Smoothie med græskar
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Mmmm! Efterårets favorit-smoothie er sød og cremet. Du kan bruge dit yndlingsgræskar i stedet for butternut-græskar.
Tip: Hvis du ikke har en stavblender, kan du også bruge en almindelig blender.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 900 kJ / 215 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 92 %
- Fedt: 2 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- 1 bananer
- 2 dl. vand
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 dl. appelsinjuice
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 tallerken
- 1 høj skål
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- 1 bananer
- 2 dl. vand
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 dl. appelsinjuice
- Trin 3 af 8
Vask butternut-græskarret, skær det over i fire stykker. Klik på videoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
- 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- Trin 4 af 8
Skær græskarret i både på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer græskar i både.
- Trin 5 af 8
Skær skrællen af græskarbådene og skær græskarbådene i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer skrællen af græskarbådene.
- Trin 6 af 8
Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
- Trin 7 af 8
Stil et dørslag i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Læg græskarternene på en tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
- Trin 8 af 8
Kom de kolde græskar-tern, bananerne, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
- 1 bananer
- 2 dl. vand
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 dl. appelsinjuice
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mmmm! Efterårets favorit-smoothie er sød og cremet. Du kan bruge dit yndlingsgræskar i stedet for butternut-græskar.
Tip: Hvis du ikke har en stavblender, kan du også bruge en almindelig blender.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g.)
- 1 bananer
- 2 dl. vand
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 dl. appelsinjuice
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 tallerken
- 1 høj skål
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask butternut-græskarret, skær det over i fire stykker. Klik på videoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
- Skær græskarret i både på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer græskar i både.
- Skær skrællen af græskarbådene og skær græskarbådene i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer skrællen af græskarbådene.
- Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
- Stil et dørslag i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Læg græskarternene på en tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
- Kom de kolde græskar-tern, bananerne, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Mmmm! Efterårets favorit-smoothie er sød og cremet. Du kan bruge dit yndlingsgræskar i stedet for butternut-græskar.
Tip: Hvis du ikke har en stavblender, kan du også bruge en almindelig blender.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 900 kJ / 215 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 92 %
- Fedt: 2 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
- 2 bananer
- 4 dl. vand
- 4 tsk. vaniljesukker
- 8 dl. appelsinjuice
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 tallerken
- 1 høj skål
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
- 2 bananer
- 4 dl. vand
- 4 tsk. vaniljesukker
- 8 dl. appelsinjuice
- Trin 3 af 8
Vask butternut-græskarret, skær det over i fire stykker. Klik på videoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
- 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
- Trin 4 af 8
Skær græskarret i både på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer græskar i både.
- Trin 5 af 8
Skær skrællen af græskarbådene og skær græskarbådene i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer skrællen af græskarbådene.
- Trin 6 af 8
Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
- Trin 7 af 8
Stil et dørslag i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Læg græskarternene på en tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
- Trin 8 af 8
Kom de kolde græskar-tern, bananerne, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
- 2 bananer
- 4 dl. vand
- 4 tsk. vaniljesukker
- 8 dl. appelsinjuice
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mmmm! Efterårets favorit-smoothie er sød og cremet. Du kan bruge dit yndlingsgræskar i stedet for butternut-græskar.
Tip: Hvis du ikke har en stavblender, kan du også bruge en almindelig blender.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 butternut-græskar uden frø (ca. 600 g.)
- 2 bananer
- 4 dl. vand
- 4 tsk. vaniljesukker
- 8 dl. appelsinjuice
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 tallerken
- 1 høj skål
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask butternut-græskarret, skær det over i fire stykker. Klik på videoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
- Skær græskarret i både på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer græskar i både.
- Skær skrællen af græskarbådene og skær græskarbådene i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer skrællen af græskarbådene.
- Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
- Stil et dørslag i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Læg græskarternene på en tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
- Kom de kolde græskar-tern, bananerne, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Mmmm! Efterårets favorit-smoothie er sød og cremet. Du kan bruge dit yndlingsgræskar i stedet for butternut-græskar.
Tip: Hvis du ikke har en stavblender, kan du også bruge en almindelig blender.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 900 kJ / 215 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 92 %
- Fedt: 2 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- 3 bananer
- 6 dl. vand
- 6 tsk. vaniljesukker
- 12 dl. appelsinjuice
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 tallerken
- 1 høj skål
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- 3 bananer
- 6 dl. vand
- 6 tsk. vaniljesukker
- 12 dl. appelsinjuice
- Trin 3 af 8
Vask butternut-græskarret, skær det over i fire stykker. Klik på videoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
- 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- Trin 4 af 8
Skær græskarret i både på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer græskar i både.
- Trin 5 af 8
Skær skrællen af græskarbådene og skær græskarbådene i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer skrællen af græskarbådene.
- Trin 6 af 8
Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
- Trin 7 af 8
Stil et dørslag i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Læg græskarternene på en tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
- Trin 8 af 8
Kom de kolde græskar-tern, bananerne, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
- 3 bananer
- 6 dl. vand
- 6 tsk. vaniljesukker
- 12 dl. appelsinjuice
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mmmm! Efterårets favorit-smoothie er sød og cremet. Du kan bruge dit yndlingsgræskar i stedet for butternut-græskar.
Tip: Hvis du ikke har en stavblender, kan du også bruge en almindelig blender.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 butternut-græskar uden frø (ca. 300 g)
- 3 bananer
- 6 dl. vand
- 6 tsk. vaniljesukker
- 12 dl. appelsinjuice
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 tallerken
- 1 høj skål
- 1 stavblender
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Vask butternut-græskarret, skær det over i fire stykker. Klik på videoen og se, hvordan du skærer butternut-græskar.
- Skær græskarret i både på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Klik på videoen og se, hvordan du skærer græskar i både.
- Skær skrællen af græskarbådene og skær græskarbådene i stykker på cirka 1 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer skrællen af græskarbådene.
- Kom græskar-ternene i en gryde. Hæld vand over, til det lige dækker. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme. Skru ned. Kog græskar-ternene i cirka 20 minutter.
- Stil et dørslag i vasken. Hæld græskar og varmt vand ned i dørslaget. Læg græskarternene på en tallerken, og stil dem i køleskabet i cirka 15 minutter.
- Kom de kolde græskar-tern, bananerne, vand, vaniljesukker og appelsinjuice ned i en høj kande. Stil kanden ned i håndvasken. Blend smoothien med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Kom eventuelt lidt mere juice i.
-