Steffens Garsagne

Steffens Garsagne

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Steffens garsagne er en lækker lasagne med kylling. Server Steffens garsagne med fx grøntsagsstave til.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2820 kJ / 671 kcal
        • Protein: 31 %
        • Kulhydrat: 30 %
        • Fedt: 39 %
        • Heraf mættet fedt 11,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 34

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 34

        Find alle ingredienserne frem.

        • ¼ tsk. muskatnød
        • ½ dl persille
        • 20 g. smør
        • 2 spsk. hvedemel
        • 5 dl mælk
        • 50 g. revet ost
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 spsk. olie
        • 250 g. kyllingebryst
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 rød peberfrugt
        • 6 - 7 lasagneplader, gerne fuldkorn
      • Trin 3 af 34

        Riv muskatnød på den fine side af rivejernet.

        •  ¼ tsk. muskatnød
      • Trin 4 af 34

        Kom koldt vand i en balje.

      • Trin 5 af 34

        Klik på filmen for at se hvordan du skyller persille. Skyl persillen i baljen med vand, og dup den tør i et rent viskestykke.

        • ½ dl persille
      • Trin 6 af 34

        Hak persillen meget fint.

      • Trin 7 af 34

        Sæt en gryde på en kogeplade og tænd for kogepladen.

      • Trin 8 af 34

        Klik på filmen for at se hvordan du laver en opbagt sovs. Kom smørret i gryden og lad det smelte.

        • 20 g. smør
      • Trin 9 af 34

        Drys melet ned i gryden.

        • 2 spsk. hvedemel
      • Trin 10 af 34

        Pisk i gryden med et piskeris, til smørret har optaget alt melet.

      • Trin 11 af 34

        Kom ca. ½ dl mælk i gryden, og pisk til der ikke er nogen klumper.

        • 5 dl mælk
      • Trin 12 af 34

        Hæld ca. 1 dl mælk i gryden. Pisk og lad saucen koge op.

      • Trin 13 af 34

        Kom mælk i lidt efter lidt i gryden. Pisk til der ikke er nogen klumper. Lad sovsen koge 2 minutter så sovsen bliver cremet.

      • Trin 14 af 34

        Tilsæt revet ost og muskatnød. Rør rundt og sluk kogepladen.

        • 50 g. revet ost
      • Trin 15 af 34

        Kom persille i sovsen og rør rundt.

      • Trin 16 af 34

        Smag sovsen til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 17 af 34

        Lasagnefyld: Hæld olien på en stegepande og varm op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 18 af 34

        Klik på filmen for at se hvordan du steger kylling. Læg kyllingebrysterne på stegepanden, når stegepanden er varm. Det skal syde, når du lægger kylling på stegepanden.

        • 250 g. kyllingebryst
      • Trin 19 af 34

        Drys salt og peber ud over kyllingebrysterne.

        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 20 af 34

        Steg kyllingebrysterne i ca. 3-5 minutter, til de er gyldne.

      • Trin 21 af 34

        Vend kyllingebrysterne og steg dem i 3-5 minutter på den anden side, til de er gyldne. Kyllingebrysterne skal ikke være gennemstegte.

      • Trin 22 af 34

        Læg kyllingebrysterne over på et skærebræt.

      • Trin 23 af 34

        Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler.

      • Trin 24 af 34

        Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.

      • Trin 25 af 34

        Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne. Fjern top og kerner.

        • 1 rød peberfrugt
      • Trin 26 af 34

        Skær peberfrugterne i små tern.

      • Trin 27 af 34

        Samle lasagnen: Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 28 af 34

        Kom et tyndt lag bechamelsovs i bunden af et ildfast fad.

      • Trin 29 af 34

        Kom lasagneplader oven på bechamelsovsen.

        • 6 - 7 lasagneplader, gerne fuldkorn
      • Trin 30 af 34

        Kom stykker af kylling, stykker af peberfrugt og bechamelsovsen ovenpå lasagnepladerne, og slut med lasagneplader. Gentag med at lægge kylling, peberfrugt, bechamelsovs og lasagneplader.

      • Trin 31 af 34

        Slut af med et tyndt lag bechamelsovs.

      • Trin 32 af 34

        Drys ost over lasagnen.

        • 25 g. revet ost
      • Trin 33 af 34

        Sæt lasagnen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter, til lasagnepladerne er bløde.

      • Trin 34 af 34

        Tag lasagnen ud af ovnen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Steffens garsagne er en lækker lasagne med kylling. Server Steffens garsagne med fx grøntsagsstave til.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ¼ tsk. muskatnød
          • ½ dl persille
          • 20 g. smør
          • 2 spsk. hvedemel
          • 5 dl mælk
          • 50 g. revet ost
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Lasagnefyld

          • 1 spsk. olie
          • 250 g. kyllingebryst
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 rød peberfrugt
          • 6 - 7 lasagneplader, gerne fuldkorn
          • 25 g. revet ost

          Tilbehør

          • Grøntsagsstave af gulerod eller agurk

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 rivejern
          • 1 balje
          • 1 viskestykke
          • 1 mellem gryde
          • 1 piskeris
          • 1 spiseske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 1 ildfast fad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Riv muskatnød på den fine side af rivejernet.
          4. Kom koldt vand i en balje.
          5. Klik på filmen for at se hvordan du skyller persille. Skyl persillen i baljen med vand, og dup den tør i et rent viskestykke.
          6. Hak persillen meget fint.
          7. Sæt en gryde på en kogeplade og tænd for kogepladen.
          8. Klik på filmen for at se hvordan du laver en opbagt sovs. Kom smørret i gryden og lad det smelte.
          9. Drys melet ned i gryden.
          10. Pisk i gryden med et piskeris, til smørret har optaget alt melet.
          11. Kom ca. ½ dl mælk i gryden, og pisk til der ikke er nogen klumper.
          12. Hæld ca. 1 dl mælk i gryden. Pisk og lad saucen koge op.
          13. Kom mælk i lidt efter lidt i gryden. Pisk til der ikke er nogen klumper. Lad sovsen koge 2 minutter så sovsen bliver cremet.
          14. Tilsæt revet ost og muskatnød. Rør rundt og sluk kogepladen.
          15. Kom persille i sovsen og rør rundt.
          16. Smag sovsen til med salt og peber.
          17. Lasagnefyld: Hæld olien på en stegepande og varm op.
          18. Klik på filmen for at se hvordan du steger kylling. Læg kyllingebrysterne på stegepanden, når stegepanden er varm. Det skal syde, når du lægger kylling på stegepanden.
          19. Drys salt og peber ud over kyllingebrysterne.
          20. Steg kyllingebrysterne i ca. 3-5 minutter, til de er gyldne.
          21. Vend kyllingebrysterne og steg dem i 3-5 minutter på den anden side, til de er gyldne. Kyllingebrysterne skal ikke være gennemstegte.
          22. Læg kyllingebrysterne over på et skærebræt.
          23. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler.
          24. Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.
          25. Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne. Fjern top og kerner.
          26. Skær peberfrugterne i små tern.
          27. Samle lasagnen: Tænd ovnen på 200 grader.
          28. Kom et tyndt lag bechamelsovs i bunden af et ildfast fad.
          29. Kom lasagneplader oven på bechamelsovsen.
          30. Kom stykker af kylling, stykker af peberfrugt og bechamelsovsen ovenpå lasagnepladerne, og slut med lasagneplader. Gentag med at lægge kylling, peberfrugt, bechamelsovs og lasagneplader.
          31. Slut af med et tyndt lag bechamelsovs.
          32. Drys ost over lasagnen.
          33. Sæt lasagnen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter, til lasagnepladerne er bløde.
          34. Tag lasagnen ud af ovnen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Steffens garsagne er en lækker lasagne med kylling. Server Steffens garsagne med fx grøntsagsstave til.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2820 kJ / 671 kcal
            • Protein: 31 %
            • Kulhydrat: 30 %
            • Fedt: 39 %
            • Heraf mættet fedt 11,5 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 34

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 34

            Find alle ingredienserne frem.

            • ½ tsk. muskatnød
            • 1 dl persille
            • 40 g. smør
            • 4 spsk. hvedemel
            • 1 l mælk
            • 100 g. revet ost
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 spsk. olie
            • 500 g. kyllingebryst
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 røde peberfrugter
            • 12 - 14 lasagneplader, gerne fuldkorn
            • 50 g. revet ost
          • Trin 3 af 34

            Riv muskatnød på den fine side af rivejernet.

            • ½ tsk. muskatnød
          • Trin 4 af 34

            Kom koldt vand i en balje.

          • Trin 5 af 34

            Klik på filmen for at se hvordan du skyller persille. Skyl persillen i baljen med vand, og dup den tør i et rent viskestykke.

            • 1 dl persille
          • Trin 6 af 34

            Hak persillen meget fint.

          • Trin 7 af 34

            Sæt en gryde på en kogeplade og tænd for kogepladen.

          • Trin 8 af 34

            Klik på filmen for at se hvordan du laver en opbagt sovs. Kom smørret i gryden og lad det smelte.

            • 40 g. smør
          • Trin 9 af 34

            Drys melet ned i gryden.

            • 4 spsk. hvedemel
          • Trin 10 af 34

            Pisk i gryden med et piskeris, til smørret har optaget alt melet.

          • Trin 11 af 34

            Kom ca. 1 dl mælk i gryden, og pisk til der ikke er nogen klumper.

            • 1 l mælk
          • Trin 12 af 34

            Hæld ca. 2 dl mælk i gryden. Pisk og lad saucen koge op.

          • Trin 13 af 34

            Kom mælk i lidt efter lidt i gryden. Pisk til der ikke er nogen klumper. Lad sovsen koge 2 minutter så sovsen bliver cremet.

          • Trin 14 af 34

            Tilsæt revet ost og muskatnød. Rør rundt og sluk kogepladen.

            • 100 g. revet ost
          • Trin 15 af 34

            Kom persille i sovsen og rør rundt.

          • Trin 16 af 34

            Smag sovsen til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 17 af 34

            Lasagnefyld: Hæld olien på en stegepande og varm op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 18 af 34

            Klik på filmen for at se hvordan du steger kylling. Læg kyllingebrysterne på stegepanden, når stegepanden er varm. Det skal syde, når du lægger kylling på stegepanden.

            • 500 g. kyllingebryst
          • Trin 19 af 34

            Drys salt og peber ud over kyllingebrysterne.

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 20 af 34

            Steg kyllingebrysterne i ca. 3-5 minutter, til de er gyldne.

          • Trin 21 af 34

            Vend kyllingebrysterne og steg dem i 3-5 minutter på den anden side, til de er gyldne. Kyllingebrysterne skal ikke være gennemstegte.

          • Trin 22 af 34

            Læg kyllingebrysterne over på et skærebræt.

          • Trin 23 af 34

            Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler.

          • Trin 24 af 34

            Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.

          • Trin 25 af 34

            Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne. Fjern top og kerner.

            • 2 røde peberfrugter
          • Trin 26 af 34

            Skær peberfrugterne i små tern.

          • Trin 27 af 34

            Samle lasagnen: Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 28 af 34

            Kom et tyndt lag bechamelsovs i bunden af et ildfast fad.

          • Trin 29 af 34

            Kom lasagneplader oven på bechamelsovsen.

            • 12 - 14 lasagneplader, gerne fuldkorn
          • Trin 30 af 34

            Kom stykker af kylling, stykker af peberfrugt og bechamelsovsen ovenpå lasagnepladerne, og slut med lasagneplader. Gentag med at lægge kylling, peberfrugt, bechamelsovs og lasagneplader.

          • Trin 31 af 34

            Slut af med et tyndt lag bechamelsovs.

          • Trin 32 af 34

            Drys ost over lasagnen.

            • 50 g. revet ost
          • Trin 33 af 34

            Sæt lasagnen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter, til lasagnepladerne er bløde.

          • Trin 34 af 34

            Tag lasagnen ud af ovnen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Steffens garsagne er en lækker lasagne med kylling. Server Steffens garsagne med fx grøntsagsstave til.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • ½ tsk. muskatnød
              • 1 dl persille
              • 40 g. smør
              • 4 spsk. hvedemel
              • 1 l mælk
              • 100 g. revet ost
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Lasagnefyld

              • 2 spsk. olie
              • 500 g. kyllingebryst
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 røde peberfrugter
              • 12 - 14 lasagneplader, gerne fuldkorn
              • 50 g. revet ost

              Tilbehør

              • Grøntsagsstave af gulerod eller agurk

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 rivejern
              • 1 balje
              • 1 viskestykke
              • 1 mellem gryde
              • 1 piskeris
              • 1 spiseske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 1 ildfast fad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Riv muskatnød på den fine side af rivejernet.
              4. Kom koldt vand i en balje.
              5. Klik på filmen for at se hvordan du skyller persille. Skyl persillen i baljen med vand, og dup den tør i et rent viskestykke.
              6. Hak persillen meget fint.
              7. Sæt en gryde på en kogeplade og tænd for kogepladen.
              8. Klik på filmen for at se hvordan du laver en opbagt sovs. Kom smørret i gryden og lad det smelte.
              9. Drys melet ned i gryden.
              10. Pisk i gryden med et piskeris, til smørret har optaget alt melet.
              11. Kom ca. 1 dl mælk i gryden, og pisk til der ikke er nogen klumper.
              12. Hæld ca. 2 dl mælk i gryden. Pisk og lad saucen koge op.
              13. Kom mælk i lidt efter lidt i gryden. Pisk til der ikke er nogen klumper. Lad sovsen koge 2 minutter så sovsen bliver cremet.
              14. Tilsæt revet ost og muskatnød. Rør rundt og sluk kogepladen.
              15. Kom persille i sovsen og rør rundt.
              16. Smag sovsen til med salt og peber.
              17. Lasagnefyld: Hæld olien på en stegepande og varm op.
              18. Klik på filmen for at se hvordan du steger kylling. Læg kyllingebrysterne på stegepanden, når stegepanden er varm. Det skal syde, når du lægger kylling på stegepanden.
              19. Drys salt og peber ud over kyllingebrysterne.
              20. Steg kyllingebrysterne i ca. 3-5 minutter, til de er gyldne.
              21. Vend kyllingebrysterne og steg dem i 3-5 minutter på den anden side, til de er gyldne. Kyllingebrysterne skal ikke være gennemstegte.
              22. Læg kyllingebrysterne over på et skærebræt.
              23. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler.
              24. Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.
              25. Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne. Fjern top og kerner.
              26. Skær peberfrugterne i små tern.
              27. Samle lasagnen: Tænd ovnen på 200 grader.
              28. Kom et tyndt lag bechamelsovs i bunden af et ildfast fad.
              29. Kom lasagneplader oven på bechamelsovsen.
              30. Kom stykker af kylling, stykker af peberfrugt og bechamelsovsen ovenpå lasagnepladerne, og slut med lasagneplader. Gentag med at lægge kylling, peberfrugt, bechamelsovs og lasagneplader.
              31. Slut af med et tyndt lag bechamelsovs.
              32. Drys ost over lasagnen.
              33. Sæt lasagnen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter, til lasagnepladerne er bløde.
              34. Tag lasagnen ud af ovnen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Steffens garsagne er en lækker lasagne med kylling. Server Steffens garsagne med fx grøntsagsstave til.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2820 kJ / 671 kcal
                • Protein: 31 %
                • Kulhydrat: 30 %
                • Fedt: 39 %
                • Heraf mættet fedt 11,5 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 34

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 34

                Find alle ingredienserne frem.

                • ¾ tsk. muskatnød
                • 1 ½ dl persille
                • 60 g. smør
                • 6 spsk. hvedemel
                • 1 ½ l mælk
                • 150 g. revet ost
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 spsk. olie
                • 750 g. kyllingebryst
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 røde peberfrugter
                • 18 - 21 lasagneplader, gerne fuldkorn
                • 75 g. revet ost
              • Trin 3 af 34

                Riv muskatnød på den fine side af rivejernet.

                • ½ tsk. muskatnød
              • Trin 4 af 34

                Kom koldt vand i en balje.

              • Trin 5 af 34

                Klik på filmen for at se hvordan du skyller persille. Skyl persillen i baljen med vand, og dup den tør i et rent viskestykke.

                • 1 dl persille
              • Trin 6 af 34

                Hak persillen meget fint.

              • Trin 7 af 34

                Sæt en gryde på en kogeplade og tænd for kogepladen.

              • Trin 8 af 34

                Klik på filmen for at se hvordan du laver en opbagt sovs. Kom smørret i gryden og lad det smelte.

                • 40 g. smør
              • Trin 9 af 34

                Drys melet ned i gryden.

                • 4 spsk. hvedemel
              • Trin 10 af 34

                Pisk i gryden med et piskeris, til smørret har optaget alt melet.

              • Trin 11 af 34

                Kom ca. 1 dl mælk i gryden, og pisk til der ikke er nogen klumper.

                • 1 l mælk
              • Trin 12 af 34

                Hæld ca. 2 dl mælk i gryden. Pisk og lad saucen koge op.

              • Trin 13 af 34

                Kom mælk i lidt efter lidt i gryden. Pisk til der ikke er nogen klumper. Lad sovsen koge 2 minutter så sovsen bliver cremet.

              • Trin 14 af 34

                Tilsæt revet ost og muskatnød. Rør rundt og sluk kogepladen.

                • 100 g. revet ost
              • Trin 15 af 34

                Kom persille i sovsen og rør rundt.

              • Trin 16 af 34

                Smag sovsen til med salt og peber.

                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 17 af 34

                Lasagnefyld: Hæld olien på en stegepande og varm op.

                • 2 spsk. olie
              • Trin 18 af 34

                Klik på filmen for at se hvordan du steger kylling. Læg kyllingebrysterne på stegepanden, når stegepanden er varm. Det skal sige lyde, når du lægger kylling på stegepanden.

                • 500 g. kyllingebryst
              • Trin 19 af 34

                Drys salt og peber ud over kyllingebrysterne.

                • 1 knivspids salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 20 af 34

                Steg kyllingebrysterne i ca. 3-5 minutter, til de er gyldne.

              • Trin 21 af 34

                Vend kyllingebrysterne og steg dem i 3-5 minutter på den anden side, til de er gyldne. Kyllingebrysterne skal ikke være gennemstegte.

              • Trin 22 af 34

                Læg kyllingebrysterne over på et skærebræt.

              • Trin 23 af 34

                Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler.

              • Trin 24 af 34

                Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.

              • Trin 25 af 34

                Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne. Fjern top og kerner.

                • 2 røde peberfrugter
              • Trin 26 af 34

                Skær peberfrugterne i små tern.

              • Trin 27 af 34

                Samle lasagnen: Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 28 af 34

                Kom et tyndt lag bechamelsovs i bunden af et ildfast fad.

              • Trin 29 af 34

                Kom lasagneplader oven på bechamelsovsen.

                • 12 - 14 lasagneplader, gerne fuldkorn
              • Trin 30 af 34

                Kom stykker af kylling, stykker af peberfrugt og bechamelsovsen ovenpå lasagnepladerne, og slut med lasagneplader. Gentag med at lægge kylling, peberfrugt, bechamelsovs og lasagneplader.

              • Trin 31 af 34

                Slut af med et tyndt lag bechamelsovs.

              • Trin 32 af 34

                Drys ost over lasagnen.

                • 50 g. revet ost
              • Trin 33 af 34

                Sæt lasagnen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter, til lasagnepladerne er bløde.

              • Trin 34 af 34

                Tag lasagnen ud af ovnen, og server den gerne med en salat til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Steffens garsagne er en lækker lasagne med kylling. Server Steffens garsagne med fx grøntsagsstave til.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • ¾ tsk. muskatnød
                  • 1 ½ dl persille
                  • 60 g. smør
                  • 6 spsk. hvedemel
                  • 1 ½ l mælk
                  • 150 g. revet ost
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Lasagnefyld

                  • 3 spsk. olie
                  • 750 g. kyllingebryst
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 røde peberfrugter
                  • 18 - 21 lasagneplader, gerne fuldkorn
                  • 75 g. revet ost

                  Tilbehør

                  • Grøntsagsstave af gulerod eller agurk

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 rivejern
                  • 1 balje
                  • 1 viskestykke
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 piskeris
                  • 1 spiseske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 ildfast fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Riv muskatnød på den fine side af rivejernet.
                  4. Kom koldt vand i en balje.
                  5. Klik på filmen for at se hvordan du skyller persille. Skyl persillen i baljen med vand, og dup den tør i et rent viskestykke.
                  6. Hak persillen meget fint.
                  7. Sæt en gryde på en kogeplade og tænd for kogepladen.
                  8. Klik på filmen for at se hvordan du laver en opbagt sovs. Kom smørret i gryden og lad det smelte.
                  9. Drys melet ned i gryden.
                  10. Pisk i gryden med et piskeris, til smørret har optaget alt melet.
                  11. Kom ca. 1 dl mælk i gryden, og pisk til der ikke er nogen klumper.
                  12. Hæld ca. 2 dl mælk i gryden. Pisk og lad saucen koge op.
                  13. Kom mælk i lidt efter lidt i gryden. Pisk til der ikke er nogen klumper. Lad sovsen koge 2 minutter så sovsen bliver cremet.
                  14. Tilsæt revet ost og muskatnød. Rør rundt og sluk kogepladen.
                  15. Kom persille i sovsen og rør rundt.
                  16. Smag sovsen til med salt og peber.
                  17. Lasagnefyld: Hæld olien på en stegepande og varm op.
                  18. Klik på filmen for at se hvordan du steger kylling. Læg kyllingebrysterne på stegepanden, når stegepanden er varm. Det skal sige lyde, når du lægger kylling på stegepanden.
                  19. Drys salt og peber ud over kyllingebrysterne.
                  20. Steg kyllingebrysterne i ca. 3-5 minutter, til de er gyldne.
                  21. Vend kyllingebrysterne og steg dem i 3-5 minutter på den anden side, til de er gyldne. Kyllingebrysterne skal ikke være gennemstegte.
                  22. Læg kyllingebrysterne over på et skærebræt.
                  23. Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler.
                  24. Skift skærebræt og kniv. Vask hænder.
                  25. Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne. Fjern top og kerner.
                  26. Skær peberfrugterne i små tern.
                  27. Samle lasagnen: Tænd ovnen på 200 grader.
                  28. Kom et tyndt lag bechamelsovs i bunden af et ildfast fad.
                  29. Kom lasagneplader oven på bechamelsovsen.
                  30. Kom stykker af kylling, stykker af peberfrugt og bechamelsovsen ovenpå lasagnepladerne, og slut med lasagneplader. Gentag med at lægge kylling, peberfrugt, bechamelsovs og lasagneplader.
                  31. Slut af med et tyndt lag bechamelsovs.
                  32. Drys ost over lasagnen.
                  33. Sæt lasagnen i ovnen, og bag den i ca. 45 minutter, til lasagnepladerne er bløde.
                  34. Tag lasagnen ud af ovnen, og server den gerne med en salat til.