Stegt fisk i pitabrød

Stegt fisk i pitabrød

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2317 kJ / 552 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 26 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 dl yoghurt naturel
        • 1 spsk. ketchup
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ peberfrugt
        • 2 tomater
        • ½ dl majs
        • ½ dl ærter
        • 250 g. rødspættefilet, sel eller torsk
        • 1 tsk. paprika
        • 1 spsk. rasp
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. smør
        • 3 fuldkornspitabrød
      • Trin 3 af 12

        Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.

        • 1 dl yoghurt naturel
        • 1 spsk. ketchup
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 4 af 12

        Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

        • ½ peberfrugt
        • 2 tomater
      • Trin 5 af 12

        Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.

      • Trin 6 af 12

        Skær tomaterne i både.

      • Trin 7 af 12

        Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.

        • 250 g. rødespættefileter, sej eller torsk
      • Trin 8 af 12

        Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.

        • 1 tsk. paprika
        • 1 spsk. rasp
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 9 af 12

        Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.

      • Trin 10 af 12

        Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.

        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. smør
      • Trin 11 af 12

        Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.

        • 3 fuldkornspitabrød
      • Trin 12 af 12

        Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!

        • ½ dl majs
        • ½ dl ærter
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Dressing:

          • 1 dl yoghurt naturel
          • 1 spsk. ketchup
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber

          Salat:

          • ½ peberfrugt
          • 2 tomater
          • ½ dl majs
          • ½ dl ærter

          Fiskefileter:

          • 250 g. rødspættefilet, sej eller torsk
          • 1 tsk. paprika
          • 1 spsk. rasp
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 spsk. olie
          • 1 spsk. smør

          Tilbehør:

          • 3 fuldkornspitabrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 2 spiseskeer
          • 1 lille skål
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 1 mellem skål
          • 1 stegepande
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
          4. Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
          5. Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
          6. Skær tomaterne i både.
          7. Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
          8. Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
          9. Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
          10. Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
          11. Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
          12. Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2317 kJ / 552 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 26 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 dl yoghurt naturel
            • 2 spsk. ketchup
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 peberfrugt
            • 4 tomater
            • 1 dl majs
            • 1 dl ærter
            • 500 g. rødspættefilet, sel eller torsk
            • 2 tsk. paprika
            • 2 spsk. rasp
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. smør
            • 6 fuldkornspitabrød
          • Trin 3 af 12

            Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.

            • 2 dl yoghurt naturel
            • 2 spsk. ketchup
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 4 af 12

            Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

            • 1 peberfrugt
            • 4 tomater
          • Trin 5 af 12

            Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.

          • Trin 6 af 12

            Skær tomaterne i både.

          • Trin 7 af 12

            Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.

            • 500 g. rødespættefileter, sej eller torsk
          • Trin 8 af 12

            Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.

            • 2 tsk. paprika
            • 2 spsk. rasp
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 12

            Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.

          • Trin 10 af 12

            Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.

            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. smør
          • Trin 11 af 12

            Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.

            • 6 fuldkornspitabrød
          • Trin 12 af 12

            Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!

            • 1 dl majs
            • 1 dl ærter
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Dressing:

              • 2 dl yoghurt naturel
              • 2 spsk. ketchup
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

              Salat:

              • 1 peberfrugt
              • 4 tomater
              • 1 dl majs
              • 1 dl ærter

              Fiskefileter:

              • 500 g. rødspættefilet, sej eller torsk
              • 2 tsk. paprika
              • 2 spsk. rasp
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 spsk. olie
              • 2 spsk. smør

              Tilbehør:

              • 6 fuldkornspitabrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 2 spiseskeer
              • 1 lille skål
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 1 mellem skål
              • 1 stegepande
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
              4. Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
              5. Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
              6. Skær tomaterne i både.
              7. Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
              8. Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
              9. Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
              10. Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
              11. Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
              12. Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2317 kJ / 552 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 26 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 dl yoghurt naturel
                • 3 spsk. ketchup
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ peberfrugt
                • 6 tomater
                • 1 ½ dl majs
                • 1 ½ dl ærter
                • 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
                • 3 tsk. paprika
                • 3 spsk. rasp
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. smør
                • 9 fuldkornspitabrød
              • Trin 3 af 12

                Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.

                • 3 dl yoghurt naturel
                • 3 spsk. ketchup
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 4 af 12

                Salat: Skyl peberfrugt og tomater.

                • 1½ peberfrugt
                • 6 tomater
              • Trin 5 af 12

                Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.

              • Trin 6 af 12

                Skær tomaterne i både.

              • Trin 7 af 12

                Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.

                • 750 g. rødespættefileter, sej eller torsk
              • Trin 8 af 12

                Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.

                • 3 tsk. paprika
                • 3 spsk. rasp
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 9 af 12

                Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.

              • Trin 10 af 12

                Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.

                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. smør
              • Trin 11 af 12

                Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.

                • 9 fuldkornspitabrød
              • Trin 12 af 12

                Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!

                • 1½ dl majs
                • 1½ dl ærter
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Pitabrød kan du servere med andet end tun eller kød. Prøv i stedet med stegt fisk. Du vil ikke blive skuffet!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Dressing:

                  • 3 dl yoghurt naturel
                  • 3 spsk. ketchup
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Salat:

                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 6 tomater
                  • 1 ½ dl majs
                  • 1 ½ dl ærter

                  Fiskefileter:

                  • 750 g. rødspættefilet, sel eller torsk
                  • 3 tsk. paprika
                  • 3 spsk. rasp
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 spsk. smør

                  Tilbehør:

                  • 9 fuldkornspitabrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 lille skål
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 mellem skål
                  • 1 stegepande
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Dressing: Kom yoghurt, ketchup, salt og peber i en skål, og rør det sammen.
                  4. Salat: Skyl peberfrugt og tomater.
                  5. Fjern kernerne og de hvide hinder fra peberfrugten. Skær den i strimler.
                  6. Skær tomaterne i både.
                  7. Fiskefileter: Skær rødspættefileterne i grove stykker.
                  8. Kom paprika, rasp, salt og peber i en skål, og bland sammen.
                  9. Læg fiskestykkerne ned i krydderiblandingen, og vend godt rundt, så der kommer krydderiblanding på alle sider af fisken.
                  10. Kom olie og smør på en stegepande, og varm olien op. Læg forsigtigt fisken på stegepanden, og steg den på alle sider, til den er gennemstegt og sprød. Det tager kun et par minutter.
                  11. Læg pitabrødene på en brødrister, og varm dem på begge sider.
                  12. Kom salat, fisk og dressing i pitabrødene. Velbekomme!