GoCook Smagekassen

GoCook Smagekassen

MADPAKKE MAKEOVER

Trænger madpakken til en makeover eller snacken til et hack? Så tilmeld klassen dette års GoCook Smagekassen, der handler om sunde madpakker og mellemmåltider. Mere end 100.000 elever er allerede tilmeldt.

GoCook Smagekassen er en gratis skoleaktivitet målrettet madkundskab fra 4.-7. klasse og tværfaglig undervisning i idræt, dansk og natur- og teknologi.

Du kan tjekke om din lokale skole er med på vores smagekassekort

GRATIS UNDERVISNINGSFORLØB

Når klassen er tilmeldt, modtager den 24 gratis elevhæfter, 24 opskriftshæfter og 1 lærervejledning. De bliver sendt ud til skolen i uge 39. Den gratis råvarekassen – den såkaldte smagekasse – kan de tilmeldte skoler hente i Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen i uge 43, 44 el. 45. Tilmelding sker på skolekontakten.dk

Sidste frist for tilmelding er d. 5. september 2017.

PRØV VORES 100 MADPAKKEROPSKRIFTER ALLEREDE NU

Du kan give madpakken en makeover med det samme. Prøv de 100 trin-for-trin madpakke-opskrifter her på gocook.dk eller hent vores gratis GoCook kokkeskole-app. Så kan nybegynderen i køkkenet også være med.

BAGGRUND FOR GOCOOK

Coops program GoCook har en mission om at skabe den første generation af børn, der er bedre til at lave mad end deres forældre. Det er en indsats under Coops madmanifest, hvor vi arbejder for at gøre det sunde valg til det lette valg. Hvert år deltager mere end 150.000 børn i GoCook smagekassen. Forskningen viser, at GoCook øger fagligheden i skolen og børnenes velvære og sundhed.

Andre nyheder