Solbær-gløgg

Solbær-gløgg

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 728 kJ / 173 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 68 %
        • Fedt: 26 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 6

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 dl koncentreret solbærsaft
        • 3 dl vand
        • ½ tsk. vaniljesukker
        • ½ æble
        • 25 g. mandelsplitter
      • Trin 3 af 6

        Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden, og varm saften op.

        • 1 dl koncentret solbærsaft
        • 3 dl vand
        • ½ tsk. vaniljesukker
      • Trin 4 af 6

        Skyl æblet, fjern æbleskroget, og skær æblet i små tern.

        • ½ æble
      • Trin 5 af 6

        Kom æbletern og mandelsplitter ned i kopper. Hæld den varme saft i kopperne.

        • 25 g. mandelsplitter
      • Trin 6 af 6

        Server med en teske

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl koncentreret solbærsaft
          • 3 dl vand
          • ½ tsk. vaniljesukker
          • ½ æble
          • 25 g. mandelsplitter

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 2 kopper
          • 2 teskeer

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden, og varm saften op.
          4. Skyl æblet, fjern æbleskroget, og skær æblet i små tern.
          5. Kom æbletern og mandelsplitter ned i kopper. Hæld den varme saft i kopperne.
          6. Server med en teske
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 728 kJ / 173 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 68 %
            • Fedt: 26 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 6

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 dl koncentreret solbærsaft
            • 6 dl vand
            • 1 tsk. vaniljesukker
            • 1 æble
            • 50 g. mandelsplitter
          • Trin 3 af 6

            Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden, og varm saften op.

            • 2 dl koncentreret solbærsaft
            • 6 dl vand
            • 1 tsk. vaniljesukker
          • Trin 4 af 6

            Skyl æblet, fjern æbleskroget, og skær æblet i små tern.

            • 1 æble

             

          • Trin 5 af 6

            Kom æbletern og mandelsplitter ned i kopper. Hæld den varme saft i kopperne.

            • 50 g. mandelsplitter
          • Trin 6 af 6

            Server med en ske.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 dl koncentreret solbærsaft
              • 6 dl vand
              • 1 tsk. vaniljesukker
              • 1 æble
              • 50 g. mandelsplitter

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 4 kopper
              • 4 teskeer

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden, og varm saften op.
              4. Skyl æblet, fjern æbleskroget, og skær æblet i små tern.
              5. Kom æbletern og mandelsplitter ned i kopper. Hæld den varme saft i kopperne.
              6. Server med en ske.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 728 kJ / 173 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 68 %
                • Fedt: 26 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 6

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 dl koncentreret solbærsaft
                • 9 dl vand
                • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                • 1 ½ æble
                • 75 g. mandelsplitter
              • Trin 3 af 6

                Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden, og varm saften op.

                • 3 dl koncentreret solbærsaft
                • 9 dl vand
                • 1 ½ tsk. vaniljesukker
              • Trin 4 af 6

                Skyl æblet, fjern æbleskroget, og skær æblet i små tern.

                • 1 ½ æble
              • Trin 5 af 6

                Kom æbletern og mandelsplitter ned i kopper. Hæld den varme saft i kopperne.

                • 75 g. mandelsplitter
              • Trin 6 af 6

                Server med en ske.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 dl koncentreret solbærsaft
                  • 9 dl vand
                  • 1 ½ tsk. vaniljesukker
                  • 1 ½ æble
                  • 75 g. mandelsplitter

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 6 kopper
                  • 6 teskeer

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden, og varm saften op.
                  4. Skyl æblet, fjern æbleskroget, og skær æblet i små tern.
                  5. Kom æbletern og mandelsplitter ned i kopper. Hæld den varme saft i kopperne.
                  6. Server med en ske.