Squashkage

Squashkage

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 100 g. smør
        • 350 g. squash
        • 3 æg
        • 1 tsk. vaniljesukker
        • 3 ¼ dl. brun farin
        • 4 dl. hvedemel
        • 3 tsk. stødt kanel
        • 1 tsk. allehånde
        • 1 tsk. kardemomme
        • ½ tsk. salt
        • 2 tsk. bagepulver
        • 1 tsk. natron
      • Trin 3 af 13

        Tag en lille gryde frem. Smelt smørret i gryden ved lav varme. Tag gryden af varmen, og lad den stå, til du skal bruge smørret.

        • 100 g. smør
      • Trin 4 af 13

        Tag et rivejern. Vask squashen, og riv den på den grove side af rivejernet.

        • 350 g. squash
      • Trin 5 af 13

        Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Stil en bagerist midt i ovnen.

      • Trin 6 af 13

        Tag en stor skål og en elpisker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en pisket dej.

      • Trin 7 af 13

        Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i den store skål. Gør det samme med de to andre æg. Kom vaniljesukker, brun farin og smør i skålen, og pisk det sammen, til dejen er blevet tykkere, næsten hvid, og har små luftbobler.

        • 3 æg
        • 1 tsk. vaniljesukker
        • 3 ¼ dl. brun farin
      • Trin 8 af 13

        Tag en ny skål. Kom mel, kanel, allehånde, kardemomme, salt, bagepulver og natron i skålen, og rør det sammen.

        • 4 dl. hvedemel
        • 3 tsk. stødt kanel
        • 1 tsk. allehånde
        • 1 tsk. kardemomme
        • ½ tsk. salt
        • 2 tsk. bagepulver
        • 1 tsk. natron
      • Trin 9 af 13

        Tag en si og en dejskraber. Stil sien på skålen med ægge-blandingen. Drys mel-blandingen igennem sien, og vend det forsigtigt rundt i ægge-blandingen med dejskraberen.

      • Trin 10 af 13

        Kom den revne squash i skålen, og vend den rundt i dejen med dejskraberen.

      • Trin 11 af 13

        Kom bagepapir i bunden af en springform, og smør kanterne med smør. Hæld dejen i formen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du kommer bagepapir i en springform.

      • Trin 12 af 13

        Bag kagen i 30-40 minutter, til den er gennembagt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vurderer, om kagen er gennembagt.

      • Trin 13 af 13

        Lad kagen køle lidt af, og server. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. smør
          • 350 g. squash
          • 3 æg
          • 1 tsk. vaniljesukker
          • 3 ¼ dl. brun farin
          • 4 dl. hvedemel
          • 3 tsk. stødt kanel
          • 1 tsk. allehånde
          • 1 tsk. kardemomme
          • ½ tsk. salt
          • 2 tsk. bagepulver
          • 1 tsk. natron

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 lille gryde
          • 1 rivejern
          • 1 stor skål
          • 1 elpisker
          • 1 kop
          • 1 dejskraber
          • 1 springform
          • Bagepapir
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en lille gryde frem. Smelt smørret i gryden ved lav varme. Tag gryden af varmen, og lad den stå, til du skal bruge smørret.
          4. Tag et rivejern. Vask squashen, og riv den på den grove side af rivejernet.
          5. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Stil en bagerist midt i ovnen.
          6. Tag en stor skål og en elpisker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en pisket dej.
          7. Tag en kop. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i den store skål. Gør det samme med de to andre æg. Kom vaniljesukker, brun farin og smør i skålen, og pisk det sammen, til dejen er blevet tykkere, næsten hvid, og har små luftbobler.
          8. Tag en ny skål. Kom mel, kanel, allehånde, kardemomme, salt, bagepulver og natron i skålen, og rør det sammen.
          9. Tag en si og en dejskraber. Stil sien på skålen med ægge-blandingen. Drys mel-blandingen igennem sien, og vend det forsigtigt rundt i ægge-blandingen med dejskraberen.
          10. Kom den revne squash i skålen, og vend den rundt i dejen med dejskraberen.
          11. Kom bagepapir i bunden af en springform, og smør kanterne med smør. Hæld dejen i formen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du kommer bagepapir i en springform.
          12. Bag kagen i 30-40 minutter, til den er gennembagt. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vurderer, om kagen er gennembagt.
          13. Lad kagen køle lidt af, og server. Velbekomme!