Spejlæg

Spejlæg

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        MUST LEARN! Kunsten at lave det perfekte spejlæg - så kan dine forældre dufte, at du totalt kan klare dig selv.

        Tip: Brug dit perfekte spejlæg til at lave den lækre franske klassiker, Crogue Madame. Find opskriften på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 495 kJ / 118 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 1 %
        • Fedt: 79 %
        • Heraf mættet fedt 5,2g
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 30 minutter

          Se filmen, hvor Gorm laver spejlæg.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 495 kJ / 118 kcal
          • Protein: 20 %
          • Kulhydrat: 1 %
          • Fedt: 79 %
          • Heraf mættet fedt 5,2g
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 6

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 6

          Find alle ingredienserne frem.

          • 2 æg
          • 15 g. smør
        • Trin 3 af 6

          Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.

        • Trin 4 af 6

          Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.

          • 15 g. smør
        • Trin 5 af 6

          Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med begge æg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du slår æg ud. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

          • 2 æg
        • Trin 6 af 6

          Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          MUST LEARN! Kunsten at lave det perfekte spejlæg - så kan dine forældre dufte, at du totalt kan klare dig selv.

          Tip: Brug dit perfekte spejlæg til at lave den lækre franske klassiker, Crogue Madame. Find opskriften på gocook.dk.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            • 2 æg
            • 15 g. smør

             

            Køkkenredskaber

            • 1 stegepande
            • 1 paletkniv
            • 1 kop

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.
            4. Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.
            5. Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med begge æg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du slår æg ud. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
            6. Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 30 minutter

              MUST LEARN! Kunsten at lave det perfekte spejlæg - så kan dine forældre dufte, at du totalt kan klare dig selv.

              Tip: Brug dit perfekte spejlæg til at lave den lækre franske klassiker, Crogue Madame. Find opskriften på gocook.dk.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 495 kJ / 118 kcal
              • Protein: 20 %
              • Kulhydrat: 1 %
              • Fedt: 79 %
              • Heraf mættet fedt 5,2g
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Se filmen, hvor Gorm laver spejlæg.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 495 kJ / 118 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 1 %
                • Fedt: 79 %
                • Heraf mættet fedt 5,2g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 6

                Find alle ingredienserne frem.

                • 4 æg
                • 30 g. smør
              • Trin 3 af 6

                Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.

              • Trin 4 af 6

                Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.

                • 30 g. smør
              • Trin 5 af 6

                Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle fire æg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du slår æg ud. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

                • 4 æg
              • Trin 6 af 6

                Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                MUST LEARN! Kunsten at lave det perfekte spejlæg - så kan dine forældre dufte, at du totalt kan klare dig selv.

                Tip: Brug dit perfekte spejlæg til at lave den lækre franske klassiker, Crogue Madame. Find opskriften på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 4 æg
                  • 30 g. smør

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 kop

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.
                  4. Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.
                  5. Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle fire æg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du slår æg ud. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
                  6. Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                    MUST LEARN! Kunsten at lave det perfekte spejlæg - så kan dine forældre dufte, at du totalt kan klare dig selv.

                    Tip: Brug dit perfekte spejlæg til at lave den lækre franske klassiker, Crogue Madame. Find opskriften på gocook.dk.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 495 kJ / 118 kcal
                    • Protein: 20 %
                    • Kulhydrat: 1 %
                    • Fedt: 79 %
                    • Heraf mættet fedt 5,2g
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                      Se filmen, hvor Gorm laver spejlæg.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 495 kJ / 118 kcal
                      • Protein: 20 %
                      • Kulhydrat: 1 %
                      • Fedt: 79 %
                      • Heraf mættet fedt 5,2g
                  • Du skal bruge

                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 6

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 6

                      Find alle ingredienserne frem.

                      • 6 æg
                      • 45 g. smør
                    • Trin 3 af 6

                      Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.

                    • Trin 4 af 6

                      Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.

                      • 45 g. smør
                    • Trin 5 af 6

                      Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle seks æg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du slår æg ud. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.

                      • 6 æg
                    • Trin 6 af 6

                      Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      MUST LEARN! Kunsten at lave det perfekte spejlæg - så kan dine forældre dufte, at du totalt kan klare dig selv.

                      Tip: Brug dit perfekte spejlæg til at lave den lækre franske klassiker, Crogue Madame. Find opskriften på gocook.dk.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        • 6 æg
                        • 45 g. smør

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 stegepande
                        • 1 paletkniv
                        • 1 kop

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.
                        4. Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.
                        5. Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle seks æg. Klik på metodevideoen og se, hvordan du slår æg ud. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg.
                        6. Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.