Spicy torskerognsfrikadeller

Spicy torskerognsfrikadeller

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 813 kJ / 195 kcal
        • Protein: 33 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 25 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Mål alle ingredienserne af.

        • 100 g. torskerogn
        • 2 spsk. rasp
        • 2 spsk. mel
        • 1 æg
        • ½ løg
        • 50 g. majs
        • ¼ tsk. chili
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 5 g. smør
      • Trin 3 af 13

        Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

        • 100 g. torskerogn
        • 2 spsk. rasp
        • 2 spsk. hvedemel

         

      • Trin 4 af 13

        Slå ægget ud i en lille skål.

        • 1 æg
      • Trin 5 af 13

        Kom æg i farsen, og rør det sammen.

      • Trin 6 af 13

        Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.

        • ½ løg
      • Trin 7 af 13

        Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.

        • 50 g. majs
      • Trin 8 af 13

        Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen.

        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. chili
        • 1 knivspids peber
      • Trin 9 af 13

        Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

      • Trin 10 af 13

        Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.

        • 5 g. smør
      • Trin 11 af 13

        Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.

      • Trin 12 af 13

        Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.

      • Trin 13 af 13

        Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

        Du skal bruge

          Ingredisenser

          • 100 g. torskerogn
          • 2 spsk. rasp
          • 2 spsk. mel
          • 1 æg
          • ½ løg
          • 50 g. majs
          • ¼ tsk. chili
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 5 g. smør

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 stor skål
          • 1 lille skål
          • 1 røreske
          • 1 rivejern
          • 1 stegepande
          • 1 spiseske
          • 1 paletkniv

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
          4. Slå ægget ud i en lille skål.
          5. Kom æg i farsen, og rør det sammen.
          6. Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
          7. Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
          8. Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen.
          9. Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
          10. Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
          11. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
          12. Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
          13. Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 813 kJ / 195 kcal
            • Protein: 33 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 25 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 13

            Mål alle ingredienserne af.

            • 200 g. torskerogn
            • 4 spsk. rasp
            • 4 spsk. mel
            • 1 æg
            • 1 løg
            • 100 g. majs
            • ¼ tsk. chili
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 10 g. smør
          • Trin 3 af 13

            Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

            • 200 g. torskerogn
            • 4 spsk. rasp
            • 4 spsk. hvedemel

             

          • Trin 4 af 13

            Slå ægget ud i en lille skål.

            • 1 æg
          • Trin 5 af 13

            Kom æg i farsen, og rør det sammen.

          • Trin 6 af 13

            Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.

            • 1 løg
          • Trin 7 af 13

            Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.

            • 100 g. majs
          • Trin 8 af 13

            Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen

            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. chili
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 13

            Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

          • Trin 10 af 13

            Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.

            • 10 g. smør
          • Trin 11 af 13

            Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.

          • Trin 12 af 13

            Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.

          • Trin 13 af 13

            Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

            Du skal bruge

              Ingredisenser

              • 200 g. torskerogn
              • 4 spsk. rasp
              • 4 spsk. mel
              • 1 æg
              • 1 løg
              • 100 g. majs
              • ¼ tsk. chili
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 10 g. smør

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 stor skål
              • 1 lille skål
              • 1 røreske
              • 1 rivejern
              • 1 stegepande
              • 1 spiseske
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
              4. Slå ægget ud i en lille skål.
              5. Kom æg i farsen, og rør det sammen.
              6. Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
              7. Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
              8. Kom chili, salt og peber i farsen, og rør sammen
              9. Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
              10. Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
              11. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
              12. Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
              13. Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til at blive serveret. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 813 kJ / 195 kcal
                • Protein: 33 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 25 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 13

                Mål alle ingredienserne af.

                • 300 g. torskerogn
                • 6 spsk. rasp
                • 6 spsk. mel
                • 1 æg
                • 1 ½ løg
                • 150 g. majs
                • ¼ tsk chili
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 15 g. smør
              • Trin 3 af 13

                Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.

                • 300 g. torskerogn
                • 6 spsk. rasp
                • 6 spsk. hvedemel

                 

              • Trin 4 af 13

                Slå ægget ud i en lille skål.

                • 1 æg
              • Trin 5 af 13

                Kom æg i farsen, og rør det sammen.

              • Trin 6 af 13

                Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.

                • 1 ½ løg
              • Trin 7 af 13

                Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.

                • 150 g. majs
              • Trin 8 af 13

                Kom chili, salt og peber i farsen, rør sammen.

                • ¼ tsk. chili
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 9 af 13

                Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.

              • Trin 10 af 13

                Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.

                • 15 g. smør
              • Trin 11 af 13

                Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.

              • Trin 12 af 13

                Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.

              • Trin 13 af 13

                Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til servering. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Torskerognsfrikadeller er super lette at lave, og de smager skønt både til aftensmad og i madpakken dagen efter.

                Du skal bruge

                  Ingredisenser

                  • 300 g. torskerogn
                  • 6 spsk. rasp
                  • 6 spsk. mel
                  • 1 æg
                  • 1 ½ løg
                  • 150 g. majs
                  • ¼ tsk chili
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 15 g. smør

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skål
                  • 1 røreske
                  • 1 rivejern
                  • 1 stegepande
                  • 1 spiseske
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom torskerogn, rasp og hvedemel i en stor skål, og rør det sammen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rører en fars.
                  4. Slå ægget ud i en lille skål.
                  5. Kom æg i farsen, og rør det sammen.
                  6. Pil løget, og riv det på den fine side af rivejernet.
                  7. Kom løg og majs i farsen, og rør det sammen.
                  8. Kom chili, salt og peber i farsen, rør sammen.
                  9. Sæt en stegepande på en kogeplade, og varm stegepanden op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger torskerognsfrikadeller.
                  10. Kom smør på stegepanden, og lad smørret smelte.
                  11. Form farsen til frikadeller med en spiseske, og steg frikadellerne i cirka 5 minutter på den ene side ved lav varme, til de er lysebrune.
                  12. Vend frikadellerne med en paletkniv, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side ved lav varme, til de er lysebrune.
                  13. Sluk for stegepanden, og tag frikadellerne af. Nu er de klar til servering. Velbekomme!