Sandwich med to slags kål

Sandwich med to slags kål

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Sandwich og kål er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Men med den rigtige dressing har du en sandwich, du ikke vil dele med din sidemand. Rødkål og hvidkål danner sammen med sennepsdressingen en cremet midte til de to sandwichbrød. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1565 kJ / 373 kcal
        • Protein: 11 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 33 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        • 85 g. hvidkål
        • 85 g. rødkål
        • ½ løg
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • 3 skiver groft sandwichbrød
        • 2 salatblade

        Sennepsdressing:

        • ½ dl. creme fraiche (9%)
        • 1 tsk sød sennep
      • Trin 3 af 15

        Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du skærer kål i strimler.

        • 85 g. hvidkål
      • Trin 4 af 15

        Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.

        • 85 g rødkål
      • Trin 5 af 15

        Pil løget, og skær det i halve. Skær den ene halvdel i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.

        • ½ løg
      • Trin 6 af 15

        Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 7 af 15

        Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.

        • ¼ tsk. salt
      • Trin 8 af 15

        Læg det hele over på en ren tallerken.

      • Trin 9 af 15

        Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.

        • ¼ tsk. salt
      • Trin 10 af 15

        Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.

        • ½ dl. cremefraiche (9%)
        • 1 tsk. sød sennep
      • Trin 11 af 15

        Sandwich: Smør en skive brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødet.

        • 1 skive brød
      • Trin 12 af 15

        Skyl salatbladet, og lad det dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på sandwichen.

        • 1 salatblad
      • Trin 13 af 15

        Læg et nyt stykke brød over salaten på sandwichen. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødet. Læg hvidkålen og et salatblad på brødet.

        • 1 skive brød
        • 1 salatblad
      • Trin 14 af 15

        Smør hvidløgsdressing på den sidste skive brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.

        • 1 skive brød
      • Trin 15 af 15

        Pres let på sandwichen. Skær den over i to trekanter.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Sandwich og kål er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Men med den rigtige dressing har du en sandwich, du ikke vil dele med din sidemand. Rødkål og hvidkål danner sammen med sennepsdressingen en cremet midte til de to sandwichbrød. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 85 g. hvidkål
          • 85 g. rødkål
          • ½ løg
          • 1 spsk. olie
          • ½ tsk. salt
          • 3 skiver groft sandwichbrød
          • 2 salatblade

          Sennepsdressing:

          • ½ dl. creme fraiche (9%)
          • 1 tsk sød sennep

           

          Køkkenredskaber

          • 2 måleskeer
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 skærebrætter
          • 1 spatel
          • 1 lille skål
          • 1 pande (teflon)
          • 1 køkkenvægt
          • 4 middagstallerkener
          • 1 målebæger

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du skærer kål i strimler.
          4. Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.
          5. Pil løget, og skær det i halve. Skær den ene halvdel i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.
          6. Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.
          7. Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.
          8. Læg det hele over på en ren tallerken.
          9. Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.
          10. Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.
          11. Sandwich: Smør en skive brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødet.
          12. Skyl salatbladet, og lad det dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på sandwichen.
          13. Læg et nyt stykke brød over salaten på sandwichen. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødet. Læg hvidkålen og et salatblad på brødet.
          14. Smør hvidløgsdressing på den sidste skive brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.
          15. Pres let på sandwichen. Skær den over i to trekanter.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Sandwich og kål er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Men med den rigtige dressing har du en sandwich, du ikke vil dele med din sidemand. Rødkål og hvidkål danner sammen med sennepsdressingen en cremet midte til de to sandwichbrød. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1565 kJ / 373 kcal
            • Protein: 11 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 33 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            • 170 g. hvidkål
            • 170 g. rødkål
            • 1 løg
            • 1-2 spsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 6 skiver groft sandwichbrød
            • 4 salatblade

            Sennepsdressing:

            • 1 dl. creme fraiche (9%)
            • 2 tsk. sød sennep
          • Trin 3 af 15

            Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du skærer kål i strimler.

            • 170 g. hvidkål
          • Trin 4 af 15

            Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.

            • 170 g. rødkål
          • Trin 5 af 15

            Pil løget, og skær det i halve. Skær hver halvdel af løget i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.

            • 1 løg
          • Trin 6 af 15

            Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

            • 1-2 spsk. olie
          • Trin 7 af 15

            Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 8 af 15

            Læg det hele over på en ren tallerken.

          • Trin 9 af 15

            Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 10 af 15

            Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.

            • 1 dl. cremefraiche (9%)
            • 2 tsk. sød sennep
          • Trin 11 af 15

            Sandwich: Smør to skiver brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødene.

            • 2 skiver brød
          • Trin 12 af 15

            Skyl salatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på hver sandwich.

            • 4 salatblade
          • Trin 13 af 15

            Læg et nyt stykke brød over salaten på hver sandwich. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødene. Læg hvidkålen og et salatblad på brødene.

            • 2 skiver brød
          • Trin 14 af 15

            Smør hvidløgsdressing på de to sidste skiver brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.

            • 2 skiver brød
          • Trin 15 af 15

            Pres let på sandwichene. Skær hver sandwich over i to trekanter.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Sandwich og kål er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Men med den rigtige dressing har du en sandwich, du ikke vil dele med din sidemand. Rødkål og hvidkål danner sammen med sennepsdressingen en cremet midte til de to sandwichbrød. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 170 g. hvidkål
              • 170 g. rødkål
              • 1 løg
              • 1-2 spsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • 6 skiver groft sandwichbrød
              • 4 salatblade

              Sennepsdressing:

              • 1 dl. creme fraiche (9%)
              • 2 tsk. sød sennep

               

              Køkkenredskaber

              • 2 måleskeer
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 skærebrætter
              • 1 spatel
              • 1 lille skål
              • 1 pande (teflon)
              • 1 køkkenvægt
              • 4 middagstallerkener
              • 1 målebæger

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du skærer kål i strimler.
              4. Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.
              5. Pil løget, og skær det i halve. Skær hver halvdel af løget i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.
              6. Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.
              7. Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.
              8. Læg det hele over på en ren tallerken.
              9. Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.
              10. Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.
              11. Sandwich: Smør to skiver brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødene.
              12. Skyl salatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på hver sandwich.
              13. Læg et nyt stykke brød over salaten på hver sandwich. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødene. Læg hvidkålen og et salatblad på brødene.
              14. Smør hvidløgsdressing på de to sidste skiver brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.
              15. Pres let på sandwichene. Skær hver sandwich over i to trekanter.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Sandwich og kål er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Men med den rigtige dressing har du en sandwich, du ikke vil dele med din sidemand. Rødkål og hvidkål danner sammen med sennepsdressingen en cremet midte til de to sandwichbrød. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1565 kJ / 373 kcal
                • Protein: 11 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 33 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                • 250 g. hvidkål
                • 250 g. rødkål
                • 1 ½ løg
                • 2 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • 9 skiver groft sandwichbrød
                • 6 salatblade

                Sennepsdressing

                • 1 ½ dl. creme fraiche (9%)
                • 3 tsk. sød sennep
              • Trin 3 af 15

                Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du skærer kål i strimler.

                • 250 g. hvidkål
              • Trin 4 af 15

                Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.

                • 250 g. rødkål
              • Trin 5 af 15

                Pil løgene, og skær dem i halve. Skær hver halvdel af løget i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.

                • 1 ½ løg
              • Trin 6 af 15

                Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

                • 2 spsk. olie
              • Trin 7 af 15

                Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.

                • ½ tsk. salt
              • Trin 8 af 15

                Læg det hele over på en ren tallerken.

              • Trin 9 af 15

                Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.

                • ¾ tsk. salt
              • Trin 10 af 15

                Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.

                • 1 ½ dl. cremefraiche (9%)
                • 3 tsk. sød sennep
              • Trin 11 af 15

                Sandwich: Smør tre skiver brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødene.

                • 3 skiver brød
              • Trin 12 af 15

                Skyl salatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på hver sandwich.

                • 6 salatblade
              • Trin 13 af 15

                Læg et nyt stykke brød over salaten på hver sandwich. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødene. Læg hvidkålen og et salatblad på brødene.

                • 3 skiver brød
              • Trin 14 af 15

                Smør hvidløgsdressing på de tre sidste skiver brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.

                • 3 skiver brød
              • Trin 15 af 15

                Pres let på sandwichene. Skær hver sandwich over i to trekanter.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Sandwich og kål er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Men med den rigtige dressing har du en sandwich, du ikke vil dele med din sidemand. Rødkål og hvidkål danner sammen med sennepsdressingen en cremet midte til de to sandwichbrød. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 250 g. hvidkål
                  • 250 g. rødkål
                  • 1 ½ løg
                  • 2 spsk. olie
                  • 1 tsk. salt
                  • 9 skiver groft sandwichbrød
                  • 6 salatblade

                  Sennepsdressing

                  • 1 ½ dl. creme fraiche (9%)
                  • 3 tsk. sød sennep

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 2 måleskeer
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 spatel
                  • 1 lille skål
                  • 1 pande (teflon)
                  • 1 køkkenvægt
                  • 4 middagstallerkener
                  • 1 målebæger

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl hvidkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en tallerken. Klik på videoen og se, hvordan du skærer kål i strimler.
                  4. Skyl rødkålen, og skær den i meget tynde strimler. Læg dem på en anden tallerken.
                  5. Pil løgene, og skær dem i halve. Skær hver halvdel af løget i tynde skiver. Kom halvdelen af løgskiverne på tallerkenen med rødkål, og den anden halvdel på tallerkenen med hvidkål.
                  6. Hæld olien på en stegepande, og varm den op ved middel varme.
                  7. Kom hvidkål, løg og salt på stegepanden. Vend det rundt. Steg, til det begynder at tage farve.
                  8. Læg det hele over på en ren tallerken.
                  9. Kom rødkål, løg og salt på stegepanden, og steg det ligesom hvidkålen. Kom det over på en ren tallerken.
                  10. Sennepsdressing: Kom cremefraiche og sennep i en skål. Rør det sammen.
                  11. Sandwich: Smør tre skiver brød med cirka 1 spiseskefuld sennepsdressing. Fordel rødkål på brødene.
                  12. Skyl salatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg et salatblad over rødkålen på hver sandwich.
                  13. Læg et nyt stykke brød over salaten på hver sandwich. Smør 1 spiseske sennepsdressing på brødene. Læg hvidkålen og et salatblad på brødene.
                  14. Smør hvidløgsdressing på de tre sidste skiver brød. Læg den som låg på din sandwich med dressing-siden nedad.
                  15. Pres let på sandwichene. Skær hver sandwich over i to trekanter.