Spidskålssalat med æble og feta
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1276 kJ / 305 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 18 %
- Fedt: 67 %
- Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Salat:
- 200 g. spidskål
- 1 æble
- ½ avocado
- 75 g. feta
- 10 g. solsikkekerner
Dressing:
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. sennep
- ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- ½ tsk. honning
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 lille stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- 200 g. spidskål
- 1 æble
- ½ avocado
- 75 g. feta
- 10 g. solsikkekerner
Dressing:
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. sennep
- ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- ½ tsk. honning
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 3 af 8
Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- 200 g. spidskål
- Trin 4 af 8
Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 1 æble
- Trin 5 af 8
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- ½ avocado
- Trin 6 af 8
Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
- 75 g. feta
- Trin 7 af 8
Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. sennep
- ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- ½ tsk. honning
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 8 af 8
Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
- 10 g. solsikkekerner
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- 200 g. spidskål
- 1 æble
- ½ avocado
- 75 g. feta
- 10 g. solsikkekerner
Dressing:
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. sennep
- ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- ½ tsk. honning
- ½ knivspids salt
- ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 lille stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
- Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1276 kJ / 305 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 18 %
- Fedt: 67 %
- Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Salat:
- ½ spidskål
- 2 æbler
- 1 avocado
- 150 g. feta
- 20 g. solsikkekerner
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 tsk. honning
- 1 knivspids salt
- 1 knivpsids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 lille stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- ½ spidskål
- 2 æbler
- 1 avocado
- 150 g. feta
- 20 g. solsikkekerner
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 tsk. honning
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 8
Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- ½ spidskål
- Trin 4 af 8
Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 2 æbler
- Trin 5 af 8
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 avocado
- Trin 6 af 8
Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
- 150 g. feta
- Trin 7 af 8
Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 tsk. honning
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 8 af 8
Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
- 20 g. solsikkekerner
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- ½ spidskål
- 2 æbler
- 1 avocado
- 150 g. feta
- 20 g. solsikkekerner
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 tsk. honning
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 lille stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
- Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1276 kJ / 305 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 18 %
- Fedt: 67 %
- Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Salat:
- ¾ spidskål
- 3 æbler
- 1 ½ avocado
- 225 g. feta
- 30 g. solsikkekerner
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. sennep
- 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 lille stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
Salat:
- ¾ spidskål
- 3 æbler
- 1 ½ avocado
- 225 g. feta
- 30 g. solsikkekerner
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. sennep
- 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 3 af 8
Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- ¾ spidskål
- Trin 4 af 8
Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 3 æbler
- Trin 5 af 8
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 ½ avocado
- Trin 6 af 8
Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
- 225 g. feta
- Trin 7 af 8
Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. sennep
- 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 8 af 8
Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
- 30 g. solsikkekerner
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kål har godt af at blive sat sammen med nogle gode makkere med sød smag, knas eller salt. Du får det hele i den her salat, så du kan spise kål og nyde det samtidig.
Du skal bruge
Ingredienser
Salat:
- ¾ spidskål
- 3 æbler
- 1 ½ avocado
- 225 g. feta
- 30 g. solsikkekerner
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 1 ½ tsk. sennep
- 1 ½ tsk. eddike (æblecider eller hvid balsamico)
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ knivspids salt
- 1 ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skål
- 1 lille stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Kom dem i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Skær avocadoen over, og fjern stenen. Tag kødet ud af skrællen med en ske, og skær det i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Hæld vandet fra feta-osten, og skær feta-osten i små tern. Kom dem op i skålen.
- Bland olie, sennep, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål. Hæld det over salaten, og vend forsigtigt salaten rundt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Varm en lille stegepande op til middelvarme. Rist solsikkekernerne på den tørre stegepande, til de er gyldne. Drys dem over salaten.
-