Spidskålssalat med æble og feta

Spidskålssalat med æble og feta

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1276 kJ / 305 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 18 %
        • Fedt: 67 %
        • Heraf mættet fedt: 5,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        Salat:

        • 200 g. spidskål
        • 1 æble
        • ½ avocado
        • 75 g. feta
        • 10 g. solsikkekerner

        Dressing:

        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. sennep
        • ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
        • ½ tsk. honning
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 8

        Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.

        • 200 g. spidskål
      • Trin 4 af 8

        Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

        • 1 æble
      • Trin 5 af 8

        Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado
      • Trin 6 af 8

        Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.

        • 75 g. feta
      • Trin 7 af 8

        Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. sennep
        • ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
        • ½ tsk. honning
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 8 af 8

        Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.

        • 10 g. solsikkekerner
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Salat:

          • 200 g. spidskål
          • 1 æble
          • ½ avocado
          • 75 g. feta
          • 10 g. solsikkekerner

          Dressing:

          • 1 spsk. olie
          • ½ tsk. sennep
          • ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
          • ½ tsk. honning
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 lille skål
          • 1 lille stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
          4. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
          5. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          6. Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
          7. Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          8. Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1276 kJ / 305 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 18 %
            • Fedt: 67 %
            • Heraf mættet fedt: 5,8 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            Salat:

            • ½ spidskål
            • 2 æbler
            • 1 avocado
            • 150 g. feta
            • 20 g. solsikkekerner

            Dressing:

            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. sennep
            • 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
            • 1 tsk. honning
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 8

            Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.

            • ½ spidskål
          • Trin 4 af 8

            Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

            • 2 æbler
          • Trin 5 af 8

            Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado
          • Trin 6 af 8

            Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.

            • 150 g. feta
          • Trin 7 af 8

            Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. sennep
            • 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
            • 1 tsk. honning
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 8 af 8

            Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.

            • 20 g. solsikkekerner
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Salat:

              • ½ spidskål
              • 2 æbler
              • 1 avocado
              • 150 g. feta
              • 20 g. solsikkekerner

              Dressing:

              • 2 spsk. olie
              • 1 tsk. sennep
              • 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
              • 1 tsk. honning
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 lille skål
              • 1 lille stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
              4. Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
              5. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              6. Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
              7. Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              8. Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1276 kJ / 305 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 18 %
                • Fedt: 67 %
                • Heraf mættet fedt: 5,8 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                Salat:

                • ¾ spidskål
                • 3 æbler
                • 1 ½ avocado
                • 225 g. feta
                • 30 g. solsikkekerner

                Dressing:

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. sennep
                • 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
                • 1 ½ tsk. honning
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 8

                Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.

                • ¾ spidskål
              • Trin 4 af 8

                Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.

                • 3 æbler
              • Trin 5 af 8

                Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 6 af 8

                Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.

                • 225 g. feta
              • Trin 7 af 8

                Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. sennep
                • 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
                • 1 ½ tsk. honning
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 8 af 8

                Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.

                • 30 g. solsikkekerner
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Salat:

                  • ¾ spidskål
                  • 3 æbler
                  • 1 ½ avocado
                  • 225 g. feta
                  • 30 g. solsikkekerner

                  Dressing:

                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. sennep
                  • 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
                  • 1 ½ tsk. honning
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 lille skål
                  • 1 lille stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
                  4. Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
                  5. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  6. Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
                  7. Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  8. Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.