Spidskålssalat med frugt

Spidskålssalat med frugt

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Kål er klart bedst, når det bliver blandet med alt muligt andet. Noget som smager sødt, noget der knaser og noget der giver salaten lidt surt. Her får du kål med alle sine gode venner. Tilsammen = lækker kålsalat!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 540 kJ / 129 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 33 %
        • Fedt: 55 %
        • Heraf mættet fedt: 0,4 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • ¼ spidskål
        • ½ æble
        • ¼ dl. mandler
        • ¼ citron
        • 1 tsk. olie
        • ½ knivspids peber
        • ¼ tsk. salt
        • 40 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)
      • Trin 3 af 8

        Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.

        • ¼ spidskål
      • Trin 4 af 8

        Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æbler i tern.

        • ½ æble
      • Trin 5 af 8

        Hak mandlerne groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder. Kom mandler og æbletern i skålen.

        • ¼ dl. mandler
      • Trin 6 af 8

        Skær citronen over. Pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Kom citronsaften i en lille skål.

        • ¼ citron
      • Trin 7 af 8

        Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.

        • 1 tsk. olie
        • ½ knivspids peber
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 8 af 8

        Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.

        • 40 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Kål er klart bedst, når det bliver blandet med alt muligt andet. Noget som smager sødt, noget der knaser og noget der giver salaten lidt surt. Her får du kål med alle sine gode venner. Tilsammen = lækker kålsalat!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ¼ spidskål
          • ½ æble
          • ¼ dl. mandler
          • ¼ citron
          • 1 tsk. olie
          • ½ knivspids peber
          • ¼ tsk. salt
          • 40 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål 
          • 1 spiseske 
          • 1 teske 
          • 1 køkkenvægt 
          • 1 stor skarp kniv 
          • 1 skærebræt 
          • 1 stor skål 
          • 1 citruspresser 
          • 1 lille skål 
          • 1 viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
          4. Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æbler i tern.
          5. Hak mandlerne groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder. Kom mandler og æbletern i skålen.
          6. Skær citronen over. Pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Kom citronsaften i en lille skål.
          7. Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.
          8. Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Kål er klart bedst, når det bliver blandet med alt muligt andet. Noget som smager sødt, noget der knaser og noget der giver salaten lidt surt. Her får du kål med alle sine gode venner. Tilsammen = lækker kålsalat!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 540 kJ / 129 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 33 %
            • Fedt: 55 %
            • Heraf mættet fedt: 0,4 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • ½ spidskål
            • 1 æble
            • ½ dl mandler
            • ½ citron
            • 1 spsk. olie
            • 1 knivspids peber
            • ½ tsk. salt
            • 75 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)
          • Trin 3 af 8

            Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.

            • ½ spidskål

             

          • Trin 4 af 8

            Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æbler i tern.

            • 1 æble
          • Trin 5 af 8

            Hak mandlerne groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder. Kom mandler og æbletern i skålen.

            • ½ dl. mandler

             

          • Trin 6 af 8

            Skær citronen over. Pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Kom citronsaften i en lille skål.

            • ½ citron
          • Trin 7 af 8

            Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.

            • 1 spsk. olie
            • 1 knivspids peber
            • ½ tsk. salt
          • Trin 8 af 8

            Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.

            • 75 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Kål er klart bedst, når det bliver blandet med alt muligt andet. Noget som smager sødt, noget der knaser og noget der giver salaten lidt surt. Her får du kål med alle sine gode venner. Tilsammen = lækker kålsalat!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • ½ spidskål
              • 1 æble
              • ½ dl. mandler
              • ½ citron
              • 1 spsk. olie
              • 1 knivspids peber
              • ½ tsk. salt
              • 75 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål 
              • 1 spiseske 
              • 1 teske 
              • 1 køkkenvægt 
              • 1 stor skarp kniv 
              • 1 skærebræt 
              • 1 stor skål 
              • 1 citruspresser 
              • 1 lille skål 
              • 1 viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
              4. Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æbler i tern.
              5. Hak mandlerne groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder. Kom mandler og æbletern i skålen.
              6. Skær citronen over. Pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Kom citronsaften i en lille skål.
              7. Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.
              8. Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Kål er klart bedst, når det bliver blandet med alt muligt andet. Noget som smager sødt, noget der knaser og noget der giver salaten lidt surt. Her får du kål med alle sine gode venner. Tilsammen = lækker kålsalat!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 540 kJ / 129 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 33 %
                • Fedt: 55 %
                • Heraf mættet fedt: 0,4 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • ¾ spidskål
                • 1 ½ æble
                • ¾ dl. mandler
                • ¾ citron
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ knivspids peber
                • ¾ tsk. salt
                • 125 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)
              • Trin 3 af 8

                Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.

                • ¾ spidskål
              • Trin 4 af 8

                Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æbler i tern.

                • 1 ½ æble
              • Trin 5 af 8

                Hak mandlerne groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder. Kom mandler og æbletern i skålen.

                • ¾ dl. mandler
              • Trin 6 af 8

                Skær citronen over. Pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Kom citronsaften i en lille skål.

                • ¾ citron
              • Trin 7 af 8

                Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ knivspids peber
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 8 af 8

                Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.

                • 125 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Kål er klart bedst, når det bliver blandet med alt muligt andet. Noget som smager sødt, noget der knaser og noget der giver salaten lidt surt. Her får du kål med alle sine gode venner. Tilsammen = lækker kålsalat!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • ¾ spidskål
                  • 1 ½ æble
                  • ¾ dl. mandler
                  • ¾ citron
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • ¾ tsk. salt
                  • 125 g. bær i sæson (f.eks. hindbær eller blåbær)

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål 
                  • 1 spiseske 
                  • 1 teske 
                  • 1 køkkenvægt 
                  • 1 stor skarp kniv 
                  • 1 skærebræt 
                  • 1 stor skål 
                  • 1 citruspresser 
                  • 1 lille skål 
                  • 1 viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Fjern de to yderste blade og skyl spidskålen. Snit den til fine tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du snitter spidskål i strimler. Kom spidskåls-strimlerne i en stor skål.
                  4. Skyl æblet. Skær kernehuset ud. Skær æblet i tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æbler i tern.
                  5. Hak mandlerne groft. Klik på videoen og se, hvordan du hakker nødder. Kom mandler og æbletern i skålen.
                  6. Skær citronen over. Pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron. Kom citronsaften i en lille skål.
                  7. Kom olie, salt og peber i skålen med citronsaft. Bland det godt sammen og hæld det over salaten. Bland salaten godt sammen med dressingen.
                  8. Skyl bærerne og pynt med dem på toppen af salaten.