Sprøde snacks med laks

Sprøde snacks med laks

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1298 kJ / 310 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 55 %
        • Fedt: 30 %
        • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ fuldkornsflute
        • ½-1 spsk. olie
        • ½ dl. vand
        • ¼ dl. frisk mynte
        • ½ dl. madlavningsfløde
        • 65 g. frosne ærter, optøede
        • ¼ citron
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • 25 g. røget laks i skiver
      • Trin 3 af 11

        Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 11

        Skær ½ flute i tynde skiver.

        • ½ fuldkornsflute
      • Trin 5 af 11

        Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.

        • ½-1 spsk. olie
      • Trin 6 af 11

        Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.

      • Trin 7 af 11

        Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.

        • ½ dl. vand
        • ¼ dl. frisk mynte
      • Trin 8 af 11

        Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.

        • ½ dl. madlavningsfløde
        • 65 g. frosne ærter, optøede
      • Trin 9 af 11

        Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron
      • Trin 10 af 11

        Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 11

        Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.

        • 25 g. røget laks i skiver
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ fuldkornsflute
          • ½-1 spsk. olie
          • ½ dl. vand
          • ¼ dl. frisk mynte
          • ½ dl. madlavningsfløde
          • 65 g. frosne ærter, optøede
          • ¼ citron
          • 1 knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • 25 g. røget laks i skiver

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • 1 bagepensel
          • 1 mellemstor skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 blender eller foodprocessor
          • 1 lille skål
          • 1 citruspresser

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Skær ½ flute i tynde skiver.
          5. Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.
          6. Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.
          7. Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.
          8. Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.
          9. Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          10. Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          11. Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1298 kJ / 310 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 55 %
            • Fedt: 30 %
            • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 fuldkornsflute
            • 1-2 spsk. olie
            • 1 dl. vand
            • ½ dl. frisk mynte
            • 1 dl. madlavningsfløde
            • 125 g. frosne ærter, optøede
            • ½ citron
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 50 g. røget laks i skiver
          • Trin 3 af 11

            Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 11

            Skær flutet i tynde skiver.

            • 1 fuldkornsflute
          • Trin 5 af 11

            Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.

            • 1-2 spsk. olie
          • Trin 6 af 11

            Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.

          • Trin 7 af 11

            Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.

            • 1 dl. vand
            • ½ dl. frisk mynte
          • Trin 8 af 11

            Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.

            • 1 dl. madlavningsfløde
            • 125 g. frosne ærter, optøede
          • Trin 9 af 11

            Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron
          • Trin 10 af 11

            Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 11

            Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.

            • 50 g. røget laks i skiver
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 fuldkornsflute
              • 1-2 spsk. olie
              • 1 dl. vand
              • ½ dl. frisk mynte
              • 1 dl. madlavningsfløde
              • 125 g. frosne ærter, optøede
              • ½ citron
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 50 g. røget laks i skiver

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 skærebræt
              • 1 brødkniv
              • 1 bagepensel
              • 1 mellemstor skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 blender eller foodprocessor
              • 1 lille skål
              • 1 citruspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Skær flutet i tynde skiver.
              5. Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.
              6. Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.
              7. Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.
              8. Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.
              9. Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              10. Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              11. Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1298 kJ / 310 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 55 %
                • Fedt: 30 %
                • Heraf mættet fedt: 3,4 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ fuldkornsflute
                • 1 ½-3 spsk. olie
                • 1 ½ dl. vand
                • ¾ dl. frisk mynte
                • 1 ½ dl. madlavningsfløde
                • 190 g. frosne ærter, optøede
                • ¾ citron
                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 75 g. røget laks i skiver
              • Trin 3 af 11

                Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 11

                Skær 1 ½ flute i tynde skiver.

                • 1 ½ fuldkornsflute
              • Trin 5 af 11

                Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.

                • 1 ½-3 spsk. olie
              • Trin 6 af 11

                Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.

              • Trin 7 af 11

                Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.

                • 1 ½ dl. vand
                • ¾ dl. frisk mynte
              • Trin 8 af 11

                Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.

                • 1 ½ dl. madlavningsfløde
                • 190 g. frosne ærter, optøede
              • Trin 9 af 11

                Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron
              • Trin 10 af 11

                Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 11 af 11

                Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.

                • 75 g. røget laks i skiver
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Tag en hjemmelavet lakse-snack med i madpakken, og se sidemanden blive misundelig. Smør brødet med ærtecreme, læg et stykke laks på, og såååå haps!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ fuldkornsflute
                  • 1 ½-3 spsk. olie
                  • 1 ½ dl. vand
                  • ¾ dl. frisk mynte
                  • 1 ½ dl. madlavningsfløde
                  • 190 g. frosne ærter, optøede
                  • ¾ citron
                  • ¾ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 75 g. røget laks i skiver

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 skærebræt
                  • 1 brødkniv
                  • 1 bagepensel
                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 blender eller foodprocessor
                  • 1 lille skål
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Skær 1 ½ flute i tynde skiver.
                  5. Læg brødskiverne på bagepladen. Pensl hver skive med lidt olie.
                  6. Bag brødskiverne sprøde i ovnen i cirka 5 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle af.
                  7. Hæld vand i en skål. Skyl mynten i vandet. Dup mynten tør med et rent viskestykke.
                  8. Tag en blender frem. Kom mynte, madlavningsfløde og optøede ærter op i blenderen. Blend grundigt, til det er en cremet mos. Hæld det hele op i en lille skål.
                  9. Tag en citronpresser. Pres saften fra citronen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  10. Hæld citronsaft ned i skålen til ærtecremen, og rør rundt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  11. Skal du have det hele med i madpakken, er det en god ide at pakke det hele hver for sig. Altså brød i madkassen, ærtecreme i en lille bøtte med låg og laks i en anden lille bøtte med låg.