Salat med tun og æg

Salat med tun og æg

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvis du godt kan lide en lækker salat der mætter, så se her! Salaten er både god i madpakken og som aftensmad.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1073 kJ / 256 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 35 %
        • Fedt: 39 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 æg
        • ¼ icebergsalat
        • ½ dåse tun
        • ½ rød peberfrugt
        • 1 ½ tomat
        • ¼ rødløg

        Dressing:

        • 1 spsk. olie
        • ½ spsk. eddike
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber

        Tilbehør:

        • Fuldkornsbrød
      • Trin 3 af 14

        Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.

      • Trin 4 af 14

        Kom forsigtigt ægget i vandet, og kog det i 10 minutter. Så bliver det hårdkogt. Brug en ske til at lægge ægget ned i det kogende vand. Kom ægget i koldt vand, og lad det køle af. Det kolde vand gør det nemmere at pille ægget.

        • 1 æg
      • Trin 5 af 14

        Pil ægget, og skær det i både.

      • Trin 6 af 14

        Skyl salaten, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten.

        • ¼ icebergsalat
      • Trin 7 af 14

        Åbn dåsen med tun.

        • ½ dåse tun
      • Trin 8 af 14

        Skyl peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tern.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 9 af 14

        Skyl tomaterne, og skær dem i både.

        • 1 ½ tomat
      • Trin 10 af 14

        Pil rødløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ rødløg
      • Trin 11 af 14

        Bland salat, tun, peberfrugt, tomater og løg.

      • Trin 12 af 14

        Dressing: Kom olie, eddike, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen.

        • 1 spsk. olie
        • ½ spsk. eddike
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 13 af 14

        Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen.

      • Trin 14 af 14

        Kom salaten i et fad, og læg æggene ovenpå. Server med brød.

        • Fuldkornsbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du godt kan lide en lækker salat der mætter, så se her! Salaten er både god i madpakken og som aftensmad.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 æg
          • ¼ icebergsalat
          • ½ dåse tun
          • ½ rød peberfrugt
          • 1 ½ tomat
          • ¼ rødløg

          Dressing:

          • 1 spsk. olie
          • ½ spsk. eddike
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber

          Tilbehør:

          • Fuldkornsbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 lille gryde
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 dåseåbner
          • 1 rent viskestykke
          • 1 spiseske
          • 1 lilleskål
          • 1 fad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.
          4. Kom forsigtigt ægget i vandet, og kog det i 10 minutter. Så bliver det hårdkogt. Brug en ske til at lægge ægget ned i det kogende vand. Kom ægget i koldt vand, og lad det køle af. Det kolde vand gør det nemmere at pille ægget.
          5. Pil ægget, og skær det i både.
          6. Skyl salaten, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten.
          7. Åbn dåsen med tun.
          8. Skyl peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tern.
          9. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
          10. Pil rødløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          11. Bland salat, tun, peberfrugt, tomater og løg.
          12. Dressing: Kom olie, eddike, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen.
          13. Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen.
          14. Kom salaten i et fad, og læg æggene ovenpå. Server med brød.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hvis du godt kan lide en lækker salat der mætter, så se her! Salaten er både god i madpakken og som aftensmad. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1073 kJ / 256 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 35 %
            • Fedt: 39 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 æg
            • ½ icebergsalat
            • 1 dåse tun
            • 1 rød peberfrugt
            • 3 tomater
            • ½ rødløg

            Dressing:

            • 2 spsk. olie
            • 1 spsk. eddike
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber

            Tilbehør:

            • Fuldkornsbrød
          • Trin 3 af 14

            Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.

          • Trin 4 af 14

            Kom forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så bliver de hårdkogte. Brug en ske til at lægge æggene ned i det kogende vand. Kom æggene i koldt vand, og lad dem køle af. Det kolde vand gør det nemmere at pille æggene.

            • 2 æg
          • Trin 5 af 14

            Pil æggene, og skær dem i både.

          • Trin 6 af 14

            Skyl salaten, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten.

            • ½ icebergsalat
          • Trin 7 af 14

            Åbn dåsen med tun.

            • 1 dåse tun
          • Trin 8 af 14

            Skyl peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tern.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 9 af 14

            Skyl tomaterne, og skær dem i både.

            • 3 tomater
          • Trin 10 af 14

            Pil rødløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ rødløg
          • Trin 11 af 14

            Bland salat, tun, peberfrugt, tomater og løg.

          • Trin 12 af 14

            Dressing: Kom olie, eddike, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen.

            • 2 spsk. olie
            • 1 spsk. eddike
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 14

            Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen.

          • Trin 14 af 14

            Kom salaten i et fad, og læg æggene ovenpå. Server med brød.

            • Fuldkornsbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du godt kan lide en lækker salat der mætter, så se her! Salaten er både god i madpakken og som aftensmad. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 æg
              • ½ icebergsalat
              • 1 dåse tun
              • 1 rød peberfrugt
              • 3 tomater
              • ½ rødløg

              Dressing:

              • 2 spsk. olie
              • 1 spsk. eddike
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • Fuldkornsbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 lille gryde
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 dåseåbner
              • 1 rent viskestykke
              • 1 spiseske
              • 1 lilleskål
              • 1 fad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.
              4. Kom forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så bliver de hårdkogte. Brug en ske til at lægge æggene ned i det kogende vand. Kom æggene i koldt vand, og lad dem køle af. Det kolde vand gør det nemmere at pille æggene.
              5. Pil æggene, og skær dem i både.
              6. Skyl salaten, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten.
              7. Åbn dåsen med tun.
              8. Skyl peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tern.
              9. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
              10. Pil rødløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              11. Bland salat, tun, peberfrugt, tomater og løg.
              12. Dressing: Kom olie, eddike, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen.
              13. Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen.
              14. Kom salaten i et fad, og læg æggene ovenpå. Server med brød.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hvis du godt kan lide en lækker salat der mætter, så se her! Salaten er både god i madpakken og som aftensmad.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1073 kJ / 256 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 35 %
                • Fedt: 39 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 æg
                • ¾ icebergsalat
                • 1 ½ dåse tun
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 4 ½ tomater
                • ¾ rødløg

                Dressing:

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. eddike
                • 1½ knivspids salt
                • 1½ knivspids peber

                Tilbehør:

                • Fuldkornsbrød
              • Trin 3 af 14

                Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.

              • Trin 4 af 14

                Kom forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så bliver de hårdkogte. Brug en ske til at lægge æggene ned i det kogende vand. Kom æggene i koldt vand, og lad dem køle af. Det kolde vand gør det nemmere at pille æggene.

                • 3 æg
              • Trin 5 af 14

                Pil æggene, og skær dem i både.

              • Trin 6 af 14

                Skyl salaten, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten.

                • ¾ icebergsalat
              • Trin 7 af 14

                Åbn dåserne med tun.

                • 1 ½ dåse tun
              • Trin 8 af 14

                Skyl peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tern.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 9 af 14

                Skyl tomaterne, og skær dem i både.

                • 4 ½ tomater
              • Trin 10 af 14

                Pil rødløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ rødløg
              • Trin 11 af 14

                Bland salat, tun, peberfrugt, tomater og løg.

              • Trin 12 af 14

                Dressing: Kom olie, eddike, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen.

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. eddike
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 13 af 14

                Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen.

              • Trin 14 af 14

                Kom salaten i et fad, og læg æggene ovenpå. Server med brød.

                • Fuldkornsbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du godt kan lide en lækker salat der mætter, så se her! Salaten er både god i madpakken og som aftensmad.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 æg
                  • ¾ icebergsalat
                  • 1 ½ dåse tun
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 4 ½ tomater
                  • ¾ rødløg

                  Dressing:

                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ spsk. eddike
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tilbehør:

                  • Fuldkornsbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 lille gryde
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 spiseske
                  • 1 lilleskål
                  • 1 fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog.
                  4. Kom forsigtigt æggene i vandet, og kog dem i 10 minutter. Så bliver de hårdkogte. Brug en ske til at lægge æggene ned i det kogende vand. Kom æggene i koldt vand, og lad dem køle af. Det kolde vand gør det nemmere at pille æggene.
                  5. Pil æggene, og skær dem i både.
                  6. Skyl salaten, og dup den tør i et rent viskestykke. Snit salaten.
                  7. Åbn dåserne med tun.
                  8. Skyl peberfrugten, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tern.
                  9. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
                  10. Pil rødløget, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  11. Bland salat, tun, peberfrugt, tomater og løg.
                  12. Dressing: Kom olie, eddike, salt og peber i en lille skål, og rør det sammen.
                  13. Hæld dressingen over salaten, og bland det sammen.
                  14. Kom salaten i et fad, og læg æggene ovenpå. Server med brød.