Skinkesalat

Skinkesalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Brug hjemmelavet skinkesalat som pålæg på rugbrød eller i en sandwich.

        TIP: Hvis du har lyst og tid, kan du også lave din egen mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 477 kJ / 114 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 5 %
        • Fedt: 70 %
        • Heraf mættet fedt: 1,9 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 6

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ løg
        • 150 g. kogt skinke i tern eller strimler
        • 2 spsk. mayonnaise
        • 2 spsk. cremefraiche
        • 1 tsk. sennep
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 6

        Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 4 af 6

        Tag en skål og en stavblender frem. Kom løg og kogt skinke i skålen, og blend det til mindre stykker.

        • 150 g. kogt skinke i tern eller strimler
      • Trin 5 af 6

        Kom mayonnaise, cremefraiche og sennep ned i skålen til det blendede løg og skinke. Rør det sammen.

        • 2 spsk. mayonnaise
        • 2 spsk. cremefraiche
        • 1 tsk. sennep
      • Trin 6 af 6

        Smag din skinkesalat til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Brug hjemmelavet skinkesalat som pålæg på rugbrød eller i en sandwich.

        TIP: Hvis du har lyst og tid, kan du også lave din egen mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ løg
          • 150 g. kogt skinke i tern eller strimler
          • 2 spsk. mayonnaise
          • 2 spsk. cremefraiche
          • 1 tsk. sennep
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellemstor skål
          • 1 stavblender eller foodprocessor

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Tag en skål og en stavblender frem. Kom løg og kogt skinke i skålen, og blend det til mindre stykker.
          5. Kom mayonnaise, cremefraiche og sennep ned i skålen til det blendede løg og skinke. Rør det sammen.
          6. Smag din skinkesalat til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.