Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Bage kage:

3.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

4.

Smelt smørret i en lille gryde ved lav varme.

5.

Vask squashen, og riv den på den grove side af rivejernet. Se videoen.

6.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det op en skål. Gør det samme med de to andre æg. Se videoen.

7.

Kom vaniljesukker, brun farin og smør i skålen, og pisk det sammen, til dejen er blevet tykkere, næsten hvid, og har små luftbobler. Se videoen.

8.

Tag en ny skål, og kom mel, kanel, allehånde, kardemomme, salt, bagepulver og natron i skålen, og rør det sammen.

9.

Si melblandingen ned til smør- og æggeblandingen, og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber.

10.

Kom den revne squash i skålen, og vend den rundt i dejen med dejskraberen.

11.

Kom bagepapir i bunden af en springform, og smør kanterne med lidt smør. Hæld dejen i formen. Se videoen.

12.

Bag kagen i 30-40 minutter, til den er gennembagt. Se videoen.

13.

Lad kagen køle lidt af, inden den serveres.

Næringsindhold per portion

Energi: 11874 kJ / 2838 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 59 %

Fedt: 32 %

Heraf mættet fedt: 57 g.

Kostfibre: 1 %

Kokkeskolevideoer

Græskar, rive

Græskar, rive

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Rørt dej

Rørt dej

Springform, smøre

Springform, smøre

Bagværk, vurdér om det er gennembagt

Bagværk, vurdér om det er gennembagt

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 55 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min