Sprøde snacks med laks

Sprøde snacks med laks

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1298 kJ / 310 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 55 %
        • Fedt: 30 %
        • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 11

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ fuldkornsflute
        • ½-1 spsk. olie
        • ½ dl. vand
        • ¼ dl. frisk mynte
        • ½ dl. madlavningsfløde
        • 65 g. frosne ærter, optøede
        • ¼ citron
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • 25 g. røget laks i skiver
      • Trin 3 af 11

        Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 11

        Tag et skærebræt og en brødkniv frem. Skær ½ flute i tynde skiver.

        • ½ fuldkornsflute
      • Trin 5 af 11

        Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.

        • ½-1 spsk. olie
      • Trin 6 af 11

        Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.

      • Trin 7 af 11

        Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.

        • ½ dl. vand
        • ¼ dl. frisk mynte
      • Trin 8 af 11

        Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.

        • ½ dl. madlavningsfløde
        • 65 g. frosne ærter, optøede
      • Trin 9 af 11

        Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron
      • Trin 10 af 11

        Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 11

        Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.

        • 25 g. røget laks i skiver
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ fuldkornsflute
          • ½-1 spsk. olie
          • ½ dl. vand
          • ¼ dl. frisk mynte
          • ½ dl. madlavningsfløde
          • 65 g. frosne ærter, optøede
          • ¼ citron
          • 1 knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • 25 g. røget laks i skiver

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 bagepensel
          • 1 mellemstor skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 blender eller foodprocessor
          • 1 lille skål
          • 1 citruspresser

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Tag et skærebræt og en brødkniv frem. Skær ½ flute i tynde skiver.
          5. Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.
          6. Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.
          7. Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.
          8. Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.
          9. Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          10. Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
          11. Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1298 kJ / 310 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 55 %
            • Fedt: 30 %
            • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 11

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 fuldkornsflute
            • 1-2 spsk. olie
            • 1 dl. vand
            • ½ dl. frisk mynte
            • 1 dl. madlavningsfløde
            • 125 g. frosne ærter, optøede
            • ½ citron
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 50 g. røget laks i skiver
          • Trin 3 af 11

            Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 11

            Tag et skærebræt og en brødkniv frem. Skær flutet i tynde skiver.

            • 1 fuldkornsflute
          • Trin 5 af 11

            Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.

            • 1-2 spsk. olie
          • Trin 6 af 11

            Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.

          • Trin 7 af 11

            Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.

            • 1 dl. vand
            • ½ dl. frisk mynte
          • Trin 8 af 11

            Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.

            • 1 dl. madlavningsfløde
            • 125 g. frosne ærter, optøede
          • Trin 9 af 11

            Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron
          • Trin 10 af 11

            Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 11

            Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.

            • 50 g. røget laks i skiver
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 fuldkornsflute
              • 1-2 spsk. olie
              • 1 dl. vand
              • ½ dl. frisk mynte
              • 1 dl. madlavningsfløde
              • 125 g. frosne ærter, optøede
              • ½ citron
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 50 g. røget laks i skiver

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 bagepensel
              • 1 mellemstor skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 blender eller foodprocessor
              • 1 lille skål
              • 1 citruspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Tag et skærebræt og en brødkniv frem. Skær flutet i tynde skiver.
              5. Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.
              6. Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.
              7. Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.
              8. Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.
              9. Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              10. Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
              11. Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1298 kJ / 310 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 55 %
                • Fedt: 30 %
                • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 11

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ fuldkornsflute
                • 1 ½-3 spsk. olie
                • 1 ½ dl. vand
                • ¾ dl. frisk mynte
                • 1 ½ dl. madlavningsfløde
                • 190 g. frosne ærter, optøede
                • ¾ citron
                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 75 g. røget laks i skiver
              • Trin 3 af 11

                Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 11

                Tag et skærebræt og en brødkniv frem. Skær 1 ½ flute i tynde skiver.

                • 1 ½ fuldkornsflute
              • Trin 5 af 11

                Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.

                • 1 ½-3 spsk. olie
              • Trin 6 af 11

                Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.

              • Trin 7 af 11

                Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.

                • 1 ½ dl. vand
                • ¾ dl. frisk mynte
              • Trin 8 af 11

                Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.

                • 1 ½ dl. madlavningsfløde
                • 190 g. frosne ærter, optøede
              • Trin 9 af 11

                Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron
              • Trin 10 af 11

                Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 11 af 11

                Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.

                • 75 g. røget laks i skiver
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ fuldkornsflute
                  • 1 ½-3 spsk. olie
                  • 1 ½ dl. vand
                  • ¾ dl. frisk mynte
                  • 1 ½ dl. madlavningsfløde
                  • 190 g. frosne ærter, optøede
                  • ¾ citron
                  • ¾ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 75 g. røget laks i skiver

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 bagepensel
                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 blender eller foodprocessor
                  • 1 lille skål
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Tag et skærebræt og en brødkniv frem. Skær 1 ½ flute i tynde skiver.
                  5. Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.
                  6. Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.
                  7. Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.
                  8. Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.
                  9. Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  10. Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
                  11. Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.