Rugbrødsstænger

Rugbrødsstænger

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lynhurtigt og super lækkert knas til lækkersulten: Rugbrød forvandlet til knasende, sprøde, salte stænger, som du kan dobbelt-dippe (dip er jo det bedste…)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 705 kJ / 168 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 52 %
        • Fedt: 43 %
        • Heraf mættet fedt: 1,0 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 skiver rugbrød
        • 2 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
      • Trin 3 af 6

        Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 6

        Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.

        • 4 skiver rugbrød
      • Trin 5 af 6

        Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.

        • 2 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
      • Trin 6 af 6

        Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lynhurtigt og super lækkert knas til lækkersulten: Rugbrød forvandlet til knasende, sprøde, salte stænger, som du kan dobbelt-dippe (dip er jo det bedste…)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 skiver rugbrød
          • 2 spsk. olie
          • ½ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 brødkniv
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 bagepensel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
          5. Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
          6. Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.