Smørcreme
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Smørcreme er den tykke glasur man bruger til blandt andet cupcakes. Det ser rigtig flot ud, hvis man kan finde ud af at bruge sådan en glasur og den smager så dejligt.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 10000 kJ / 2400 kcal
- Protein: 1 %
- Kulhydrat: 28 %
- Fedt: 71 %
- Heraf mættet fedt: 121,2 g (dette gælder for hele portionen)
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 200 g. smør
- 200 g. flormelis
- 100 g. mørk chokolade
- ½ liter vand
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 gryde
- 1 glasskål
- 1 skærebræt
- 1 stor kniv
- 1 stor røreskål
- 1 håndmixer
- 1 dejskraber
- 1 sprøjtepose med tyl
- Tyller
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 10
Find alle ingredienserne frem.
- 200 g. smør
- 200 g. flormelis
- 100 g. chokolade
- Trin 3 af 10
Smelt chokoladen over vandbad: Hæld 1 liter vand op i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
- 1L vand
- Trin 4 af 10
Bræk chokoladen i små stykker, og kom dem op i en stor glasskål.
- 100 g chokolade
- Trin 5 af 10
Sæt glasskålen med chokolade over gryden. Skålen skal ikke røre vandet. Lad chokoladen smelte.
- Trin 6 af 10
Rør rundt i chokoladen med en ske, indtil der ikke er flere klumper.
- Trin 7 af 10
Kom smør og flormelis i en skål, og pisk det sammen i cirka 5 minutter, til det er hvidt og luftigt.
- 200 g smør
- 200 g flormelis
- Trin 8 af 10
Kom en stor skefuld af smør-blandingen op i skålen med chokolade, og rør rundt.
- Trin 9 af 10
Hæld al chokoladen tilbage i skålen med smør og flormelis, og pisk det sammen med en gaffel, til det bliver stift.
- Trin 10 af 10
Kom smørcremen op i en sprøjtepose. Brug en dejskraber. Nu er du klar til at pynte dine kager.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Smørcreme er den tykke glasur man bruger til blandt andet cupcakes. Det ser rigtig flot ud, hvis man kan finde ud af at bruge sådan en glasur og den smager så dejligt.
Du skal bruge
Ingredienser
- 200 g. smør
- 200 g. flormelis
- 100 g. mørk chokolade
- ½ liter vand
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 gryde
- 1 glasskål
- 1 skærebræt
- 1 stor kniv
- 1 stor røreskål
- 1 håndmixer
- 1 dejskraber
- 1 sprøjtepose med tyl
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Smelt chokoladen over vandbad: Hæld 1 liter vand op i en gryde, og bring det i kog. Klik på videoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
- Bræk chokoladen i små stykker, og kom dem op i en stor glasskål.
- Sæt glasskålen med chokolade over gryden. Skålen skal ikke røre vandet. Lad chokoladen smelte.
- Rør rundt i chokoladen med en ske, indtil der ikke er flere klumper.
- Kom smør og flormelis i en skål, og pisk det sammen i cirka 5 minutter, til det er hvidt og luftigt.
- Kom en stor skefuld af smør-blandingen op i skålen med chokolade, og rør rundt.
- Hæld al chokoladen tilbage i skålen med smør og flormelis, og pisk det sammen med en gaffel, til det bliver stift.
- Kom smørcremen op i en sprøjtepose. Brug en dejskraber. Nu er du klar til at pynte dine kager.
-