Sprødt rugbrød med dip
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.
Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 941 kJ / 225 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 3,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 2 spsk. rygeost
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ bundt purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
- 2 små skåle
- 1 rent viskestykke
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille glasskål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 2 spsk. rygeost
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ bundt purløg
- Trin 3 af 9
Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 9
Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- 2 skiver rugbrød
- Trin 5 af 9
Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- 1 spsk. olie
- 1 knivspids salt
- Trin 6 af 9
Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Trin 7 af 9
Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
- 2 spsk. rygeost
- 3 spsk. cremefraiche
- Trin 8 af 9
Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
- ½ bundt purløg
- Trin 9 af 9
Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.
Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød
- 1 spsk. olie
- 1 knivspids salt
- 2 spsk. rygeost
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ bundt purløg
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
- 2 små skåle
- 1 rent viskestykke
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille bøtte med låg
- 1 lille glasskål
- 1 lille glasskål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
- Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
- Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.
Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 941 kJ / 225 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 3,8 g.
Sådan gør du
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 4 spsk. rygeost
- 6 spsk. cremefraiche
- 1 bundt purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
- 2 små skåle
- 1 rent viskestykke
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 4 spsk. rygeost
- 6 spsk. cremefraiche
- 1 bundt purløg
- Trin 3 af 9
Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 9
Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- 4 skiver rugbrød
- Trin 5 af 9
Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- Trin 6 af 9
Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Trin 7 af 9
Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
- 4 spsk. rygeost
- 6 spsk. cremefraiche
- Trin 8 af 9
Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
- 1 bundt purløg
- Trin 9 af 9
Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.
Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.
Sådan gør du
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- 4 spsk. rygeost
- 6 spsk. cremefraiche
- 1 bundt purløg
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
- 2 små skåle
- 1 rent viskestykke
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille glasskål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
- Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
- Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.
Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 941 kJ / 225 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 49 %
- Heraf mættet fedt: 3,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 skiver rugbrød
- 3 spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 6 spsk. rygeost
- 9 spsk. cremefraiche
- 1 ½ bundt purløg
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
- 2 små skåle
- 1 rent viskestykke
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille glasskål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 6 skiver rugbrød
- 3 spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 6 spsk. rygeost
- 9 spsk. cremefraiche
- 1 ½ bundt purløg
- Trin 3 af 9
Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 9
Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- 6 skiver rugbrød
- Trin 5 af 9
Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- 3 spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- Trin 6 af 9
Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Trin 7 af 9
Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
- 6 spsk. rygeost
- 9 spsk. cremefraiche
- Trin 8 af 9
Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
- 1 ½ bundt purløg
- Trin 9 af 9
Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Leder du efter en lækker eftermiddags-snack til madpakken? Og vil du udfordre dig selv? Så prøv ristede rugbrøds-stænger med en hjemmelavet rygeoste-dip.
Tip: Sørg for, at rugbrøds-stængerne er kølet helt af, før du pakker dem ned i madkassen. Så bliver de ikke bløde.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 skiver rugbrød
- 3 spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- 6 spsk. rygeost
- 9 spsk. cremefraiche
- 1 ½ bundt purløg
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
- 2 små skåle
- 1 rent viskestykke
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille glasskål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- Kom rygeost og cremefraiche i en skål, og rør det sammen.
- Kom vand i en skål. Skyl purløget i vandet. Dup det tørt med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak purløget fint.
- Hvis du skal det med på madpakke, så kom dippen i en lille bøtte med låg, og drys med purløg. Kom de afkølede rugbrødsstave i en anden bøtte.
-