Smagekassen

Smagekassen

 

GRÆSKAR OG ATTER GRÆSKAR

Mange børn kender græskar som pynt til halloween, men vi har tidligere spist mange græskar i Danmark, og det vælter igen frem med forskellige sorter i butikkerne. Derfor har vi valgt græskar, som årets tema til GoCook Smagekassen. 
 

HVAD ER GOCOOK SMAGEKASSEN?

GoCook Smagekassen er en gratis skoleaktivitet målrettet madkundskab fra 4.-7. klasse og tværfaglig undervisning i idræt, dansk og natur- og teknologi.
Er klassen er tilmeldt, modtager den 24 gratis elevhæfter, 24 opskriftshæfter og 1 lærervejledning. Materialerne bliver sendt ud til skolen i uge 39. Den gratis råvarekasse – den såkaldte smagekasse – kan de tilmeldte skoler hente i Kvickly, 
SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen i uge 43, 44 el. 45 (du skal fremvise gavebeviser). 
 
Tilmeldingsperioden er åben fra 1. maj til 5. sept. Det er børnenes lærer, som skal tilmelde dem. Lærerne skal tilmelde deres elever på skolekontakten.dk
Men du kan allerede nu se, hvor mange og hvilke skoler der er tilmeldt i år på det interaktive Danmarkskort.
 

PRØV VORES MANGE OPSKRIFTER PÅ GOCOOK.DK ALLEREDE NU

Prøv vores mange trin-for-trin opskrifter her på gocook.dk eller hent vores gratis GoCook kokkeskole-app. Så kan nybegynderen i køkkenet også være med.

BAGGRUND FOR GOCOOK

Coops program GoCook har en mission om at skabe den første generation af børn, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Det er en indsats under Coops madmanifest, hvor vi arbejder for at gøre det sunde valg til det lette valg. Hvert år deltager mere end 150.000 børn i GoCook smagekassen. Forskning fra Aalborg Universitet viser, at GoCook øger fagligheden i skolen og børnenes velvære og sundhed.

Andre nyheder