Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Varm en stegepande op. Når den er varm, så kom mandlerne på den tørre stegepande.

4.

Rist mandlerne i cirka 5 minutter. Rør af og til med en paletkniv. Se videoen.

5.

Tag stegepanden væk fra varmen. Rør vand og honning sammen i en lille skål, og hæld det på panden.

6.

Sæt stegepanden tilbage på varmen. Rør rundt, indtil vandet er forsvundet.

7.

Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet, og fordel de ristede mandler på papiret. Hvis nogle af dem sidder sammen, så skil dem ad.

8.

Drys salt på mandlerne, og lad dem køle af, før du spiser dem.

Næringsindhold per portion

Energi: 1101 kJ / 263 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 27 %

Fedt: 59 %

Heraf mættet fedt: 1,4 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Kerner, riste

Kerner, riste

Inspiration

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 10 min

Arbejdstid: 5 min