Spidskålssalat
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 677 kJ / 161 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 50 %
- Heraf mættet fedt 1,6g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing
- 1 spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
Salat
- ½ spidskål
- 1 æble
- 15 g. parmesanost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
Spidskålssalat:
- 1 spidskål
- 2 æbler
- 25 g. parmesanost
Dressing:
- 1 spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- Trin 3 af 7
Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
- 1 spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- Trin 4 af 7
Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- ½ spidskål
- Trin 5 af 7
Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.
- 15 g. parmesanost
- Trin 6 af 7
Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 1 æble
- Trin 7 af 7
Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 1 spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
Salat:
- ½ spidskål
- 15 g. parmesanost
- 1 æble
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
- Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.
- Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 677 kJ / 161 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 50 %
- Heraf mættet fedt 1,6g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
Salat
- 1 spidskål
- 25 g. parmesanost
- 2 æbler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
Spidskålssalat:
- 1 spidskål
- 2 æbler
- 25 g. parmesanost
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- Trin 3 af 7
Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
- Trin 4 af 7
Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- 1 spidskål
- Trin 5 af 7
Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.
- 25 g. parmesanost
- Trin 6 af 7
Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 2 æbler
- Trin 7 af 7
Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sukker
Spidskålssalat:
- 1 spidskål
- 25 g. parmesanost
- 2 æbler
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
- Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.
- Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 677 kJ / 161 kcal
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 50 %
- Heraf mættet fedt 1,6g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dressing
- 3 spsk. olie
- 1 ½ spsk eddike
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
Salat
- 1 ½ spidskål
- 40 g. parmesanost
- 3 æbler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
Spidskålssalat:
- 1 ½ spidskål
- 3 æbler
- 40 g. parmesanost
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 1 ½ spsk. eddike
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
- Trin 3 af 7
Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
- 3 spsk. olie
- 1 ½ spsk. eddike
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
- Trin 4 af 7
Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- 1 ½ spidskål
- Trin 5 af 7
Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.
- 40 g. parmesanost
- Trin 6 af 7
Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 3 æbler
- Trin 7 af 7
Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!
Du skal bruge
Ingredienser
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 1 ½ spsk eddike
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. sukker
Salat:
- 1 ½ spidskål
- 40 g. parmesanost
- 3 æbler
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
- Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Læg spidskålssalaten i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du skærer spidskål i strimler.
- Skær parmesanosten i tynde skiver, eller riv den på den grove side af et rivejern. Kom parmesanosten op i skålen med spidskål.
- Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Kom dem op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Hæld dressingen over salaten, og bland salaten sammen.
-