Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Stil en stegepande på kogepladen, og varm den op.

4.

Kom smør på stegepanden, skru ned på middel varme, og lad smørret smelte.

5.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle fire æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med alle seks æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det forsigtigt på stegepanden. Gør dette med begge æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

6.

Steg æggene i 2-3 minutter ved lav varme, til hviden er stivnet.

Næringsindhold per person

Energi: 495 kJ / 118 kcal

Protein: 20 %

Kulhydrat: 1 %

Fedt: 79 %

Heraf mættet fedt 5,2g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Røræg med fløde

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min.

Arbejdstid: 30 min.

Weekendbrunch

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 1 time 45 min.

Varme hveder

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min.

Arbejdstid: 10 min.

Gulerodsboller

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 30 min.