Spicy græskarsuppe

Spicy græskarsuppe

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Gå efteråret i møde med en rygende varm og lækkert, cremet græskarsuppe.

        Tip: Server med lune græskarboller til. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 544 kJ / 130 kcal
        • Protein: 18 %
        • Kulhydrat: 64 %
        • Fedt: 18 %
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time

          Se filmen, hvor Micki viser trin for trin, hvordan du laver spicy græskarsuppe.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 544 kJ / 130 kcal
          • Protein: 18 %
          • Kulhydrat: 64 %
          • Fedt: 18 %
      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 15

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 15

          Find alle ingredienserne frem.

          • 2 fed hvidløg
          • 1 ½ løg
          • ¼ - 1 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
          • ½ hokkaido-græskar
          • 1 grøntsagsbouillon-terning
          • 5-6 dl. vand
          • ½ citron
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • ½ dl. frisk persille
        • Trin 3 af 15

          Pil løg og hvidløg. Skær løgene i store stykker, og skær hvidløgsfeddene i skiver.

          • 2 fed hvidløg
          • 1 ½ løg
        • Trin 4 af 15

          Skyl chilien. Skær dem over på langs. Skær et lille stykke af, og smag på den. Vurdér, hvor stærk den er. Hvis den er meget stærk, skal du måske kun bruge ¼. Hvis chilien mest smager af rød peberfrugt, så kan du sagtens bruge mere. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

          • ¼ - 1 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
        • Trin 5 af 15

          Tag en pose på den ene hånd, og skrab alle frø og hinder væk fra chilien med to fingre. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

        • Trin 6 af 15

          Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær en skive af bunden. Læg græskarret med skærefladen ned mod skærebrættet. Skær det midt over lige ved siden af stilken. Skær stilken af. Er der lidt grimme pletter på skrællen, kan du skære dem af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du halverer et hokkaido-græskar.

          • ½ hokkaido-græskar
        • Trin 7 af 15

          Skrab frøene ud med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skrabet frøene ud af et græskar.

        • Trin 8 af 15

          Skær græskarret i skiver på cirka 2 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer et græskar i tern.

        • Trin 9 af 15

          Tag en stor gryde. Kom græskar, hvidløg, løg, chili og grøntsagsbouillon-terninger i gryden. Hæld vand i, til grøntsagerne kun lige er dækkede. Start med 5 deciliter vand, og hæld eventuelt lidt mere i.

          • 1 grøntsagsbouillon-terning
          • 5-6 dl. vand
        • Trin 10 af 15

          Læg låg på, og bring suppen i kog ved høj varme. Skru ned på lav varme, og lad suppen koge i 20 minutter, til de er møre.

        • Trin 11 af 15

          Stil gryden ned i håndvasken. Blend forsigtigt grøntsagerne med en stavblender, til suppen er cremet, og der ikke er flere klumper tilbage. Pas på, det kan godt sprøjte lidt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.

        • Trin 12 af 15

          Pres saften ud af citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

          • ½ citron
        • Trin 13 af 15

          Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

          • ½ dl. frisk persille
        • Trin 14 af 15

          Smag hokkaido-suppen til med citronsaft, salt, peber og eventuelt ekstra chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
        • Trin 15 af 15

          Hæld den varme suppe i dybe tallerkener, og pynt med persille. Servér med lune græskarboller til.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Gå efteråret i møde med en rygende varm og lækkert, cremet græskarsuppe.

          Tip: Server med lune græskarboller til. Find opskriften her på gocook.dk.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 2 fed hvidløg
            • 1 ½ løg
            • ¼ - 1 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
            • ½ hokkaido-græskar
            • 1 grøntsagsbouillon-terning
            • 5-6 dl. vand
            • ½ citron
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • ½ dl. frisk persille

             

            Køkkenredskaber

            • 1 decilitermål
            • 1 skærebræt
            • 1 stor skarp kniv
            • 1 spiseske
            • 1 stor gryde
            • 1 grydelåg
            • 1 lille skarp kniv
            • 1 røreske
            • 1 stavblender
            • 1 citruspresser
            • 1 lille skål
            • 1 rent viskestykke

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Pil løg og hvidløg. Skær løgene i store stykker, og skær hvidløgsfeddene i skiver.
            4. Skyl chilien. Skær dem over på langs. Skær et lille stykke af, og smag på den. Vurdér, hvor stærk den er. Hvis den er meget stærk, skal du måske kun bruge ¼. Hvis chilien mest smager af rød peberfrugt, så kan du sagtens bruge mere. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
            5. Tag en pose på den ene hånd, og skrab alle frø og hinder væk fra chilien med to fingre. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
            6. Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær en skive af bunden. Læg græskarret med skærefladen ned mod skærebrættet. Skær det midt over lige ved siden af stilken. Skær stilken af. Er der lidt grimme pletter på skrællen, kan du skære dem af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du halverer et hokkaido-græskar.
            7. Skrab frøene ud med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skrabet frøene ud af et græskar.
            8. Skær græskarret i skiver på cirka 2 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer et græskar i tern.
            9. Tag en stor gryde. Kom græskar, hvidløg, løg, chili og grøntsagsbouillon-terninger i gryden. Hæld vand i, til grøntsagerne kun lige er dækkede. Start med 5 deciliter vand, og hæld eventuelt lidt mere i.
            10. Læg låg på, og bring suppen i kog ved høj varme. Skru ned på lav varme, og lad suppen koge i 20 minutter, til de er møre.
            11. Stil gryden ned i håndvasken. Blend forsigtigt grøntsagerne med en stavblender, til suppen er cremet, og der ikke er flere klumper tilbage. Pas på, det kan godt sprøjte lidt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
            12. Pres saften ud af citronen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
            13. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
            14. Smag hokkaido-suppen til med citronsaft, salt, peber og eventuelt ekstra chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
            15. Hæld den varme suppe i dybe tallerkener, og pynt med persille. Servér med lune græskarboller til.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 1 time

              Gå efteråret i møde med en rygende varm og lækkert, cremet græskarsuppe.

              Tip: Server med lune græskarboller til. Find opskriften her på gocook.dk.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 544 kJ / 130 kcal
              • Protein: 18 %
              • Kulhydrat: 64 %
              • Fedt: 18 %
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Se filmen, hvor Micki viser trin for trin, hvordan du laver spicy græskarsuppe.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 544 kJ / 130 kcal
                • Protein: 18 %
                • Kulhydrat: 64 %
                • Fedt: 18 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                • 4 fed hvidløg
                • 3 løg
                • ¼ - 2 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
                • 1 hokkaido-græskar
                • 2 grøntsagsbouillon-terninger
                • 10-12 dl. vand
                • 1 citron
                • 2 knivspids salt
                • 2 knivspids peber
                • 1 dl. frisk persille
              • Trin 3 af 15

                Pil løg og hvidløg. Skær løgene i store stykker, og skær hvidløgsfeddene i skiver.

                • 4 fed hvidløg
                • 3 løg
              • Trin 4 af 15

                Skyl chilien. Skær dem over på langs. Skær et lille stykke af, og smag på den. Vurdér, hvor stærk den er. Hvis den er meget stærk, skal du måske kun bruge ¼. Hvis chilien mest smager af rød peberfrugt, så kan du sagtens bruge mere. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • ¼ - 2 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
              • Trin 5 af 15

                Tag en pose på den ene hånd, og skrab alle frø og hinder væk fra chilien med to fingre. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

              • Trin 6 af 15

                Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær en skive af bunden. Læg græskarret med skærefladen ned mod skærebrættet. Skær det midt over lige ved siden af stilken. Skær stilken af. Er der lidt grimme pletter på skrællen, kan du skære dem af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du halverer et hokkaido-græskar.

                • 1 hokkaido-græskar
              • Trin 7 af 15

                Skrab frøene ud med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skrabet frøene ud af et græskar.

              • Trin 8 af 15

                Skær græskarret i skiver på cirka 2 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer et græskar i tern.

              • Trin 9 af 15

                Tag en stor gryde. Kom græskar, hvidløg, løg, chili og grøntsagsbouillon-terninger i gryden. Hæld vand i, til grøntsagerne kun lige er dækkede. Start med 10 deciliter vand, og hæld eventuelt lidt mere i.

                • 2 grøntsagsbouillon-terninger
                • 10-12 dl. vand
              • Trin 10 af 15

                Læg låg på, og bring suppen i kog ved høj varme. Skru ned på lav varme, og lad suppen koge i 20 minutter, til de er møre.

              • Trin 11 af 15

                Stil gryden ned i håndvasken. Blend forsigtigt grøntsagerne med en stavblender, til suppen er cremet, og der ikke er flere klumper tilbage. Pas på, det kan godt sprøjte lidt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.

              • Trin 12 af 15

                Skær citronen over, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 1 citron
              • Trin 13 af 15

                Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 dl. frisk persille
              • Trin 14 af 15

                Smag hokkaido-suppen til med citronsaft, salt, peber og eventuelt ekstra chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 2 knivspids salt
                • 2 knivspids peber
              • Trin 15 af 15

                Hæld den varme suppe i dybe tallerkener, og pynt med persille. Servér for eksempel med lune græskarboller til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Gå efteråret i møde med en rygende varm og lækkert, cremet græskarsuppe.

                Tip: Server med lune græskarboller til. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 4 fed hvidløg
                  • 3 løg
                  • ¼ - 2 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
                  • 1 hokkaido-græskar
                  • 2 grøntsagsbouillon-terninger
                  • 10-12 dl. vand
                  • 1 citron
                  • 2 knivspids salt
                  • 2 knivspids peber
                  • 1 dl. frisk persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 røreske
                  • 1 stavblender
                  • 1 citruspresser
                  • 1 lille skål
                  • 1 rent viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil løg og hvidløg. Skær løgene i store stykker, og skær hvidløgsfeddene i skiver.
                  4. Skyl chilien. Skær dem over på langs. Skær et lille stykke af, og smag på den. Vurdér, hvor stærk den er. Hvis den er meget stærk, skal du måske kun bruge ¼. Hvis chilien mest smager af rød peberfrugt, så kan du sagtens bruge mere. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  5. Tag en pose på den ene hånd, og skrab alle frø og hinder væk fra chilien med to fingre. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
                  6. Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær en skive af bunden. Læg græskarret med skærefladen ned mod skærebrættet. Skær det midt over lige ved siden af stilken. Skær stilken af. Er der lidt grimme pletter på skrællen, kan du skære dem af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du halverer et hokkaido-græskar.
                  7. Skrab frøene ud med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skrabet frøene ud af et græskar.
                  8. Skær græskarret i skiver på cirka 2 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer et græskar i tern.
                  9. Tag en stor gryde. Kom græskar, hvidløg, løg, chili og grøntsagsbouillon-terninger i gryden. Hæld vand i, til grøntsagerne kun lige er dækkede. Start med 10 deciliter vand, og hæld eventuelt lidt mere i.
                  10. Læg låg på, og bring suppen i kog ved høj varme. Skru ned på lav varme, og lad suppen koge i 20 minutter, til de er møre.
                  11. Stil gryden ned i håndvasken. Blend forsigtigt grøntsagerne med en stavblender, til suppen er cremet, og der ikke er flere klumper tilbage. Pas på, det kan godt sprøjte lidt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
                  12. Skær citronen over, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  13. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  14. Smag hokkaido-suppen til med citronsaft, salt, peber og eventuelt ekstra chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  15. Hæld den varme suppe i dybe tallerkener, og pynt med persille. Servér for eksempel med lune græskarboller til.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 1 time

                    Gå efteråret i møde med en rygende varm og lækkert, cremet græskarsuppe.

                    Tip: Server med lune græskarboller til. Find opskriften her på gocook.dk.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 544 kJ / 130 kcal
                    • Protein: 18 %
                    • Kulhydrat: 64 %
                    • Fedt: 18 %
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 1 time

                      Se filmen, hvor Micki viser trin for trin, hvordan du laver spicy græskarsuppe.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 544 kJ / 130 kcal
                      • Protein: 18 %
                      • Kulhydrat: 64 %
                      • Fedt: 18 %
                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 15

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 15

                      Find alle ingredienserne frem.

                      • 6 fed hvidløg
                      • 4 ½ løg
                      • ½ - 3 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
                      • 1 ½ hokkaido-græskar
                      • 3 grøntsagsbouillon-terninger
                      • 15-18 dl. vand
                      • 1 ½ citron
                      • ½ tsk. salt
                      • ½ tsk. peber
                      • 1 ½ dl. frisk persille
                    • Trin 3 af 15

                      Pil løg og hvidløg. Skær løgene i store stykker, og skær hvidløgsfeddene i skiver.

                      • 6 fed hvidløg
                      • 4 ½ løg
                    • Trin 4 af 15

                      Skyl chilien. Skær dem over på langs. Skær et lille stykke af, og smag på den. Vurdér, hvor stærk den er. Hvis den er meget stærk, skal du måske kun bruge ¼. Hvis chilien mest smager af rød peberfrugt, så kan du sagtens bruge mere. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                      • ½ - 3 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
                    • Trin 5 af 15

                      Tag en pose på den ene hånd, og skrab alle frø og hinder væk fra chilien med to fingre. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

                    • Trin 6 af 15

                      Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær en skive af bunden. Læg græskarret med skærefladen ned mod skærebrættet. Skær det midt over lige ved siden af stilken. Skær stilken af. Er der lidt grimme pletter på skrællen, kan du skære dem af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du halverer et hokkaido-græskar.

                      • 1 ½ hokkaido-græskar
                    • Trin 7 af 15

                      Skrab frøene ud med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skrabet frøene ud af et græskar.

                    • Trin 8 af 15

                      Skær græskarret i skiver på cirka 2 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer et græskar i tern.

                    • Trin 9 af 15

                      Tag en stor gryde. Kom græskar, hvidløg, løg, chili og grøntsagsbouillon-terninger i gryden. Hæld vand i, til grøntsagerne kun lige er dækkede. Start med 15 deciliter vand, og hæld eventuelt lidt mere i.

                      • 3 grøntsagsbouillon-terninger
                      • 15-18 dl. vand
                    • Trin 10 af 15

                      Læg låg på, og bring suppen i kog ved høj varme. Skru ned på lav varme, og lad suppen koge i 20 minutter, til de er møre.

                    • Trin 11 af 15

                      Stil gryden ned i håndvasken. Blend forsigtigt grøntsagerne med en stavblender, til suppen er cremet, og der ikke er flere klumper tilbage. Pas på, det kan godt sprøjte lidt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.

                    • Trin 12 af 15

                      Skær citronerne over, og pres saften ud af 1 ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                      • 1 ½ citron
                    • Trin 13 af 15

                      Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                      • 1 ½ dl. frisk persille
                    • Trin 14 af 15

                      Smag hokkaido-suppen til med citronsaft, salt, peber og eventuelt ekstra chili.

                      • ½ tsk. salt
                      • ½ tsk. peber
                    • Trin 15 af 15

                      Hæld den varme suppe i dybe tallerkener, og pynt med persille. Servér med lune græskarboller til.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Gå efteråret i møde med en rygende varm og lækkert, cremet græskarsuppe.

                      Tip: Server med lune græskarboller til. Find opskriften her på gocook.dk.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 6 fed hvidløg
                        • 4 ½ løg
                        • ½ - 3 røde chilier (afhænger af størrelse og styrke)
                        • 1 ½ hokkaido-græskar
                        • 3 grøntsagsbouillon-terninger
                        • 15-18 dl. vand
                        • 1 ½ citron
                        • ½ tsk. salt
                        • ½ tsk. peber
                        • 1 ½ dl. frisk persille

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 decilitermål
                        • 1 skærebræt
                        • 1 stor skarp kniv
                        • 1 spiseske
                        • 1 stor gryde
                        • 1 grydelåg
                        • 1 lille skarp kniv
                        • 1 røreske
                        • 1 stavblender
                        • 1 citruspresser
                        • 1 lille skål
                        • 1 rent viskestykke

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Pil løg og hvidløg. Skær løgene i store stykker, og skær hvidløgsfeddene i skiver.
                        4. Skyl chilien. Skær dem over på langs. Skær et lille stykke af, og smag på den. Vurdér, hvor stærk den er. Hvis den er meget stærk, skal du måske kun bruge ¼. Hvis chilien mest smager af rød peberfrugt, så kan du sagtens bruge mere. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                        5. Tag en pose på den ene hånd, og skrab alle frø og hinder væk fra chilien med to fingre. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
                        6. Vask hokkaido-græskarret grundigt. Skær en skive af bunden. Læg græskarret med skærefladen ned mod skærebrættet. Skær det midt over lige ved siden af stilken. Skær stilken af. Er der lidt grimme pletter på skrællen, kan du skære dem af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du halverer et hokkaido-græskar.
                        7. Skrab frøene ud med en ske. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skrabet frøene ud af et græskar.
                        8. Skær græskarret i skiver på cirka 2 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer et græskar i tern.
                        9. Tag en stor gryde. Kom græskar, hvidløg, løg, chili og grøntsagsbouillon-terninger i gryden. Hæld vand i, til grøntsagerne kun lige er dækkede. Start med 15 deciliter vand, og hæld eventuelt lidt mere i.
                        10. Læg låg på, og bring suppen i kog ved høj varme. Skru ned på lav varme, og lad suppen koge i 20 minutter, til de er møre.
                        11. Stil gryden ned i håndvasken. Blend forsigtigt grøntsagerne med en stavblender, til suppen er cremet, og der ikke er flere klumper tilbage. Pas på, det kan godt sprøjte lidt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du blender suppe.
                        12. Skær citronerne over, og pres saften ud af 1 ½ citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                        13. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                        14. Smag hokkaido-suppen til med citronsaft, salt, peber og eventuelt ekstra chili.
                        15. Hæld den varme suppe i dybe tallerkener, og pynt med persille. Servér med lune græskarboller til.