Stødt spidskommen

Spidskommen er et krydderi. Det stammer fra Ægypten, men bliver i dag dyrket i Tyrkiet, Indien og Marokko. Det bliver brugt i mad mange forskellige steder i verden. Det er en vigtig ingrediens i den indiske karryblanding, og i den tyrkiske kebab og falafel, hvor det giver god smag. Du kan bruge spidskommen i fx hummus eller i en simreret.

Læs mere om spidskommen her

Holdbarhed

3 år på hylden

Opbevaring

Opbevar spidskommen tørt og mørkt i en lufttæt beholder, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. 

Retter med stødt spidskommen

Madpandekager med græskarcreme

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min

Dahl – indisk linsesuppe

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Tortillas med tzatziki

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Krydrede kødboller i pitabrød med tzatziki

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 80 min