Spidskålssalat

Spidskålssalat

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 677 kJ / 161 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 50 %
        • Heraf mættet fedt 1,6g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        Spidskålssalat:

        • 1 spidskål
        • 2 æbler
        • 25 g. parmesanost

        Dressing:

        • 1 spsk. olie
        • ½ spsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 3 af 8

        Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.

        • 1 spsk. olie
        • ½ spsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. sukker
      • Trin 4 af 8

        Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Put spidskålssalaten i en stor skål.

        • ½ spidskål
      • Trin 5 af 8

        Skær parmesanosten i tynde skiver med en kniv eller riv den groft på et rivejern.

        • 15 g. parmesanost
      • Trin 6 af 8

        Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.

        • 1 æble
      • Trin 7 af 8

        Bland spidsskål, parmesanost og æbletern sammen i en stor skål.

      • Trin 8 af 8

        Hæld dressingen over salaten, og bland godt. Nu er salaten klar til servering.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Dressing:

          • 1 spsk. olie
          • ½ spsk. eddike
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. sukker

          Salat:

          • ½ spidskål
          • 15 g. parmesanost
          • 1 æble

           

          Køkkenredskaber

          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skål
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
          4. Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Put spidskålssalaten i en stor skål.
          5. Skær parmesanosten i tynde skiver med en kniv eller riv den groft på et rivejern.
          6. Skyl æblet. Fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
          7. Bland spidsskål, parmesanost og æbletern sammen i en stor skål.
          8. Hæld dressingen over salaten, og bland godt. Nu er salaten klar til servering.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 677 kJ / 161 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 50 %
            • Heraf mættet fedt 1,6g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 8

            Mål alle ingredienserne af.

            Spidskålssalat:

            • 1 spidskål
            • 2 æbler
            • 25 g. parmesanost

            Dressing:

            • 2 spsk. olie
            • 1 spsk. eddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
          • Trin 3 af 8

            Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.

            • 2 spsk. olie
            • 1 spsk. eddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. sukker
          • Trin 4 af 8

            Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Put spidskålssalaten i en stor skål.

            • 1 spidskål
          • Trin 5 af 8

            Skær parmesanosten i tynde skiver med en kniv eller riv den groft på et rivejern.

            • 25 g. parmesanost
          • Trin 6 af 8

            Skyl æblerne. Fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.

            • 2 æbler
          • Trin 7 af 8

            Bland spidsskål, parmesanost og æbletern sammen i en stor skål.

          • Trin 8 af 8

            Hæld dressingen over salaten, og bland godt. Nu er salaten klar til servering.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Dressing:

              • 2 spsk. olie
              • 1 spsk. eddike
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. sukker

              Spidskålssalat:

              • 1 spidskål
              • 25 g. parmesanost
              • 2 æbler

               

              Køkkenredskaber

              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skål
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
              4. Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Put spidskålssalaten i en stor skål.
              5. Skær parmesanosten i tynde skiver med en kniv eller riv den groft på et rivejern.
              6. Skyl æblerne. Fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.
              7. Bland spidsskål, parmesanost og æbletern sammen i en stor skål.
              8. Hæld dressingen over salaten, og bland godt. Nu er salaten klar til servering.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 677 kJ / 161 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 34 %
                • Fedt: 50 %
                • Heraf mættet fedt 1,6g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 8

                Mål alle ingredienserne af.

                Spidskålssalat:

                • 1 ½ spidskål
                • 3 æbler
                • 40 g. parmesanost

                Dressing:

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. eddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker
              • Trin 3 af 8

                Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. eddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. sukker
              • Trin 4 af 8

                Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Put spidskålssalaten i en stor skål.

                • 1 ½ spidskål
              • Trin 5 af 8

                Skær parmesanosten i tynde skiver med en kniv eller riv den groft på et rivejern.

                • 40 g. parmesanost
              • Trin 6 af 8

                Skyl æblerne. Fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.

                • 3 æbler
              • Trin 7 af 8

                Bland spidsskål, parmesanost og æbletern sammen i en stor skål.

              • Trin 8 af 8

                Hæld dressingen over salaten, og bland godt. Nu er salaten klar til servering.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Salat er sundt og smager skønt. Denne spidskålssalat er en sprød lækkerbisken som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den er både nem og hurtig at lave - prøv selv!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Dressing:

                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ spsk eddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. sukker

                  Salat:

                  • 1 ½ spidskål
                  • 40 g. parmesanost
                  • 3 æbler

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Dressing: Hæld olie, eddike, salt og sukker i en lille skål. Rør det sammen med en spiseske.
                  4. Salat: Skyl spidskålen, og snit den i meget tynde strimler. Put spidskålssalaten i en stor skål.
                  5. Skær parmesanosten i tynde skiver med en kniv eller riv den groft på et rivejern.
                  6. Skyl æblerne. Fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.
                  7. Bland spidsskål, parmesanost og æbletern sammen i en stor skål.
                  8. Hæld dressingen over salaten, og bland godt. Nu er salaten klar til servering.