Stegt fisk i pitabrød
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2317 kJ / 552 kcal
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing:
- 1 dl. yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
Salat:
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- ½ dl. majs
- ½ dl. ærter
Fiskefileter:
- 250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
Tilbehør:
- 3 fuldkornspitabrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 1 dl. yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- ½ dl. majs
- ½ dl. ærter
- 250 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
- 3 fuldkornspitabrød
- Trin 3 af 12
Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 4 af 12
Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- Trin 5 af 12
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Trin 6 af 12
Skær tomaterne i både.
- Trin 7 af 12
Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
- ½ dl. majs
- ½ dl. ærter
- Trin 8 af 12
Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
- 250 g. rødespættefileter, sej eller torsk
- Trin 9 af 12
Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 10 af 12
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
- Trin 11 af 12
Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
- Trin 12 af 12
Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
- 3 fuldkornspitabrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 1 dl. yoghurt naturel
- 1 spsk. ketchup
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
Salat:
- ½ peberfrugt
- 2 tomater
- ½ dl. majs
- ½ dl. ærter
Fiskefileter:
- 250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 1 tsk. paprika
- 1 spsk. rasp
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør
Tilbehør:
- 3 fuldkornspitabrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Skær tomaterne i både.
- Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
- Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
- Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
- Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
- Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2317 kJ / 552 kcal
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing:
- 2 dl. yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Salat:
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 1 dl. majs
- 1 dl. ærter
Fiskefileter:
- 500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
Tilbehør:
- 6 fuldkornspitabrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 2 dl. yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 1 dl. majs
- 1 dl. ærter
- 500 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
- 6 fuldkornspitabrød
- Trin 3 af 12
Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 2 dl yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 4 af 12
Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- Trin 5 af 12
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Trin 6 af 12
Skær tomaterne i både.
- Trin 7 af 12
Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
- 1 dl. majs
- 1 dl. ærter
- Trin 8 af 12
Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
- 500 g. rødespættefileter, sej eller torsk
- Trin 9 af 12
Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 10 af 12
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
- Trin 11 af 12
Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
- Trin 12 af 12
Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
- 6 fuldkornspitabrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 2 dl. yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Salat:
- 1 peberfrugt
- 4 tomater
- 1 dl. majs
- 1 dl. ærter
Fiskefileter:
- 500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 2 tsk. paprika
- 2 spsk. rasp
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. smør
Tilbehør:
- 6 fuldkornspitabrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Skær tomaterne i både.
- Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
- Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
- Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
- Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
- Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2317 kJ / 552 kcal
- Protein: 26 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing:
- 3 dl. yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
Salat:
- 1 ½ peberfrugt
- 6 tomater
- 1 ½ dl. majs
- 1 ½ dl. ærter
Fiskefileter:
- 750 g. rødspættefilet, sej eller torsk
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
Tilbehør:
- 9 fuldkornspitabrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 3 dl. yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ peberfrugt
- 6 tomater
- 1 ½ dl. majs
- 1 ½ dl. ærter
- 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
- 9 fuldkornspitabrød
- Trin 3 af 12
Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 3 dl yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 4 af 12
Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- 1½ peberfrugt
- 6 tomater
- Trin 5 af 12
Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Trin 6 af 12
Skær tomaterne i både.
- Trin 7 af 12
Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
- 1 ½ dl. majs
- 1 ½ dl. ærter
- Trin 8 af 12
Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
- 750 g. rødespættefileter, sej eller torsk
- Trin 9 af 12
Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 10 af 12
Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
- Trin 11 af 12
Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
- Trin 12 af 12
Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
- 9 fuldkornspitabrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 3 dl. yoghurt naturel
- 3 spsk. ketchup
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
Salat:
- 1 ½ peberfrugt
- 6 tomater
- 1 ½ dl. majs
- 1 ½ dl. ærter
Fiskefileter:
- 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
- 3 tsk. paprika
- 3 spsk. rasp
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. smør
Tilbehør:
- 9 fuldkornspitabrød
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 2 spiseskeer
- 1 lille skål
- 2 skærebrædder
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 1 stegepande
- 1 brødrister
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen i en skål. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
- Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Skær tomaterne i både.
- Hæld majs og ærter i hver sin lille skål.
- Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i store stykker.
- Bland paprika, rasp, salt og peber sammen i en skål.
- Vend fiskestykkerne rundt i krydderiblandingen, så alle stykkerne bliver dækkede.
- Varm olie og smør op på en stegepande. Læg forsigtigt fiskestykkerne på stegepanden, og steg dem på begge sider, til de er sprøde og gennemstegte. Det tager kun et par minutter. Skær et stykke over. Kødet skal være hvidt.
- Varm pitabrødene på en brødrister, og servér med salat, fisk og dressing.
-