Solbær-gløgg
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 728 kJ / 173 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 68 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 dl. koncentreret solbærsaft
- 3 dl. vand
- ½ tsk. vaniljesukker
- ½ æble
- 25 g. mandelsplitter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 kopper
- 2 teskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 5
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 5
Find alle ingredienserne frem.
- 1 dl. koncentreret solbærsaft
- 3 dl. vand
- ½ tsk. vaniljesukker
- ½ æble
- 25 g. mandelsplitter
- Trin 3 af 5
Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden og varm saften op.
- 1 dl. koncentret solbærsaft
- 3 dl. vand
- ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 4 af 5
Skyl æblet og skær det i små tern.
- ½ æble
- Trin 5 af 5
Fordel æbletern og mandelsplitter i kopperne. Hæld den varme saft i kopperne.
- 25 g. mandelsplitter
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 dl. koncentreret solbærsaft
- 3 dl. vand
- ½ tsk. vaniljesukker
- ½ æble
- 25 g. mandelsplitter
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem gryde
- 1 grydelåg
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 2 kopper
- 2 teskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden og varm saften op.
- Skyl æblet og skær det i små tern.
- Fordel æbletern og mandelsplitter i kopperne. Hæld den varme saft i kopperne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 728 kJ / 173 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 68 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl. koncentreret solbærsaft
- 6 dl. vand
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 æble
- 50 g. mandelsplitter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 stor skrap kniv
- 1 skærebræt
- 4 kopper
- 4 teskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 5
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 5
Find alle ingredienserne frem.
- 2 dl. koncentreret solbærsaft
- 6 dl. vand
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 æble
- 50 g. mandelsplitter
- Trin 3 af 5
Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden og varm saften op.
- 2 dl. koncentreret solbærsaft
- 6 dl. vand
- 1 tsk. vaniljesukker
- Trin 4 af 5
Skyl æblet og skær det i små tern.
- 1 æble
- Trin 5 af 5
Fordel æbletern og mandelsplitter i kopperne. Hæld den varme saft i kopperne.
- 50 g. mandelsplitter
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 dl. koncentreret solbærsaft
- 6 dl. vand
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 æble
- 50 g. mandelsplitter
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 4 kopper
- 4 teskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden og varm saften op.
- Skyl æblet og skær det i små tern.
- Fordel æbletern og mandelsplitter i kopperne. Hæld den varme saft i kopperne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 728 kJ / 173 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 68 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 dl. koncentreret solbærsaft
- 9 dl. vand
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- 1 ½ æble
- 75 g. mandelsplitter
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 stor skrap kniv
- 1 skærebræt
- 6 kopper
- 6 teskeer
Sådan gør du
- Trin 1 af 5
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 5
Find alle ingredienserne frem.
- 3 dl. koncentreret solbærsaft
- 9 dl. vand
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- 1 ½ æble
- 75 g. mandelsplitter
- Trin 3 af 5
Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden og varm saften op.
- 3 dl. koncentreret solbærsaft
- 9 dl. vand
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- Trin 4 af 5
Skyl æblet og skær det i små tern.
- 1 ½ æble
- Trin 5 af 5
Fordel æbletern og mandelsplitter i kopperne. Hæld den varme saft i kopperne.
- 75 g. mandelsplitter
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Julens bedste gløgg! Server den til æbleskiver eller måske hjemmebagte julesmåkager. Du kan komme rosiner i gløggen, eller lave den med hindbær eller hyldeblomstsaft.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 dl. koncentreret solbærsaft
- 9 dl. vand
- 1 ½ tsk. vaniljesukker
- 1 ½ æble
- 75 g. mandelsplitter
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 køkkenvægt
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 6 kopper
- 6 teskeer
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom solbærsaft, vand og vaniljesukker i en gryde. Læg låg på gryden og varm saften op.
- Skyl æblet og skær det i små tern.
- Fordel æbletern og mandelsplitter i kopperne. Hæld den varme saft i kopperne.
-