Sprødt rugbrød med dip

Sprødt rugbrød med dip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

        Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 941 kJ / 225 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 3,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 skiver rugbrød
        • 1 spsk. olie
        • 1 knivspids salt
        • 2 spsk. rygeost
        • 3 spsk. cremefraiche
        • ½ bundt purløg
      • Trin 3 af 11

        Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 11

        4. Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 5 af 11

        Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

        • 1 spsk. olie
        • 1 knivspids salt
      • Trin 6 af 11

        Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

      • Trin 7 af 11

        Tag en lille skål og en ske. Kom rygeost og cremefraiche i skålen, og rør det sammen.

        • 2 spsk. rygeost
        • 3 spsk. cremefraiche
      • Trin 8 af 11

        Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.

        • ½ bundt purløg
      • Trin 9 af 11

        Kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg.

      • Trin 10 af 11

        Put det kolde, sprøde rugbrød i en anden bøtte, eller kom det ned i madpakken.

      • Trin 11 af 11

        Spis rugbrødsstængerne ved at dyppe dem i dippen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

        Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 skiver rugbrød
          • 1 spsk. olie
          • 1 knivspids salt
          • 2 spsk. rygeost
          • 3 spsk. cremefraiche
          • ½ bundt purløg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 bagepensel
          • 2 små skåle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille bøtte med låg

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. 4. Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
          5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
          6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
          7. Tag en lille skål og en ske. Kom rygeost og cremefraiche i skålen, og rør det sammen.
          8. Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
          9. Kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg.
          10. Put det kolde, sprøde rugbrød i en anden bøtte, eller kom det ned i madpakken.
          11. Spis rugbrødsstængerne ved at dyppe dem i dippen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

            Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 941 kJ / 225 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 3,8 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 11

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 skiver rugbrød
            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 4 spsk. rygeost
            • 6 spsk. cremefraiche
            • 1 bundt purløg
          • Trin 3 af 11

            Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 11

            Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 5 af 11

            Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
          • Trin 6 af 11

            Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

          • Trin 7 af 11

            Tag en lille skål og en ske. Kom rygeost og cremefraiche i skålen, og rør det sammen.

            • 4 spsk. rygeost
            • 6 spsk. cremefraiche
          • Trin 8 af 11

            Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.

            • 1 bundt purløg
          • Trin 9 af 11

            Kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg.

          • Trin 10 af 11

            Put det kolde, sprøde rugbrød i en anden bøtte, eller kom det ned i madpakken.

          • Trin 11 af 11

            Spis rugbrødsstængerne ved at dyppe dem i dippen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

            Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

            Sådan gør du

              Ingredienser

              • 4 skiver rugbrød
              • 2 spsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • 4 spsk. rygeost
              • 6 spsk. cremefraiche
              • 1 bundt purløg

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 bagepensel
              • 2 små skåle
              • 1 rent viskestykke
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille bøtte med låg

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
              5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
              6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
              7. Tag en lille skål og en ske. Kom rygeost og cremefraiche i skålen, og rør det sammen.
              8. Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
              9. Kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg.
              10. Put det kolde, sprøde rugbrød i en anden bøtte, eller kom det ned i madpakken.
              11. Spis rugbrødsstængerne ved at dyppe dem i dippen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

                Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 941 kJ / 225 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 3,8 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 11

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 skiver rugbrød
                • 3 spsk. olie
                • ¾ tsk. salt
                • 6 spsk. rygeost
                • 9 spsk. cremefraiche
                • 1 ½ bundt purløg
              • Trin 3 af 11

                Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 11

                Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 5 af 11

                Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

                • 3 spsk. olie
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 6 af 11

                Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

              • Trin 7 af 11

                Tag en lille skål og en ske. Kom rygeost og cremefraiche i skålen, og rør det sammen.

                • 6 spsk. rygeost
                • 9 spsk. cremefraiche
              • Trin 8 af 11

                Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.

                • 1 ½ bundt purløg
              • Trin 9 af 11

                Kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg.

              • Trin 10 af 11

                Put det kolde, sprøde rugbrød i en anden bøtte, eller kom det ned i madpakken.

              • Trin 11 af 11

                Spis rugbrødsstængerne ved at dyppe dem i dippen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

                Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 skiver rugbrød
                  • 3 spsk. olie
                  • ¾ tsk. salt
                  • 6 spsk. rygeost
                  • 9 spsk. cremefraiche
                  • 1 ½ bundt purløg

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 bagepensel
                  • 2 små skåle
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille bøtte med låg

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
                  5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
                  6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
                  7. Tag en lille skål og en ske. Kom rygeost og cremefraiche i skålen, og rør det sammen.
                  8. Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
                  9. Kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg.
                  10. Put det kolde, sprøde rugbrød i en anden bøtte, eller kom det ned i madpakken.
                  11. Spis rugbrødsstængerne ved at dyppe dem i dippen.