Rugbrødsstænger
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lynhurtigt og super lækkert knas til lækkersulten: Rugbrød forvandlet til knasende, sprøde, salte stænger, som du kan dobbelt-dippe (dip er jo det bedste…)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 705 kJ / 168 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 43 %
- Heraf mættet fedt: 1,0 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
Sådan gør du
- Trin 1 af 6
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 6
Find alle ingredienserne frem.
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- Trin 3 af 6
Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Trin 4 af 6
Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- 4 skiver rugbrød
- Trin 5 af 6
Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- Trin 6 af 6
Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lynhurtigt og super lækkert knas til lækkersulten: Rugbrød forvandlet til knasende, sprøde, salte stænger, som du kan dobbelt-dippe (dip er jo det bedste…)
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 skiver rugbrød
- 2 spsk. olie
- ½ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 brødkniv
- Bagepapir
- 1 bageplade
- 1 bagepensel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
- Tag et skærebræt og en brødkniv. Skær rugbrødet i 2 centimeter tykke stænger. Læg dem på bagepladen.
- Pensl rugbrødstængerne med olie, og drys dem med salt.
- Bag rugbrødstængerne i cirka 5-7 minutter, til de er sprøde. Tag dem ud, og lad dem køle af.
-