Søde mandler

Søde mandler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Mangler du inspiration til en let snack til madpakken? Så lav disse lækre, sprøde mandler, som både er søde og salte.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1101 kJ / 263 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 27 %
        • Fedt: 59 %
        • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 9

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 ½ dl. mandler
        • ½ dl. vand
        • 1 ½ tsk. honning
        • 1 tsk. salt
      • Trin 3 af 9

        Tag en stegepande frem. Stil den på en kogeplade, og tænd for middel varme.

      • Trin 4 af 9

        Når stegepanden er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.

        • 1 ½ dl. mandler
      • Trin 5 af 9

        Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Tag en paletkniv, og rør af og til i mandlerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rister kerner eller mandler.

      • Trin 6 af 9

        Tag stegepanden væk fra varmen. Hæld vand og honning på panden.

        • ½ dl. vand
        • 1 ½ tsk. honning
      • Trin 7 af 9

        Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.

      • Trin 8 af 9

        Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.

      • Trin 9 af 9

        Drys til sidst salt på mandlerne, og lad dem stå lidt, før du spiser dem.

        • 1 tsk. salt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Mangler du inspiration til en let snack til madpakken? Så lav disse lækre, sprøde mandler, som både er søde og salte.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 ½ dl. mandler
          • ½ dl. vand
          • 1 ½ tsk. honning
          • 1 tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • Bagepapir

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en stegepande frem. Stil den på en kogeplade, og tænd for middel varme.
          4. Når stegepanden er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.
          5. Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Tag en paletkniv, og rør af og til i mandlerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rister kerner eller mandler.
          6. Tag stegepanden væk fra varmen. Hæld vand og honning på panden.
          7. Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.
          8. Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.
          9. Drys til sidst salt på mandlerne, og lad dem stå lidt, før du spiser dem.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Mangler du inspiration til en let snack til madpakken? Så lav disse lækre, sprøde mandler, som både er søde og salte.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1101 kJ / 263 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 27 %
            • Fedt: 59 %
            • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 9

            Mål alle ingredienserne af.

            • 3 dl. mandler
            • 1 dl. vand
            • 3 tsk. honning
            • 2 tsk. salt
          • Trin 3 af 9

            Tag en stegepande frem. Stil den på en kogeplade, og tænd for middel varme.

          • Trin 4 af 9

            Når stegepanden er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.

            • 3 dl. mandler
          • Trin 5 af 9

            Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Tag en paletkniv, og rør af og til i mandlerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rister kerner eller mandler.

          • Trin 6 af 9

            Tag stegepanden væk fra varmen. Hæld vand og honning på panden.

            • 1 dl. vand
            • 3 tsk. honning
          • Trin 7 af 9

            Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.

          • Trin 8 af 9

            Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.

          • Trin 9 af 9

            Drys til sidst salt på mandlerne, og lad dem stå lidt, før du spiser dem.

            • 2 tsk. salt
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Mangler du inspiration til en let snack til madpakken? Så lav disse lækre, sprøde mandler, som både er søde og salte.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 3 dl. mandler
              • 1 dl. vand
              • 3 tsk. honning
              • 2 tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • Bagepapir

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en stegepande frem. Stil den på en kogeplade, og tænd for middel varme.
              4. Når stegepanden er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.
              5. Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Tag en paletkniv, og rør af og til i mandlerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rister kerner eller mandler.
              6. Tag stegepanden væk fra varmen. Hæld vand og honning på panden.
              7. Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.
              8. Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.
              9. Drys til sidst salt på mandlerne, og lad dem stå lidt, før du spiser dem.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Mangler du inspiration til en let snack til madpakken? Så lav disse lækre, sprøde mandler, som både er søde og salte.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1101 kJ / 263 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 27 %
                • Fedt: 59 %
                • Heraf mættet fedt: 1,4 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 9

                Mål alle ingredienserne af.

                • 4 ½ dl. mandler
                • 1 ½ dl. vand
                • 4 ½ tsk. honning
                • 3 tsk. salt
              • Trin 3 af 9

                Tag en stegepande frem. Stil den på en kogeplade, og tænd for middel varme.

              • Trin 4 af 9

                Når stegepanden er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.

                • 4 ½ dl. mandler
              • Trin 5 af 9

                Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Tag en paletkniv, og rør af og til i mandlerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rister kerner eller mandler.

              • Trin 6 af 9

                Tag stegepanden væk fra varmen. Hæld vand og honning på panden.

                • 1 ½ dl. vand
                • 4 ½ tsk. honning
              • Trin 7 af 9

                Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.

              • Trin 8 af 9

                Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.

              • Trin 9 af 9

                Drys til sidst salt på mandlerne, og lad dem stå lidt, før du spiser dem.

                • 3 tsk. salt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Mangler du inspiration til en let snack til madpakken? Så lav disse lækre, sprøde mandler, som både er søde og salte.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 4 ½ dl. mandler
                  • 1 ½ dl. vand
                  • 4 ½ tsk. honning
                  • 3 tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • Bagepapir

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en stegepande frem. Stil den på en kogeplade, og tænd for middel varme.
                  4. Når stegepanden er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.
                  5. Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Tag en paletkniv, og rør af og til i mandlerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du rister kerner eller mandler.
                  6. Tag stegepanden væk fra varmen. Hæld vand og honning på panden.
                  7. Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.
                  8. Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.
                  9. Drys til sidst salt på mandlerne, og lad dem stå lidt, før du spiser dem.