Stegt andebryst

Stegt andebryst

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 746 kJ / 178 kcal
        • Protein: 68 %
        • Fedt: 32 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 andebryst
        • ½ tsk. salt
      • Trin 3 af 8

        Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

        • 1 andebryst

         

      • Trin 4 af 8

        Drys salt på skindet.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 8

        Læg andebrystet med skindet nedad på en stegepande.

      • Trin 6 af 8

        Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrystet i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

      • Trin 7 af 8

        Vend andebrystet og steg det ved lav til middel varme i cirka 9 minutter, til andebrystet er gennemstegt.

      • Trin 8 af 8

        Læg andebrystet på et rent skærebræt og lad det hvile i 5 minutter, før du skærer det i tynde skiver.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 andebryst
          • ½ tsk. salt

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
          4. Drys salt på skindet.
          5. Læg andebrystet med skindet nedad på en stegepande.
          6. Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrystet i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
          7. Vend andebrystet og steg det ved lav til middel varme i cirka 9 minutter, til andebrystet er gennemstegt.
          8. Læg andebrystet på et rent skærebræt og lad det hvile i 5 minutter, før du skærer det i tynde skiver.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 746 kJ / 178 kcal
            • Protein: 68 %
            • Fedt: 32 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 andebryster
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 8

            Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

            • 2 andebryster

             

          • Trin 4 af 8

            Drys salt på skindet.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 5 af 8

            Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.

          • Trin 6 af 8

            Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrysterne i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

          • Trin 7 af 8

            Vend andebrysterne og steg dem ved lav til middel varme cirka 9 minutter, til andebrysterne er gennemstegte.

          • Trin 8 af 8

            Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 andebryster
              • ½ tsk. salt

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
              4. Drys salt på skindet.
              5. Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.
              6. Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrysterne i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
              7. Vend andebrysterne og steg dem ved lav til middel varme cirka 9 minutter, til andebrysterne er gennemstegte.
              8. Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 746 kJ / 178 kcal
                • Protein: 68 %
                • Fedt: 32 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 andebryster
                • ½ tsk. salt
              • Trin 3 af 8

                Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

                • 3 andebryster
              • Trin 4 af 8

                Drys salt på skindet.

                • ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 8

                Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.

              • Trin 6 af 8

                Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrysterne i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

              • Trin 7 af 8

                Vend andebrysterne og steg dem ved lav til middel varme cirka 9 minutter, til andebrysterne er gennemstegte.

              • Trin 8 af 8

                Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 andebryster
                  • ½ tsk. salt

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skær skrå snit i andeskindet med cirka 1 centimeters mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.
                  4. Drys salt på skindet.
                  5. Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.
                  6. Tænd for kogepladen ved middel varme og steg andebrysterne i cirka 9 minutter, til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
                  7. Vend andebrysterne og steg dem ved lav til middel varme cirka 9 minutter, til andebrysterne er gennemstegte.
                  8. Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.