Sellerisalat

Sellerisalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Gør en "voksen-ret" til helt din egen med masser af smag og farver. Du vil helt sikkert elske den!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1121 kJ / 268 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 37 %
        • Fedt: 50 %
        • Heraf mættet fedt: 0,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 40 g. soltørrede tomater
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ knoldselleri
        • 40 g. mandler
        • ½ dl. persille
      • Trin 3 af 12

        Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.

        • 40 g. soltørrede tomater
      • Trin 4 af 12

        Kom olie, eddike og salt i en stor skål.

        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 5 af 12

        Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Klik på videoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.

        • ¼ knoldselleri
      • Trin 6 af 12

        Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.

      • Trin 7 af 12

        Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.

      • Trin 8 af 12

        Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.

        • 40 g. mandler
      • Trin 9 af 12

        Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. persille
      • Trin 10 af 12

        Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.

      • Trin 11 af 12

        Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.

      • Trin 12 af 12

        Drys de ristede mandler over salaten.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Gør en "voksen-ret" til helt din egen med masser af smag og farver. Du vil helt sikkert elske den!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 40 g. soltørrede tomater
          • 1 spsk. olie
          • 1 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ knoldselleri
          • 40 g. mandler
          • ½ dl. persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 2 små skåle
          • 1 stor skål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 rent viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.
          4. Kom olie, eddike og salt i en stor skål.
          5. Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Klik på videoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.
          6. Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.
          7. Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.
          8. Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.
          9. Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.
          11. Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.
          12. Drys de ristede mandler over salaten.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Gør en "voksen-ret" til helt din egen med masser af smag og farver. Du vil helt sikkert elske den!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1121 kJ / 268 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 37 %
            • Fedt: 50 %
            • Heraf mættet fedt: 0,8 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 75 g. soltørrede tomater
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
            • ½ tsk. salt
            • ½ knoldselleri
            • 75 g. mandler
            • 1 dl. persille
          • Trin 3 af 12

            Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.

            • 75 g. soltørrede tomater
          • Trin 4 af 12

            Kom olie, eddike og salt i en stor skål.

            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
            • ½ tsk. salt
          • Trin 5 af 12

            Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Klik på videoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.

            • ½ knoldselleri
          • Trin 6 af 12

            Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.

          • Trin 7 af 12

            Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.

          • Trin 8 af 12

            Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.

            • 75 g. mandler
          • Trin 9 af 12

            Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl. persille
          • Trin 10 af 12

            Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.

          • Trin 11 af 12

            Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.

          • Trin 12 af 12

            Drys de ristede mandler over salaten.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Gør en "voksen-ret" til helt din egen med masser af smag og farver. Du vil helt sikkert elske den!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 75 g. soltørrede tomater
              • 2 spsk. olie
              • 2 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
              • ½ tsk. salt
              • ½ knoldselleri
              • 75 g. mandler
              • 1 dl. persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 2 små skåle
              • 1 stor skål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 rent viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.
              4. Kom olie, eddike og salt i en stor skål.
              5. Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Klik på videoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.
              6. Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.
              7. Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.
              8. Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.
              9. Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.
              11. Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.
              12. Drys de ristede mandler over salaten.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Gør en "voksen-ret" til helt din egen med masser af smag og farver. Du vil helt sikkert elske den!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1121 kJ / 268 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 37 %
                • Fedt: 50 %
                • Heraf mættet fedt: 0,8 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 115 g. soltørrede tomater
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ knoldselleri
                • 115 g. mandler
                • 1 ½ dl. persille
              • Trin 3 af 12

                Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.

                • 115 g. soltørrede tomater
              • Trin 4 af 12

                Kom olie, eddike og salt i en stor skål.

                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 5 af 12

                Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Klik på videoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.

                • ¾ knoldselleri
              • Trin 6 af 12

                Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.

              • Trin 7 af 12

                Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.

              • Trin 8 af 12

                Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.

                • 115 g. mandler
              • Trin 9 af 12

                Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl. persille
              • Trin 10 af 12

                Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.

              • Trin 11 af 12

                Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.

              • Trin 12 af 12

                Drys de ristede mandler over salaten.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Gør en "voksen-ret" til helt din egen med masser af smag og farver. Du vil helt sikkert elske den!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 115 g. soltørrede tomater
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 spsk. eddike, f.eks. æbleeddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ knoldselleri
                  • 115 g. mandler
                  • 1 ½ dl. persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 2 små skåle
                  • 1 stor skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 rent viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom koldt vand i en lille skål, og læg soltørrede tomater i blød i vandet. Lad dem ligge, til du skal bruge dem.
                  4. Kom olie, eddike og salt i en stor skål.
                  5. Læg knoldselleri med skærefladen nedad på et skærebræt. Skær skrællen af. Klik på videoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.
                  6. Skær knoldsellerien i cirka ½ centimeter tynde skiver. Læg 3-4 skiver ovenpå hinanden, og skær dem i cirka ½ centimeter tynde stave. Gentag med alle selleriskiverne. Stavene skal være cirka 6 centimeter lange.
                  7. Kom selleristavene op i skålen med olie og eddike.
                  8. Varm en stegepande op. Kom mandler på den tørre stegepande, og rist dem, til de bliver sprøde, og har taget lidt farve.
                  9. Kom koldt vand i skålen, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen groft. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Hæld vandet fra de tørrede tomater, og hak dem groft.
                  11. Kom de soltørrede tomater og den hakkede persille i skålen med selleristave. Rør salaten sammen.
                  12. Drys de ristede mandler over salaten.