Rugbrødscroutoner

Rugbrødscroutoner

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 724 kJ / 173 kcal
        • Protein: 8 %
        • Kulhydrat: 71 %
        • Fedt: 21 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 tykke skiver rugbrød
        • ½ spsk. olivenolie
        • ½ tsk. tørret timian
      • Trin 3 af 10

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 10

        Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.

        • 2 tykke skiver rugbrød
      • Trin 5 af 10

        Hæld olivenolie og timian ned i posen.

        • ½ spsk. olivenolie
        • ½ tsk. tørret timian

         

      • Trin 6 af 10

        Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.

      • Trin 7 af 10

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 8 af 10

        Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.

      • Trin 9 af 10

        Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.

      • Trin 10 af 10

        Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 tykke skiver rugbrød
          • ½ spsk. olivenolie
          • ½ tsk. tørret timian

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 frysepose
          • 1 bageplade
          • 1 stk bagepapir
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.
          5. Hæld olivenolie og timian ned i posen.
          6. Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
          7. Læg bagepapir på en bageplade.
          8. Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
          9. Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.
          10. Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 724 kJ / 173 kcal
            • Protein: 8 %
            • Kulhydrat: 71 %
            • Fedt: 21 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 tykke skiver rugbrød
            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 tsk. tørret timian
          • Trin 3 af 10

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 10

            Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.

            • 4 tykke skiver rugbrød
          • Trin 5 af 10

            Hæld olivenolie og timian ned i posen.

            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 tsk. tørret timian

             

          • Trin 6 af 10

            Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.

          • Trin 7 af 10

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 8 af 10

            Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.

          • Trin 9 af 10

            Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.

          • Trin 10 af 10

            Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 tykke skiver rugbrød
              • 1 spsk. olivenolie
              • 1 tsk. tørret timian

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 frysepose
              • 1 bageplade
              • 1 stykke bagepapir
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.
              5. Hæld olivenolie og timian ned i posen.
              6. Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
              7. Læg bagepapir på en bageplade.
              8. Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
              9. Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.
              10. Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 724 kJ / 173 kcal
                • Protein: 8 %
                • Kulhydrat: 71 %
                • Fedt: 21 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 tykke skiver rugbrød
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 ½ tsk. tørret timian
              • Trin 3 af 10

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 10

                Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.

                • 6 tykke skiver rugbrød
              • Trin 5 af 10

                Hæld olivenolie og timian ned i posen.

                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 ½ tsk. tørret timian

                 

              • Trin 6 af 10

                Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.

              • Trin 7 af 10

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 8 af 10

                Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.

              • Trin 9 af 10

                Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.

              • Trin 10 af 10

                Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 tykke skiver rugbrød
                  • 1 ½ spsk. olivenolie
                  • 1 ½ tsk. tørret timian

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 frysepose
                  • 1 bageplade
                  • 1 stk bagepapir
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Skær rugbrødsskiverne ud i tern på cirka 1 x 1 centimeter, og kom dem i en frysepose.
                  5. Hæld olivenolie og timian ned i posen.
                  6. Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
                  7. Læg bagepapir på en bageplade.
                  8. Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
                  9. Bag rugbrøds-ternene i ovnen i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem, og vend rundt med en spatel et par gange undervejs.
                  10. Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.