Spicy torskerognsfrikadeller
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 813 kJ / 195 kcal
- Protein: 33 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredisenser
- 100 g. torskerogn
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. mel
- 1 æg
- ½ løg
- 50 g. majs
- ¼ tsk. chili
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 5 g. smør
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 rivejern
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
- 100 g. torskerogn
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. mel
- 1 æg
- ½ løg
- 50 g. majs
- ¼ tsk. chili
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 5 g. smør
- Trin 3 af 13
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
- 100 g. torskerogn
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. hvedemel
- Trin 4 af 13
Slå ægget ud i en lille skål.
- 1 æg
- Trin 5 af 13
Kom æg i farsen, og rør det sammen.
- Trin 6 af 13
Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
- ½ løg
- Trin 7 af 13
Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
- 50 g. majs
- Trin 8 af 13
Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen.
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. chili
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 13
Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
- Trin 10 af 13
Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
- 5 g. smør
- Trin 11 af 13
Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Trin 12 af 13
Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Trin 13 af 13
Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Du skal bruge
Ingredisenser
- 100 g. torskerogn
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. mel
- 1 æg
- ½ løg
- 50 g. majs
- ¼ tsk. chili
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 5 g. smør
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 rivejern
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
- Slå ægget ud i en lille skål.
- Kom æg i farsen, og rør det sammen.
- Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
- Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
- Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen.
- Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
- Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
- Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 813 kJ / 195 kcal
- Protein: 33 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredisenser:
- 200 g. torskerogn
- 4 spsk. rasp
- 4 spsk. mel
- 1 æg
- 1 løg
- 100 g. majs
- ¼ chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 10 g. smør
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 rivejern
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
- 200 g. torskerogn
- 4 spsk. rasp
- 4 spsk. mel
- 1 æg
- 1 løg
- 100 g. majs
- ¼ tsk. chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 10 g. smør
- Trin 3 af 13
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
- 200 g. torskerogn
- 4 spsk. rasp
- 4 spsk. hvedemel
- Trin 4 af 13
Slå ægget ud i en lille skål.
- 1 æg
- Trin 5 af 13
Kom æg i farsen, og rør det sammen.
- Trin 6 af 13
Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
- 1 løg
- Trin 7 af 13
Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
- 100 g. majs
- Trin 8 af 13
Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. chili
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 13
Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
- Trin 10 af 13
Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
- 10 g. smør
- Trin 11 af 13
Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Trin 12 af 13
Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Trin 13 af 13
Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Du skal bruge
Ingredisenser
- 200 g. torskerogn
- 4 spsk. rasp
- 4 spsk. mel
- 1 æg
- 1 løg
- 100 g. majs
- ¼ tsk. chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 10 g. smør
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 rivejern
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
- Slå ægget ud i en lille skål.
- Kom æg i farsen, og rør det sammen.
- Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
- Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
- Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen
- Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
- Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
- Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 813 kJ / 195 kcal
- Protein: 33 %
- Kulhydrat: 42 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredisenser:
- 300 g. torskerogn
- 6 spsk. rasp
- 6 spsk. mel
- 1 æg
- 1 ½ løg
- 150 g. majs
- ¼ tsk. chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 15 g. smør
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 rivejern
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
- 300 g. torskerogn
- 6 spsk. rasp
- 6 spsk. mel
- 1 æg
- 1 ½ løg
- 150 g. majs
- ¼ tsk chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 15 g. smør
- Trin 3 af 13
Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
- 300 g. torskerogn
- 6 spsk. rasp
- 6 spsk. hvedemel
- Trin 4 af 13
Slå ægget ud i en lille skål.
- 1 æg
- Trin 5 af 13
Kom æg i farsen, og rør det sammen.
- Trin 6 af 13
Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
- 1 ½ løg
- Trin 7 af 13
Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
- 150 g. majs
- Trin 8 af 13
Kom chili, salt og peber i farsen, rør sammen.
- ¼ tsk. chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 13
Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
- Trin 10 af 13
Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
- 15 g. smør
- Trin 11 af 13
Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Trin 12 af 13
Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Trin 13 af 13
Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.
Du skal bruge
Ingredisenser
- 300 g. torskerogn
- 6 spsk. rasp
- 6 spsk. mel
- 1 æg
- 1 ½ løg
- 150 g. majs
- ¼ tsk chili
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 15 g. smør
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 stor skål
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 rivejern
- 1 stegepande
- 1 spiseske
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
- Slå ægget ud i en lille skål.
- Kom æg i farsen, og rør det sammen.
- Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
- Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
- Kom chili, salt og peber i farsen, rør sammen.
- Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
- Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
- Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
- Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til servering. Velbekomme!
-