Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom sukker på en stegepande og varm det op ved middel varme. 

4.

Når sukkeret er smeltet hælder du melormene på panden. Vend dem godt rundt i sukkeret med en paletkniv. 

5.

Drys melormene med kanel og vend godt rundt. 

6.

Læg melormene over på et stykke bagepapir og lad dem afkøle. Hvis de klistrer sammen kan de let skilles fra hinanden med fingrene. 

7.

Spis de søde melorme som snack eller brug dem som drys på is og kager. 

Næringsindhold per portion

Energi: 414 kJ / 99 kcal

Protein: 23 %

Kulhydrat: 33 %

Fedt: 42 %

Heraf mættet fedt: 1,1 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 5 min

Arbejdstid: 5 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min