Rugbrødscroutoner

Rugbrødscroutoner

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 724 kJ / 173 kcal
        • Protein: 8 %
        • Kulhydrat: 71 %
        • Fedt: 21 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 tykke skiver rugbrød
        • ½ spsk. olivenolie
        • ½ tsk. tørret timian
      • Trin 3 af 12

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 12

        Skær rugbrødsskiver ud i 1x1 centimeter tern.

        • 2 tykke skiver rugbrød
      • Trin 5 af 12

        Kom rugbrødsternene i en frysepose.

      • Trin 6 af 12

        Hæld olivenolie og timian ned i posen.

        • ½ spsk. olivenolie
        • ½ tsk. tørret timian

         

      • Trin 7 af 12

        Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.

      • Trin 8 af 12

        Læg bagepapir på bageplade.

      • Trin 9 af 12

        Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.

      • Trin 10 af 12

        Sæt bagepladen i ovnen i cirka 12 minutter til rugbrødscroutonerne er sprøde. Vend rundt i rugbrødscroutonerne et par gange undervejs.

      • Trin 11 af 12

        Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.

      • Trin 12 af 12

        Server til salat med grønne bønner og tomater.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 tykke skiver rugbrød
          • ½ spsk. olivenolie
          • ½ tsk. tørret timian

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 frysepose
          • 1 bageplade
          • 1 stk bagepapir
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Skær rugbrødsskiver ud i 1x1 centimeter tern.
          5. Kom rugbrødsternene i en frysepose.
          6. Hæld olivenolie og timian ned i posen.
          7. Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
          8. Læg bagepapir på bageplade.
          9. Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
          10. Sæt bagepladen i ovnen i cirka 12 minutter til rugbrødscroutonerne er sprøde. Vend rundt i rugbrødscroutonerne et par gange undervejs.
          11. Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.
          12. Server til salat med grønne bønner og tomater.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 724 kJ / 173 kcal
            • Protein: 8 %
            • Kulhydrat: 71 %
            • Fedt: 21 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 tykke skiver rugbrød
            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 tsk. tørret timian
          • Trin 3 af 12

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 12

            Skær rugbrødsskiver ud i 1x1 centimeter tern.

            • 4 tykke skiver rugbrød
          • Trin 5 af 12

            Kom rugbrødsternene i en frysepose.

          • Trin 6 af 12

            Hæld olivenolie og timian ned i posen.

            • 1 spsk. olivenolie
            • 1 tsk. tørret timian

             

          • Trin 7 af 12

            Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.

          • Trin 8 af 12

            Læg bagepapir på bageplade.

          • Trin 9 af 12

            Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.

          • Trin 10 af 12

            Sæt bagepladen i ovnen i cirka 12 minutter til rugbrødscroutonerne er sprøde. Vend rundt i rugbrødscroutonerne et par gange undervejs.

          • Trin 11 af 12

            Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.

          • Trin 12 af 12

            Servér rugbrødscroutonerne til salat med grønne bønner og tomater. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 tykke skiver rugbrød
              • 1 spsk. olivenolie
              • 1 tsk. tørret timian

               

              Køkkenredskaber

              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 frysepose
              • 1 bageplade
              • 1 stykke bagepapir
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Skær rugbrødsskiver ud i 1x1 centimeter tern.
              5. Kom rugbrødsternene i en frysepose.
              6. Hæld olivenolie og timian ned i posen.
              7. Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
              8. Læg bagepapir på bageplade.
              9. Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
              10. Sæt bagepladen i ovnen i cirka 12 minutter til rugbrødscroutonerne er sprøde. Vend rundt i rugbrødscroutonerne et par gange undervejs.
              11. Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.
              12. Servér rugbrødscroutonerne til salat med grønne bønner og tomater. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 724 kJ / 173 kcal
                • Protein: 8 %
                • Kulhydrat: 71 %
                • Fedt: 21 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 tykke skiver rugbrød
                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 ½ tsk. tørret timian
              • Trin 3 af 12

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 12

                Skær rugbrødsskiver ud i 1x1 centimeter tern.

                • 6 tykke skiver rugbrød
              • Trin 5 af 12

                Kom rugbrødsternene i en frysepose.

              • Trin 6 af 12

                Hæld olivenolie og timian ned i posen.

                • 1 ½ spsk. olivenolie
                • 1 ½ tsk. tørret timian

                 

              • Trin 7 af 12

                Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.

              • Trin 8 af 12

                Læg bagepapir på bageplade.

              • Trin 9 af 12

                Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.

              • Trin 10 af 12

                Sæt bagepladen i ovnen i cirka 12 minutter til rugbrødscroutonerne er sprøde. Vend rundt i rugbrødscroutonerne et par gange undervejs.

              • Trin 11 af 12

                Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.

              • Trin 12 af 12

                Server til salat med grønne bønner og tomater.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Brug de her rugbrødscroutoner for at tilføre knas og smag til din salat. Nemt og lækkert!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 tykke skiver rugbrød
                  • 1 ½ spsk. olivenolie
                  • 1 ½ tsk. tørret timian

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 frysepose
                  • 1 bageplade
                  • 1 stk bagepapir
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Skær rugbrødsskiver ud i 1x1 centimeter tern.
                  5. Kom rugbrødsternene i en frysepose.
                  6. Hæld olivenolie og timian ned i posen.
                  7. Ryst plastikposen, så alle tern får lidt olie på sig.
                  8. Læg bagepapir på bageplade.
                  9. Hæld rugbrødsternene ud på bagepapiret.
                  10. Sæt bagepladen i ovnen i cirka 12 minutter til rugbrødscroutonerne er sprøde. Vend rundt i rugbrødscroutonerne et par gange undervejs.
                  11. Tag rugbrødscroutonerne ud af ovnen, og lad dem køle af.
                  12. Server til salat med grønne bønner og tomater.