Sorte bønner i panderet

Sorte bønner i panderet

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Stegte bønner og grøntsager:

        • Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
        • ¼ squash
        • ½ gulerod
        • ½ løg
        • ¼ peberfrugt
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ spsk. olie til stegning

        Krydderolie:

        • ½ dl. persille
        • ½ fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
      • Trin 3 af 15

        Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.

        • Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
      • Trin 4 af 15

        Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 5 af 15

        Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.

        • ¼ squash
        • ¼ peberfrugt
      • Trin 6 af 15

        Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.

        • ½ gulerod
      • Trin 7 af 15

        Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.

        • ½ spsk. olie til stegning
      • Trin 8 af 15

        Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

      • Trin 9 af 15

        Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.

      • Trin 10 af 15

        Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 15

        Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. persille
      • Trin 12 af 15

        Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.

      • Trin 13 af 15

        Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 14 af 15

        Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.

        • ½ spsk. olie
        • 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
      • Trin 15 af 15

        Hæld olien hen over grøntsagerne.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Stegte bønner og grøntsager:

          • Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
          • ¼ squash
          • ½ gulerod
          • ½ løg
          • ¼ peberfrugt
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ spsk. olie til stegning

          Krydderolie:

          • ½ dl. persille
          • ½ fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 saks
          • 1 dørslag
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 2 mellemstore skåle
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
          4. Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          5. Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
          6. Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
          7. Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
          8. Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
          9. Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
          10. Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
          11. Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          12. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
          13. Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
          14. Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
          15. Hæld olien hen over grøntsagerne.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Stegte bønner og grøntsager:

            • Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
            • ½ squash
            • 1 gulerod
            • 1 løg
            • ½ peberfrugt
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 spsk. olie til stegning

            Krydderolie:

            • 1 dl. persille
            • 1 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
          • Trin 3 af 15

            Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.

            • Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
          • Trin 4 af 15

            Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 5 af 15

            Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.

            • ½ squash
            • ½ peberfrugt
          • Trin 6 af 15

            Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.

            • 1 gulerod
          • Trin 7 af 15

            Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.

            • 1 spsk. olie til stegning
          • Trin 8 af 15

            Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

          • Trin 9 af 15

            Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.

          • Trin 10 af 15

            Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 15

            Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl. persille
          • Trin 12 af 15

            Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.

          • Trin 13 af 15

            Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 14 af 15

            Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.

            • 1 spsk. olie
            • 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
          • Trin 15 af 15

            Hæld olien hen over grøntsagerne.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Stegte bønner og grøntsager:

              • Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
              • ½ squash
              • 1 gulerod
              • 1 løg
              • ½ peberfrugt
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 spsk. olie til stegning

              Krydderolie:

              • 1 dl. persille
              • 1 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 saks
              • 1 dørslag
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 2 mellemstore skåle
              • 1 lille skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
              4. Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              5. Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
              6. Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
              7. Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
              8. Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
              9. Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
              10. Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
              11. Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              12. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
              13. Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
              14. Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
              15. Hæld olien hen over grøntsagerne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.

                Energi-indhold pr. portion
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Stegte bønner og grøntsager:

                • Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
                • 1 ½ løg
                • ¾ squash
                • ¾ peberfrugt
                • 1 ½ gulerod
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ spsk. olie til stegning

                Krydderolie:

                • 1 ½ dl. persille
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
              • Trin 3 af 15

                Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikkerne med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.

                • Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
              • Trin 4 af 15

                Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 5 af 15

                Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.

                • ¾ squash
                • ¾ peberfrugt
              • Trin 6 af 15

                Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.

                • 1 ½ gulerod
              • Trin 7 af 15

                Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.

                • 1 ½ spsk. olie til stegning
              • Trin 8 af 15

                Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.

              • Trin 9 af 15

                Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.

              • Trin 10 af 15

                Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 11 af 15

                Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl. persille
              • Trin 12 af 15

                Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.

              • Trin 13 af 15

                Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 14 af 15

                Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
              • Trin 15 af 15

                Hæld olien hen over grøntsagerne.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Stegte bønner og grøntsager:

                  • Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
                  • 1 ½ løg
                  • ¾ squash
                  • ¾ peberfrugt
                  • 1 ½ gulerod
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ spsk. olie til stegning

                  Krydderolie:

                  • 1 ½ dl. persille
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 saks
                  • 1 dørslag
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 2 mellemstore skåle
                  • 1 lille skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikkerne med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
                  4. Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  5. Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
                  6. Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
                  7. Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
                  8. Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
                  9. Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
                  10. Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
                  11. Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  12. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
                  13. Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
                  14. Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
                  15. Hæld olien hen over grøntsagerne.