Smagekassen

Smagekassen

HVAD ER GOCOOK SMAGEKASSEN?
GoCook Smagekassen er en gratis skoleaktivitet målrettet landets grundskoler fra 4.-7. klasse. Temaet her i 2019 vil være klima. Børnene vil derfor lærer en masse om, hvordan de kan lave mere klimavenlig mad, bl.a. med kål, kikærter og andre bælgfrugter.
 150.000 elever fra 75-80% af alle grundskoler i Danmark er hvert år med i GoCook Smagekassen. Fra 1. maj og til 5. september kan du følge tilmeldingen og se, hvilke skoler der tilmelder sig i år på det interaktive Danmarkskort.
 
PRIK TIL DIT BARNS LÆRER
Er dit barns skole endnu ikke at finde på det interaktive Danmarkskort ovenfor og dermed tilmeldt årets GoCook Smagekassen, så prik til dit barns madkundskabslærer el. naturfagslærer. Fortæl dem, at de kan læse mere og tilmelde deres klasse på skolekontakten.dk fra 1. maj til 5. september. 
 
 
BAGGRUND FOR GOCOOK
Coops madprogram for børn og unge ’GoCook’ har en mission om at skabe den første generation af børn, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Kun 7 % af de danske børn er med i køkkenet i dag. Forskning fra Aalborg Universitet viser, at GoCook øger fagligheden i skolen, børnenes velvære og sundhed.
 
VÆR MED DERHJEMME
Har du lidt mindre børn el. har I blot lyst til at tyvstarte lidt derhjemme med nogle lækre børnevenlige retter, så prøv vores gratis og prisbelønnede GoCook-kokkeskoleapp. Den fås til iPad, iPhone og Android-telefoner. 
 

 

 

Andre nyheder