Smørcreme

Smørcreme

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Smørcreme er den tykke glasur man bruger til blandt andet cupcakes. Det ser rigtig flot ud, hvis man kan finde ud af at bruge sådan en glasur og den smager så dejligt.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 10000 kJ / 2400 kcal
        • Protein: 1 %
        • Kulhydrat: 28 %
        • Fedt: 71 %
        • Heraf mættet fedt: 121,2 g (dette gælder for hele portionen)
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • 200 g. smør
        • 200 g. flormelis
        • 100 g. chokolade
      • Trin 3 af 10

        Hæld 1 liter vand op i en gryde og bring det i kog. 

        • 1L vand
      • Trin 4 af 10

        Hak chokoladen fint og kom det op i en lille glasskål.

        • 100 g chokolade
      • Trin 5 af 10

        Sluk for gryden når vandet koger og sæt glasskålen med chokolade ned i det varme vand. Lad chokoladen smelte.

      • Trin 6 af 10

        Rør rundt i chokoladen med en ske indtil der ikke er flere klumper.

      • Trin 7 af 10

        Kom smør og flormelis i en skål og pisk det i ca. 5 minutter indtil det er hvidt og luftigt.

        • 200 g smør
        • 200 g flormelis
      • Trin 8 af 10

        Kom en smule af smørcremen op i chokoladen og rør rundt.

      • Trin 9 af 10

        Hæld al chokoladen tilbage i smørcremen og pisk det godt til det bliver stift.

      • Trin 10 af 10

        Kom smørcremen op i en sprøjtepose. Brug en dejskraber. Nu er du klar til at pynte dine kager.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Smørcreme er den tykke glasur man bruger til blandt andet cupcakes. Det ser rigtig flot ud, hvis man kan finde ud af at bruge sådan en glasur og den smager så dejligt.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 200 g. smør
          • 200 g. flormelis
          • 100 g. mørk chokolade
          • ½ liter vand

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 gryde
          • 1 glasskål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor kniv
          • 1 stor røreskål
          • 1 håndmixer
          • 1 dejskraber
          • 1 sprøjtepose med tyl

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Hæld 1 liter vand op i en gryde og bring det i kog. 
          4. Hak chokoladen fint og kom det op i en lille glasskål.
          5. Sluk for gryden når vandet koger og sæt glasskålen med chokolade ned i det varme vand. Lad chokoladen smelte.
          6. Rør rundt i chokoladen med en ske indtil der ikke er flere klumper.
          7. Kom smør og flormelis i en skål og pisk det i ca. 5 minutter indtil det er hvidt og luftigt.
          8. Kom en smule af smørcremen op i chokoladen og rør rundt.
          9. Hæld al chokoladen tilbage i smørcremen og pisk det godt til det bliver stift.
          10. Kom smørcremen op i en sprøjtepose. Brug en dejskraber. Nu er du klar til at pynte dine kager.