Stegt andebryst

Stegt andebryst

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 746 kJ / 178 kcal
        • Protein: 68 %
        • Fedt: 32 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 9

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 andebryst
        • ½ tsk. salt
      • Trin 3 af 9

        Skær skrå snit i andeskindet med ca. 1 centimeter mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet.

        • 1 andebryst

         

      • Trin 4 af 9

        Drys salt på skindet.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 9

        Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.

      • Trin 6 af 9

        Læg andebrystet med skindet nedad på en stegepande.

      • Trin 7 af 9

        Tænd for kogepladen ved middelvarme, og steg andebrystet i ca. 9 minutter til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

      • Trin 8 af 9

        Vend andebrystet, og steg dem ved lav til middelvarme ca. 9 minutter til andebrystet er gennemstegte.

      • Trin 9 af 9

        Læg andebrystet på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 andebryst
          • ½ tsk. salt

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skær skrå snit i andeskindet med ca. 1 centimeter mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet.
          4. Drys salt på skindet.
          5. Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.
          6. Læg andebrystet med skindet nedad på en stegepande.
          7. Tænd for kogepladen ved middelvarme, og steg andebrystet i ca. 9 minutter til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
          8. Vend andebrystet, og steg dem ved lav til middelvarme ca. 9 minutter til andebrystet er gennemstegte.
          9. Læg andebrystet på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 746 kJ / 178 kcal
            • Protein: 68 %
            • Fedt: 32 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 9

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 andebryster
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 9

            Skær skrå snit i andeskindet med ca. 1 cm. mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet.

            • 2 andebryster

             

          • Trin 4 af 9

            Drys salt på skindet.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 5 af 9

            Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.

          • Trin 6 af 9

            Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.

          • Trin 7 af 9

            Tænd for kogepladen ved middelvarme, og steg andebrysterne i ca. 9 minutter til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

          • Trin 8 af 9

            Vend andebrysterne, og steg dem ved lav til middelvarme ca. 9 minutter til andebrysterne er gennemstegte.

          • Trin 9 af 9

            Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 andebryster
              • ½ tsk. salt

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skær skrå snit i andeskindet med ca. 1 cm. mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet.
              4. Drys salt på skindet.
              5. Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.
              6. Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.
              7. Tænd for kogepladen ved middelvarme, og steg andebrysterne i ca. 9 minutter til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
              8. Vend andebrysterne, og steg dem ved lav til middelvarme ca. 9 minutter til andebrysterne er gennemstegte.
              9. Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 746 kJ / 178 kcal
                • Protein: 68 %
                • Fedt: 32 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 9

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 andebryster
                • ½ tsk. salt
              • Trin 3 af 9

                Skær skrå snit i andeskindet med ca. 1 centimeter mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet.

                • 3 andebryster
              • Trin 4 af 9

                Drys salt på skindet.

                • ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 9

                Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.

              • Trin 6 af 9

                Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.

              • Trin 7 af 9

                Tænd for kogepladen ved middelvarme, og steg andebrysterne i ca. 9 minutter til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.

              • Trin 8 af 9

                Vend andebrysterne, og steg dem ved lav til middelvarme ca. 9 minutter til andebrysterne er gennemstegte.

              • Trin 9 af 9

                Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Stegt andebryst smager fantastisk! Spødt skind og saftigt kød, sådan skal det være! Her får du opskriften så andebrystet altid bliver perfekt. Du kan servere det stegte andebryst med hjemmelavet rødkål og brunende kartofler til. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 andebryster
                  • ½ tsk. salt

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skær skrå snit i andeskindet med ca. 1 centimeter mellemrum. Skær ned gennem skindet til kødet, men skær ikke ned i kødet.
                  4. Drys salt på skindet.
                  5. Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.
                  6. Læg andebrysterne med skindet nedad på en stegepande.
                  7. Tænd for kogepladen ved middelvarme, og steg andebrysterne i ca. 9 minutter til fedtet er smeltet fra, og skindet er blevet gyldent.
                  8. Vend andebrysterne, og steg dem ved lav til middelvarme ca. 9 minutter til andebrysterne er gennemstegte.
                  9. Læg andebrysterne på et rent skærebræt og lad dem hvile i 5 minutter, før du skærer dem i tynde skiver.