Rugmel

Rugmel er rugkerner, der er malet til mel. Rugmel er brunt og har en mere kraftig smag end hvedemel. Brug rugmel når du bager rugbrød eller rugpakker.

 

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar rugmel tørt og mørkt, for eksempel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke rugmel i direkte sollys.

Retter med rugmel

Grov pizzadej med rugmel

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min

Calzone napoletano

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 180 min

Arbejdstid: 50 min

Smørrebrød med fiskefilet

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Sigtebrød

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 35 min