Sorte bønner i panderet
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.
Sorte bønner i panderet giver cirka 0,52 kg CO2/kg måltid.Energi-indhold pr. portion- Energi: 678 kJ / 162 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 0,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
- ¼ squash
- ½ gulerod
- ½ løg
- ¼ peberfrugt
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- ½ dl. persille
- ½ fed hvidløg
- 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 saks
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 2 mellemstore skåle
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
- ¼ squash
- ½ gulerod
- ½ løg
- ¼ peberfrugt
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- ½ dl. persille
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 3 af 15
Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
- Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
- Trin 4 af 15
Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 5 af 15
Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- ¼ squash
- ¼ peberfrugt
- Trin 6 af 15
Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
- ½ gulerod
- Trin 7 af 15
Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
- ½ spsk. olie til stegning
- Trin 8 af 15
Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
- Trin 9 af 15
Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
- Trin 10 af 15
Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 11 af 15
Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. persille
- Trin 12 af 15
Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
- Trin 13 af 15
Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
- ½ fed hvidløg
- Trin 14 af 15
Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 15 af 15
Hæld olien hen over grøntsagerne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.
Sorte bønner i panderet giver cirka 0,52 kg CO2/kg måltid.Du skal bruge
Ingredienser
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 165 g. sorte bønner (½ brik/dåse)
- ¼ squash
- ½ gulerod
- ½ løg
- ¼ peberfrugt
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- ½ dl. persille
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 saks
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 2 mellemstore skåle
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
- Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
- Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
- Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
- Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
- Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
- Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
- Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
- Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
- Hæld olien hen over grøntsagerne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.
Sorte bønner i panderet giver cirka 0,52 kg CO2/kg måltid.Energi-indhold pr. portion- Energi: 678 kJ / 162 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 0,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
- ½ squash
- 1 gulerod
- 1 løg
- ½ peberfrugt
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- 1 dl. persille
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 saks
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepenade
- 1 paletkniv
- 2 mellemstore skåle
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
- ½ squash
- 1 gulerod
- 1 løg
- ½ peberfrugt
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- 1 dl. persille
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 3 af 15
Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
- Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
- Trin 4 af 15
Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 5 af 15
Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- ½ squash
- ½ peberfrugt
- Trin 6 af 15
Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
- 1 gulerod
- Trin 7 af 15
Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
- 1 spsk. olie til stegning
- Trin 8 af 15
Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
- Trin 9 af 15
Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
- Trin 10 af 15
Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 11 af 15
Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl. persille
- Trin 12 af 15
Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
- Trin 13 af 15
Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
- 1 fed hvidløg
- Trin 14 af 15
Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 15 af 15
Hæld olien hen over grøntsagerne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.
Sorte bønner i panderet giver cirka 0,52 kg CO2/kg måltid.Du skal bruge
Ingredienser
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 230 g. sorte bønner (1 brik/dåse)
- ½ squash
- 1 gulerod
- 1 løg
- ½ peberfrugt
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- 1 dl. persille
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 saks
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 2 mellemstore skåle
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikken med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
- Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
- Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
- Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
- Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
- Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
- Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
- Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
- Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
- Hæld olien hen over grøntsagerne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.
Sorte bønner i panderet giver cirka 0,52 kg CO2/kg måltid.Energi-indhold pr. portion- Energi: 678 kJ / 162 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 0,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
- 1 ½ løg
- ¾ squash
- ¾ peberfrugt
- 1 ½ gulerod
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- 1 ½ dl. persille
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 saks
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 2 mellemstore skåle
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
- 1 ½ løg
- ¾ squash
- ¾ peberfrugt
- 1 ½ gulerod
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- 1 ½ dl. persille
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 3 af 15
Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikkerne med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
- Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
- Trin 4 af 15
Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- Trin 5 af 15
Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- ¾ squash
- ¾ peberfrugt
- Trin 6 af 15
Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
- 1 ½ gulerod
- Trin 7 af 15
Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
- 1 ½ spsk. olie til stegning
- Trin 8 af 15
Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
- Trin 9 af 15
Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
- Trin 10 af 15
Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 11 af 15
Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ dl. persille
- Trin 12 af 15
Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
- Trin 13 af 15
Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 14 af 15
Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
- Trin 15 af 15
Hæld olien hen over grøntsagerne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det lyder ultra sundt. Og voksent… Men grøntsagerne og bønnerne svømmer i verdens lækreste marinade med sød sojasovs = lækker smag, og noget du godt gider spise.
Sorte bønner i panderet giver cirka 0,52 kg CO2/kg måltid.Du skal bruge
Ingredienser
Stegte bønner og grøntsager:
- Ca. 395 g. sorte bønner (1 ½ brik/dåse)
- 1 ½ løg
- ¾ squash
- ¾ peberfrugt
- 1 ½ gulerod
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ spsk. olie til stegning
Krydderolie:
- 1 ½ dl. persille
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. sød sojasovs (ketjap manis)
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 saks
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 2 mellemstore skåle
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
- Find alle ingredienserne frem.
- Stegte bønner og grøntsager: Åbn brikkerne med sorte bønner med en saks. Hæld bønnerne ned i et dørslag i håndvasken. Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af.
- Pil og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl og skær squash og peberfrugt i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i strimler.
- Skyl og skræl guleroden. Skær den i stave. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i stave.
- Kom olie på en stegepande og varm den op til middel varme. Kom bønnerne på og lad dem stege i 5 minutter, til de popper.
- Kom løg på stegepanden og svits dem let. Løgene skal kun lige blive gennemsigtige.
- Kom gulerods-stave på stegepanden og steg dem i 2 minutter.
- Kom til sidst squash- og peberfrugts-strimler på stegepanden og lad det stege yderligere i 3 minutter. Kom det op i serveringsskål.
- Krydderolie: Kom vand i en skål og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter. Kom persillen i en lille skål.
- Pil og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom hvidløget op i skålen til persillen.
- Kom olie og sojasovs i skålen med persille og hvidløg. Rør det godt sammen.
- Hæld olien hen over grøntsagerne.
-