Schnitzler med bønnesalat

Schnitzler med bønnesalat

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum, og inviter dem sammen med bønnesalaten til smagsfest. Her har du en ret, som gør dig mæt og glad til langt ud på aftenen.

         
        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1715 kJ / 408 kcal
        • Protein: 38 %
        • Kulhydrat: 33 %
        • Fedt: 29 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 23

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 23

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 skinkeschnitzler
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 10 store blade frisk basilikum eller bredbladet persille
        • ½ spsk. hvedemel
        • 10 g. smør
        • ½ spsk. olie

        Bønnesalat med tomat og linser:

        • 1 dl grønne linser
        • 3 ½ dl vand
        • 100 g. grønne bønner
        • 1 l vand
        • 1 tsk. salt
        • 2 forårsløg
        • 3 tomater

        Dressing:

        • 1 fed hvidløg
        • 1 spsk. olie
        • 1 tsk. vineddike
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

        Tilbehør:

        • ¼ citron
      • Trin 3 af 23

        Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose. Bank skinkeschnitzelen flad med håndroden. Tag skinkeschnitzelen ud af posen og læg den på en tallerken. Gør dette med begge schnitzler.

        • 2 skinkeschnitzler
      • Trin 4 af 23

        Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 5 af 23

        Kom vand i en skål, og skyl basilikumbladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fordel bladene på de 2 skinkeschnitzler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 10 basilikumblade
      • Trin 6 af 23

        Fold hver schnitzel sammen på midten, og luk dem med en kødnål eller to.

      • Trin 7 af 23

        Kom hvedemelet på en tallerken. Vend skinkeschnitzlerne i melet.

        • ½ spsk. hvedemel
      • Trin 8 af 23

        Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.

        • 10 g. smør
        • ½ spsk. olie
      • Trin 9 af 23

        Læg skinkeschnitzlerne på stegepanden, og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.

      • Trin 10 af 23

        Bønnesalat: Hæld linserne i en si, og skyl dem.

        • 1 dl linser
      • Trin 11 af 23

        Hæld vandet og linserne i en gryde. Kog linserne i cirka 20 minutter, indtil de er møre.

        • 3 ½ dl vand

         

      • Trin 12 af 23

        Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af. Lad dem køle lidt af.

      • Trin 13 af 23

        Skær enderne af de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.

        • 100 g. grønne bønner

         

      • Trin 14 af 23

        Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog.

        • 1 l vand
        • 1 tsk. salt
      • Trin 15 af 23

        Kom bønnerne i gryden, og kog dem i 4-5 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv, eller smag på bønnerne for at se, om de er færdige.

      • Trin 16 af 23

        Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.

      • Trin 17 af 23

        Skyl forårsløgene. Skær rod og det grove af toppen. Skær dem i tynde ringe.

        • 2 forårsløg
      • Trin 18 af 23

        Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

        • 3 tomater
      • Trin 19 af 23

        Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i skålen. Bland det sammen.

      • Trin 20 af 23

        Dressing: Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 21 af 23

        Kom olie, vineddike, hvidløg, salt og peber i en lille skål. Rør det sammen.

        • ½ spsk. olie
        • 1 tsk. vineddike
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 22 af 23

        Hæld dressingen i den store skål, og bland salaten sammen.

      • Trin 23 af 23

        Skær citronen i både, og servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser, dressing og citronbåde. Velbekomme!

        • ¼ citron
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum, og inviter dem sammen med bønnesalaten til smagsfest. Her har du en ret, som gør dig mæt og glad til langt ud på aftenen.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 skinkeschnitzler
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 10 store blade frisk basilikum eller bredbladet persille
          • ½ spsk. hvedemel
          • 10 g. smør
          • ½ spsk. olie

          Bønnesalat med tomat og linser:

          • 1 dl grønne linser
          • 3 ½ dl vand
          • 100 g. grønne bønner
          • 1 l vand
          • 1 tsk. salt
          • 2 forårsløg
          • 3 tomater

          Dressing:

          • 1 fed hvidløg
          • 1 spsk. olie
          • 1 tsk. vineddike
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Tilbehør:

          • ¼ citron

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 målebæger
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 frysepose
          • 2 dybe tallerkener
          • 4 kødnåle
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 si
          • 1 mellem gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 små skarpe knive
          • 2 skærebrætter
          • 1 stor skål
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose. Bank skinkeschnitzelen flad med håndroden. Tag skinkeschnitzelen ud af posen og læg den på en tallerken. Gør dette med begge schnitzler.
          4. Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.
          5. Kom vand i en skål, og skyl basilikumbladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fordel bladene på de 2 skinkeschnitzler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          6. Fold hver schnitzel sammen på midten, og luk dem med en kødnål eller to.
          7. Kom hvedemelet på en tallerken. Vend skinkeschnitzlerne i melet.
          8. Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.
          9. Læg skinkeschnitzlerne på stegepanden, og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.
          10. Bønnesalat: Hæld linserne i en si, og skyl dem.
          11. Hæld vandet og linserne i en gryde. Kog linserne i cirka 20 minutter, indtil de er møre.
          12. Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af. Lad dem køle lidt af.
          13. Skær enderne af de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.
          14. Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog.
          15. Kom bønnerne i gryden, og kog dem i 4-5 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv, eller smag på bønnerne for at se, om de er færdige.
          16. Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.
          17. Skyl forårsløgene. Skær rod og det grove af toppen. Skær dem i tynde ringe.
          18. Skyl tomaterne, og skær dem i tern.
          19. Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i skålen. Bland det sammen.
          20. Dressing: Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          21. Kom olie, vineddike, hvidløg, salt og peber i en lille skål. Rør det sammen.
          22. Hæld dressingen i den store skål, og bland salaten sammen.
          23. Skær citronen i både, og servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser, dressing og citronbåde. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum, og inviter dem sammen med bønnesalaten til smagsfest. Her har du en ret, som gør dig mæt og glad til langt ud på aftenen.

             
            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1715 kJ / 408 kcal
            • Protein: 38 %
            • Kulhydrat: 33 %
            • Fedt: 29 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 23

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 23

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 skinkeschnitzler
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 20 store blade frisk basilikum eller bredbladet persille
            • 1 spsk. hvedemel
            • 15 g. smør
            • 1 spsk. olie

            Bønnesalat med tomat og linser:

            • 2 dl grønne linser
            • 7 dl vand
            • 200 g. grønne bønner
            • 1 l vand
            • 1 tsk. salt
            • 4 forårsløg
            • 6 tomater

            Dressing:

            • 2 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • 2 tsk. vineddike
            • ¼ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber

            Tilbehør:

            •  ½ citron
          • Trin 3 af 23

            Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose. Bank skinkeschnitzelen flad med håndroden. Tag skinkeschnitzelen ud af posen og læg den på en tallerken. Gør det samme med de 3 øvrige skinkeschnitzler.

            • 4 skinkeschnitzler
          • Trin 4 af 23

            Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 5 af 23

            Kom vand i en skål, og skyl basilikumbladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fordel bladene på de 4 skinkeschnitzler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 20 basilikumblade
          • Trin 6 af 23

            Fold hver schnitzel sammen på midten, og luk dem med en kødnål eller to.

          • Trin 7 af 23

            Kom hvedemelet på en tallerken. Vend skinkeschnitzlerne i melet.

            • 1 spsk. hvedemel
          • Trin 8 af 23

            Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.

            • 15 g. smør
            • 1 spsk. olie
          • Trin 9 af 23

            Læg skinkeschnitzlerne på stegepanden, og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.

          • Trin 10 af 23

            Bønnesalat: Hæld linserne i en si, og skyl dem.

            • 2 dl linser
          • Trin 11 af 23

            Hæld vandet og linserne i en gryde. Kog linserne i cirka 20 minutter, indtil de er møre.

            • 7 dl vand

             

          • Trin 12 af 23

            Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af. Lad dem køle lidt af.

          • Trin 13 af 23

            Skær enderne af de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.

            • 200 g. grønne bønner

             

          • Trin 14 af 23

            Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog.

            • 1 l vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 15 af 23

            Kom bønnerne i gryden, og kog dem i 4-5 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv, eller smag på bønnerne for at se, om de er færdige.

          • Trin 16 af 23

            Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.

          • Trin 17 af 23

            Skyl forårsløgene. Skær rod og det grove af toppen. Skær dem i tynde ringe.

            • 4 forårsløg
          • Trin 18 af 23

            Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

            • 6 tomater
          • Trin 19 af 23

            Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i skålen. Bland det sammen.

          • Trin 20 af 23

            Dressing: Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
          • Trin 21 af 23

            Kom olie, vineddike, hvidløg, salt og peber i en lille skål. Rør det sammen.

            • 1 spsk. olie
            • 2 tsk. vineddike
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 22 af 23

            Hæld dressingen i den store skål, og bland salaten sammen.

          • Trin 23 af 23

            Skær citronen i både, og servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser, dressing og citronbåde. Velbekomme!

            • ½ citron
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum, og inviter dem sammen med bønnesalaten til smagsfest. Her har du en ret, som gør dig mæt og glad til langt ud på aftenen.

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 skinkeschnitzler
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 20 store blade frisk basilikum eller bredbladet persille
              • 1 spsk. hvedemel
              • 15 g. smør
              • 1 spsk. olie

              Bønnesalat med tomat og linser:

              • 2 dl grønne linser
              • 7 dl vand
              • 200 g. grønne bønner
              • 1 l vand
              • 1 tsk. salt
              • 4 forårsløg
              • 6 tomater

              Dressing:

              • 2 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • 2 tsk. vineddike
              • ¼ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber

              Tilbehør:

              •  ½ citron

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 målebæger
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 frysepose
              • 2 dybe tallerkener
              • 8 kødnåle
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 si
              • 1 mellem gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 små skarpe knive
              • 2 skærebrætter
              • 1 stor skål
              • 1 lille skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose. Bank skinkeschnitzelen flad med håndroden. Tag skinkeschnitzelen ud af posen og læg den på en tallerken. Gør det samme med de 3 øvrige skinkeschnitzler.
              4. Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.
              5. Kom vand i en skål, og skyl basilikumbladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fordel bladene på de 4 skinkeschnitzler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              6. Fold hver schnitzel sammen på midten, og luk dem med en kødnål eller to.
              7. Kom hvedemelet på en tallerken. Vend skinkeschnitzlerne i melet.
              8. Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.
              9. Læg skinkeschnitzlerne på stegepanden, og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.
              10. Bønnesalat: Hæld linserne i en si, og skyl dem.
              11. Hæld vandet og linserne i en gryde. Kog linserne i cirka 20 minutter, indtil de er møre.
              12. Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af. Lad dem køle lidt af.
              13. Skær enderne af de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.
              14. Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog.
              15. Kom bønnerne i gryden, og kog dem i 4-5 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv, eller smag på bønnerne for at se, om de er færdige.
              16. Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.
              17. Skyl forårsløgene. Skær rod og det grove af toppen. Skær dem i tynde ringe.
              18. Skyl tomaterne, og skær dem i tern.
              19. Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i skålen. Bland det sammen.
              20. Dressing: Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              21. Kom olie, vineddike, hvidløg, salt og peber i en lille skål. Rør det sammen.
              22. Hæld dressingen i den store skål, og bland salaten sammen.
              23. Skær citronen i både, og servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser, dressing og citronbåde. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum, og inviter dem sammen med bønnesalaten til smagsfest. Her har du en ret, som gør dig mæt og glad til langt ud på aftenen.

                 
                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1715 kJ / 408 kcal
                • Protein: 38 %
                • Kulhydrat: 33 %
                • Fedt: 29 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 23

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 23

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 skinkeschnitzler
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 30 store blade frisk basilikum eller bredbladet persille
                • 1 ½ spsk. hvedemel
                • 25 g. smør
                • 1 ½ spsk. olie

                Bønnesalat med tomat og linser:

                • 3 dl grønne linser
                • 1 l vand
                • 300 g. grønne bønner
                • 1 l vand
                • 1 tsk. salt
                • 6 forårsløg
                • 9 tomater

                Dressing:

                • 3 fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 tsk. vineddike
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                Tilbehør:

                • 1 citron
              • Trin 3 af 23

                Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose. Bank skinkeschnitzelen flad med håndroden. Tag skinkeschnitzelen ud af posen og læg den på en tallerken. Gør det samme med de 5 øvrige skinkeschnitzler.

                • 6 skinkeschnitzler
              • Trin 4 af 23

                Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.

                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 5 af 23

                Kom vand i en skål, og skyl basilikumbladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fordel bladene på de 6 skinkeschnitzler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 30 basilikumblade
              • Trin 6 af 23

                Fold hver schnitzel sammen på midten, og luk dem med en kødnål.

              • Trin 7 af 23

                Kom hvedemelet på en tallerken. Vend skinkeschnitzlerne i melet.

                • 1 ½ spsk. hvedemel
              • Trin 8 af 23

                Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.

                • 25 g. smør
                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 23

                Læg skinkeschnitzlerne på stegepanden, og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.

              • Trin 10 af 23

                Bønnesalat: Hæld linserne i en si, og skyl dem.

                • 3 dl linser
              • Trin 11 af 23

                Hæld vandet og linserne i en gryde. Kog linserne i cirka 20 minutter, indtil de er møre.

                • 1 l vand

                 

              • Trin 12 af 23

                Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af. Lad dem køle lidt af.

              • Trin 13 af 23

                Skær enderne af de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.

                • 300 g. grønne bønner

                 

              • Trin 14 af 23

                Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog.

                • 1 l vand
                • 1 tsk. salt
              • Trin 15 af 23

                Kom bønnerne i gryden, og kog dem i 4-5 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv, eller smag på bønnerne for at se, om de er færdige.

              • Trin 16 af 23

                Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.

              • Trin 17 af 23

                Skyl forårsløgene. Skær rod og det grove af toppen. Skær dem i tynde ringe.

                • 6 forårsløg
              • Trin 18 af 23

                Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

                • 9 tomater
              • Trin 19 af 23

                Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i skålen. Bland det sammen.

              • Trin 20 af 23

                Dressing: Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 21 af 23

                Kom olie, æblevineddike, hvidløg, salt og peber i en lille skål. Smag den til. Rør godt.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 tsk. vineddike
                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 22 af 23

                Hæld dressingen i den store skål, og bland salaten godt.

              • Trin 23 af 23

                Skær citronen i både, og servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser, dressing og citronbåde. Velbekomme!

                • 1 citron
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum, og inviter dem sammen med bønnesalaten til smagsfest. Her har du en ret, som gør dig mæt og glad til langt ud på aftenen.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 skinkeschnitzler
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 30 store blade frisk basilikum eller bredbladet persille
                  • 1 ½ spsk. hvedemel
                  • 25 g. smør
                  • 1 ½ spsk. olie

                  Bønnesalat med tomat og linser:

                  • 3 dl grønne linser
                  • 1 l vand
                  • 300 g. grønne bønner
                  • 1 l vand
                  • 1 tsk. salt
                  • 6 forårsløg
                  • 9 tomater

                  Dressing:

                  • 3 fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 3 tsk. vineddike
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber

                  Tilbehør:

                  • 1 citron

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 målebæger
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 frysepose
                  • 2 dybe tallerkener
                  • 12 kødnåle
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 si
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 små skarpe knive
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose. Bank skinkeschnitzelen flad med håndroden. Tag skinkeschnitzelen ud af posen og læg den på en tallerken. Gør det samme med de 5 øvrige skinkeschnitzler.
                  4. Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.
                  5. Kom vand i en skål, og skyl basilikumbladene i vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke. Fordel bladene på de 6 skinkeschnitzler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  6. Fold hver schnitzel sammen på midten, og luk dem med en kødnål.
                  7. Kom hvedemelet på en tallerken. Vend skinkeschnitzlerne i melet.
                  8. Kom smør og olie på en stegepande, og varm det op.
                  9. Læg skinkeschnitzlerne på stegepanden, og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.
                  10. Bønnesalat: Hæld linserne i en si, og skyl dem.
                  11. Hæld vandet og linserne i en gryde. Kog linserne i cirka 20 minutter, indtil de er møre.
                  12. Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af. Lad dem køle lidt af.
                  13. Skær enderne af de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.
                  14. Kom vand og salt i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog.
                  15. Kom bønnerne i gryden, og kog dem i 4-5 minutter, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv, eller smag på bønnerne for at se, om de er færdige.
                  16. Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.
                  17. Skyl forårsløgene. Skær rod og det grove af toppen. Skær dem i tynde ringe.
                  18. Skyl tomaterne, og skær dem i tern.
                  19. Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i skålen. Bland det sammen.
                  20. Dressing: Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  21. Kom olie, æblevineddike, hvidløg, salt og peber i en lille skål. Smag den til. Rør godt.
                  22. Hæld dressingen i den store skål, og bland salaten godt.
                  23. Skær citronen i både, og servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser, dressing og citronbåde. Velbekomme!