dl ærter
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 3 dl yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
Salat:
- 1 ½ peberfrugt
- 6 tomater
- 1 ½ dl majs
- 1 ½ dl ærter
Fiskefileter:
- 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
Tilbehør:
- 9 fuldkornspitabrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
- Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
- Skær tomaterne i både.
- Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
- Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
- Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
- Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
- Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
- Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
-