Sprødt rugbrød med dip

Sprødt rugbrød med dip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

        Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 941 kJ / 225 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 49 %
        • Heraf mættet fedt: 3,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 skiver rugbrød
        • 1 spsk. olie
        • 1 knivspids salt
        • 2 spsk. rygeost
        • 3 spsk. cremefraiche
        • ½ bundt purløg
      • Trin 3 af 9

        Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 9

        Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 5 af 9

        Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

        • 1 spsk. olie
        • 1 knivspids salt
      • Trin 6 af 9

        Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

      • Trin 7 af 9

        Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.

        • 2 spsk. rygeost
        • 3 spsk. cremefraiche
      • Trin 8 af 9

        Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.

        • ½ bundt purløg
      • Trin 9 af 9

        Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

        Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 skiver rugbrød
          • 1 spsk. olie
          • 1 knivspids salt
          • 2 spsk. rygeost
          • 3 spsk. cremefraiche
          • ½ bundt purløg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 bagepensel
          • 2 små skåle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille bøtte med låg
          • 1 lille glasskål
          • 1 lille glasskål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
          5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
          6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
          7. Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
          8. Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
          9. Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

            Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 941 kJ / 225 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 49 %
            • Heraf mættet fedt: 3,8 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 skiver rugbrød
            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 4 spsk. rygeost
            • 6 spsk. cremefraiche
            • 1 bundt purløg
          • Trin 3 af 9

            Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 9

            Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 5 af 9

            Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

            • 2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
          • Trin 6 af 9

            Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

          • Trin 7 af 9

            Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.

            • 4 spsk. rygeost
            • 6 spsk. cremefraiche
          • Trin 8 af 9

            Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.

            • 1 bundt purløg
          • Trin 9 af 9

            Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

            Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

            Sådan gør du

              Ingredienser

              • 4 skiver rugbrød
              • 2 spsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • 4 spsk. rygeost
              • 6 spsk. cremefraiche
              • 1 bundt purløg

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 bagepensel
              • 2 små skåle
              • 1 rent viskestykke
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille glasskål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
              5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
              6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
              7. Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
              8. Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
              9. Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

                Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 941 kJ / 225 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 49 %
                • Heraf mættet fedt: 3,8 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 skiver rugbrød
                • 3 spsk. olie
                • ¾ tsk. salt
                • 6 spsk. rygeost
                • 9 spsk. cremefraiche
                • 1 ½ bundt purløg
              • Trin 3 af 9

                Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 9

                Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 5 af 9

                Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

                • 3 spsk. olie
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 6 af 9

                Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

              • Trin 7 af 9

                Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.

                • 6 spsk. rygeost
                • 9 spsk. cremefraiche
              • Trin 8 af 9

                Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.

                • 1 ½ bundt purløg
              • Trin 9 af 9

                Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.

                Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 skiver rugbrød
                  • 3 spsk. olie
                  • ¾ tsk. salt
                  • 6 spsk. rygeost
                  • 9 spsk. cremefraiche
                  • 1 ½ bundt purløg

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 bagepensel
                  • 2 små skåle
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille glasskål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
                  5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
                  6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
                  7. Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
                  8. Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
                  9. Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.