Smoothie med græskar

Smoothie med græskar

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        TIP: Du behøver ikke at skrælle græskarret. Du skal bare vaske det grundigt. Du kan også lave smoothien i en blender.

         

        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
        • 1 bananer
        • 2 dl. vand
        • 2 tsk. vaniljesukker
        • 4 dl. appelsinjuice
      • Trin 3 af 6

        Tag et skærebræt og en stor kniv. Vask butternut-græskarret. Skær butternut-græskarret igennem, så du har fire stykker, og skær dem i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær skiverne i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.

        • 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)

         

      • Trin 4 af 6

        Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.

      • Trin 5 af 6

        Stil et dørslag ned i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Lad ternene dryppe af. Læg dem på en stor, flad tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.

      • Trin 6 af 6

        Kom de kolde græskar-tern, banan, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.

        • 1 bananer
        • 2 dl. vand
        • 2 tsk. vaniljesukker
        • 4 dl. appelsinjuice
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        TIP: Du behøver ikke at skrælle græskarret. Du skal bare vaske det grundigt. Du kan også lave smoothien i en blender.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
          • 1 bananer
          • 2 dl. vand
          • 2 tsk. vaniljesukker
          • 4 dl. appelsinjuice

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille gryde
          • 1 dørslag
          • 1 tallerken
          • 1 høj skål
          • 1 stavblender

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt og en stor kniv. Vask butternut-græskarret. Skær butternut-græskarret igennem, så du har fire stykker, og skær dem i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær skiverne i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
          4. Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
          5. Stil et dørslag ned i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Lad ternene dryppe af. Læg dem på en stor, flad tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
          6. Kom de kolde græskar-tern, banan, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Tip: Du behøver ikke at skrælle græskarret. Du skal bare vaske det grundigt. Du kan også lave smoothien i en blender.

            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 6

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
            • 2 bananer
            • 4 dl. vand
            • 4 tsk. vaniljesukker
            • 8 dl. appelsinjuice
          • Trin 3 af 6

            Tag et skærebræt og en stor kniv. Vask butternut-græskarret. Skær butternut-græskarrene igennem, så du har fire stykker, og skær dem i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær skiverne i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.

            • 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
          • Trin 4 af 6

            Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.

          • Trin 5 af 6

            Stil et dørslag ned i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Lad ternene dryppe af. Læg dem på en stor, flad tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.

          • Trin 6 af 6

            Kom de kolde græskar-tern, banan, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.

            • 2 bananer
            • 4 dl. vand
            • 4 tsk. vaniljesukker
            • 8 dl. appelsinjuice
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Tip: Du behøver ikke at skrælle græskarret. Du skal bare vaske det grundigt. Du kan også lave smoothien i en blender.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
              • 2 bananer
              • 4 dl. vand
              • 4 tsk. vaniljesukker
              • 8 dl. appelsinjuice

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille gryde
              • 1 dørslag
              • 1 tallerken
              • 1 høj skål
              • 1 stavblender

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag et skærebræt og en stor kniv. Vask butternut-græskarret. Skær butternut-græskarrene igennem, så du har fire stykker, og skær dem i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær skiverne i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
              4. Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
              5. Stil et dørslag ned i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Lad ternene dryppe af. Læg dem på en stor, flad tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
              6. Kom de kolde græskar-tern, banan, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                TIP: Du behøver ikke at skrælle græskarret. Du skal bare vaske det grundigt. Du kan også lave smoothien i en blender.

                 

                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 6

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
                • 3 bananer
                • 6 dl. vand
                • 6 tsk. vaniljesukker
                • 12 dl. appelsinjuice
              • Trin 3 af 6

                Tag et skærebræt og en stor kniv. Vask butternut-græskarrene. Skær butternut-græskarrene igennem, så du har fire stykker, og skær dem i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær skiverne i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.

                • 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)

                 

              • Trin 4 af 6

                Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.

              • Trin 5 af 6

                Stil et dørslag ned i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Lad ternene dryppe af. Læg dem på en stor, flad tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.

              • Trin 6 af 6

                Kom de kolde græskar-tern, banan, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.

                • 3 bananer
                • 6 dl. vand
                • 6 tsk. vaniljesukker
                • 12 dl. appelsinjuice

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                TIP: Du behøver ikke at skrælle græskarret. Du skal bare vaske det grundigt. Du kan også lave smoothien i en blender.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
                  • 3 bananer
                  • 6 dl. vand
                  • 6 tsk. vaniljesukker
                  • 12 dl. appelsinjuice

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille gryde
                  • 1 dørslag
                  • 1 tallerken
                  • 1 høj skål
                  • 1 stavblender

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag et skærebræt og en stor kniv. Vask butternut-græskarrene. Skær butternut-græskarrene igennem, så du har fire stykker, og skær dem i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær skiverne i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
                  4. Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
                  5. Stil et dørslag ned i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Lad ternene dryppe af. Læg dem på en stor, flad tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
                  6. Kom de kolde græskar-tern, banan, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.